Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Mesajul zilei de azi 27 Ianuarie 2022

Written By NIKE B. on joi, 27 ianuarie 2022 | 08:26



Mesajul zilei de 27 Ianuarie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 27 Ianuarie 2022: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Dumnezeu este Lumină. Dacă tu lucrezi într-un fel sau altul pentru a ancora prezența lui Dumnezeu pe Pământ, ești un Lucrător în Lumină. Și nu mă interesează dacă faci asta ca mămică sau ca asistentă medicală sau ca doctor sau ca asistent social sau ca vindecător sau ca muncitor în construcții; dacă tu încerci să faci diferența în viața altora, ești un Lucrător în Lumină. Și ceea ce îți recomand este să îți asumi acest statut, să te recunoști a fi un Lucrător în Lumină – în loc să faci din când în când fapte bune pentru că așa simți, să îți asumi: „Eu îmi asum angajamentul să fac bine în această lume, să ating viețile oamenilor cu care interacționez.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 27 Ianuarie 2022

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Iubirea lui Dumnezeu

Dumnezeu, ingerii pazitori sunt alaturi de tine si te ocrotesc cu dragoste. Nu esti singur in aceasta situatie, cum nu esti singur niciodata. Tu sau cineva drag tie trebuie sa intelegeti ca nu aveti de ce sa va temeti, caci iubirea lui Dumnezeu va insoteste si va protejeaza oriunde si oricand. Nimic nu va intrerupe iubirea pe care Dumnezeu o are pentru toti copiii sai.Tot ce inseamna forma de viata este ciclica: Luna, stelele si insusi Universul. Viata inspira si apoi expira, din nou si din nou. Deci de ce sa fii surprins sau suparat ca si tu ai, la randul tau, cicluri? Sunt perioade in care te simti energizat, trezit si viu. Sunt alte perioade in care te simti izolat si timid. Si corpul tau, deasemenea, trece prin cicluri de schimbare. Sarbatoreste ritmurile si imbratiseaza-le ca fiind esenta vietii ce curge prin tine! Diverse semnificatii ale acestui mesaj: fa-ti timp sa te odihnesti; initiaza pasi pentru a vindeca depresia sau letargia; ai grija mai mare de corpul tau; cauta suport pentru a-ti rezolva crizele emotionale; permite-ti sa iti iei timp liber; permite-ti sa tii doliu si sa jelesti pe cineva; o usa spre o oportunitate ti s-a deschis si trebuie sa intri pe ea acum; daca esti femeie, accepta-ti cu gratie transformarile feminine ginecologice (inceput de menstruatii, menopauza).

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Incredere

Ai incredere in puterea lui Dumnezeu de a te tine in siguranta. Pe masura ce intri intr-o noua faza a vietii tale te poti simti intimidate de schimbari. Este natural, dar nu trebuie sa iti faci din teama un mod de viata. Ai incredere ca Dumnezeu si arhanghelii lui sunt alaturi de tine si te ajuta in toate.Cand vine vorba de aspecte ce tin de inima, ajutorul pentru tine este aici. Este in jurul tau peste tot, este in interiorul tau. Intelepciunea ta interioara poate parea redusa la tacere atunci cand simti durere de orice fel. Totusi, esti asigurat ca vindecarea prin care treci este rapida si eficienta si tu te vindeci cu adevarat din interior spre exterior. Intai, inima ta este cea care trebuie sa se vindece de orice durere, despartire, tradare, doliu, singuratate, separare. Poate sa dureze ceva timp, deci ai rabdare cu tine. Trateaza-te asa cum faci cu cineva care se vindeca: cu atentie, delicatete si blandete. Mai departe, iesi in lume, in medii blande precum parcul, natura de orice fel, pentru ca aceasta energie iti este esentiala. Natura este marele vindecator, sa stii.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Compromis

Nu trebuie sa faci compromisuri pentru a obtine ceea ce vrei. Nu trebuie sa renunti la adevar, la credintele tale si la respectul tau de sine. In relatiile amoroase, in relatiile profesionale, trebuie sa fii tu. Daca, de exemplu, te simti inconfortabil in relatia de cuplu, vorbeste deschis cu partenerul. Spune-i ce simti, pentru ca el sa isi dea seama de situatie. Daca nici acest lucru nu functioneaza, cere sprijinul unui consilier. Esti copilul lui Dumnezeu si meriti iubire, respect si demnitate. Nu trebuie sa renunti la ele de dragul unui partener care nu ti le ofera. De fapt, totul este proiectat de Univers si divinitate pana la cele mai mici detalii pentru a fi totul in stare de perfecta functionare. Dansul Universului este unul fericit, cu energie care zumzaie de colo colo intr-o nesfarsita sarbatorire a insasi vietii. Alatura-te acestui dans, suflet drag, si bucura-te de calatoria remarcabila prin povestea vietii tale. Nu te teme de ceea ce pare a fi o pierdere sau o schimbare. Imbratiseaza toate formele de viata la care participi. Imbratiseaza-ti cele mai adanci emotii ca un semnal al esentei tale umane adevarate!

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Emotii

Fii atent la emotiile tale, cele adevarate, venite din interiorul tau. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa-ti lumineze calea spre sufletul tau pentru a stii care sunt nevoile tale. Urmareste-ti comportamentele care te saboteaza. Emotiile tale sunt vocea cu care Dumnezeu iti vorbeste. Asculta-le chiar daca cei din jurul tau au alta parare. De asemenea, paseaza grijile tale lui Dumnezeu si elibereaza-te de ele.Eu ascult de intuitiile si inspiratiile pasionale ale inimii tale. Tu esti cel ce va beneficia din faptul ca te dedici prioritatilor tale. Te vei simti asa de bine despre tine daca iti faci timp pentru relatiile si proiectele care conteaza cu adevarat pentru inima ta. Fa ce este important pentru tine si fa cu devotament absolut. Dar tine minte ca nu exista nicio competitie pentru scopul real al vietii tale, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi, sa te grabesti sau sa simti ca trebuie sa fortezi lucrurile sa se intample.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Triumfator

Vei fi castigator si dorintele tale se vor manifesta in realitate. Orice obstacol pe care il experimentezi este trecator. Ingerii tai pazitori si Fecioara Maria te pazesc si iti ghideaza pasii. Ei se ocupa sa indeparteze tot ce te impiedica in adevaratul tau drum. Nu te ingrijora cu privire la aceste obstacole, oricat de infricasatoare ti s-ar parea. Ele sunt doar o iluzie care va disparea curand. Daca te ingrijorezi excesiv cu privire la ele, le vei hrani cu puterea ta. Acesta este momentul tau sa ramai ferm pe pozitii, sa te conectezi cu ingerii si cu spiritele inalte si sa ceri ajutor divin in tot. Ajutorul va veni atunci cand va fi momentul potrivit pentru tine. Este placerea ingerilor sa te ajujte sa mergi pe drumul tau.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Repetitia genereaza perfectiunea

Repetitia este mama invataturii, spunea o vorba din popor. Acum, Fecioara Maria si ingerii vin sa-ti transmita mesajul ca repetitia sta la baza perfectiunii. Practica-ti pasiunea cu regularitate si vei deveni din ce in ce mai bun. Cere sprijinul ingerilor sa te ajute sa iti eliberezi programul, astfel incat sa poti exersa. Acesta este un mesaj pozitiv, ca tu sa petreci mai mult timp facand ceea ce-ti place. Poate fi vorba de capatarea unei noi abilitati la care poti deveni expert numai exersand. Sau poate ti-ai gasit misiunea de vindeca. Numai practicand vei putea sa iti imbunatatesti acest har.De ce sa nu dai drumul atasamentului de un anumit rezultat final pe care ti-l doresti si la care tii cu dintii si platesti orice pret, si in schimb sa lasi divinitatea sa te directioneze spre solutia conflictului? Mentine o viziune ferma a unui rezultat fericit pe care il doresti si lasa bucatile de puzzle sa se aseze la locul lor intr-o maniera armonioasa asa cum o poate face doar divinitatea ce are in vedere binele tuturor, nu binele unuia in detrimentul binelui altora.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Generozitate

Ti se cere sa incepi sau sa continui sa daruiesti. Nu neaparat bani, ci timp, bunuri, vorbe bune. Actul de a da genereaza sentimentul de abundenta. Iar acolo unde este abundenta, va veni si mai multa prosperitate. Cu cat vei darui mai mult, cu atat vei primi mai mult. Contribuie cu bucurie si daruieste din bunastarea ta, pentru ca si altii, la randul lor sa te urmeze. Gandeste-te la fericirea pe care o resimti atunci cand cineva se bucura de ceea ce iti daruiesti tu. Aceste sentimente profunde vor face lumea mai buna si plina de iubire. Permite-i Universului sa-ti daruiasca inapoi. Accepta ce-ti ofera si fii recunoscator pentru ce primesti.Credinta este lumina ce lumineaza calea oricarui om. Fara credinta, viitorul arata foarte infricosator. De aceea este esential sa faci orice pasi necesari pentru a-ti tine mintea si inima umplute cu credinta. Te rugam sa nu renunti la speranta asupra ta si asupra altora. Mentine candela credintei aprinsa in sufletul tau, pentru ca o mica licarire de speranta poate sterge munti de deznadejde neagra. Fii tu lumina ce elimina lipsa de speranta a altcuiva, la fel de bine. Atunci cand ii faci pe altii mai puternici, te intaresti si pe tine si intreaga lume.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Animale

Ai o puternica legatura cu animalele. Iti simt compasiunea si vin la tine sa le ajuti. Ai abilitatea de a comunica instinctiv cu ele, de a le intelege si de a putea sa faci un bine pentru ele. Te simti foarte confortabil in preajma animalelor si poti incerca o cariera in slujba lor. Poate iei in calcul sa studiezi medicina veterinara sau sa-ti deschizi un salon pentru cosmetica animala. Cere sprijinul ingerilor si al Fecioarei Maria sa iti ghideze pasii spre acest drum, daca asta iti doresti cu adevarat.Nu ai o cauza mai importanta azi decat sa dai inapoi Mamei tale Pamant si sa iti reintaresti relatia si prietenia cu solul, aerul si apa. Pamantul este forta vietii pentru lumea materiala si nu are sens sa continui si tu pe spirala negativa care duce la murdarirea planetei cu orice forma de mizerie sau poluare. Contributia ta este necesara, oricat de mica ar fi este valoroasa. Tu aduci o uriasa diferenta in mediul tau, in comunitatea ta, prin micile actiuni, gesturi si schimbari pe care alegi sa le faci. Merita, crede-ne, si noi te vom ajuta sa realizezi aceste lucruri in orice forma posibila.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Iertare

Ai o lectie importanta de invatat. Lectia renuntarii la resentimente, judecata si furie. Stii deja ce sau pe tine trebuie sa ierti. E primul om sau prima situatie care iti vine in minte cand citesti acest mesaj. Nu trebuie neaparat sa ierti actiunile facute, insa trebuie sa te eliberezi de aceasta legatura toxica dintre tine si persoana/situatia respectiva. Neiertarea te raneste pe tine, nu persoana pe care esti furios. Pregateste-te pentru un nou capitol minunat al vietii tale, unul in care iertarea este pe primul plan. Vei stimti vindecarea miraculoasa, vei simti cum te invadeaza iubirea pura. Acest lucru iti va da energie, pofta de viata, incredere de sine, eliberare. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa te sprijine in iertarea celor din jur, dar si in iertarea ta de catre ceilalti si chiar de catre tine insuti. Numai asa poti continua drumul spre viata pe care ti-o doresti.Diverse semnificatii ale acestui mesaj: fa-ti un altar la tine acasa (un loc in care ai toate simbolurile spirituale sau religioase cu care sufletul tau rezoneaza); propune-ti o calatorie sau excursie incarcata spiritual; ai nevoie de un loc linistit in care sa te refugiezi si retragi regulat; curata-ti energia din casa cu uleiuri esentiale, cu betisoare parfumate orientale, cu salvie, cu rugaciuni, prin invocarea Arhanghelului Mihail sau prin orice metode de curatare.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

ESTI UN CREATOR MAGIC

O mare parte din puterea mea pe care o trimit spre tine vine si din conexiunea cu natura si cu animalele. Daca ai fost prea mult timp in spatii inchise, iti poti regasi puterea personala pur si simplu iesind in exterior. Aceasta miscare simpla te va plasa intr-o lume de bine si iti va retrezi natura ta magica spirituala. Permite luminii Soarelui, atmosferei magice a Lunii dar si stelelor sa iti trezeasca amintirile antice care poate sunt in stare adormita. Lasa-ti sufletul sa isi reaminteasca de abilitatile tale magice si apoi pune-le imediat la treaba pentru binele tuturor. Ia-ti inapoi armele spirituale si mergi cu viteza spre lumina, activand magia care e in tine si in toti. Aceasta este o misiune ce trebuie implinita, iar tu esti unul dintre cei ce ne poti ajuta in acest sens.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vindecare

Rugaciunile tale cu privire la o vindecare au fost auzite. Fii recunoscator, multumeste-I Lui Dumnezeu, Fecioarei Maria si ingerilor ca sunt alaturi de tine si te sustin. Continua sa te rogi pentru tine si pentru cei dragi tie, pentru ca rugaciunile au rolul lor. In plus, bucura-te de propriile abilitati de a te vindeca. Urmeaza-ti intuitia si vei sti ce ai de facut. Ajuta-i si inspira-i pe cei de langa tine.Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu te teme cu privire la viitor; sa stii ca vei avea intotdeauna suficient de mancare; nevoile tale vor fi implinite mereu; petrece timp pe malul marii; inoata; locuieste aproape de o plaja sau intr-o comunitate aproape de mare; practica orice forma de miscare sau sport in contact cu valurile marii; da bani sau timp pentru o cauza ce are legatura cu viata la malul marii.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Educatie

Continua-ti studiile, indiferent ce simti in acest moment. Nu intrerupe cursurile, indiferent despre domeniul in care activezi. Poate fi vorba, de asemenea, de cursuri de dezvoltare spirituala sau personala, nu neaparat academice sau profesionale. Nu te ingrijora ca n-ai suficient timp sau suficienti bani. Cere sprijinul Fecioarei Maria si se vor indeplini toate conditiile pentru a obtine ceea ce-ti doresti. Ai incredere si mergi inainte cu optimism. Vei gasi si resursele financiare, si timpul necesar sa faci acele cursuri care vor contribui la misiunea ta divina.Linisteste-ti mintea. Respira adanc si rar si da drumul cuvintelor, ingrijorarilor si planurilor. Mergi in acel spatiu de tacere din adancul tau, in acel vortex de pace unde lumea exterioara nu patrunde. Acum este timpul sa te retragi in tacere si sa petreci timp in singuratate. Eu te ajut cu iubire sa te refaci, reintineresti si sa te recentrezi. Nu incerca sa iei decizii acum. Doar permite mintii sa fie in stare de odihna. Vei sti curand cand e momentul pentru actiune. Dar pentru acum, doar fa liniste in mintea ta. Odihneste-te.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții