Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul Runelor săptămâna 4-10 aprilie 2022

Written By NIKE B. on luni, 4 aprilie 2022 | 09:31



Horoscopul Runelor săptămâna 4-10 aprilie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Horoscopul Runelor pentru Această Săptămână 4-10 aprilie 2022 – Avem in fata o saptamana care aduce o suita de schimbari majore, dar sunt schimbari de bine, demult asteptate si dorite. Banii si vestile bune vin si ele, mai rasare soarele si pe strada noastra. Atentionari pe sanatate pentru cativa nativi dar si sanse de insanatosire pentru cei care au ceva probleme. Mai departe detaliile pentru fiecare zodie in parte: Mai departe detaliile pentru fiecare zodie in parte:

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Runa etalata – DAGAZ. O descoperire majora iti este la indemana. Rezultatul potrivit este inevitabil dar nu e previzibil. Momentul este potrivit iar transformarea ce te asteapta este de succes in calatoria vietii tale. Zorii zilei au lasat locul luminii puternice a zilei pline. Insa tine minte sa nu te scufunzi total in viitor pentru ca ar fi ceva nesabuit de facut. Ramai in prezent.A doua parte a săptămânii este favorabilă treburilor gospodărești și dialogurilor familiale. Activități comune cu cei dragi.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Runa etalata – ELHAZ (cu fata in sus). Aceasta este o runa a prieteniei si cineva iti poate oferi ajutor in curand. Nu te teme sa accepti acest ajutor. Va lucra alaturi de tine si te va ajuta protejandu-te de probleme de la orizont. Fii vigilent la aceste probleme pentru ca paza buna trece primejdia rea.Evită cheltuielile și chibzuiește atent fiecare achiziție! Spre finalul săptmânii se conturează călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Activități domestice importante.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Runa etalata – GEBO : Norocul iti zambeste si surprize dragute vor veni neasteptat. Ceva pozitiv este pe drum spre tine, ceva ce meriti in totalitate. Poate ca vei primi premieri, recompense, poate o promovare, un cadou sau o recunoastere. Exista speranta si bucurie. Exista promisiuni implite si vise ce devin realitate. Exista gratie si iertare. Poate ca un anumit tip de parteneriat este pe cale sa se nasca. Daca este acest caz, runa Gebo iti reaminteste sa iti mentii propria individualitate : tine minte ca parteneriatele reale apar cand doua fiinte puternice si independente formeaza o echipa, fiecare mentinandu-si unicitatea si propria singularitate.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Runa etalata – INGUZ, inversata. Esti atentionat fie ca energia creatiei si a fertilitatii nu curge liber prin tine si sa remediezi situatia, fie sa iti dai seama ce iti cauzeaza o stare de tristete sau depresie care te impedica sa curgi cu valul creatiei divine. Runa este conectata cu energia lui Inga, divinul feminin si este simbolul genitalelor feminine, a tot ce inseamna fertilitate si creativitate. Creatia este feminina si este o stare de a fi. Tot ce facem inseamna creatie si viata : muncim, cantam, speram, plangem, gandim, radem, mergem, ne odihnim, suntem.

Leu (23 iulie - 22 august)

Runa etalata – MANNAZ, inversata. Daca exista un blocaj acum, el vine din interiorul tau. Uita-te la tine si nu la altii la acest moment. Opreste-te din directia unde e blocajul si reconsidera. Dusmanul exterior e doar o reflectie a ta.Relațiile cu prietenii capătă valențe deosebite, fiind influențate de razele astrale din aceste zile. Sunt momente favorabile în care vei observa foarte clar cine îți este loial și cine stă pe lângă tine doar pentru interese personale meschine. A doua parte a săptămânii aduce stări de spirit fluctuante, dorință de interiorizare și accentuarea unor probleme de sănătate mai vechi sau mai noi. Odihnește-te, ia în serios semnalale și nevoile organismului, dar urmează și sfaturile specialiștilor în sănătate. Sunt favorizate dialogurile tăinuite cu cei dragi. Finalul săptămânii îți aduce energie și spor în toate.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Runa etalata – Nauthiz (inversata): Sunt interpretari in care aceasta runa nu poate fi inversata. Alti specialisti, insa, spun ca runa Nauthiz inversata simbolizeaza pretul platit pentru a avea. Ca sa ajunga sus, ca sa isi implineasca dorinte, unii oameni au indurate situatii dificile, au luptat, au infruntat obstacole extreme.Foarte important este segmentul profesional și imaginea ta în ochii altora. Se conturează schimbări în cadrul colectivului de lucru în care activezi, discuții cu șefii și autoritățile, responsabilități profesionale noi. Deocamdată, lucrurile se petrec în umbră, astfel că este puțin probabil să înțelegi, pe deplin, însemnătatea celor petrecute. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Runa etalata – PERTH (cu fata in sus). Runa sugereaza ca ceea ce a fost ascuns s-ar putea sa iasa la suprafata iar asta sa provoace un cadou neasteptat. Este timpul in care faptele tale bune din trecut pot fi recunoscute si recompensate. Nimeni nu te poate supara sau strica echilibrul decat daca tu ii permiti sa o faca.A doua parte a săptămânii îți aduce multă forfotă socio-profesională. Senzația că te afli pe o scenă și multă lume te privește și ascultă va fi la cote mari. Prudența și sinceritatea îți sunt cei mai buni aliați.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Runa etalata – Tiewaz : Daca te gandesti la o relatie cu cineva, este posibil sa experimentezi o amaraciune din cauza unei separari sau perturbari in ritmul relatiei. Daca e acest caz, poti pierde energie, experimenta o agitatie si e posibil sa ii chinui si pe altii. La fel e valabil si pentru domeniul afacerii in care muncesti. Daca ceva nu merge bine, te infurii si pierzi putere. Nu e bine. Intelege ca pierderea de energie este rezultatul propriilor tale greseli si actiuni. Este timpul sa te gandesti cum sa iti corectezi obiceiuri din stilul de viata ce te-au adus aici.Sunt posibile câștiguri de la și prin alții, lămuriri și rezolvări financiare surprinzătoare, dar și aflarea unor detalii bine ascunse mai demult. Începând de Joi și până la finele săptămânii este rost de planuri de călătorie, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, însă te poți gândi și la abordarea unor studii personale sau profesionale. Apare trendința de a socializa mai mult decât de obicei, însă fii prudent. Și mediul on-line este la fel de bun deocamdată.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Runa etalata – ODIN. Aceasta este runa fara niciun simbol pe ea ceea ce nu inseamna “nimic” ci inseamna “orice este absolut posibil oricand”. Este simbolul Universului, al unimii vaste si al totalitatii absolute. Este un moment in care sa stai in tacere, liniste, nemiscare. Contempla viata ta si viata in general. Simte spiritul si claritatea mesajului sau. Ai incredere in destin.Evită exagerările și așteptările prea mari de la alții! De Joi apar preocupări legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relaționa cu instituțiile financiare. Discuții erudite și călătorii de tot felul, chiar și la nivel imaginar.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Runa etalata – Ansuz : Viata ta trece prin procese de tranzitie asa cum este firesc pe durata existentei si, ca regula generala, schimbarile au in ele si dureri. Dar este o faza naturala de dezvoltare pentru o persoana sau situatie. Oricat ne plac unele etape, ele nu sunt menite a ramane identice pentru totdeauna. Uneori, ca sa inveti ceva sau sa gasesti ceva, trebuie sa treci printr-o durere, dar vei deveni mai intelept. Evită să vorbești prea mult despre tine și planurile tale de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite de pe urma ta. Cheltuieli comune cu alții, achitarea facturilor și datoriilor de orice fel.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Runa etalata – BERKANA. Scufunda-te adanc in orice faci, cu atentie si prezenta. Da la o parte orice rezistenta ca sa poti incepe si face munca asa cum trebuie. Daca ai colturi intunecate, curata-le acum. Daca ai nevoie de ajutor sa iti cureti aceste colturi, cauta un expert. Doar atunci creezi loc pentru ca recolta sa iasa la lumina.Fii prudent și păstrează măsura în toate! A doua parte a săptămânii evidențiază activitatea profesională și sănătatea. Vei avea mult de lucru, bine fiind să-ți dozezi eforturile corespunzător. Chestiuni parteneriale delicate.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Runa etalata – EHWAS, inversata. Daca o miscare iti este blocata sau cel putin asa ti se pare, asigura-te ca ceea ce faci tu este o actiune corecta. Nu exista oportunitati ratate. Trebuie doar sa recunoastem ca nu toate oportunitatile sunt si potrivite pentru noi. Ce este menit pentru tine va veni la tine si se va implini cu usurinta la momentul potrivit.A doua parte a săptămânii te îmbie la distracții, aventuri și implicare în relații amoroase. Prudență, discernământ și măsură în toate! Sănătatea devine vulnerabilă pe întregul organism. Odihnește-te și respectă o dietă!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții