Horoscop weekend pentru femei

Horoscop pentru femei weekend 17-20 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrol...

Zodii aflate sub protecția Divinității 2022

Written By NIKE B. on sâmbătă, 22 ianuarie 2022 | 07:15



Zodii aflate permanent sub protecția Divinității

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Când ne implicăm într-o relație sentimentală, deseori ne punem întrebarea cum ne percepe partenerul. În funcție de semnul zodiacal, horoscopul oferă indicii și caracteristici specifice fiecărui nativ, cu privire la modul în care tratează iubirea și relația amoroasă. E important să știi încă de la început cum să abordezi fiecare persoană în funcție de zodie.Astrologii au făcut un clasament în funcție de disponibilitatea zodiilor de a se implica într-o relație și de ușurința cu care aceștia acceptă iubirea partenerilor. De la cel mai dificil până la cel mai deschis.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.
În dragoste, fiecare din noi are abilitatea de a frange inima cuiva, chiar dacă ne lăudăm cu calitățile noastre. Pe de altă parte, suntem capabili să distrugem sufletul cuiva, atunci când ieșim dintr-o relație de dragoste. Putem repetă din nefericire acest tipar și reușim să dezamăgim persoane dragi, totul datorită anumitor caracteristici personale, care țîn și de semnul zodiacal al fiecăruia.Aici vom discutăm despre cum suntem capabili să rănim din dragoste, fiecare dintre noi. Vă poate ajută să deveniți mai conștienți de propriile dumneavoastră defecte și umbre.








Zodii aflate permanent sub protecția Divinității

Vi s-a întâmplat să observati ca anumiti oameni sunt mai norocosi decat ceilalti? Ati observat cum planurile lor sunt intotdeauna finalizate cu succes si cum totul le merge struna? Aceste persoane sunt oameni ca si noi si daca ne indreptam atentia catre karma si destin, vom observa ca aceste persoane pe care noi le consideram norocoase se afla in stransa legatura cu astrologia si cu protectia divina. Astrologii ne confirma ca, in general, oamenii care au lucruri mari de realizat in aceasta lume se nasc sub semnul anumitor zodii si pe parcursul vietii se bucura de o protectie divina, de indrumare si semne care ii ajuta sa aiba un drum lin si realizari foarte mari.Unii se nasc in familii foarte bogate, altii au o minte de geniu sau sunt intuitivi si perspicace. Toti acestia se vor folosi de darurile primite la nastere pentru a –si face drumul in viata cat mai drept si mai frumos.Asadar, haideti sa vedem ce zodii se afla sub protectia divinitatii si ce trasaturi imprumuta nativilor.






Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Acceptați ceea ce sunteți și sentimentele pe care le aveți. Acționați în consecința personalității voastre. Arhanghelul Mihail vă transmite mesajul de a nu vă mai nega dorințele și sentimentele doar pentru că nu se află în concordanță cu standardele anumitor persoane din viața voastră. În ultima vreme ați încercat să ascundeți niște sentimente vitale, care vă reprezintă în totalitate. Numai o înfruntare ”față în față” cu aceste sentimente vă va aduce vindecarea sufletească și, implicit, va aduce cu sine călăuzirea pe mai departe de care aveți atâta nevoie. Arhanghelul Mihail îi asigură pe cei născuți sub semnul zodiacal berbec că, în cazul în care țineți cont de ceea ce simțiți, lucrurile vor merge în cea mai bună direcție. Protecția lui se află în permanență asupra voastră și veți primi călăuzire permanent. Vindecați sau tăiați de la rădăcină o anumită situație care vă aduce îmbolnăvirea psihică sau trupească.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dumnezeu se ocupă de problemele voastre în cel mai frumos mod. Arhanghelul Mihail vă transmite mesajul de a nu vă mai preocupa până la epuizarea psihică de lucrurile care vă par a fi problematice. Nativii în zodia taur sunt îndrumați să se liniștească și să admită faptul că ajutorul divin va veni negreșit în viața lor. Cursul natural al desfășurării lucrurilor vă ”obligă” să aveți cât mai multă răbdare pentru că lucrurile se vor așeza în cel mai frumos mod în viața voastră cât de curând. Pentru cei născuți sub semnul zodiacal taur, lucrurile merg mereu în cea mai bună direcție, spre binele lor suprem, pentru că protecția Arhanghelului Mihail se află în permanență asupra lor. Divinitatea este în permanență cu voi și deja rugăciunile v-au fost ascultate.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt recunoscuti pentru inteligenta lor. Arta comunicarii este innascuta la acesti nativi, ca atare, desi duali, vor fi permanent inconjurati de oameni pregatiti sa le fie alaturi in incercarile vietii. Fiind atat de sociabili, ei nu sunt nevoiti sa caute prea mult atunci cand au nevoie de ajutor si nici nu vor ajunge intr-un stadiu de disperare, cineva fiind permanent in preajma lor pentru a le da o mana de ajutor.Divinitatea ii ajuta astfel sa-si rezolve rapid problemele si sa faca pasi mult mai rapid decat celelalte zodii.





Leu (23 iulie - 22 august)

Încă din mitologia străveche, Leul a fost pus sub protecţia celui mai puternic zeu, Jupiter (Zeus). Aşa cum Jupiter era conducătorul Olimpului, Leul a fost trimis pe pământ ca un rege al semnelor zodiacale. De aceeaşi protecţie se bucură nativul şi din partea divinităţii. Atunci când îi percepi strălucirea de sorginte divină, pasul mândru şi când iei contact cu firea sa focoasă, dar generoasă, simţi că a fost atins mai mult decât noi, muritorii de rând, de forţele supreme. Nativa din Leu trăieşte intens şi nu se teme de nimic, dar rareori intră în bucluc, tocmai datorită protecţiei divine de care se bucură. Oamenii sunt atraşi de ea ca un magnet, cu toate că nu este cea mai frumoasă reprezentantă a zodiacului. Cel mai probabil, atingerea divinului este cea care îi asigură o armată de admiratori, gata oricând să îi proslăvească fiecare gest şi să îi venereze fiecare pas.

Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioarele sunt cele care se dedica in totalitate, sunt devotate muncii si familiei si tot ceea ce fac, fac cu o implicare totala. Pentru ele a pune suflet inseamna a trai iar foarta lor energetica si puterea de concentrare atrag darurile divine. Intuitia fecioarelor este atat de bine dezvoltata ca ele pot realiza imediat in ce situatie se afla, ce sanse au si ce pot face. Se bazeaza pe ele insele si fac foarte bine pentru ca forta lor este suficienta sa mute chiar si muntii din loc. Ele vor reusi acolo unde cei mai multi se vor da batuti.



Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetatorul are de la nastere un noroc izbitor si majoritatea nativilor acestei zodii se nasc in familii iubitoare, calde care ii vor ajuta si ii vor sprjini pe tot parcursul vietii.Sagetatorul se va folosi de resursele materiale si spirituale ale celor din familie reusind astfel sa merga in viata pe un drum drept, lipsit de prea multe obstacole.Sagetătorii sunt credincioși prin definitie și au o atracție deosebită către misticism. Îngerul păzitor le este alături, le călăuzește calea și de multe ori aleg instinctiv ocaziile perfecte. Firea unui Săgetător este înclinată către a face bine și de multe ori primesc înapoi înzecit.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Semn de pământ, stabil şi muncitor, Capricornul nu întruchipează doar cea mai deşteaptă femeie din zodiac, dar şi una dintre norocoasele care beneficiază de protecţia divină. Nu eşti convinsă de acest adevăr? Este suficient să citeşti Biblia: Iisus Hristos s-a născut pe 25 decembrie, dată care corespunde zodiei Capricornului.Nativa din Capricorn reuşeşte să dobândească o putere aproape nemărginită în această lume, nu se lasă învinsă şi doboară obstacole insurmontabile pentru mulţi dintre noi. Ascendenţa elementului său dominant, pământul, îi asigură o ambiţie aproape ieşită din comun; norocul ei este făurit într-adevăr prin multă muncă, dar şi prin protecţia divină cu care a fost înzestrată. Ce este de-a dreptul extraordinar este că acest semn, deşi beneficiind de atingerea divinităţii, are un adevărat cult pentru munca şi nu ezită niciodată să depună eforturi consistente pentru a obţine ceea ce îşi doreşte. Cu o asemenea garanţie, nici nu este de mirare că succesul este o constantă a vieţii acestor nativi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Cel de-al doisprezecelea semn al zodiacului întruneşte caracteristici ale tuturor celorlalte care îl precedă, ceea ce îl transformă într-unul dintre cele mai complexe. Peştii sunt sensibili, empatici şi dispuşi să se sacrifice pentru binele celorlalţi, calităţi care îi transformă în „mijlocitori” ai divinităţii pe pământ.De data aceasta, protecţia divină nu se manifestă prin noroc sau magnetism, ca în cazul zodiilor de mai sus. Dimpotrivă, mulţi Peşti suferă intens de-a lungul vieţii, mai ales pentru ceilalţi, scutul lor în faţa durerilor umanităţii fiind extrem de fragil. Tocmai această empatie este însă semnul că au fost „atinşi” de divinitate, fiind dăruiţi cu capacitatea de a înţelege lumea de dincolo de noi şi cu accesul în sferele înalte ale cunoaşterii şi ale misticului.Peştii vor trăi o existenţă duală: poate că păşesc în lumea terestră, dar nu pot uita că aparţin celei celeste. Ei dau o importanţă supremă viselor, pe care le consideră semne din universul "de dincolo de noi". Deşi este posibil să trăiască o viaţă dificilă, protecţia divină de care se bucură îi va propulsa peste toate aceste obstacole, atât timp cât nu îşi pun singuri piedici: nativii trebuie să ţină minte că forţele înalte nu îi vor împovăra niciodată cu mai mult decât pot duce!Dumnezeu ne iubeşte pe toţi în mod egal, dar acestea sunt zodiile cărora le-a garantat cu precădere protecţia sa! Tu te numeri printre ele?Arhanghelul Mihail vă asigură de faptul că pruncii voștri, născuți sau nenăscuți, se află în permanență sub protecția lui. Nativii în zodia pești vor mai primi un mesaj, după caz: femeile berbec vor avea o sarcină și o naștere ușoară, copiii vor fi perfect sănătoși și vor avea o viață fericită, aflându-se sub protecția divinității. Oferiți-le copiilor voștri posibilitatea să aleagă singuri pentru ei, oferiți-le libertatea de care au nevoie, căci Arhanghelul Mihail îi protejează neîncetat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții