Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop tarot zilnic 22 iunie 2022

Written By NIKE B. on miercuri, 22 iunie 2022 | 07:13



Horoscopul tarot zilei de 22 iunie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Regina de spade

Cartea de tarot Regina de Spade este expresia capacitatii noastre de a ajunge, cu ajutorul mintii, sa rezolvam probleme sau sa dobandim cunostinte superioare, fara a ne incurca in multitudinea ideilor sau a ne lasa coplesiti de indoieli. Spre deosebire de interpretarea veche a cartii, si anume ca Regina de Spade nu reprezinta decat prototipul femii rele, in cel mai bun caz al vaduvei, aici motivul reprezentarii grafice arata ca este vorba despre acea femeie , care s-a eliberat din starea de dependenta gratie intelepciunii. Numai in cazuri extreme trebuie luata in consideratie latura negativa a acestei carti, si anume cea a printesei de gheata, in spatele farmecului careia se ascunde o raceala calculata.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 10 de cupe

In sfera profesionalului Cartea de tarot 10 de cupe indica existenta unor raporturi de buna colegialitate, a unei echipe armonioase. Cartea de tarot 10 de cupe indica o relatie amicala sau prietenoasa in raporturile cu superiorii ierarhici, colaboratorii, instructorii si colegii.Cartea de tarot 10 de cupe reliefeaza noi si interesante relatii de afaceri, precum si alte contacte imbucuratoare, care se dovedesc de mare importanta in activitatea de afaceri.Cartea de tarot 10 de cupe arata ca, datorita dispozitiei noastre pasnice si binevoitoare, suntem in situatia de a recepta acele semnale binefacatoare, care alunga gandurile sumbre, distinctive sau chinuitoare. Locul acestora este ocupat de linistea interioara si impacare. Pe un plan mai profund, Cartea de tarot 10 de cupe poate constitui expresia unei atotcuprinzatoare iubiri fata de oameni.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Valetul de cupe

Cartea de tarot Valetul de cupe simbolizeaza o ocazie, o sansa. Nu este vorba nici de vreun gest de iubire sau impacare. In toate situatiile, acest impuls porneste de la ceilalti, este adresat sentimentelor noastre si este receptionat de catre noi cu un sentiment de recunostinta si multumire. Cartea de tarot Valetul de cupe indica oferta de impacare in urma certurilor si disputelor, compasiunea care ne este aratata in perioade de suferinta si, nu in ultimul rand, o atingere plina de iubire, acea situatie cand ne indragostim. Aceasta pornire este pura si cinstita si nu trebuie privita cu atitudine sceptica decat in situatia in care marea majoritate a celorlalte carti invita la reflectie.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 2 de bate

Cartea de tarot 2 de bate reprezinta acele perioade in care apreciem ca totul este, pur si simplu, „dragut". In fond insa, ne-am retras pe o pozitie de indiferenta si nu ne implicam in nimic. Ne-am ecranat atat de eficient incat nimic nu ne mai poate misca interior si asistam, aproape fara participare, cum se scurge viata pe langa noi. Din aceasta stare letargica putem incerca sa transformam ideile in convingeri si intentiile in fapte, angajandu-ne cu tot sufletul in ceea ce intreprindem.Pe plan profesional Cartea de tarot 2 de bate inseamna ca ne rezolvam treburile fara participare interioara, cu dezinteres. Cartea de tarot 2 de bate poate semnifica si faptul ca, in ceea ce priveste anumite dispute sau hotarari de mare importanta, ne situam pe o pozitie neutra sau ca, din indiferenta, adoptam aceeasi parere ca si majoritatea. Pretul pe care-1 platim pentru aceasta atitudine este un gol interior, care poate ajunge chiar la stari depresive. Cartea de tarot 2 de bate ne cere sa revizuim atitudinea interioara si sa ne pronuntam deslusit pentru ceea ce avem de facut.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Cavalerul de bate

Cartea de tarot cavalerul de bate personifica atmosfera caracterizata de la calda pana la arzatoare, in care se regasesc pofta de viata, entuziasmul visator, dar si nerabdarea, infierbantarea si exagerarea fara limite. De aceea, depinde in mare masura de felul domeniului de viata desemnat de aceasta carte, daca ne putem bucura de caldura sau vom avea parte, de fierbinteala ei, trebuind sa ne temem de nestatornicia ce o caracterizeaza. Nerabdarea exprimata de aceasta carte inseamna: totul si acum. Daca acest lucru nu reuseste sau daca nu-1 putem obtine, reactionam impulsiv, cu furie si agresivitate. Pe de alta parte, caldura proprie cartii de tarot cavalerul de bate este datatoare de viata si antrenanta, putand deseori detensiona stari de spirit incinse.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 8 de spade

Pe plan profesional Cartea de tarot 8 de Spade inseamna ca nu traim anumite laturi esentiale ale persoanei noastre in, sau datorita, profesiei exercitate, si de aceea ni le reprimam. Putem sa acceptam astfel de limitari eventual pentru interval limitat de timp, avand in vedere anumite situatii deosebite.Daca Cartea de tarot 8 de Spade desemneaza o situatie de lunga durata, ea trebuie interpretata ca o invitatie urgenta de a ne stradui pentru dobandirea unei mai mari libertati interioare.In planul constiintei noastre Cartea de tarot 8 de Spade are doua semnificatii. Cartea de tarot 8 de Spade poate exprima tirania rece ca gheata a ratiunii, prin intermediul careia punem calus unor laturi, porniri si sentimente importante, in credinta de a reusi astfel sa ne „controlam" cat mai bine dorintele . Cartea de tarot 8 de Spade poate exprima, totodata, ca am devenit constienti de aceasta situate constituind astfel un prim si foarte important pas spre eliberarea prizonierului din noi insine.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 6 de cupe

In viata profesionala Cartea de tarot 6 de Cupe inseamna ca, in abordarea problemelor profesionale curente, manifestam o dispozitie mai degraba visatoare si romantica, decat obiectiva si cu scop bine precizat. In profesii creative, acest lucru poate constitui un avantaj. Insa acolo, unde se pretinde o abordare limpede si obiectiva, aceasta etapa este mai degraba iritanta, atat pentru noi, cat si pentru altii. In perioade de incertitudine sau reorientare in sfera profesionala, Cartea de tarot 6 de Cupe arata ca ne amintim de dorintele si visele copilariei, de ce ne inchipuiam ca vom face intr-o buna zi, cand vom fi mari. In functie de modul in care aceste vise s-au implinit sau nu, amintirea poate deveni o apasare sau dimpotriva, sa ne dea un nou avant si energie proaspata. In contextul unor dificultati intampinate in viata profesionala cotidiana, Cartea de tarot 6 de Cupe poate insemna ca ne amintim cu placere de raporturi anterioare de munca, in care ne-a mers mai bine.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Stapana

Cartea de tarot Stapana simbolizeaza forta inepuizabila a naturii, cu ajutorul careia este perpetuata viata. Ea reprezinta vitalitatea si fertilitatea, cresterea, aparitia noului. Cartea de tarot Stapana constituie izvorul nesecat a tot ce este viu, care arata potentialul nesecat a tot ce este viu, care arata potentialul nostru creativ si capacitatea de care dispunem de a receptiona impulsuri, din care sa facem sa nasca noul. In plan trupesc cartea de tarot Stapana, simbolizeaza cresterea si fertilitatea, in plan spiritual, bogatia de idei si inventivitatea. Permanenta nastere a noului inseamna atat permanenta schimbare a vietii noastre precum si necesitatea de a suporta durerile legate de aceasta nastere.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Steaua

Cartea de tarot Steaua este cartea sperantei, intelepciunii si perceperii conexiunilor superioare. Cartea de tarot Steaua arata ca planuim sau incepem anumite lucruri care vor ajunge departe, in viitor, si in a caror evolutie pozitiva ne cladim sperante intemeiate. In context, adesea nici nu suntem constienti, in aceasta faza incipienta, de efectul cu bataie lunga a actiunilor initiate. Abia privind inapoi vom realiza ce macazuri importante au fost asezate in perioadele caracterizate de Stea. Este nevoie de un anumit interval de timp, pentru a putea recunoaste efectele fertile ale actiunilor noastre. Cartea de tarot Steaua este considerata una din cele trei carti protectoare, care prevesteste o reusita imbucuratoare.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Dreptatea

Cartea de tarot Dreptatea contine mai multe cercuri tematice. Cartea de tarot Dreptatea reprezinta intelegerea clara, obiectiva, sentinta data cu hotarare, in cunostinta de cauza, incoruptibilitatea, ponderarea si corectitudinea, care arata ca ni se va face dreptate. In plan cotidian ea arata ca percepem mediul ce ne inconjoara ca pe un ecou si suntem confruntati, atat in ceea ce priveste binele, cat si raul, cu urmarile actelor noastre. Acolo unde ne comportam corect si cinstit, primim recunoasterea actiunilor noastre, care sunt rasplatite corespunzator; vom esua insa acolo unde incercam sa obtinem avantaje, pe cai ascunse, utilizand mijloace indoielnice. Cartea de tarot Dreptatea exprima un grad inalt de responsabilitatea privind propriile actiuni. Cartea de tarot Dreptatea arata ca nimic nu ni se face cadou, dar nici nu ni se aduce vreun prejudiciu, ca suntem noi insine raspunzatori pentru tot ceea ce primim sau traim.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător REGINA DE BATE

In planul experientei profesionale Cartea de tarot regina de bate reprezinta nazuinta noastra spre mai multa autonomie si raspundere. Cartea de tarot regina de bate arata ca suntem abordabili si deschisi sa preluam insarcinari mai importante pentru ca apoi sa le executam cu incredere. Cartea de tarot regina de bate personifica disponibilitatea noastra de a ne maturiza si a ne dezvolta, datorita careia suntem de altfel capabili sa facem fata acestor insarcinari.In relatiile noastre personate Cartea de tarot regina de bate simbolizeaza perioada de dezvoltare tot mai pronuntata si a pregatirii terenului in vederea unor noi experiente. Cartea de tarot regina de bate arata firea deschisa, abordabila si care se entuziasmeaza usor, indicand astfel cu precadere o etapa exuberanta, caracterizata de realizarea unor contacte noi dar totodata si o inviorare considerabila a legaturilor existente. Cartea de tarot regina de bate inseamna ca devenim „maturi" in relatiile noastre si ca astfel putem de-acum da replica unor parteneri, care pana acum ne-au fost „superiori".

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Regele de Monede

In planul constiintei noastre Cartea de tarot Regele de Monede indica dirijarea atentiei spre aspectele realului, orientarea spre realizabil, in loc de a ne irosi zadarnic in urmarirea unor teluri fixate prea sus. Cartea de tarot Regele de Monede reprezinta acea etapa, in care, pe de o parte, incercam sa ne formam o imagine asupra lumii, durabila si cat mai conforma cu realitatea, iar pe de alta parte ne straduim, pe cat posibil, sa transpunem in fapt dorintele si bunele noastre intentii. Cartea de tarot Regele de Monede, dotat cu viclenie taraneasca, inseamna, ca in prim plan se afla pentru noi actiunea, rezultatul palpabil si ca, printre altele, progresam cu iscusinta (si spre totala satisfactie) pe calea pasilor marunti, atunci cand ne dam seama ca marele nostru scop nu poate fi atins.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții