Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Mesajul zilei de azi 5 aprilie 2022

Written By NIKE B. on marți, 5 aprilie 2022 | 08:14



Mesajul zilei de 5 aprilie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 5 aprilie 2022: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Una dintre temele anului 2022 se referă la faptul că TOT MAI MULȚI OAMENI VOR DESCOPERI CĂ SUNT SENSIBILI LA ENERGII, vor începe să simtă energiile din jur (oameni, locuri/ obiecte/ localități/ clădiri, etc). Și de asemenea, SENZITIVII/ EMPAȚII VOR AJUNGE LA UN NIVEL SUPERIOR DE PUTERE. O vor face de bună voie și nesiliți de nimeni sau vor fi obligați de Univers. Cei mai mulți dintre voi ați experimentat situații în care era clar că Universul vă ghidează prin semne și sincronicități pe o anumită cale și voi nu voiați să mergeți în acea direcție, opuneați rezistență, iar la un moment dat Universul v-a dat un brânci și ați ajuns de-a berbeleacul pe calea care vă era indicată. Așa se va întâmpla și în acest caz. Această variantă nu este prea plăcută, dar dacă nu înțelegeți de vorbă bună, Universul și sufletul vostru vă vor forța să intrați pe Calea voastră, fiindcă a venit timpul să faceți asta. Dacă sufletul tău îți tot spune să mergi înainte și tu faci dreapta iar și iar, vei fi forțat să faci stânga iar și iar și o să fie din ce în ce mai dureros, până când vei fi dispus să urmezi ghidarea.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 5 aprilie 2022

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

ESTI UN CREATOR MAGIC

“Esti o persoana magica care isi poate manifesta intentiile clare in realitate.” O mare parte din puterea mea pe care o trimit spre tine vine si din conexiunea cu natura si cu animalele. Daca ai fost prea mult timp in spatii inchise, iti poti regasi puterea personala pur si simplu iesind in exterior. Aceasta miscare simpla te va plasa intr-o lume de bine si iti va retrezi natura ta magica spirituala. Permite luminii Soarelui, atmosferei magice a Lunii dar si stelelor sa iti trezeasca amintirile antice care poate sunt in stare adormita. Lasa-ti sufletul sa isi reaminteasca de abilitatile tale magice si apoi pune-le imediat la treaba pentru binele tuturor. Ia-ti inapoi armele spirituale si mergi cu viteza spre lumina, activand magia care e in tine si in toti. Aceasta este o misiune ce trebuie implinita, iar tu esti unul dintre cei ce ne poti ajuta in acest sens. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: ai incredere absoluta ca dorinta ta cea mai mare se va manifesta; ia o decizie clara; pune-ti energia spre manifestarea viselor; sa stii ca meriti sa primesti binele; cand tu castigi, si altii castiga deasemenea; tine-ti gandurile bune focusate spre dorinta si departe de frica.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

ASTEAPTA-TE LA UN MIRACOL

“Ai credinta si incredere ca rugaciunile tale au fost auzite si primesc raspuns.” Credinta este lumina ce lumineaza calea oricarui om. Fara credinta, viitorul arata foarte infricosator. De aceea este esential sa faci orice pasi necesari pentru a-ti tine mintea si inima umplute cu credinta. Te rugam sa nu renunti la speranta asupra ta si asupra altora. Mentine candela credintei aprinsa in sufletul tau, pentru ca o mica licarire de speranta poate sterge munti de deznadejde neagra. Fii tu lumina ce elimina lipsa de speranta a altcuiva, la fel de bine. Atunci cand ii faci pe altii mai puternici, te intaresti si pe tine si intreaga lume. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: da drumul gandurilor de ingrijorare; mentine-ti gandurile pozitive; observa si urmeaza orice ghidare divina observi; roaga-te; implica-te in vindecari spirituale.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

MAMA PAMANT ARE NEVOIE DE TINE

“Esti chemat sa dai o mana de ajutor pentru mediul in care traiesti. “ Nu ai o cauza mai importanta azi decat sa dai inapoi Mamei tale Pamant si sa iti reintaresti relatia si prietenia cu solul, aerul si apa. Pamantul este forta vietii pentru lumea materiala si nu are sens sa continui si tu pe spirala negativa care duce la murdarirea planetei cu orice forma de mizerie sau poluare. Contributia ta este necesara, oricat de mica ar fi este valoroasa. Tu aduci o uriasa diferenta in mediul tau, in comunitatea ta, prin micile actiuni, gesturi si schimbari pe care alegi sa le faci. Merita, crede-ne, si noi te vom ajuta sa realizezi aceste lucruri in orice forma posibila. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: foloseste produse prietenoase cu mediul; mentine-ti spatiul in care locuiesti curat; nu arunca gunoaie pe strazi; lasa curat in urma ta oriunde te afli; incurajeaza-i si pe alti oameni sa faca la fel; educa-ti copiii in spiritul curateniei si respectarii pamantului pe care traiesc; recicleaza.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

AI MENIRE SA CALAUZESTI COPIII

“Tu esti foarte bun in a ajuta, consilia si vindeca copiii. Foloseste-ti acum abilitatile ca sa ajuti copii.” Cineva poate fi si bland dar si un protector feroce in acelasi timp. Focusul meu vigilent de a mentine protectia si armonia din interiorul caselor vine si din dorinta ca copiii sa iti manifeste bucuria tineretii si simtul de miracol si curiozitate in fata vietii, neobstructionati de stresurile adultilor si de problemele vietii voastre. Cum altfel pot ei ramane cu spiritul pur incat sa continue sa creada in ingeri si in zeitati? Cum altfel se pot mentine rasetele cristaline ale copilariei? Alatura-te mie in a ghida copiii si vei vedea propria-ti imaginatie cum infloreste din pricina stralucirii acestor fiinte tinere minunate. Propriul tau entuziasm si spirit tineresc vor atrage respectul si atentia copiilor. Te voi indruma spre copii si tineri care pot beneficia de ajutorul tau. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: petrece mai mult timp cu copiii (tai); poarta conversatii de la inima la inima cu copiii (tai); implica-te intr-o cariera ce are legatura cu a ajuta copiii sau parintii acestora; fii voluntar alaturi de tineri; sa stii ca in viata ta vor intra curand copii; vei fi parinte; ai grija de propriul tau copil interior prin ras si joaca.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

LIMITELE SUNT SANATOASE

“Iubeste-te suficient de mult incat sa spui NU altor cereri pentru timpul si energia ta, daca asa simti.”O dorinta sincera a ta de a fi de folos este minunata. Totusi, este o distinctie intre a da de la tine si a da din tine. Daca te simti obosit, vinovat sau cu resentimente in timp ce ii ajuti pe altii, inseamna ca nu ii ajuti cu adevarat, nu-i asa? Tu de fapt injectezi o energie otravita in relatie si nimeni nu mai are niciun beneficiu. Fa un pas in spate si reanalizeaza situatia. Daca tu iti respecti propriile limite, altii vor incepe sa le recunoasca si sa le respecte si ei in tine, de asemenea si in ei insisi. Acesta este cu adevarat un comportament sanatos pe care sa il arati si altora. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: dai prea mult; devino mai asertiv; nu face lucruri din vinovatie sau obligatie.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

MESAJ DIN VIETI TRECUTE

“O situatie curenta implica amintiri din vieti trecute.” Radacinile tale pe aceasta planeta sunt puternice si adanci si unele radacini te-au ancorat in amintiri stravechi ce provin din vremuri indepartate. Unele radacini te-au ancorat atat de puternic de fapt, incat esti ca si paralizat cand vrei sa mergi inainte. Ti-am solicitat atentia acum prin acest mesaj ca sa eliberezi vechi amintiri ce nu iti folosesc. Uneori ingropi aceste amintiri ca sa te protejezi de durere psihica sau jena, ca sa nu iti mai amintesti acele momente dureroase in care viata te-a testat la maxim. Dezvaluie-ti singur lectiile acum, magician puternic ce esti, si mergi inainte cu increderea ca ai toata intelepciunea divina in spatele tau ca sa te sustina. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: fa o regresie intr-o viata anterioara pentru a primi inspiratie si raspunsuri; frici antice din vieti trecute ies la suprafata pentru a fi eliberate, nu pentru a-ti face rau; ai cunoscut o persoana cu care ai o legatura dintr-o viata anterioara (prima care iti vine in minte acum); o situatie curenta a ta are legatura cu o problema ce dateaza din copilaria frageda.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

FII UN OM BUN SI BLAND

“Elibereaza judecata despre tine si despre altii si focuseaza-te pe iubirea si lumina care exista in fiecare om.” Blandetea este forta din spatele adevaratei puteri si ea vine din faptul ca te alimentezi cu cuvinte hranitoare, ganduri, intentii, fapte si tot felul de alimente de vibratie si energie ridicata. Pune-ti un scut impotriva asprimii plasand o intentie de a atrage numai lectii de viata si relatii bune si blande. Transforma asprimea in delicatete refuzand sa vezi orice altceva in afara de lumina stralucitoare ce exista in fiecare persoana si situatie. Aceasta intentie incepe cu relatia cu tine insuti. Fii foarte bland cu tine in toate modurile posibile. Fii fericit, fii bun, fii dulce si mai presus, fii onest fata de tine. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: elibereaza spre divinitate vinovatia si rusinea pentru a fi vindecate si transmutate; mentine ganduri pozitive despre tine si despre altii; evita barfa sau vorbitul prost despre tine si despre altii; iarta-te pe tine sau pe altcineva; nu mai fii asa de dur cu tine sau cu altii; elibereaza tendintele perfectioniste.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

IUBIRE ADEVARATA

“Dragostea din inima ta a mobilizat Universul ca sa traiesti o mare iubire” Romantismul nu este un concept demodat indiferent de vremuri. Romantismul este unirea dintre inima ta si divinitatea, fuziune care se manifesta in alta persoana. Romantismul este si starea de bucurie si spiritul jucaus ce apare primavara o data cu noua viata a naturii si cu inflorirea naturii. Nu trebuie sa fii intr-un parteneriat cu cineva ca sa simti romantismul, sa stii. Poti manifesta aceasta energie cu uriase beneficii asupra ta prin ras, zambet, inconjurandu-te cu frumos si rasfatandu-te cu ce iti place tie mai mult. Romantismul este forta vietii din acest Univers si este un scop de viata in sine. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: sufletul tau pereche va sosi in curand in viata ta; ai parte de clipe minunate alaturi de sufletul pereche ce este deja in viata ta, prin pasiune crescuta; esti o persoana romantica si este un lucru minunat; ai grija ca nevoile tale romantice nu sunt suficient de implinite si trebuie sa faci pasi concreti sa rezolvi aceasta situatie.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

TRANSFORMARE

“Acum experimentezi schimbari enorme care aduc binecuvantari mari.”Pe masura ce treci prin aceasta perioada de schimbari, este si normal pentru tine sa te intrebi daca viitorul tau este sigur. Sunt aici pentru a te asigura ca esti parte din ciclurile naturale de evolutie pentru viata ta. Pentru a aduce noutatea dorita de tine, este mai intai nevoie sa permiti vechilor parti din viata ta sa se desprinda si sa cada. Aceste schimbari trebuie sarbatorite, nu temute. Spune multumesc pentru aceasta curatare de ce este vechi. Imbratiseaza toate lectiile pe care ti le-a adus apoi da-i drumul. Fii plin de entuziasm pentru noutatea pe care cadourile vietii le revarsa asupra ta si lasa-le magia sa te surprinda si incante. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu te ingrijora pentru finaluri caci ele aduc noul pentru tine; ti s-a raspuns la rugaciuni printr-o schimbare si noutate; da drumul vechiului; nu te ingrijora despre schimbari – ele sunt cu adevarat spre mai bine pentru tine.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

IESI AFARA IN AER CURAT

“Ai stat in interior pentru prea mult timp. Iesi in exterior si inspira aer proaspat.” A sta foarte multe ore inchisi in spatii fara acces la aer proaspat nu este modul natural de a trai pentru oameni pe aceasta planeta miraculos de frumoasa. Sunt foarte multe de vazut si experimentat atunci cand iesi dintre cei patru pereti si acoperisul deasupra capului. O iesire zilnica in exterior nu doar ca iti va revigora sufletul si spiritul, dar iti va da speranta si incredere in viitorul vietii tale si al planetei. In exterior poti vedea tot ceea ce are natura minunat sa iti ofere: florile pregatite de inflorire, frunzele, pasarile ciripind si chiar vantul care iti mangaie parul. Nu lasa nicio zi sa treaca fara sa fii in contact cu aerul exterior pentru ca este una din cele mai pline de satisfactii forme de bucurie pentru sufletul tau insetat de viata. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: petrece timp in natura; schimba-ti jobul cu unul care sa iti permita o mai mare flexibilitate de program ca sa fii in contact mai mare cu natura si exteriorul; ocupa-te de aspecte de imbunatatire de mediu; recunoaste nevoia de echilibru in viata, pentru a avea mai multa odihna si joaca; o manifestare importanta pentru tine va avea loc in lunile in care natura incepe sa infloreasca.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

PURIFICARE

“Este timpul pentru o curatare si detoxifiere a trupului si mintii tale.” Acest mesaj vine ca un ajutor si nu ca o critica sau un afront. Este posibil sa fi devenit prea incarcat cu chimicale folosite in exces iar sursa pentru care le consumi este in psihicul tau subconstient. Ai ignorat mesajele corpului tau care a strigat ca vrea eliberare de consumul constant de impuritati. Poate ca ai observat si o diminuare a nivelului de energie si a cantitatii de bucurie simtita pentru viata. Nu mai conteaza ce a fost pentru ca ai solutia chiar la indemana ta! Acum ca ai primit acest mesaj, nu ezita niciun moment sa faci schimbarile necesare. Fii cu atentia sporita pe continutul mintii si vorbelor tale, in egala masura, pentru ca vorbele pe care le gandesti si le rostesti sunt chiar dieta mentala care te sustine sau te darama. Alege puritatea si iti promitem o schimbare in bine. Mesajul poate fi, totodata, si o confirmare ca actuala ta cale de sanatate functioneaza excelent. Tu vei simti care din cele doua mesaje este potrivit pentru tine. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: urmeaza-ti ghidarea intuitiva pentru schimbari in stilul de viata; opreste-te din folosirea in exces a alcoolului sau a oricaror forme de chimicale sau droguri; evita consumul in exces de produse procesate cu zahar si faina alba; mananca mai multa mancare organica; mentine-ti gandurile si vorbele pozitive; adopta o alimentatie vegetariana; fa o dieta de detoxifiere.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

CICLURI SI RITMURI

“Onoreaza-ti ciclurile corpului, emotiile si nivelele de energie.” Tot ce inseamna forma de viata este ciclica: Luna, stelele si insusi Universul. Viata inspira si apoi expira, din nou si din nou. Deci de ce sa fii surprins sau suparat ca si tu ai, la randul tau, cicluri? Sunt perioade in care te simti energizat, trezit si viu. Sunt alte perioade in care te simti izolat si timid. Si corpul tau, deasemenea, trece prin cicluri de schimbare. Sarbatoreste ritmurile si imbratiseaza-le ca fiind esenta vietii ce curge prin tine! Diverse semnificatii ale acestui mesaj: fa-ti timp sa te odihnesti; initiaza pasi pentru a vindeca depresia sau letargia; ai grija mai mare de corpul tau; cauta suport pentru a-ti rezolva crizele emotionale; permite-ti sa iti iei timp liber; permite-ti sa tii doliu si sa jelesti pe cineva; o usa spre o oportunitate ti s-a deschis si trebuie sa intri pe ea acum; daca esti femeie, accepta-ti cu gratie transformarile feminine ginecologice (inceput de menstruatii, menopauza).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții