Săptămâna Schimbărilor Majore 29 aprilie – 5 mai 2024

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Mesajul zilei de azi 16 mai 2022

Written By NIKE B. on luni, 16 mai 2022 | 08:10



Mesajul zilei de 16 mai 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 16 mai 2022: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Indiferent cât de mult cobori în întuneric, Dumnezeu tot te va găsi, Dumnezeu tot îți va vorbi. Dumnezeu ne vorbește tot timpul, tuturor. Nu ne vorbește din când în când, ne vorbește tot timpul, dar noi alegem să nu auzim. Dumnezeu ne spune mereu: „Tu ești copilul meu iubit. Vino Acasă!”. Și unii dintre noi gândim „Probabil nu știi ce am făcut ieri, că nu mi-ai mai spune asta dacă ai ști!”. „Tu ești copilul meu iubit. Vino Acasă!” Și unii dintre noi răspund: „Bine, m-am hotărât! Sunt pe drum, vin Acasă. Am început să meditez, să mă rog și să fac yoga”. „Mă rog, fă și astea, dacă vrei. Eu îți spun că deja ești copilul meu iubit, deci e suficient să-ți amintești asta, nu e necesar să-mi dovedești că meriți să fii iubit”. „Nu, nu, am de lucrat la chestia asta. Știu eu ce am de făcut!” „Bine, cum vrei tu.”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 16 mai 2022

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Accepta o situatie asa cum este

Sunt vremuri in care sa lupti pentru ceea ce crezi si vremuri in care sa lasi sabia jos si sa te predai. Daca tu sau familia ta ati fi in pericol iminent, este natural sa te aperi fie prin lupta fie prin fuga din fata pericolului, fie prin cuvinte fie prin actiuni. Situatiile extreme pot impune masuri extreme. Exista, cu siguranta, erori care pot fi indreptate si situatii de viata in care razboinicul spiritual din tine trebuie sa preia carmele. Totusi, nu este mereu acest caz si nu este acum cazul de asa ceva. Ceea ce va functiona cel mai bine pentru toti ce implicati este ca tu sa lasi jos armele de lupta (vorbe, actiuni, ganduri) si sa accepti lucrurile asa cum sunt. Fii eficient daca vrei sa rezolvi. Lasa deoparte sabia, nu din sacrificiu sau ca semn ca esti invins, ci din realizarea faptului ca aceasta nu este o batalie in care sa te implici sau pe care sa o vrei. Asa cum este si vorba…alege-ti bataliile. Aceasta nu este una in care sa iti risipesti timpul si energia. Rosteste rugaciunea seninatatii cu voce tare : Doamne, da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea sa imi dau seama de diferenta dintre ele. Da drumul dorintei sa ai tu dreptate si gaseste pacea mintii pe care o poti avea doar pentru ca decizi sa o alegi.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Stai drept pentru tine insuti si rosteste-ti adevarul

Cand te exprimi din inima si dintr-un spatiu de putere personala, iese o combinatie imbatabila. Nu ai nevoie sa porti masti si sa ai comportamente ca sa te poti implica intr-o situatie. Doar simplul fapt ca te prezinti si esti complet prezent, chiar si cand doar asculti, esti o forta cu adevarat. Cere ceea ce vrei si vezi ce se intampla in timp ce esti asa. Nu te stresa cum se vor derula evenimentele. Ai putea sau nu ai putea sa obtii ceea ce vrei dar macar sansele tale vor fi mai mari cand ceri. Cat despre setarea de limite cu altii (cum ar fi sa spui nu in fata unor cereri), atunci cand o faci ei s-ar putea sa ti le respecte sau ai putea fi testat. Daca se intampla asa, tu sa ramai clar, demn, fara scuze, tu insuti. Abordeaza o situatie cu puritatea si inocenta unui copil si focusat cu intentia solida a unui luptator al luminii, adica acela care nu actioneaza din furie ci din adevar si demnitate. Sa stii ca atunci cand alegi sa fii asa, nu e nimic de temut.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ghizii tai spirituali ancestrali iti ofera acum ghidare

Ai putea primi curand ghidare de la stramosii tai ce locuiesc in lumea invecinata a spiritului, indiferent de varsta lor, de a cata generatie in urma sunt, de cum au murit. Ei iti ofera ajutor chiar acum in multe forme, deci sa fii foarte atent ce semne apar in calea ta. Aceasta ghidare poate sa vina la tine in multe forme, fie prin ochi, fie prin urechi sau ganduri si sentimente. Uneori, ghizii tai ancestrali apar in visele tale, in special in cele ce se simt foarte vii. Ai putea sa vezi pe cineva care sa semene cu unul din predecesorii tai sau sa dai neasteptat peste o poza sau o amintire care sa iti reaminteasca de aceasta persoana. Uneori un anumit animal apare in calea ta si este tot un semn ca esti ghidat printr-un mesaj. Ai putea auzi ceva care sa te faca sa te gandesti la un strabun sau pur si simplu sa intuiesti ca ii simti prezenta. Si gandurile repetitive despre un anumit strabun sugereaza ca se afla in preajma cu scopul de a te ajuta. Cheia aici este repetitia. In oricare moduri incearca strabunii sa te contacteze, cand semnele continua sa apara care te fac sa te gandesti la cineva anume din neam, sa stii ca acestea sunt forme ca sunt cu tine. Pe unii poate i-ai cunoscut, insa sunt altii care fac parte din arborele tau genealogic de zeci de generatii trecand granitele amintirilor constiente. Indiferent cine este, intotdeauna spune multumesc ghizilor spirituali ancestrali si chiar apeleaza la acesta ajutoare pline de bunavointa si intelepciune atunci cand ai nevoie.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Anumite experiente prin care treci acum sunt o initiere pentru scopul de vindecator pe care il ai

Fundatia pentru compasiune este constientizarea faptului ca suferinta este o parte naturala a vietii, fie ca intelegi empatic durerea altcuiva fie ca tu insuti ai avut sau ai o asemenea experienta. Si cine nu a experimentat durere si suferinta ca parte din viata pe pamant ? Cu cat te afunzi mai mult in sufletul altuia, cu atat poti sa simti ceea ce simte si totusi, paradoxal, sa mentii o distanta de obiectivitate. Un vindecator adevarat trebuie sa vindece din inima, oricare ar fi instrumentele fizice, logistice, tehnologice sau samanice folosite. Experientele prin care treci sau pe care le-ai avut tocmai te initiaza sa iti deschizi inima in fata suferintei din jur si sa iti faci partea ta in vindecarea sa. Vei vedea ca ti se va cere mai des sa iti oferi timpul si energia ca sa ajuti la vindecarea altora, incluzand nu doar oameni ci si animale, plante, fiinte copaci si chiar Mama Pamant. Vei vedea din ce in ce mai des cum palmele tale sunt energizate cu caldura sau cu o senzatie ca de furnicaturi. Aceasta este puterea Spiritului care lucreaza prin tine. Permite-i sa te ghideze in orice te focusezi ca sa vindeci, fie ca doar pui o mana pe un umar de prieten sau ca te implici direct in sanatatea altei fiinte.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Este un timp bun sa planifici sa mergi intr-o noua aventura

Spiritul tau de aventura te cheama. Poti sa il auzi ? Asculta-ti inima, acea voce mica ce iti sopteste despre locuri sfinte, locuri exotice, despre placerea de a descoperi ce nu iti este familiar, despre a te simti increzator si cu credinta in instinctele tale ca vei fi ghidat. Propune-ti cat de curand sa te bucuri de o asemenea aventura in care sa te minunezi de tot ce vei intalni. Fa-ti idei unde sa te duci dar nu fii atasat de un plan ; fii dispus sa iti ajustezi itierariul dupa cum vei fi ghidat. Da la o parte vocea mintii care spune : Suna bine dar nu pot pentru ca… Acest tip de gandire nu doar ca te limiteaza dar te tine si in iluzia confortului si sigurantei, dar te indruma sa eviti orice apare din faptul ca iesi din zona cunoscuta. Sunt insa multe optiuni de o noua aventura in care riscurile sunt minime si nu te pui in pericole, totusi sentimentul de entuziasm si explorare sa fie prezente. Deci asculta-ti chemarea si mai intai crede ca este posibil pentru tine sa actionezi. Si nu astepta la nesfarsit. Viata trece repede.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Inceteaza sa te mai plangi si focuseaza-ti atentia pe binecuvantarile din viata ta

Plangerea si vaitarea pentru ceea ce este este modul prin care stingi focul vietii. O nemultumire poate fi sanatoasa pana intr-un anumit punct dar pana la urma nu este de prea mare ajutor, nici pentru tine nici pentru cei din jur. Ridica-te oricare ar fi circumstantele prezente din vi ata ta. Infrunta viata de zi cu zi cu capul drept si observa care sunt gandurile carora tinzi sa le dai cea mai mare atentie. Oricare ar fi natura acestora, consecintele se manifesta nu doar in emotiile tale dar si in lumea din jurul tau. Puterea curge acolo unde este atentia ta. Puterea este forta vietii sau spiritul. Cand atentia este focusata pe ganduri negative, rezulta experiente negative. Deci de cate ori te vezi sa revii la ganduri negative, practica mutarea atentiei pe ganduri de recunostinta. Gaseste binecuvantarile din viata ta. Ce te face fericit si deja ai ? Poate gasesti o discrepanta intre ce te face fericit si ceea ce ai. Daca e acest caz, fie fa schimbari in viata ta si fa ce te face fericit fie schimba-ti gandirea si incepe sa te bucuri de ceea ce exista acum in viata ta. De tine depinde.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Mentine-ti simtul umorului

Este asa de tentant sa vezi viata in toate manifestarile, permutarile si variatiile sale drept ceva ce trebuie neaparat luat foarte in serios, cu toate acestea este exact opusul a ce trebuie sa faci acum. Indiferent care este situatia, cauta umorul din ea. Poate sa dureze ceva timp pana gasesti ceva, dar daca privesti cu aceasta atitudine din minte, vei incepe sa vezi absurditatile si ironiile care se gasesc in orice ti se prezinta in fata ta in viata, chiar si in circumstantele cele mai intunecate. A mentine un sens al umorului sanatos despre majoritatea experientelor te ajuta sa fii mai usor la spirit, sa zambesti des si din inima si sa apreciezi viata. Intoarce acea situatie cu susul in jos si razi ! Desigur ca sunt anumite vremuri ce necesita o abordare mai serioasa din partea ta. Tragediile sau experientele traumatice nu sustin veselia si umorul. Cand apar aceste evenimente, restrictiile sociale existente despre ele cer emotii potrivite lor. Totusi, chiar si aceste circumstante sunt temporare si vor trece. In loc sa te simti o victima si sa iei totul personal, respira adanc, vezi umorul din orice si destinde-ti vibratia ca sa mergi mai departe.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Esti cu mult mai puternic decat crezi ca esti

Tu ai tot ce implica sa te descurci cu bine cu orice situatie ai acum in viata, una in care evenimentele au luat o turnura diferita fata de ce te-ai fi asteptat. Reaminteste-ti de acele vremuri cand te-ai confruntat cu adversitati, cand a fost nevoie sa sapi adanc in tine ca sa iti descoperi resursele interne si vointa de a continua sa mergi mai departe. Pe masura ce iti amintesti de acele momente, fii atent ce simti in corp despre ele. Cheama acele emotii de curaj si demnitate si acum. Abordand o situatie prezenta cu capul sus si demn si fiind atent la nuantele din energiile care sunt in continua schimbare, intelepciunea interioara iti va spune cand sa avansezi si cand sa te retragi, ajutandu-te sa iti sustii astfel puterea personala. Astfel, nu doar ca te protejezi fizic si emotional dar si spiritual. Cheama razboinicul din tine, acel aspect din tine care se ocupa sa iti apere regatul interior dar si regele sau regina din interiorul tau. Acesta este unul din acele momente in care clar ai nevoie sa fii asumat cu altii, sa spui nu cand asta simti, sa ceri ceea ce ai nevoie si sa iti sustii limitele fizice si emotionale. Indreapta-ti umerii, ridica capul, uita-te drept in fata si mentine o vigilenta relaxata. Fa totul ca sa nu te plangi, sa nu te consideri un martir pentru situatiile din prezent ca sa nu fii tras in jos.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Esti chemat sa iti arati calitatile de lider, deci ai incredere ca esti capabil de ele

Ca sa fii un lider eficient si plin de compasiune trebuie sa stapanesti arta de a echilibra energiile yin si yang adica sa discerni cand sa avansezi si cand sa stai si sa fii atent la subtilitati si la fluxul din grup in timp ce esti conectat si la vocea ta intuitiva. Fie ca rolul tau se aplica familiei, prietenilor, angajatilor, companiei tu trebuie sa ii auzi pe cei din jur si sa le raspunzi nevoilor cu putere si compasiune. Si cand simti ca e necesar, trebuie sa iti urmezi ghidarea chiar daca altii pot sa nu fie de acord cu tine. Ia deciziile in functie de ce simti ca este cel mai mare bine pentru toata lumea in loc sa te concentrezi pe nevoi individuale sau egoiste. Frica si dubiul pot aparea unbeori dar nu le lasa sa te indeparteze de la scopul tau. Cei mai buni lideri nu sunt perfecti dar sunt dispusi sa isi asume riscuri calculate bazate pe convingerile lor si pe dorintele pline de pasiune de a face doar ce simt ca e bine. Uneori te poti impiedica sau poti cadea dar nu inseamna ca nu esti un bun conducator ci ca esti uman. Nu conteaza de cate ori cazi in viata ci de cate ori te ridici. Altii te privesc acum si asteapta ghidare de la tine. Auzi asta cu inima ta.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Exista ceva in dezechilibru in viata ta, deci fa orice poti ca sa aduci o corectie

Te-ai simtit nesigur, instabil sau nu ai fost in apele tale in ultimul timp pentru ca exista un dezechilibru in viata ta. Ca sa aduci inapoi echilibrul, incepe prin a avea grija de sanatatea ta fizica. Colaboreaza cu cineva specializat in medicina holistica pentru a te reechilibra la nivel de energie si holistic. Nu este nevoie sa fii alarmat, dar daca exista o disfunctie pe care o poti repara energetic pentru corp, vei beneficia de pe urma unei asemenea analize. Exerseaza in fiecare zi, mananca alimente nutritive si odihneste-te din belsug. Apoi dedica timp pentru a-ti verifica cu sinceritate domeniile vietii ca sa vezi cum stai cu echilibrul si cu polaritatea dintre munca si distractie, dintre social si solitudine, dintre a da si a primi si orice alt aspect la care te hgandesti. Este nerealist sa te astepti sa fii tot timpul echilibrat dar e de datoria ta sa fii atent la tine. Chiar si trecerea de la un anotimp la altul, de la noapte la zi aduc in corp modificari. Observa cum te simti cand nu esti in echilibru si apoi urmeaza pasii necesari ca sa ajustezi orice e nevoie pentru ca energia ta sa revina la nivelul optim.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Exprima-te prin ritm si miscare, dansand si batand o toba

Prima ta experienta a corpului tau fizic a fost prin ritm si miscare : vibratiile bataii inimii mamei tale si vocea ei, ritmul respiratiei ei si miscarea fluidului din placenta care te invaluia. Ai plutit in armonia sau dizarmonia starilor ei emotionale si a miscarilor corpului ei. Daca ai incercat vreodata sa bati toba sau orice alt instrument de percutie in timp ce dansai, stii ca acel sunet rezoneaza cu ceva foarte adanc si antic din noi, ceva tribal de unde spiritul si corpul se contopesc. Ritmul si miscarea cresc exprimarea senzuala si te fac sa te unesti cu lumea simturilor din jurul tau. Permitandu-ti sa te abandonezi pulsului oricarui ritm care te ghideaza, tu te conectezi cu spiritul tau dar si cu completitudinea corpului tau. Cand dansezi in mod regular, te simti mai relaxat si in flux cu viata. Facand asta, tu te reconectezi la senzatiile pe care le simteai in pantecul mamei, revizitand acel loc in care nu aveai ganduri si unde erai protejat si in siguranta. Deci da-ti voie, elibereaza-te, bucura-te de orice ritm doresti. Nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Creeaza un spatiu sacru doar pentru tine in casa ta

Un spatiu sacru este o zona din caminul tau unde poti sa ai intimitate pentru contemplare, meditatie sau doar sa ai clipe de liniste pentru a gandi la lucruri poizitive. Acest spatiu este un teritoriu personal al tau, fie ca e vorba de o intreaga camera sau de un colt din sufragerie sau dormitor. Pune un scaun sau fotoliu confortabil si cu o perna comoda acolo apoi creaza ca un mic altar, unul care sa contina cate ceva din ce este personal si pretios pentru tine. Include o lumanare pe care sa o aprinzi cand stai acolo. Fa din spatiul tau sacru un loc confortabil in care sa stai fara sa ai ceva anume de facut sau fara sa fii zorit pentru ca trebuie sa faci altceva anume. Poti gasi tot felul de motive sau scuze sa nu faci asta, dar nu te lasa ghidat de acesti sabotori. Fa o prioritate din sanatatea ta emotionala si mentala pentru a aduce echilibru sufletului tau prin acest sanctuar. Ritmul alert de viata este si asa din ce in ce mai mare, deci ai un motiv in plus sa faci asta. Mergi in locul tau de liniste de unde poti sa iti auzi mai bine inima si sentimentele si unde te poti conecta mai bine la forta vietii care se exprima prin tine.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții