Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Urmează săptămâna schimbărilor majore

Written By NIKE B. on duminică, 2 ianuarie 2022 | 09:07





Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Este o săptămână interesantă și plină de curiozități pentru mulți native. Astrologii accentuează că Peștii și Berbecii muncesc și se odihnesc în același timp, iar Taurii clarifică o problemă sentimentală.Începând cu ziua de mâine, opt zodii vor avea succes pe planul profesional, după o perioadă plină de muncă asiduă. Berbecii vor primi o promovare, Taurii vor primi o mărire de salariu, iar Leii vor câștiga bani mulți de pe urma afacerii.

Horoscop săptămânal 3 – 9 ianuarie 2022. Începând de mâine, nativii din fiecare zodie se vor bucura de surprize mari, aşa că ar fi bine să vedeţi ce vă aşteaptă. Fie ca vorbim despre starea de sănătate sau situaţia financiară, ori dacă dragostea este în centrul atenţiei, astrele spun că fiecare lucru va aduce surprize, indiferent de zodia pe care o aveţi. Taurii se vor bucura de numeroase surprize care se vor ţine lanț, ce vor veni atât din partea celor dragi, cât şi din partea prietenilor care se vor implica în mod constant. Lista de surprize pentru Raci va începe cu invitaţii la concertul lor preferat, de care vor reuşi să facă rost cei care îi iubesc şi îşi doresc să îi vadă fericiţi, iar Balanţele se vor bucura de surpriza pe care le-a pregătit-o partenerul de viaţă şi vor merge pe o plajă exotică unde se vor relaxa tot concediul.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. La începutul săptămânii se vor evidenția relaţiile parteneriale, mai ales cele din sfera profesională. Dinamismul lor te va încuraja să-ți reevaluezi părerile și intențiile atât față de relația cu partenerul de viață, cât și față de relațiile profesionale. Astrele spun că Berbecii vor avea parte de surprize uriaşe, că se vor întâlni cu multe situaţii care le vor aduce zâmbetul pe buze şi îi vor face să mai uite de problemele de zi cu zi. În ceea ce priveşte situaţia financiară, veștile pe care le vor primi vor fi atât de îmbucurătoare, încât nativii din zodia Berbec vor da o petrecere pentru a împărtăşi cu ceilalţi membri ai familiei minunata surpriză. Astfel de mâine va răsări soarele pe strada Berbecilor şi nimic nu le va putea strica bucuria.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Se conturează treburi de rutină la locul de muncă, aspect care te poate obosi sau chiar plictisi rapid. Pe de altă parte, se vor evidenția unele afecțiuni mai vechi. Sunt probleme de sănătate ce se repun în discuţie, dar au susţinere astrală suficientă pentru consultaţii şi sfaturi benefice. Situaţia la locul de muncă pare tensionată, dar nu sunt motive reale de îngrijorare.Taurilor li se vor pregăti numeroase surprize începând de mâine, odată cu aproprierea unui eveniment din viața lor. Astfel, darurile se vor ţine lanţ, iar atențiile oferite de cei dragi vor fi nenumărate. Astfel că surprizele îi vor face pe nativii din zodia Taur să se relaxeze, să petreacă timp alături de familie şi să împărtăşească din propria lor bucurie. Şi prietenii se vor alătura la fiecare surpriză pregătită pentru nativii din zodia Taur.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Primele zile ale săptămânii aduce chef de petrecere şi dorința de a te implica în relații amoroase frivole. Constructiv ar fi să-ți canalizezi energia și eforturile spre un hobby sau spre discuții interesante cu prietenii.Astrele spun că Gemenii vor avea parte de surprize foarte frumoase începând de mâine. Toate acestea se vor contura în jurul jobului pe care nativii din zodia Gemeni îl au. Astfel ei se vor putea bucura de o mărire de salariu substanțială care îi va determina să lucreze cu mai multă atenţie şi să demonstreze că totul a fost pe merit. De asemenea, aprecierea colegilor nu va întârzia să se manifeste în mod constant, cu orice ocazie.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Sunt favorizate dialogurile pe teme patrimoniale, dar și rezolvarea unor chestiuni familiale care trenează de ceva vreme. Faptul că trebuie să te ocupi şi de sarcinile profesionale de la locul de muncă îți displace, dar astrele te pun la treabă, neţinând cont de toanele tale. Pe de altă parte, revin în atenția ta, sub o formă sau alta, iubirile trecute. Nu te lăsa încântat de vorbele sau gesturile mieroase ale unora. La finalul săptămânii, contextul astral te va impulsiona să muncești, să rezolvi treburi restante, însă vei fi și alătur ide cei dragi. Început de etapă partenerială. Racii se vor bucura de surprize pe placul inimii lor, vor primi invitaţii la cel mai frumos concert la care îşi doreau să meargă neapărat însă biletele se epuizaseră din primele ore. Astfel, cei care îi iubesc vor reuşi să facă rost de nişte invitaţii care vor reuşi să aducă multă bucurie în viaţa nativilor din zodia Rac, însă nu doar atât. Surprizele vor veni treptat, aşa că Racii trebuie să se pregătească pentru lacrimile de bucurie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Debutul săptămânii te găsește în mijlocul rudelor sau prietenilor apropiați, bucurându-te din plin. Vorbești frumos, îți etalezi cu mult farmec talentul oratoric şi ai mult umor, fiind de nerecunoscut pentru unii. Călătoriile pe distanțe scurte, planificarea unor studii sau perioade pentru documentare reprezintă alte teme importante. Vor interveni și aspecte patrimoniale sau situații deosebite în plan familial. Fii prudent și ajută-ți neamurile cu tot ce poți. Chiar și o vorbă bună, un zâmbet, o îmbrățișare contează enorm. Weekend-ul anunță turnuri importante în plan amoros. Se conturează o nou etapă profesională, însă și în privința sănătății vor fi noutăți importante. Leii se vor bucura de mâine de o veste surpriză de la medicul de familie, aflând astfel că starea lor de sănătate este una excepțională şi că nu trebuie să îşi facă griji cu privire la niciun aspect, deoarece sunt sănătoși peste limite. Astfel florile şi cadourile vor începe să curgă din partea celor care simt aceeaşi bucurie cu cea a nativilor din zodia Leu.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Aspectele privitoare la banii câștigați din munca proprie sunt preocupările tale din primele zile ale săptămânii. Sunt șanse de a primi salariul sau alte tipuri de recompense. Poate ele nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale, dar cu siguranță te vor ajută să treci mulțumitor peste această perioadă. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția în mod neplăcut. Sunt posibile discuții aprinse, sterile, hotărându-te chiar să te desprinzi de persoanele care au devenit prea toxice pentru tine și viața ta. La sfârșitul săptămânii se probabile activități domestice și dialoguri importante cu neamurile. Persoana iubită și copiii vor căpăta alte valențe pentru tine de acum încolo.Fecioarele se vor bucura de o surpriză de proporţii uriaşe, atunci când vor afla că familia lor se va mări nu cu un membru, ci chiar cu doi, deoarece o rudă apropriată aşteaptă să aducă pe lume gemeni. Astfel, vor începe goana şi pregătirile pentru a-i primi cum se cuvine pe cei doi micuţi. Cumpărăturile nu se vor opri niciodată, iar toată lumea va fi profund marcată de această veste unică, mai ales că nimeni nu se aştepta.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Strălucești la începutul săptămânii, ai curaj, forţă şi mult farmec. Relaţiile parteneriale sunt tensionate, dar cu atâtea raze astrale benefice, vei reuşi să depăşești orice situaţie delicată. Revin în atenția ta aspectele financiare de la locul de muncă. Sunt posibile schimbări salariale importante, descoperirea unor fraude realizate de colegii care se ocupă de calculele financiare ale salariaților, pierduri, furturi de bani și bunuri. Evită cheltuielile sau rezumă-te la strictul necesar. Finalul săptămânii va pune accentul pe relațiile cu anturajul apropiat. Dialogurile și întâlnirile cu apropiații vor răsturna bunul mers al lucrurilor în acest segment. Acasă, în familie se conturează un nou capitol domestic. Balanţele se vor bucura începând de mâine de vestea unui concediu-surpriză pus la cale de partenerul de viaţă. Astfel, nativii din zodia Balanţă se vor relaxa cât de curând undeva pe o plajă exotică, sub razele fierbinți ale soarelui.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Săptămâna începe cu stări interioare delicate. Odihnește-te, lasă forfota cotidană deoparte și gândește-te numai la tine și planurile tale. Revin în atenție afecțiunile vechi. Ți se îmbunătățește starea de spirit începând de Miercuri, astfel că te vei avânta în mijlocul celorlalţi cu mult elan. Totuși nu forța nota și ocupă-te de activitățile necesare ție. Contextula strale de la finalul săptămânii îți va aminti de veniturile salariale. Sunt posibile și cadouri sau recompense. Recomandarea ar fi să-ți pui în ordine aspectele financiare, deoarece astrele îți trimit raze minunate. Se închid unele variante de câștig din munca proprie, dar se face loc pentru altele. Multe dialoguri cu apropiații și relații personale noi. Astrele spun că Scorpionii vor fi daţi pe spate de surpriza care li se pregătește cu mult tact. Persoana iubită îşi doreşte să îi surprindă pe nativii din zodia Scorpion până la lacrimi şi cu siguranţă vor reuşi.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Primele zile ale săptămânii vor scoate în evidență relațiile cu prietenii și activitățile sau planurile profesionale comune cu aceștia. Sunt posibile situaţii delicate și aflarea unor picanterii bine ascunse multă vreme. Se vor resimți stări interioare confuze, tensionate, fiind recomandabil să te odihnești şi chiar să te retragi din tumultul cotidian. Sănătatea ridică ceva probleme, astfel că bine ar fi să le iei în seamă. Sunt afecțiuni de fond, poate chiar ereditare ce trebuie ținute sub observație alături de îndrumarea unor specialiști. Weekend-ul aduce răscoliri sufletești și decizii importante privitoare la relațiile și evenimentele în care ești implicat. Etapă financiară nou la locul de muncă. Săgetătorii vor avea surpriza de a întâlni pe cineva foarte special, cu care se vor potrivi de minune şi care îi va face fericiţi. De aici, surprizele vor fi la ordinea zilei pentru nativii din zodia Săgetător.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. La începutul săptămânii se evidențiază aspectele profesionale și cele privitoare la imaginea ta în ochii celorlalți. Se pare că ai sarcini de lucru importante, astfel că acum șefii vor dori un raport detaliat asupra felului în care le rezolvi. Aspectele locative, cele privitoare la familie sau la treburi gospodărești sunt şi ele prezente în preajma ta. Sunt posibile situaţii delicate, de aceea trebuie multă atenţie, discernământ şi răbdare. Apar în preajma ta prieteni şi protectori excepţionali. Urmează-le sfaturile, dar tu evită să-ți expui prea mult slăbiciunile și temerile. La sfârșitul săptămânii se este posibilă o multitudine de stări, trăiri, senzații și emoții. Se deschide în calea ta o noută etapă de viață. Capricornii se vor bucura de o veste foarte bună, deoarece vor fi avansaţi pe un alt post la locul de muncă, o funcţie ce le va aduce foarte multe satisfacții atât pe planul psihic, cât şi pe planul financiar.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Primele zile ale săptămânii îți aduce dorinţă de elevare, planuri de căltorii sau studii pe termen lung. Alcătuiește un plan de activități culturale și antrenează-i și pe cei dragi alături de tine. Apar preocupări specifice domeniului profesional. Se vor evidenția și relațiile cu șefii, şi poziția ta în cadrul unui grup de lucru. Fii prudent, pentru că sunt posibile discuții aprinse și chiar se pot declanșa conflicte cu implicare juridică pe termen lung. La sfârșitul săptămânii energia astrală te predispune la odihnă și detașare de toți și de toate. Sunt moemtne bune de a încvepe o nouă etapă de viață, cu alte planuri și mai laes cu un alt sistm de valori morale și spirituale. Pentru Vărsători, astrele spun că a venit vremea unor surprize la care nici nu se gândeau. Cel mai bine ar fi să nu rămână prea uimiţi de ce se va întâmpla, ci să se bucure de fiecare moment şi să trăiască totul la intensitate maximă…

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. În primele zile ale săptămânii ești preocupat de cheltuielile comune cu alții, de achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Sunt posibile veşti îmbucurătoare, dar lucrurile se vor concretiza şi rezolva ceva mai târziu. Apar tot soiul de răscoliri sufletești și mentale, astfel că avalanșa de stări interioare controversate va duce la o mare dorință de evadare din cotidianul zgomotos. Orientează-ți eforturile spre a plănui o vacanță îndepărtată, în locuri dragi sufletului tău. Sau lecturează cărți bune, vizionează filme amuzante, piese de teatru împreună cu cei dragi. Finalul săptămânii aduce influențe deosebite în plan profesional, conturându-se o etapă nouă.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții