Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Mesajul zilei de azi 16 martie 2022

Written By NIKE B. on miercuri, 16 martie 2022 | 07:49



Mesajul zilei de 16 martie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 16 martie 2022: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Una dintre lecțiile pe care ni le predau perioadele dificile este că AI NEVOIE DE DUMNEZEU ÎN VIAȚA TA, ca să te susțină în momente în care nu te poți descurca singur, ca să te ghideze când simți că nu mai există nicio soluție. O mulțime de oameni petrec decenii din viață concentrându-se pe a câștiga cât mai mulți bani, pe a avea o carieră, pe a-și găsi partenerul ideal, pe a obține diplome, funcții înalte, pe a avea un statut social/ profesional de invidiat. Se agită decenii la rând, trag sfori ca să iasă cum vor ei, îi manipulează pe alții, fac tot ce pot ca să le-o ia înainte altora, sunt disperați când altul le-a luat-o înainte lor. Totul este despre succesul material, despre imagine, despre „a fi cineva”. Și apoi se întâmplă ceva și ei își dau seama că toate acestea nu au nicio importanță. Ei intră într-o criză și prioritățile lor se schimbă radical, își dau seama că altele sunt adevăratele valori în viață. Își dau seama că nu sunt invincibili, că nu pot face chiar orice doresc, că nu pot ține sub control chiar orice și că au nevoie de ajutorul lui Dumnezeu ca să depășească unele situații.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 16 martie 2022

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Fa o meditatie mergand in fiecare zi pentru urmatoarea saptamana De cele mai multe ori, mersul este o activitate fizica prin care oamenii ajung din punctul A in punctul B, deseori in graba si fara a fi constienti ce se intampla in preajma lor. Meditatia este vazuta de regula ca o activitate care se face cateva minute, stand cu picioarele incrucisate; insa aceasta este doar o forma de meditatie. A merge constient si cu intentie este o alta forma. Gaseste un loc, preferabil in natura, in apropiere de copaci unde poti sa mergi simplu zece minunte sau mai mult in fiecare zi pentru urmatoarea saptamana. Experimenteaza sa mergi mult mai incet decat o faci de obicei. Poti creste viteza dar ramai constient cum se simte in corp fata de cand mergi cu viteza mica. Mergi ca sa simti fiecare pas pe care il faci. Simte contactul pamantului cu talpa ta, cum intra energia pamantului si urca prin corp. cand vei avea posibilitatea, fa aceasta miscare constienta in timp ce esti descult. Fii constient de sunete, de priveliste si de mirosuri dar si de ritmul corpului tau. Oricare ar fi ritmul setat, respira constient si consistent dar total prezent la fiecare respiratie a ta. Facand asta in timp ce mergi se numeste meditatie in miscare si este de un beneficiu uimitor asupra intregii tale fiinte in ansamblul sau.

Sfatul zilei de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Da drumul fricilor tale si afla ca esti in siguranta si protejat mereu Ori de cate ori te aventurezi sau apare un teritoriu nou si necunoscut, este destul de natural sa simti o trepidatie. Mintea ta poate crea tot felul de scenarii despre ce poate sa mearga prost. Pot rasari indoieli si incertitudini iar calea poate sa para periculoasa si plina de pericole. Din acest motiv te poti simti uneori blocat si temator de a merge mai departe. Totusi, mult din ce numesti tu frica nu este chiar frica. Frica adevarata este un raspuns vital si instinctiv aparut in fata unei situatii reale de amenintare a vietii si este trezita nu doar de circumstante sau evenimente ci si de ce gandesti despre ele. Ramai relaxat si vigilent, avand incredere ca nimic nu iti poate face rau cu adevarat si ca trupul tau iti va trimite acele informatii senzoriale daca cu adevarat este vreun pericol real pentru tine. Atunci instinctele tale vor sti ce sa faca. Insa atunci cand simti o frica exagerata cauzata in principal de gandurile tale care nu are sustinere in realitate, respira rar si adanc de cateva ori. Cheama ajutoarele divine, ingerii, arhanghelii care ti-au mai dat ghidarea si protectia lor pana acum. Indreapta-te spre prieteni apropiati sau membri de familie pentru reasigurare si ca sa primesti ajutor sa te simti impamantat si centrat. Reaminteste-ti acele vremuri din trecut in care ti-a fost frica si nu doar ca ai supravietuit ci ai iesit si intact din el. Poti sa redenumesti frica drept entuziasm pentru ca ele se manifesta la fel in corp. si cel mai mult, ai incredere in ghizii tai spirituali, in instinctele tale si in toti prietenii reali si divini care te vegheaza si sunt alaturi de tine.




Sfatul zilei de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Lasa partea magica si plina de imaginatie din tine sa se exprime Oricare ar fi vehiculul artistic prin care te exprimi creativ cel mai bine – desenat, pictat, poezie, proza, muzica, actorie – fa sa devina o prioritate acum in viata ta dedicandu-i timp, energie si chiar bani daca vrei sa iti dezvolti aceasta inclinare artistica. Lasa-ti inima sa stabileasca care este expresia acestei exprimari creative dandu-ti seama care trezeste pasiunea in tine. Permite-i sa se exprime, sa evolueze cat e nevoie fara sa lasi mintea sa spuna daca rezultatul e perfect sau nu. Procesul in sine contine magia de care are nevoie sufletul tau. Lasa sa fie aceasta satisfactia si deliciul si vei fi incantat de ce va iesi si de cum te vei simti. Indiferent daca o faci pentru placere sau daca poti face si bani de aici, nu face niciodata aceasta activitate artistica doar cu scop de bani. Cand faci din bani scop principal, risti sa sufoci inspiratia care apare din esenta a ceea ce esti tu. Observa copiii, cat de inocenti si plini de imaginatie isi fac creatia, cat se bucura de ceea ce fac, fara sa stie daca rezultatul este frumos, bun, perfect sau nu pentru ca ei nu au aceste notiuni. Lasa copilul magic din tine sa explore si sa se exprime. Si tu bucura-te!

Sfatul zilei de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Este timpul sa iti recapeti puterea personala si sa iti depasesti dependenta in exces pe altii Este asa de usor sa pasesti in confortabila dependenta de orice sau oricine, de la dependente simple care pot fi sanatoase cum ar fi exercitiile fizice zilnice pana la dependentele grele si distructive cum ar fi alcoolul, drogul, jocul de noroc. Sau poti constata ca te gasesti mult prea prins si agatat de o alta persoana incat te pierzi pe tine intorcandu-te intotdeasuna spre aceasta pentru decizii sau ca sa te valideze. Este valabil si fata de organizatii si institutii deasemenea. Aceste dependente cu care esti cel mai obisnuit sunt nascute deseori din obisnuinta decat din alegere constienta. Ca sa iei decizii in care sa fii autonom, trebuie sa nu fii prins in capcana intre a fi dependent si a fi independent (in sensul negarii dependentei). In schimb, fa alegeri dintr-un spatiu in care iti mentii autoritatea si puterea si accepti 100% responsabilitatea pentru alegerile tale si consecintele lor. Acum e timpul sa revizuiesti oamenii si situatiile de care esti excesiv dependent : fa pasi in spate la distanta de ei, identifica zonele unde e nevoie de ajustari si actioneaza in consecinta. Practica setarea de limite, cere ceea ce vrei, ia decizii in conformitate cu propria ta autoritate personala.








Sfatul zilei de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai incredere in flacara creativa pe care o simti si exprim-o scriind randuri care inspira si lumineaza Pulsul creativitatii este puternic acum, trezind o dorinta de exprimare prin scris creativ. Indiferent daca ce scrii este real sau nu, daca se bazeaza pe experienta ta sau pe imaginatia mintii, scrie zinc si pune in cuvinte inspiratia ta. Nu cantari fiecare paragraf sau propozitie, doar scrie orice se doreste a fi scris prin tine. Ca sa ii inspiri si luminezi pe altii, nu ai nevoie de un talent uluitor. Incepe prin a descrie o experienta personala, una din care ai invatat ceva care poate fi de folos si altora. Totusi, nu te focusa pe cum vor raspunde oamenii povestilor tale; in schimb, doar bucura-te de actul scrierii fara sa iti judeci rezultatul. Scrie ca sa exprimi nu ca sa impresionezi. Prin ce pui pe scris, poti contribui la vindecarea emotionala a celor ce rezoneaza cu tine. Poti scrie si despre dureri din copilarie sau orice simti ca are relevanta pentru semenii tai.




Sfatul zilei de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Loialitatea si spiritul tau credincios este inteleg gresit si risti sa servesti prea multi stapani Pe cine servesti acum ? iata intrebarea pe care sa ti-o pui. Cand faci compromis de la integritatea ta personala dorind sa nu superi pe nimeni sau sa te tii departe de frica pe care o simti daca ei nu sunt de acord cu tine, tu iti negi propria autoritate interna si iti dai toata puterea. Devii servitorul acelei persoane si persoana devine stapanul tau. Tu permiti asta pentru ca presupui ca o alta persoana sau organizatie are putere mai mare, cunoastere mai mare sau intelepciune spirituala mai mare ca tine si te pui in pozitia de a fi mai putin ca acestia. Chiar daca altii pot avea unele atribute diferite de tine, tu ii poti onora drept profesori, nu maestri. Copiii se uita la parintii lor pentru acest tip de ghidare. Totusi, cand se maturizeaza, este potrivit sa lase in urma autoritatea parinteasca pentru a-si construi propria lor autoritate. Eroarea umana este sa continui sa proiectezi autoritatea parinteasca din copilarie asupra unor oameni sau situatii din viata adulta. Analizeaza pe cine ai privit sau tratat ca pe maestri si superiori fata de tine, fapt ce te-a facut sa fii fragmentat si chiar lipsit de putere. Lasa spiritul tau sa fie adevaratul tau unic maestru. Abia atunci vei experimenta adevarata libertate.

Sfatul zilei de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti prea implicat intr-o situatie, deci fa un pas in spate si priveste imaginea mare inainte de a lua orice decizie Ai pierdut perspectiva aici pentru ca ai presupus ca exista ceva ce ai neaparata nevoie sa se intample, deci ai de facut un pas in spate, sa renunti la incapatanarea de a da drumul la ce tii cu dintii si sa privesti proaspat toate circumstantele prezente. Este dilema copacilor versus padurea : esti prea aproape de copaci ca sa vezi intreaga padure, deci nu poti discerne realitatea sau ce se intampla cu adevarat. Deci fa-ti un obicei din a te detasa. Multi oameni cred ca asta inseamna sa fii rece si steril dar nu este deloc asa. Este mult mai rau sa fii extrem de implicat si legat in problema incat sa pierzi perspectiva si uneori pe tine insuti. Acest tipar cunoscut are la baza sentimentul de vinovatie ca cumva nu ai face suficient pana nu te scufunzi total pana la pierdere de sine in problema, incercand sa rezolvi sau sa salvezi ceva sau pe cineva. Chiar daca pe moment simti satisfactie, facand astfel creezi tipare nesanatoase de dependenta pentru tine si pentru altii.Adevarata detasare inseamna compasiunea obiectiva, o stare a mintii si inimii in care continui sa tii foarte mult dar esti distantat suficient incat sa nu mai fii sub iluzia ca cumva tu poti controla situatia sau persoana prin participarea sau interventia ta. In orice situatie sau conversatie, urmeaza acesti 4 pasi simpli : mai intai, fii 100% prezent si atent; doi, rosteste-ti adevarul sau mentine o tacere demna; trei, mentine focusul pe ce conteaza cu adevarat pentru tine; patru, da drumul la orice asteptare sau atasament pentru rezultatul final. Onoreaza-te astfel pe tine in timp ce ii onorezi si pe altii intr-un mod sanatos.

Sfatul zilei de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Perioada de intuneric pe care ai experimentat-o se apropie de final Ai indurat dificultati in viata ta, uneori cu gratie alteori cu dificultate, insa ele te-au invatat lectiile tale de viata care te-au format in persoana care esti azi. Aceste experiente ti-au influentat personalitatea si caracterul pe care il ai acum; calea pe care ai ales-o a fost influentata de reactiile tale din aceste experiente. Este cu atat mai adevarat in legatura cu un ciclu recent de viata, unul care a avut multe provocari in care te-ai descurcat cu succes. Acea perioada dificila trece acum si, fie ca iti dai seama fie ca nu, a contribuit semnificativ la cresterea ta spirituala.Si dupa iesirea din aceasta perioada vor mai aparea unele provocari marunte dar tu esti in stare sa le depasesi usor cu curaj si putere pe care le-ai dobandit pana acum. Ti-ai descoperit resurse pe care nu credeai ca le ai si acestea te vor sluji bine tot restul vietii tale. Credinta ta in viata si in destinul sufletului tau te vor ajuta sa te descurci cu orice ar veni pe calea ta cu credinta de sine, gratie si fluiditate. Acum ai de luat alegeri constiente pentru binele tau si aceasta este o prioritate pentru ca ele iti vor imbunatati viata in mod puternic.

Sfatul zilei de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Lasa-te sa iesi in evidenta si sa fii vazut Este timpul sa pasesti in fata si sa incetezi sa te mai ascunzi in spatele fatadelor pe care le-ai creat de-a lungul anilor. Desi aceste masti te-au ajutat sa te adaptezi cu succes si te-au ajutat, deci le poti multumi, exista mai mult din tine de exprimat lumii si acest ceva este gata sa iasa la lumina. Exista o siguranta anume si un confort cand te ascunzi in spatele mastilor dar astfel lumea nu vede cine esti si tu nu iti traiesti experientele bogate ale vietii care sunt posibile cand joci complet jocul vietii. Ramanand in fundal, ajungi sa nu mai stii sa alegi ce e bine pentru tine si ajungi sa fii ca o victima pasiva. Cand alegi sa fii vazut, sunt implicate unele riscuri. Oamenii te pot critica sau judeca, in special daca nu sunt invatati cu tine asa de asumat. Dar aceste riscuri sunt minime, deci inlatura teama, vina sau rusinea si iesi in lumina. Poarta haine colorate, canta, danseaza, lasa-i pe altii sa iti cunoasca gandurile, sentimentele si opiniile. Asuma-te cu gratie si entuziasm si vei vedea ca iti va placea.





Sfatul zilei de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ramai vigilent in situatia curenta; fii atent la semne si lasa-le sa iti inspire alegerile Semnele si sincronicitatile ti se prezinta in moduri miraculoase, de la fosnetul unui copac ce pare ca iti sopteste tie anume ceva pana la curcubeul care apare chiar inaintea unui eveniment la care participi. Cand iti pui o intrebare despre scopul vietii tale, despre o relatie, cariera sau chiar despre griji de zi cu zi, cere spiritului sa iti dea semne specifice. Apoi priveste, asculta, simte si permite gandurilor sa curga. Desi nu primesti raspunsuri foarte concrete pentru minte, totusi le vei simti prin intuitie si cele cinci simturi. Poti chiar sa ai vise extrem de puternice si vii pe care sa ti le aminesti cu usurinta in zori. Priveste la ce e neobisnuit si la repetitii ce par a veni din cele mai neasteptate surse. Daca semnele primite nu iti sunt destul de clare, continua sa te gandesti la intrebare pentru urmatoarele zile si sa ceri noi semne cu rol de ghidare sau raspuns. Ai incredere in ele si in discernamantul tau pentru ca sunt trimise de la spiritul tau.

Sfatul zilei de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Muzica este esentiala pentru vindecarea ta si starea ta de bine, fie ca o canti, o asculti sau canti la un instrument Ca sa isi diagnosticheze pacientii, una din intrebarile pe care le pun vindecatorii samani este cand a incetat pacientul sa cante. Daca s-a intamplat de ceva timp, samanul ii recomanda cantatul impreuna cu alte remedii ca un aspect esential al recuperarii. Tot ce este implicat atunci cand canti – ritmul corpului, ritmul respiratiei, deschiderea gurii, a maxilarului – serveste sa iti creasca energia, sanatatea si vibratia. Tot la fel, cand canti la un instrument iti atinge adancimile fiintei creative care tanjeste sa fie exprimata prin cantec. Doar si simpla ascultare cu toata atentia a unor melodii mult iubite te inspira si te vindeca. Fa din muzica o parte esentiala a vietii tale zilnice asa cum este mancatul si respiratul. Iti poti elimina inhibitiile de a te exprima artistic prin muzica intr-un singur fel : canta, fredoneaza, interpreteaza. Lasa copilul magic din tine sa isi redescopere bucuria de a iubi muzica si a fi iubit de muzica.

Sfatul zilei de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Lasa compasiunea si iertarea sa iti fie prioritate de top in aceasta situatie Ca sa culegi toata dulceata si bunatatea pe care viata are sa ti-o ofere, focuseaza-te pe compasiune si pe iertare. Compasiunea inseamna ca ai inima plina de empatie pentru cei ce sufera si pentru nenorocul altora dar ramai totodata detasat ca sa nu iei asupra ta greutatea lor, durerea lor sau supararea lor. Iertarea implica mai intai ca tu sa recunosti si sa accepti responsabilitatea pentru judecatile tale in loc sa pretinzi ca ele nu exista. Pasul urmator este sa eliberezi acele judecati. Ca sa faci asta, gandeste-te la cineva din trecut sau din prezent fata de care ai judecat ceva sau ai criticat. E prima persoana care iti vine in minte. Gaseste un loc in tihna, mergi in inima ta si cauta acea parte din tine care este exact la fel ca persoana judecata. Poate sa fie un aspect proeminent sau minor. Dupa ce descoperi cu sinceritate, spune-ti : Te iubesc si te iert. Repeta de cateva ori si observa ce emotii ies la iveala. In zilele urmatoare, fii atent ce sentimente rasar care sunt asociate cu aceasta experienta. Fa acest obicei zilnic si observa ce se intampla.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții