Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop sănătate luna aprilie 2022

Written By NIKE B. on joi, 31 martie 2022 | 09:02




Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.

Citește Horoscop sănătate luna aprilie 2022


Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – O nouă lună, un nou început. Sfatul lunii aprilie: nu îți asuma niciun risc atunci când vine vorba despre sănătatea ta. Taurii pot întâmpina probleme în a doua parte a lunii.Horoscopul sănătății pentru luna aprilie 2022 oferă câteva descrieri generale. Aprilie este luna în care destul de mulți nativi ai zodiacului vor fi interesați să își schimbe stilul de viață, să se îndrepte către variante mai sănătoase. Unele zodii vor decide să își schimbe radical obiceiurile alimentare pentru o detoxifiere a organismului. Sfatul lunii aprilie 2022: Nu îți asuma niciun risc și nu face niciun compromis atunci când vine vorba despre sănătatea ta. Este foarte important să vezi ce e cel mai bine pentru tine și să îți protejezi cât mai mult organismul.

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În aprilie stai excelent cu sănătatea. Câteva exerciții fizice zilnic sau niște ședințe de masaj te pot aduce în forma ta maximă. Nu-ți planifica luna aceasta nicio intervenție chirurgicală, nici măcar vreo extracție dentară, pentru că asta te-ar scoate pe termen lung din echilibru. Altfel, cu această energie a ta, ești capabilă să faci față celor mai dificile sarcini.Pentru o stare generală bună, o digestie mulțumitoare și puțină detoxifiere, mănâncă broccoli, zucchini și, în general, tot ce e verde. Încearcă să-ţi ţii în frâu impulsivitatea pentru a evita situaţiile tensionate.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


Ești într-o formă fizică bună; poate fi și mai bună dacă faci puțină mișcare sau beneficiezi de masaj. Starea sănătății se va îmbunătăți și mai mult după 20 aprilie. Stai bine cu încrederea în sine și ai simț practic. Chiar dacă nu ai timp să observi, vei exercita magnetism asupra celor din jur. Castraveții și aloe vera te pot ajuta în starea fizică, dar și ca tratamente cosmetice. Este indicat să fii cât se poate de prudent în luna aprilie cu tot ceea ce are legătură cu starea ta de sănătate. Nu ignora problemele aparent minore şi aminteşte-ţi expresia "este mai bine să previi decât să tratezi".







Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Starea de sănătate este bună. Există o singură planetă pe termen lung în aliniere stresantă, toate celelalte fiind fie în armonie, fie fără aspecte în această direcţie. Venus se mută în zodia voastră în data de 24 aprilie. Pentru femeile care îşi doresc un copil, acesta este un indicator al unei fertilităţi crescute. În general, Venus în propriul smen produce o stare de relaxare şi bunădispoziţie. Sunteţi mai ludici. Venus în propria voastră zodie vă face să fiţi mai atrăgători, mai sociabili, mai plăcuţi. Maniera în care vă comportaţi îi atrage pe alţii înspre voi.Rutina privind sănătatea și dieta va fi puțin dată peste cap până la jumătatea lunii. Dar, în ansamblu, starea sănătății tale va fi una bună luna aceasta. Încearcă să înlocuiești zahărul cu îndulcitor din stevia – unora le place, altora, nu; poate ai norocul să-ți placă.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)


Starea sănătătții tale va fi problematică până pe 20 aprilie. Va trebui să-ți dozezi rațional eforturile și să-ți conservi energia, limitându-ți activitățile numai cele absolut necesare.Sănătatea are încă nevoie să te uiți în această lună, mai ales până la 20. Vestea bună este că sănătatea este îmbunătățită în ultima lună. Puteți îmbunătăți sănătatea în modurile menționate în raportul anual. Cel mai important, faceți tot ce este mai bun pentru a menține un nivel ridicat de energie. Sănătatea va continua să se îmbunătățească după a 20-a, dar are nevoie de o atenție sporită (atacurile planetare grele în Capricorn, Marte, Pluto și Saturn nu sunt puteri cu care să fii rătăciți).Va trebui să te îngrijești în mod special de aspectul exterior, pentru că vei avea o expresie palidă și obosită. Puțină detoxifiere este necesară și un aport de uleiuri sănătoase, pe care le vei obține cu un pahar de vin alb pe zi și cu câteva nuci mâncate între mese.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Nu ai probleme de sănătate în luna aprilie. Eşti mai liniştită comparativ cu lunile trecute, iar o influenţă din exterior este responsabilă pentru asta. Este indicat totuşi să te aperi cumva de situaţiile stresant şi mai ales, să eviţi cât poţi persoanele care îţi provocă stări neplăcute.Sănătatea ta va fi excelentă în cea mai mare parte a lunii aprilie. Va trebui să iei pauze și să te odihnești suficient, pentru că surplusul tău de energie te-ar putea duce la mici accidente și la extenuare la sfârșitul perioadei de activitate intensă. În alimentație, pentru a-ți îmbunătăți imunitatea, ai nevoie de sucuri naturale de tot felul și, dacă nu-ți displace, de usturoi.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Este o lună în care vei avea foarte mare grijă la alegerile pe care le vei face din punct de vedere alimentar. Nimic nu va fi ales la voia întâmplării, îți vei stablili un program strict de masă și de sport, totul făcând parte dintr-un plan foarte bine organizat. Aceste schimbări te vor ajuta să te simți și să arăți mult mai bine. În luna aprilie ai putea să începi o dietă și/sau o cură de detoxifiere – după caz. Este o perioadă foarte potrivită, va merge foarte bine și te va ajuta enorm. Starea psihică foarte bună, tonusul și echilibrul de care te bucuri îți vor permite să aprofundezi niște aspecte fundamentale ale vieții, mergând până la sensurile existenței.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscopul lunar aprilie pentru Balanță atrage atenția că ai nevoie de relaxare ca să te păstrezi într-o stare de sănătate bună. Conservă-ți energia lucrând la ceea ce este esențial și amânând tot ceea ce poate fi amânat. Cere ajutor și delegă-ți responsabilitățile. Rezervă-ți zilnic puțin timp pentru exerciții fizice. Morcovii, bananele și ouăle sunt alimentele indicate pentru creșterea energiei.Este o lună sensibilă pentru tine, în ceea ce priveşte starea de sănătate. Nu te simţi prea bine şi stresul pare să fie principalul responsabil pentru asta. Îţi faci multe griji, mai ales pentru cei dragi. Încearcă să te gândeşti şi la tine.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În această lună trebuie să pui sănătatea pe primul loc. Nu te suprasolicita şi încearcă să te odihneşti, să mănânci sănătos şi să eviţi pentru o vreme sau chiar să renunţi definitiv la cafea, ţigări sau alcool. Organismul tău are nevoie de o cură de detoxifiere. N-ar fi o idee rea să ţii post.Vor fi anumite probleme de sănătate spre sfârșitul lunii. Va trebui să muncești inteligent, organizat și să elimini toate treburile și toate etapele neproductive, ca să nu te extenuezi inutil. Emoțional, vei fi într-o curbă pozitivă.Vor fi schimbări în manifestările personalității tale și în imaginea de sine. Felul de a te îmbrăca și comportamentul tău vor migra ușor către alt stil – legat, poate, de schimbarea anotimpului.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

În primele două săptămâni ale acestei luni nu vei avea probleme de sănătate. Dar în ultima parte a lunii aprilie, sectorul sănătăţii tale va fi afectat de o eclipsă de soare. Acest lucru însemană că ai putea avea parte de unele suprize neplăcute.Nivelul energiei tale este foarte bun. Redu cantitatea zilnică de cafea și controlează-ți persiunea arterială.Evită oscilațiile emoționale dacă vrei să controlezi bine toate aspectele vieții. Dacă este cazul, trebuie să rezolvi orice aspect al sănătății legat de sarcină: analize premergătoare, teste de imunitate.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Până pe data de 20, nu lua sănătatea ta ca pe un bun garantat. . Puteți îmbunătăți sănătatea în modurile menționate în raportul anual. Cel mai important, faceți tot ce este mai bun pentru a menține un nivel ridicat de energie. Sănătatea va continua să se îmbunătățească după a 20-a, dar are nevoie de o atenție sporită (atacurile planetare grele în Capricorn, Marte, Pluto și Saturn nu sunt puteri cu care să fii rătăciți). Muncește cu măsură, conservă-ți energia, fă pauze. Asigură-te că faci esențialul, iar restul se poate amâna sau delega. Vitalitatea și tonusul psihic vor crește spre sfârșitul lunii.Este o perioadă optimă pentru o cură de detoxifiere.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Starea sănătății tale va fi minunată în cea mai mare parte a lunii aprilie. Spre sfârșitul lunii va trebui să te relaxezi și să odihnești suficient ca să te păstrezi în formă.Stai cam prost cu nervii în luna aprilie, iar acest lucru, pe lângă faptul că îţi afectează relaţiile cu omanii din viaţa ta, îţi afectează serios şi sănătatea. De asemenea, este indicat să fii cât se poate de prudentă pentru că ai un risc crescut de accidentări. Pe la mijlocul intervalului, vei simți nevoia să faci o schimbare în stilul de alimentație și în programul meselor. Organismul tău îți spune singur ce este mai bine pentru el, așa că poți să faci așa cum îți cere el. O poftă specială înseamnă o carență ce se cere compensată.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu ai deloc probleme de sănătate în această lună. Eşti răsfăţata astrelor în aprilie, iar tot ce trebuie să faci este să te bucuri la maximum de starea ta excelentă!Sănătatea este punctul tău forte luna aceasta. Forma bună în care te afli îți va susține toate eforturile și te va asigura că treci cu bine prin toate schimbările. Exercițiile fizice și masajul vor oferi organismului tău răsplata bine meritată. De asemena, e bine să bei suficientă apă, lapte și iaurt pentru o digestie perfectă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții