Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Cum ne arătăm afecțiunea

Written By NIKE B. on sâmbătă, 16 aprilie 2022 | 08:12



Cum ne arătăm afecțiunea in funcție de zodie

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Toată lumea are sentimente de afecțiune față de persoanele care ne înconjoară, însă nu toți ne arătăm afecțiunea în același fel. Te-ai întrebat vreodată ce influențează felul în care ne comportăm în jurul celor dragi? Noi credem că, pe lângă starea de spirit, o parte mare din comportamentul nostru este predispus la influențe din partea semnului zodiacal sub care ne-am născut, astfel că te invităm să descoperi în cele ce urmează cum își arată fiecare zodie afecțiunea. Fiecare dintre noi traversează și momente mai dificile prin viață, iar din acest motiv este bine să fim alături de persoanele care au nevoie, chiar dacă este posibil ca ele să nu ne ceară ajutorul. Așadar, dacă observi că partenerul de viață sau un prieten drag trece printr-un moment mai greu, încearcă să îl sprijini, astfel încât să știe că se poate baza pe tine. Cu toate acestea, nu încerca să pui presiune pe acea persoană deoarece se poate simți inconfortabil.

Nativii din fiecare zodie își arată în mod diferit afecțiunea. Unii sunt mai deschiși și se exprimă fără dificultăți, alții sunt interiorizați sau nu sunt învățați să își divulge sentimentele Iată ce influență au astrele în acest sens asupra fiecărui semn zodiacal!








Berbec

Cu toate că femeia Berbec este extrem de ocupată, ea încearcă să își facă timp pentru persoanele dragi. Astfel, își va include prietenii și familia în planurile ei și le va cere întotdeauna părerea atunci când nu se simte sigură de o alegere.Nativul din zodia berbec devine super protectiv atunci când ține la o persoană. El este dispus să lupte pentru tine și deși uneori iubește să fie rău cu tine, nu permite nimănui să îți facă asta.Sunt firi impulsive și entuziasmate, iar în relație sunt foarte calzi. Nativii din Berbec isi arata afectiunea intr-un mod direct. Sunt foarte protectori cu cei pe care ii iubesc si nu au o problema cu exprimarea sentimentelor. Ii pot tachina uneori pe cei la care tin, insa isi cunosc foarte bine limitele. Berbecul va fi intotdeauna prima persoana care iti va fi alaturi in cazul unui conflict. Te va sustine si va fi mereu acolo cand ai nevoie de ajutor.

Taur

Femeia Taur apelează la câteva cadouri pentru a-și arăta afecțiunea față de persoanele pe care le iubește. Fie că oferă flori sau cadouri materiale, știe să își aleagă momentele potrivite în care să le dăruiască. Atunci când un nativ din zodia taur ține la tine, el te va susține în tot ceea ce faci și își va arăta emoțiile față de tine. Îți acordă mai multă atenție și țin minte o mulțime de detalii pe care tu le poți considera nesemnificative.Persoanele nascute in zodia Taur au un mod fizic de a-si demonstra afectiunea. Te poti astepta ca un nativ din zodia Taur sa te rasfete cu cadouri, sa-ti pregateasca mese delicioase si sa fie alaturi de tine in orice clipa, atunci cand ai nevoie de sustinere. Taurii vor ca cei pe care ii iubesc sa se simta ocrotiti si rasfatati si isi vor aminti chiar si cele mai mici detalii necesare pentru a te face fericita.




Gemeni

Femeia Gemeni este una dintre persoanele pe care te poți baza în orice situație. Îi poți spune absolut orice, iar ea va ține secretul. Atunci când un prieten drag are probleme, știe că trebuie să îi fie alături și să îi dea cele mai bune sfaturi.Fiind o fire socială, gemenii vor întotdeauna să se distreze alături de persoanele la care țin. Vor să aibă aventuri și să creeze amintiri alături de tine. În plus, te vor încuraja întotdeauna când vei avea nevoie de asta și nu te vor lăsa la greu.Gemenii sunt foarte sociabili si sunt dispusi sa te asculte ore intregi atunci cand simti nevoia sa-ti descarci sufletul. De asemenea, sunt neobositi in dorinta lor de a experimenta cat mai mult si isi doresc sa impartaseasca noile aventuri cu persoanele pe care le iubesc. Te poti astepta la numeroase apeluri si mesaje din partea unei persoane din zodia Gemeni care tine la tine. In acest fel iti arata ca se gandeste mereu la tine.

Rac

Femeia Rac își încurajează apropiații atunci când întâmpină momente dificile, fie cu o vorbă bună sau un sfat care să îi ajute să depășească mult mai ușor momentele prin care trec. Știe ce anume să spună pentru ca persoanele dragi ei să se simtă iubite.Fiind un familist convins, nativul din zodia rac este foarte afectuos față de cei la care ține. Acesta este modul său de a le comunica faptul că ține la ei și că vor să fie în prezența lor întotdeauna.Nativii din Rac sunt sensibili si intuitivi, astfel incat vor dori sa stie absolut orice detaliu despre viata persoanelor la care tine. Un Rac iti va pune multe intrebari si te va lasa sa vorbesti ore in sir despre tine. Va fi alaturi de tine atunci cand obtii cele mai importante victorii, dar si atunci cand te confrunti cu esecuri si situatii dificile. Isi doreste sa stii ca este intotdeauna langa tine, orice s-ar intampla.

Leu

Femeia Leu știe să se facă ascultată, dar și să asculte atunci când este nevoie. Cu toate că îi place să fie în centrul atenției, atunci când prietenii ei au nevoie de sprijin, le va fi alături în orice situație.Dacă un leu ține la tine, el îți va arăta asta în moduri care atrag atenția, pentru că vrea ca acel sentiment să fie în centrul atenției pentru toată lumea. Va fi foarte evident că ține la tine, pentru că îți va acorda mai multă atenție decât altor oameni.La fel ca si Taurii, nativii din Leu au obiceiul de a-i rasfata cu atentii si cadouri pe cei pe care ii iubesc. In acelasi timp vor demonstra cat de mult te apreciaza prezentandu-te cu mandrie prietenilor si cunoscutilor. Atentia pe care o primesti din partea unui Leu este cel mai important indiciu care iti arata cat de importanta esti pentru el.




Fecioara

Femeia Fecioară este extrem de înțelegătoare, iar dacă treci prin momente mai tensionate, poți apela cu succes la ea. În același timp, pentru ea contează extrem de mult să primească din partea celorlalți același timp de sprijin. Glumele sunt unda dintre metodele prin care nativul fecioară îți va arăta că îi pasă. Totuși, dacă ai nevoie de seriozitate, este pregătit să îți ofere tot ce poate pentru a te ajuta să treci peste probleme pe care le ai, chiar dacă nu spun asta.Persoanele nascute in zodia Fecioara nu au un mod direct de a-si arata afectiunea. Nu se descurca prea bine sa spuna ceea ce simt, dar vor sa ajute intr-un mod practic, astfel incat sa faca mai usoare si mai frumoase vietile celor la care tin. Daca o persoana din zodia Fecioara se ofera sa te ajute cu organizarea biroului sau sa-ti dea o mana de ajutor la noul tau proiect, este un semn clar ca esti cineva la care tine mult.

Balanta

Femeia Balanță își oferă tot timpul și toată energia pentru a fi alături de persoanele care au nevoie de ajutorul ei. Știe că nu este deloc ușor să treci singur prin momentele dificile, iar astfel va încerca prin orice mijloc să își ofere afecțiunea. Nativilor din Balanta le place sa-si deschida sufletul in fata celor la care tin. Este important pentru ei sa stii cat mai multe despre viata lor, oricat de personale ar fi detaliile pe care le impartasesc. Vor sa se simta intelesi si la randul lor se straduiesc sa-i inteleaga cat mai bine pe oamenii pe care ii iubesc. Iti vor face complimente si au propriul mod de a te face sa te simti excelent in compania lor.

Scorpion

Femeia Scorpion are grijă să se înconjoare de prieteni care sunt sinceri cu ea. În plus, apreciază foarte mult când cei din jur își exprimă sentimentele deoarece îi va fi mult mai ușor să își ofere ajutorul.Nu sunt sanse prea mari ca un nativ din Scorpion sa-ti spuna direct ca tine la tine, dar iti va demonstra clar, fiind intotdeauna alaturi de tine atunci cand ai cea mai mare nevoie. Se pricep de minune sa asculte si sa ofere sfaturi sincere, reale. Au o intuitie excelenta, ceea ce inseamna ca vor sti exact ceea ce ai nevoie. Daca ai avut o zi proasta, un Scorpion va reusi sa-ti ofere exact acele incurajari de care ai nevoie pentru a merge mai departe.

Sagetator

Femeia Săgetător întotdeauna va vorbi sincer și deschis într-o relație despre problemele pe care le simte între ea și partener. Va spune încă de la început care sunt intențiile ei. Cu toate acestea, nu va pune presiune pe partener și îi va acorda spațiul necesar.Oamenii nascuti in zodia Sagetator stiu cat este de important sa le ofere sustinerea necesara celor pe care ii iubesc. Sunt independenti si iubesc aventura, dar lasa totul deoparte cand vine vorba de persoanele la care tin. Sunt loiali si prezenti in orice relatie care este importanta pentru ei, fie ca e vorba de o relatie amoroasa sau una de prietenie. Un Sagetator va reusi sa-ti readuca zambetul pe buze chiar si in cele mai dificile clipe.





Capricorn

Femeia Capricorn va încerca prin toate mijloacele posibile să își ajute prietenii. Ea vine cu soluții creative, dar și eficiente. În plus, știe să își susțină punctul de vedere și își va argumenta întotdeauna opiniile.Pentru nativii din zodia Capricorn, atingerea telurilor si ambitiilor personale este extrem de importanta. Prin urmare, isi vor manifesta afectiunea oferindu-le celor dragi sfaturi despre cum pot obtine succesul pe care si-l doresc. Capricornii sunt deosebit de intelepti si maturi, chiar de la o varsta frageda. Sunt dispusi sa impartaseasca cu cei la care tin intelepciunea si cunostintele lor pentru ca acestia sa-si implineasca visurile.

Varsator

Femeia Vărsător are foarte mare încredere în oamenii pe care îi iubește și îi va sprijini în mod necondiționat. Chiar dacă cei din jur nu își arată încrederea față de prietenii ei, ea va fi acolo și îi va ajuta sub orice formă.Varsatorii se pricep de minune sa-i inveseleasca pe cei la care tin. Daca te simti demoralizata, un nativ din zodia Varsator va face tot posibilul sa-ti readuca zambetul pe buze. Fericirea celorlalti este o preocupare importanta pentru Varsatori, astfel ca se vor stradui sa le demonstreze celor pe care ii iubesc ca sunt pretuiti si respectati. Gesturile mari de bunatate sunt principala lor modalitate de a-si arata afectiunea.

Pesti

Femeia Pești este extrem de atentă la nevoile pe care le are partenerul ei. Va încerca să îl pună pe primul loc și va fi alături de el atunci când el este într-o situație pe care nu știe să o gestioneze.Nativii din zodia Pesti sunt in mod natural persoane care se ataseaza cu usurinta de oamenii din preajma lor, dar pot fi uneori introvertiti. Prefera sa fie o prezenta placuta decat sa-si manifesta afectiunea direct. O persoana nascuta in zodia Pesti te va asculta cu atentie si iti va oferi compasiunea sa atunci cand ai nevoie de sprijin. Sunt excelenti ascultatori si nu se grabesc sa-i judece pe cei pe care ii iubesc.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții