Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

CITEȘTE MESAJUL ZILEI DE 21 IUNIE 2022

Written By NIKE B. on marți, 21 iunie 2022 | 08:44



Mesajul zilei de 21 Iunie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 21 Iunie 2022: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 21 Iunie 2022

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

IUBIRE NECONDITIONATA

“Iubeste-te pe tine, iubeste-i pe altii, iubeste fiecare situatie, iubeste viata – indiferent care este conjunctura exterioara de la acest moment.” Prin acest mesaj, Arhanghelul Mihail si ingerii iubirii iti reamintesc ca materialul din care esti plamadit este iubire si la fel este materialul din orice creatie a lui Dumnezeu: om, animal, situatie, natura. Daca esti iubire, ai nevoie sa simti iubirea, sa manifesti iubirea si sa daruiesti iubirea. Este usor sa o faci cand esti scaldat in iubire, mai dificil cand situatiile din afara ta te provoaca si pare ca nu vezi deloc iubirea in spatele unei conjuncturi de vibratie mai joasa. Pentru tine mai intai, ti se cere sa faci un efort si sa intretii iubirea in sufletul tau. Tu esti primul beneficiar, nu persoana din fata. Daca tu esti iubire si te mentii la acest nivel, in scurt timp vei avea parte de iubire in toate formele ei in cea mai mare parte din zi. Aceasta este calea cea mai buna de a trai. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu te teme ce gandesc sau spun altii; vindeca o situatie stresanta cu iubire; trimite iubire celor care te-au ranit sau te-au judecat gresit; iarta-te pentru tot ce crezi ca ai facut sau nu ai facut; elibereaza vechi neiertari fata de altii ca sa te ajuti sa te vindeci si sa mergi mai departe.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

AI UITAT DE VISELE TALE?

“Hai, fii sincer cu tine acum. Care este adevarata dorinta a inimii tale?” Daca asculti la sunetul si la respiratia inimii tale, vei recunoaste ritmurile antice a propriei tale batai interne de toba. Acest sunet te conecteaza pentru totdeauna cu Mama tuturor creatiilor si cu sunetul primordial al mamei Pamant. Aceste ritmuri nu pot fi falsificate sau uitate, ele sunt naturale si eterne. Pe care parte din tine incerci sa o ignori? Care parte din tine a fost preocupata in exces sa le faca altora pe plac, in detrimentul ascultarii sunetelor propriului tau ritm? Draga suflet, draga copil al nostru, intinde-ti bratele spre a-ti imbratisa visele. Ele sunt la fel de mult parte din natura precum sunt copacii, animalele si apusurile de soare. Nu merita si propriile tale vise acelasi respect pe care il acorzi tuturor celor pe care ii iubesti? Asculta-ti visele, copil drag al nostru. Ele iti vor activa o puternica explozie de pasiune in viata ta. Nu te teme de propria ta pasiune pentru ca te va revigora si propulsa. Cand dansezi pe ritmurile vietii tale, esti cu adevarat viu in toate formele posibile. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: asigura-te ca actuala ta cariera se potriveste cu adevarata ta pasiune si interes; urmeaza un curs sau incepe sa practici un hobby care te umple cu adevarat de entuziasm; schimba jobul daca este cazul; du-te intr-o calatorie minunata; investeste timp si bani in manifestarea viselor tale; da-ti permisiunea sa iti urmezi visele; fa-ti o asumare sincera cum sa iti petreci timpul; asculta-ti prioritatile.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

VREME DE FERTILITATE

“Este timpul perfect pentru tine sa incepi proiecte noi, sa accesezi idei noi si sa dai nastere unor conditii noi pentru viata ta. ” Primavara este o stare si ea este oricand lumina incepe sa creasca in mintea si in intregul tau sistem. Daca te simti intunecat, greoi, depresiv, atunci te poti lumina umplandu-te cu intentii pozitive, cu alimente hranitoare si cu orice care iti aprinde trairile de iubire. Inconjoara-te cu frumos, flori frumoase, oameni frumosi, cu culori stralucitoare in casa si garderoba si trage perdelele si draperiile intr-o parte ca sa intre lumina naturala. Poti picta in interiorul tau o priveliste mai insorita decat vezi afara, ceea ce va creste sansa de noi oportunitati, pentru ca ce se aseamana se aduna. Simte-te mai energizat si puternic pe masura ce iti improspatezi lumea interna si externa. Apoi capitalizeaza aceasta vigoare crescuta prin startul unui nou proiect care iti umple inima de entuziasm. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: mesajul poate semnifica aparitia unei sarcini la orizont, un bebe e pe drum; vei fi implicat in conceptia sanatoasa a unui copil, intr-o adoptie sau o chestiune de custodie; dorinta ta se va manifesta deplin la primavara; noile tale idei vor avea succes; este un moment oportun sa faci schimbari de viata.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

OPORTUNITATE DE AUR

“Usi importante se deschid acum pentru tine. Paseste prin ele.” Precum oceanul, viata se misca in valuri si maree. Timpul potrivit este totul deci cand o oportunitate ti se prezinta, este bine sa o accepti in acel moment. Tot ce ai facut ca sa te pregatesti, te va insoti acum. Daca vei ezita sau vei amana acum, o alta oportunitate va veni candva insa nu stii exact cand, exact cum vin valurile si cum mareele curata continuu. Precum oceanul, viata este plina de varietate si frumusete. Bucura-te sa experimentezi ritmurile sale variate si permite indoielilor sa fie spalate de maree. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu ezita; acum este momentul potrivit sa faci ceva la care te-ai gandit intens; rugaciunile ti-au fost raspunse; pregateste-te pentru o schimbare mare si fericita; sarbatoreste-ti succesul; fii constient ca esti calificat si pregatit pentru aceasta noua oportunitate.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

SENSIBILITATE CRESCUTA

“Sensibilitatea ta este din ce in ce mai ridicata. Evita relatiile, mediile, situatiile aspre si abuzul de chimicale.”Asa cum iti purifici lumea interioara de ganduri, actiuni si intentii negative, la fel este natural sa cauti puritate si in lumea ta exterioara. Acest mesaj iti este transmis ca sa fii constient de sensibilitatea ta in crestere. Ai muncit cu tine si ai mai inlaturat straturi de protectie in fata unor atacuri care existau doar in mintea ta si care iti blocau constiinta spirituala. Acum esti pe calea evolutiei tale iar ea iti solicita sa fii mult mai atent si treaz pentru ca accesezi nivele mai ridicate de sensibilitate la tot ce e impur si aspru. Corpul tau este un instrument demn de incredere prin care iti masori nivelul de toleranta. Fii foarte clar cu privire la ce iti spune corpul sa eviti. Ai grija excelenta de corpul tau iar el te va servi mult si bine. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: constientizeaza-ti si onoreaza-ti sensibilitatea; fa pasi sa te protejezi de negativitate; evita chimicalele; stai departe de situatiile ce au o mare galagie, emisiuni si media violenta, medii foarte aglomerate, oameni negativi si certareti.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

FII CREATIV!

“Exprima-te prin activitati creative. Arta vindeca si creste vibratia personala.” Esti, ca orice fiinta, total nelimitat(a). Daca tu crezi ca nu ai timp, bani sau alte nevoi materiale, este pentru ca mintea ta este focusata pe acest plan material si crede in conceptul de retrictie. Te poti face nelimitat ridicandu-ti aceasta atentie despre lumea materiala din focusul tau. Muzica este esentiala pentru exprimarea energiilor nonmateriale ale abundentei. Culorile din jurul tau au vibratii foarte ridicate. Tot ce tine de frumos si arta iti permite sa depasesti orice limitare din gandire si din existenta. Inconjoara-te in muzica si permite-i sa iti stimuleze gandirea creativa si sa iti dea noi idei de inspiratie. Curgi o data cu muzica si da-ti permisiunea sa vezi cum iti vin ideile pe care sa le pui in actiune. Bucura-te sa fii nelimitat! Diverse semnificatii ale acestui mesaj: asculta muzica, canta muzica, danseaza, picteaza, scrie sau fa orice creativ; studiaza sau schimba-ti cariera cu una care sa iti dea libertate creativa; urmeaza un curs creativ; investeste intr-un hobby artistic; tine un jurnal cu ideile tale creative; fii alaturi de oameni cu aceleasi preocupari creative ca tine.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

FII PUTERNIC!

“Tu esti mult mai puternic(a) decat crezi ca esti, iar puterea ta iti asigura un deznodamant fericit.” Vezi-te ca fiind puternic(a) si victorios/victorioasa. Nu te plange de nimic. Nu invinovati pe nimeni sau nicio conditie exterioara. Tu esti intruchiparea puterii nu a victimizarii. Pe masura ce te ridici deasupra vechilor tendinte si te vezi intr-o noua lumina de imputernicire, viata ta se va schimba in moduri miraculoase. Vei atrage noi oportunitati, forme de abundenta si relatii care sa te ajute sa iti manifesti cel mai inalt potential. A fi puternic inseamna sa te vezi in cea mai favorabila lumina pe care ti-o poti imagina. Fii autentic si permite-ti sa simti cele mai sincere emotii dar cel mai important, fii puternic fara sa ramai in ele. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu te subestima; evita sa te plangi, vaieti sau sa te scufunzi in gandire negativa; implica-te in program de exercitii fizice pentru combaterea excesului de greutate ca sa iti faci corpul mai puternic.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

TOTUL ESTE BINE ACASA

“O situatie ce tine de locul numit de tine acasa se imbunatateste, fie printr-o mutare fie printr-o schimbare sanatoasa facuta de cei ce locuiesc in ea.” Exista o flacara vesnic aprinsa in sufletul tau si aceasta este lumina, samanta si scanteia constiintei tale. Lumea ta exterioara reflecta lumea interioara. Priveste de jur imprejur in casa ta. Reflecta ea caldura? Daca nu, acest lucru se poate remedia cu usurinta. Este doar o chestiune de a-ti folosi imaginatia creativa ca sa adaugi energie calda in spatiul unde locuiesti, cum ar fi sa aprinzi lumanarele, sa pui perne si paturi foarte confortabile, sa creezi zone suave de iluminat sau sa pui flori proaspete sau mesaje inspirationale. Incalzindu-ti lumea exterioara, flacara ta interioara va oferi raspuns si cele doua lumi se vor intalni. Asta iti creste nivelul de energie care duce la si mai multe imbunatatiri in lumea exterioara. Observa cum aceste mici actiuni duce la o crestere a caldurii in toti cei ce locuiesc in acest spatiu. Flacara caldurii curata negativitatea si aduce o noua vigoare si o invitatie irestibila. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: te poti muta intr-un nou camin; abia te-ai mutat; o noua persoana se poate muta cu tine; cineva se poate muta din actualul tau spatiu; exista o crestere a armoniei si/sau romantismului in casa; se rezolva o problema cu vecinii; curata-ti spatiul casei; remodeleaza; sa stii ca locuinta ta este in siguranta si protejata.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

NU DA INAPOI

“Stai drepti si sustine ceea ce tu crezi cu tarie ca este drept.”Acest mesaj iti sugereaza sa ai claritate mare cu privire la intentiile tale. Daca iti e neclar, confuzia iti va slabi puterea si forta. Precum o lumina in intuneric, sa fii foarte clar si stralucitor cu privire la ceea ce este acceptabil pentru tine intr-o anumita situatie la care te gandesti. Nu face greseli: te voi ghida si proteja. Vorbeste despre nevoile si dorintele tale ferm si despre adevarul tau cel mai profund. Acum este timpul sa fii in contact cu puterea ta, pentru ca flacara si caldura sa iti vor sustine pasiunea care te va propulsa inainte in moduri nenumarate. Chiar in fata fricii, tu poti sta drepti cu ceea ce tu crezi ca e bine pentru tine. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: asuma-te cu adevarat; nu te teme ce gandesc altii a; ai incredere ca actiunile tale vor functiona cel mai bine; vorbeste-ti adevarul; tine de opiniile tale; pune piciorul in prag.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

TU STII PREA BINE ADEVARUL TAU

“Tu stii ce ai de facut. Ai incredere in intelepciunea ta interioara si urmeaza actiunea cea mai potrivita fara intarziere.” Arhanghelul Mihail iti transmite prin acest mesaj ca este fericit sa te asiste. Totusi, cel mai incantat vei fi atunci cand mai intai iti consulti intelepciunea interioara. El se asigura ca aceasta situatie este deja rezolvata pentru binele tau divin cel mai inalt si ca tu ai acces la toata intelepciunea pe care Universul o pune la dispozitie. Pentru a accesa aceasta intelepciune superioara, trebuie mai intai sa iti linistesti mintea. Inchide ochii si observa-ti gandurile si sentimentele care apar in constiinta ta. Daca doresti, ii poti cere sa iti dea un semnal daca ai auzit corect intelepciunea interioara. Dar ai incredere, asta e cel mai important! Esti asigurat ca vei intui corect mesajul intelepciunii universale pentru tine iar tu si cei dragi tie veti primi vesti si intamplari foarte bune. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: opreste-te din a tot amana; opreste-te din a-ti da puterea altora; ai incredere in instinctul tau; nu te mai tot indoi de tine si de alegerile si deciziile tale; ai dreptate; observa ideile repetitive si actioneaza conform lor.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

INTENTIE FOCUSATA

“Mentine-ti gandurile, sentimentele si actiunile neclintite si focusate pe scopul tau si vei atinge succesul.” Tenacitatea inseamna sa tii de o decizie si sa nu permiti fortelor exterioare sa te clinteasca. Imagineaza-te ca esti precum un stejar puternic, cu radacinile plantate adanc in Mama Pamant. Simte-ti puterea solida si cresterea constanta. Simte cum, indiferent ce se intampla, tu vei reusi. Ramurile tale se pot rasuci dupa flexarea ta spre soare dar intentiile tale neclintite vor avea grija ca nicio rafala de vant sa nu te legene de la misiunea ta. Stapaneste-ti corpul, programul si mintea si mentine-ti focusul spre scopul tau. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: ramai pozitiv; cunoaste-ti prioritatile si actioneaza conform lor; elibereaza-te de orice indoieli cu privire la reusita ta; evita scepticii si carcotasii.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

ESTI FACUT DIN APA, AI NEVOIE DE APA

“Petrece timp langa apa cum ar fi un lac, o mare, un rau, un ocean, pentru a-ti reincarca bateriile” Efectele curative ale apei sunt bine cunoscute si bine documentate. Intrucat corpul uman este compus aproape in totalitate din apa, are sens ca apa sa joace un rol primordial pentru om. Apa poate sa spele tristetea, durerea si efectele suferintei. Implica-te in ritualuri de purificare ce au la baza apa si vei experimenta o crestere a spiritului tau si a intregului nivel de energie si stare de bine. Proprietatile magice ale apei sunt amplificate cand o infuzezi cu rugaciuni si intentii bune. Fie ca te scufunzi in baie cu sare de mare la tine acasa sau faci o baie in mare sau intr-un rau cand vremea iti permite, cu siguranta vei vedea diferenta in bine pe care apa o aduce corpului si sufletului tau. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: mergi intr-o plimbare meditativa in apropierea unei ape; ia-ti acum sau planifica o vacanta intr-un loc aproape de o apa; inoata; locuieste mai mult undeva aproape de o apa; fa baie cu sare de mare ca sa iti detoxifiezi corpul energetic si fizic; bea mai multa apa.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții