Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Mesajul zilei de 2 Ianuarie 2022

Written By NIKE B. on duminică, 2 ianuarie 2022 | 08:26



Mesajul zilei de 2 Ianuarie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 2 Ianuarie 2022: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Ca să intrăm în Noua Lume este necesar să creștem ca nivel de conștiință, să funcționăm în alt mod decât am funcționat până acum, să trăim în adevăr. Și fiindcă suntem în plină Schimbare, tot ceea ce are vibrație joasă în interiorul nostru (credințe, tipare, emoții, traume, etc) va fi scos la suprafață, ca să le conștientizăm și să le curățăm/ eliberăm. De asemenea, tot ceea ce are vibrație joasă în viața noastră (relații, situații, activități, etc) va fi amplificat, ca să le conștientizăm și să ne ocupăm de ele, să facem curățenie. Și această „curățenie generală” în interiorul nostru și în viața noastră se poate face „cu binele” sau „cu răul”, adică o putem face de bună voie sau vom fi obligați de Divinitate să o facem, fiindcă nu mai putem evita.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 2 Ianuarie 2022

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

CASNICIE

“Fac un angajament sa am o relatie sanatoasa cu Dumnezeu, cu mine si cu partenerul meu de viata.” Ai primit acest mesaj pentru ca o relatie de cuplu are nevoie de atentia ta iubitoare. Ai fost in dezechilibru in ultimul timp, cu prea mult focus pe munca si pe scopurile intelectuale. Fecioara Maria vine spre tine si te roaga sa opresti ceea ce faci si sa iti pui energia si focusul spre relatia ta sau casnicia ta. De fapt, fa angajamente innoite in toate relatiile tale interpersonale care conteaza. Permite-ti sa iti pese de cei pe care ii iubesti si sa te conectezi din inima cu acestea. Pentru persoanele necasatorite, acest mesaj semnaleaza o schimbare importanta si pozitiva in viata amoroasa, cu conditia sa iti deschizi inima si sa iti permiti sa fii autentic si vulnerabil cu altii. Comite-te sa iti dezvolti relatiile la nivelele cele mai inalte posibile pentru ca ele sa fie pline de iubire.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

CREDINTA

“Am incredere si credinta in Dumnezeu sa vindece aceasta situatie.” O preocupare a ta la care te gandesti acum implica o situatie care iti testeaza credinta. Astfel, acest mesaj iti indica faptul ca ai nevoie sa ai mai multa credinta. Totul se va rezolva in modul perfect divin si in timpul potrivit divin, chiar daca in prezent nicio solutie nu iti este in fata ochilor. Rugaciunilor li se ofera deseori raspuns in moduri neasteptate, asa cum va fi cazul acestei situatii. Las-o in mainile lui Dumnezeu, care, in infinita Lui intelepciune, deja stie cum sa rezolve totul. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii pot vedea viitorul tau..si este luminos. Ai credinta, suflet drag, pentru a te bucura de fiecare moment pretios de pe calea ta spre ziua de maine.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

AVEM GRIJA DE TINE

“Imi permit sa ma simt in siguranta si sa ma bucur de viata mea, stiind ca divinitatea are grija de mine si de cei dragi mie” Acest mesaj aduce o reasigurare pentru siguranta ta si iti cere sa renunti la orice mecanisme de aparare care te impiedica sa te bucuri de viata ta. Relaxandu-te in bratele protectoare ale lui Dumnezeu, iti reduci stresul in moduri benefice. Dumnezeu, Iisus, Fecioara Maria si ingerii ti-au auzit rugaciunile si iti trimit raspuns de protectie. Primesti raspunsurile lor prin sentimente si ganduri repetitive care te ghideaza in continuare pe drumul sigurantei. Mentine-ti mintea clara si deschisa pentru a culege usor mesajele divinitatii si fii sigur ca urmezi actiuni acolo unde esti directionat.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

TATA

“Tatal meu adevarat este Dumnezeu din ceruri care straluceste lumina vindecatoare asupra mea, asupra tatalui meu biologic si relatiei noastre.” Acest mesaj vine spre tine pentru ca ai in suflet o intrebare sau preocupare ce are legatura cu relatia dintre tine si tatal tau. Desi aceasta legatura poate ca nu este facuta si inteleasa imediat, acest mesaj recunoaste legatura. Cel mai probabil, emotii vechi ce au legatura cu tatal tau iti afecteaza prezenta situatie. Daca iti apare o amintire pe masura ce citesti acest mesa, ai incredere ca drumul te va duce spre vindecarea ei. Reamintirea unei amintiri dureroase nu este placuta dar este un pas important spre vindecarea tiparelor negative. Daca ai o inima grea in legatura cu tatal tau, ia-ti o clipa si spune : “Dumnezeu si Fecioara Maria, va multumesc pentru ca ma ajutati sa vindec si sa eliberez emotia (numeste emotia) pe care o simt pentru ca el si eu sa fim liberi.”







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

MOMENTUL PREZENT

“Eu sunt complet prezent(a) in aici si acum.” Ai primit acest mesaj ca o reamintire blanda si delicata sa iti mentii focusul atentie doar pe clipa prezenta, chiar acum. Ai primit in minte vechi amintiri, ai redeschis rani vechi sau te-ai proiectat in viitor in scenarii care ti-au trezit sentimente de vibratie joasa? Daca da, sa stii ca ratezi propria viata care se desfasoara in aici si acum. Fecioara Maria te ghideaza sa te bucuri de prezent, indiferent ce se intampla in el. Pe masura ce inveti sa extragi binele din binecuvantarile ascunse din fiecare experienta, te vei simti permanent implinit in momentul de acum.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

IISUS

“Ma rog pentru a primi ajutorul si ghidarea lui Iisus in aceasta situatie.” Fecioara Maria iti trimite acest mesaj pentru ca tu ai o relatie apropiata si speciala cu fiul ei, Iisus. Ei impreuna aud rugaciunile tale si iti raspund la ele cu iubire. Iisus iti ofera suport de vindecare tie si celor pe care ii iubesti, dar te si ajuta sa ai credinta in miracolele lui Dumnezeu izvorate din iubirea Sa neconditionata. Acest mesaj este si o reamintire ca Iisus te iubeste, asa cum o face cu toti de pe aceasta planeta, oricare ar fi religia lor. El este un model minunat de iertare, integritate si iubire pe care si tu le poti activa in situatia ta curenta.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

BINECUVANTARE

“Astazi imi numar binecuvantarile mari si mici si observ noi daruri ce vin spre mine de la Dumnezeu” Ai primit acest mesaj ca o reamintire a puterii recunostintei. Poate ca ti-ai plans de mila in ultimul timp sau ai avut sentimentul ca Dumnezeu te-a uitat. Fecioara Maria iti reaminteste ca rugaciunile tale primesc raspuns in multe feluri diferite si te ghideaza sa observi deja toate darurile si binecuvantarile pe care le ai deja. Uneori, a te schimba de la “ce e in neregula” la “ce este in regula” te ajuta sa vezi motivele de recunostinta peste care ai sarit. Acesta este un mesaj al optimismului ce iti cere sa te focusezi cu constiinciozitate pe tot ce e bun acum. Poti face o lista scrisa sau mentala cu acestea ca sa iti antrenezi mintea si sa poti observa lucrurile bune ce vin in continuare spre tine. Acest mesaj iti semnaleaza ca noi binecuvantari vor veni spre tine ca urmare a rugaciunilor tale.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

SEMNE

“Ma uit, observ si am incredere in semnele pe care divinitatea le trimite continuu spre mine.” Acest mesaj iti semnaleaza sa fii atent la semnele care vin spre tine ca raspuns la rugaciunile tale. Acestea pot include un cantec pe care il auzi, cuvinte pe care le citesti, un rand ce iti sare in ochi intamplator, o conversatie pe care o auzi, obiecte ce iti apar in cale total neasteptat si tot asa, posibilitatile sunt nesfarsite. Semnele tind sa se repete pana cand le observ si faci o actiune. Totusi, este posibil sa observi un semn pentru prima data cand ti se prezinta. Ascultand de aceste semne, vei primi mai multa claritate cu privire la participarea continua a divinitatii in viata ta, fapt ce te ajuta sa te simti in siguranta si mai iubit. Poti sa te rogi si pentru clarificare in caz ca nu intelegi un semn. Pana la urma, Fecioara Maria si ingerii vor sa intelegi clar ce iti transmit.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

INCREDERE

“Eu stiu ca Dumnezeu, in intelepciunea Sa si iubirea Sa infinita, imi raspunde la rugaciuni acum.”Ai primit acest mesaj pentru ca ai nevoie de reasigurari ca totul este in regula. Mesajul iti cere sa crezi ca asa va fi cu adevarat. Relaxandu-te cu credinta si avand incredere in inteligenta infinita a lui Dumnezeu, tu deschizi poarta raspunsurilor pentru rugaciunile tale. In acest fel, esti mai receptiv ca sa auzi ghidaream divina care iti da instrumente intuitive cu privire la pasii viitori care sut benefici de urmat. Pe masura ce faci acest lucru, aduci in calea ta rezultate divine. Acest mesaj iti promite o rezolutie favorabila la situatia ta curenta chiar daca este diferita de asteptarile tale. Fecioara Maria te roaga cu iubire sa te dai la o parte din cale pentru ca lucrarea lui Dumnezeu sa se manifeste. Cedeaza orice frici, ingrijorari sau dorinte de a controla rezultatul final. Ai incredere in intelepciunea si in iubirea lui Dumnezeu pentru tine.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

FAMILIA

“Ma rog pentru familia mea si dau aceasta situatie lui Dumnezeu pentru raspunsuri, sustinere si vindecare.” Rugaciunile tale pentru familia ta si binele ei au fost auzite de divinitate. Oricare ar fi subiectul de preocupare acum, Dumnezeu are raspunsuri. Intrucat ingrijorarea poate atrage uneori experiente negative, este esential sa dai divinitatii orice anxietate referitoare la cei dragi. Ia un moment chiar acum si respira adanc si expira poverile din familie spre cer lui Dumnezeu, Fecioarei Maria si ingerilor. Pe masura ce eliberezi aceste griji, umple-ti inima cu credinta ca Dumnezeu are, in intelepciunea si iubirea Sa, un plan pentru tine si familia ta. Deseori, rugaciunile primesc raspuns in moduri ilogice pentru mintea umana, deci nu pierde timp ingrijorandu-te despre “cum” se va prezenta solutia. In schimb, ai credinta in Dumnezeu care te iubeste infinit, la fel si pe intreaga ta familie.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

SOBRIETATE

“Mintea mea clara se poate focusa si concentra cu usurinta.” Fecioara Maria iti sustine intentia de a avea un stil de viata cat mai lipsit de toxicitate de orice fel. Ea te calauzeste spre un proces de detoxifiere si te sustine sa alegi sobrietatea, rand pe rand. O minte clara si sobra este mult mai capabila sa se concentreze in timpul meditatiilor si rugaciunilor, in acelasi fel cum un sofer curat din punct de vedere consum alcool poate sa conduca perfect o masina in directia corecta. Rugaciunile tale pentru ajutor in aceasta privinta pot sa reduca sau chiar sa elimine pofte pentru substante nesanatoase, asa incat atitudinea de sobrietate sa fie o alegere placuta si pasnica. Iubirea Fecioarei Maria iti va da sentimente de confort, fericire si dragoste pe care candva le obtineai prin substantele produselor pe care le consumai.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

RUGACIUNE

“In loc sa ma ingrijorez, ma rog pentru aceasta situatie ca divinitatea sa mi aduca solutii reale si bune.” Acest mesaj iti reaminteste de efectul pozitiv si puternic al rugaciunii si iti cere sa o aplici pentru situatia ta prezenta. Este cu atat mai adevarat daca te simti blocat, confuz, fara putere sau in orice fel de durere. Abandoneaza si preda aceste sentimente joase catre divinitate si cere interventie divina. Apoi asculta cu atentie mesajele pe care le primesti prin sentimente noi, semne, idei, oameni. Cand te ingrijorezi despre o situatie, tu de fapt atragi mai multa negativitate si trairi de victima. Asadar, ingrijorarea da nastere la mai multe motive de ingrijorare! In contrast, cand te rogi, tu atragi spre tine cea mai puternica forta din Univers. Fecioara Maria iti aminteste sa iti transformi grijile in rugaciuni spunand “Doamne Dumnezeule, te rog sa ma ajuti cu aceasta situatie …. Iti multumesc pentru acest ajutor!” si sa iti simti inima plina cu El. Vei vedea o eliberare emotionala imediata.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții