Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscopul Runelor pentru Luna aprilie 2022

Written By NIKE B. on luni, 4 aprilie 2022 | 08:57



Horoscopul Runelor pentru Luna aprilie – Rune bune, gânduri bune!

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna martie 2022. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.Horoscop lunar martie spus de rune aduce semnale de alarmă pentru majoritatea zodiilor. Provocările vor fi pentru aproape toate cele douăsprezece semne zodiacale, care vor avea de înfruntat cele mai grele lucruri pe care pot să le facă. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Previziunile complete sunt dezvăluite în rândurile de mai jos. Ești gata să afli ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte perioada asta?Astrologii ne prezinta previziunile astrelor pentru luna aprilie.Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna aprilie 2022. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer. Iata mai jos ce are sa ne spuna:









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Avei grijă de cei dragi și nu uitați să e dați untelefon înainte. O să fie întors cu susul în jos, o lună mai tumultoasă, pe picior de război, caută sfadă, motive e ceartă. Temperați-vă! Este posibil ca una din persoanale dragi vouă să aibă anumite probleme de sanatate.Dagaz Aceasta runa se traduce prin cuvantul “zi” si este simbolul pentru fericire, activitate si satisfactie. Lucrurile se aseaza in favoarea ta acum si este timpul perfect sa te expui in viata in orice situatie si sa preiei conducerea. Tu ai o energie magnetica pe care runa o sustine, deci foloseste-o in avantajul tau. Runa mai indica si o solutionare pozitiva la o intrebare ce te preocupa.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Aveți mare succes emoțional, iar asta vă oferă un conforrt absolut. O lună de protecție divină, protejați din toate punctele de vedere.Eihwaz Aceasta Runa simbolizeaza nevoia de a-ti confrunta o frica pentru a deveni constient cum permiti fricii sa iti conduca viata intr-o anumita situatie. Runa indica faptul ca urmeaza o situatie transformatoare de viata ce te va ajuta sa iti descoperi si urmezi adevarata menire in viata. Exista lumina la capatul oricarui tunel in care te afli sau crezi ca te afli iar aceasta runa este ca un far calauzitor pentru acest an.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt puși pe căutat o nouă iubire și au mari șanse să o gească. Au simbolul fericirii, dragostei, e luna cuceririlor. În planul carierei semne bune se arată este posibil să fiți avansați sau un salariu mai motivand.Fehu Aceasta Runa simbolizeaza bogatia si indica o nevoie sa iei foarte in serios nevoile sau obligatiile tale financiare in acest an. Este totodata si un semn ca banii sunt pe drum spre tine si ca vei culege beneficii materiale de pe urma muncii tale sustinute din trecut. Este si un semn norocos pentru cei ce si-au propus sa inceapa un nou job sau o afacere noua.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Vă facți prea multe griji și frământări. Este bine să încercați să vă temperați și să nu dați curs sfaturilor care nu vă ajută prea mult în această perioadă. Sunt într-o lună în care primesc două sfaturi, ei trebuie să se liniștească, să nu-și mai facă atâtea griji.Ingwaz Aceasta runa simbolizeaza munca si productivitate. Este o piatra mistica pozitiva in toate aspectele posibile ce tin de cariera ta. Acum este timpul potrivit si perfect sa mergi mai departe cu cariera si sa tintesti sus si mare. Mai indica si faptul ca este posibila pentru tine o promovare, o marire de venituri urmare a muncii tale sau succesul in general.

Leu (23 iulie - 22 august)

Sunt foarte multe planuri de afaceri care vin spre dumneavoastră. Oferte de colaborări, oferte de angajare și de un trai mai bun. Are o lună în care ar trebui să discute mult, să angajeze discuții, nu prea a stat pe acasă.Jera Aceasta Runa simbolizeaza ciclurile si indica faptul ca te afli in fata unuia nou si benefic pentru tine. Te vei simti mai productiv si motivat sa incepi un nou capitol in viata ta pe un anumit domeniu. Este si semn ca e vremea sa cureti vechiul ca sa faci loc noului sa vina. Este un simbol mistic pozitiv pentru crestere si fertilitate.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Dați prea multă seamă celor care vă critică și încearcă să vă enervezze. Ca și Berbecul, este pusă pe ceartă. Vor trebui să stea temperați. Vor căuta motive de bârfe și discuții. Strategia cea mai bună ar fi să mergeți înainte și să nu vă pese de cei care vă vorbesc numai de rău.Hagalaz Aceasta runa simbolizeaza furtuna si indica faptul ca o schimbare necesara si binevenita se indreapta spre tine. Nu mai este benefic pentru tine sa faci ceea ce ai facut pana acum pe anumite domenii, in schimb vei face unele schimbari pentru sanatatea ta, starea ta de bine si de pace a sufletului si mintii. Este timpul sa te desprinzi de tiparele distructive, de autosabotare si sa fii din nou iubitor cu tine.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Au o lună cu suită de schimbări majore. O lună în care viața sentimentală cunoaște noi dimensiuni, la fel și pe planul cariei. Familia vă sprijină în aceste demesuri și vestea bună este că veți reuși.Raidho Aceasta Runa simbolizeaza un ciclu sau o calatorie. Poate ca te afli in mijlocul unui ciclu semnificativ al vietii sau poate te pregatesti sa pleci intr-o calatorie undeva. Esti anuntat ca aceasta calatorie va fi inaltatoare si luminoasa pentru tine. Runa indica si faptul ca beneficiezi tot anul de protectie si siguranta in timp ce calatoresti oriunde dar si o nevoie pe care o ai de a calatori in tari straine, nevoie pe care ar fi bine sa ti-o implinesti.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fertilitate și belșug, plin de realizări. Însă vin la pachet și cu niște probleme pe care va trebui să le rezolvați. Spiritul vostru liber trebuie temperat când vine vorba de carieră.Kaunaz Aceasta runa simbolizeaza creativitatea, inspiratia si intelepciunea. Tu ai toata intuitia necesara si resursele interioare pentru a rezolva problema sau situatia ce te preocupa sau care apare la un moment dat. Elimina orice anxietate sau frica pe care o ai si ce inconjoara o situatie si tine minte ca ai mereu puterea sa vii cu o solutie. Runa iti mai indica si faptul ca ai nevoie sa dai drumul trecutului sau sa te desprinzi de vechi obiceiuri ca sa poti vedea clar.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sunteți nedumerit și parcă pierdut. Este doar o senzație și nu mai trebuie să vă lăsați condus de aceasta. Este într-o nebunloasă, înconjurat de lucruri, rezolvă n umai cu ajutor divin.Isa Aceasta runa inseamna gheata si indica faptul ca este timpul pentru pauza si pentru reflectie. Unele aspecte sunt inghetate pentru tine acum tocmai ca sa ai rabdare si sa folosesti aceasta energie pentru a clarifica ce vrei cu adevarat, daca ceea ce crezi ca vrei corespunde cu adevarata dorinta a inimii. Mai indica si faptul ca blocuri de energie se vor ridica din campul tau energetic facand exercitii fizice sau petrecand timp in natura.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cineva vă stă în cale în plan emoțional. Din senin apare cineva din trecut care vă tulbură relația actuală. Trebuie să se tempereze, vir căuta să bage bățul în roate.Laguz Aceasta runa simbolizeaza emotiile si acele ganduri din mintea subconstienta. Gandurile ascunse si sentimentele ingropate de vii ce au ramas in campul tau sub forma de emotii captive se ridica acum de la suprafata si este timpul sa acorzi atentiei adevarului. Nu te rusina, nu te teme, nu te infuria in fata intuitiei sau emotiilor tale, ci foloseste-le ca pe un ghid. Este posibil sa faci o munca de eliberare a acestora ca sa cureti tot ce se simte greu in tine si sa fii liber si usor pentru viitor.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Au o lună de primit cadouri, dragoste, iubire. Dar în același timp trebuie să aveți grijă de starea dumneavoatră de sănătate, este posibil să aveți mici probleme care vă dau bătăii de cap.Perth Aceasta Runa simbolizeaza magia si indica faptul ca esti o fiinta foarte puternica ce detine puteri magice asupra vietii sale. Tu ai abilitatea de a crea un rezultat favorabil pe care ti-l doresti si sa iti directionezi energia in modurile in care vrei ca lucrurile sa evolueze. Lasa Universul sa iti cunoasca nevoia si vei fi ajutat. Este totodata un simbol mistic bun pentru a-ti creste abilitatile psihice.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Jackpot pentru voi în aprilie! Au o lună întoarsă, sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Poate cei mai favorizați de Rune în luna aprillie. Mergeți înainte cu planurile pe care vi le-ați propus.Teiwaz Aceasta runa simbolizeaza datoria si disciplina. Este timpul sa te ocupi si mai atent de detaliile din munca ta si sa te uiti la orice aspect mult mai de aproape inainte de a merge mai departe. Nu fii rapid si repezit in a lua decizii sau a trece la actiune. In finetea detaliilor consta diferenta intre ce e bine pentru tine si ce nu. De asemenea, runa mai indica si nevoia de a te odihni mai mult pentru a permite corpului si sufletului sa se vindece de stres acumulat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții