Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop Urania săptămânal 11 – 17 iunie 2022

Written By NIKE B. on sâmbătă, 11 iunie 2022 | 07:16



Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 iunie 2022 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec 2022

Horoscop Urania Berbec

Între 11 și începutul zilei de 13 iunie, șansa de a limita efectele negative ale unei încurcături bănești; Micul Benefic îi poate ajuta pe nativi să obțină câștiguri mici sau modeste grație unei bune înțelegeri a realității. Buna conduită (atenție, verificare a detaliilor, supravegherea unei activități) îi poate feri de neplăceri financiare. Între 13 iunie, după ora 1:32′, și 15 iunie, destul de multă animație în sectorul comunicării grație Lunii Pline în Săgetător, care se va produce pe 14 iunie și care le va permite să afle multe lucruri interesante, să facă deplasări în contextul cărora să facă un schimb util de impresii cu anumite persoane, în general competente ori să întrețină o corespondență pe o anume chestiune cu una sau mai multe instituții ale statului care le oferă răspunsuri corecte, soluții practice sau îndrumări necesare. Al doilea element care va contribui la acest cadru dinamic de circulație a veștilor, știrilor și opiniilor va proveni de la planeta Mercur, care, în ziua de 14 iunie, va reveni în zodia Gemenilor și, până pe 6 iulie, va constitui un factor de susținere a întâlnirilor, dezbaterilor, interviurilor, consultărilor, examenelor (probe orale) și a deplasărilor.Între 15 iunie, după ora 1:14′, și începutul zilei de 17 iunie, mecanisme rigide care nu le vor permite Berbecilor să acționeze degajat în cadrul unei activități profesionale (limite, îngrădiri, condiționări din varii direcții de viață și activitate, obligația de a respecta niște norme sau niște înțelegeri), de unde și dificultatea de a lua niște decizii și a le pune în practică. Din 17 iunie, după ora 0:44′, surprize pe care cei născuți în Berbec le vor face prietenilor, dar și invers, situații mai puțin obișnuite în care se vor afla din cauza unor evenimente prin care trec prietenii lor. Întâmplări cu valoare de lecție de viață, bun prilej de a trage concluzii utile pentru viitor.

Horoscop săptămânal Taur 2022

Horoscop Urania Taur

Între 11 și începutul zilei de 13 iunie, uneori, întâlnirile care au ca miză o discuție serioasă pe o temă dată se pot transforma și, dincolo de antipatiile mai vechi sau mai noi, să lase să se întrevadă o lumină care va sugera că respectivele persoane ar putea ajunge să se împace dacă vor renunța la ostilități. Simpatia reciprocă și poate chiar atracția vor putea schimba în chip uimitor ceva din datele vechilor probleme, dând o turnură nouă acestor relații, ca un fel de ieșire din tunel. Între 13 iunie, după ora 1:32′, și 15 iunie, axa celor două case ale banilor, ale câștigurilor și ale beneficiilor de tot felul va sta sub semnul energic al Lunii Pline în Săgetător, din 14 iunie, care va accentua laturile urgente și, mai ales, reale ale actualei etape din viața nativilor, care ar trebui să țină cont de acest semn și să încerce să se mobilizeze pentru a rezolva o neregulă – dacă despre asta va fi vorba! – cât mai repede. În ajutor le va veni, tot din 14 iunie, și Mercur, care va reveni în zodia Gemenilor și care, până pe 6 iulie, aflându-se în domiciliu, își va putea etala nestingherit toate calitățile: abordare corectă într-o negociere, inteligență speculativă, spirit practic, adaptabilitate.Între 15 iunie, după ora 1:14′, și începutul zilei de 17 iunie, ipostaze mai puțin obișnuite în care cei (încă) tineri și maturii, dacă au funcții și răspunderi socio-profesionale speciale, s-ar putea afla. Acestea le vor pune la încercare răbdarea și capacitatea de a se descurca, pe moment, într-o situație delicată fără să-și pună în pericol imaginea, să riște neîncrederea celor din jur în competența și credibilitatea lor ca lideri (șefi, directori, patroni, coordonatori). Va rămâne activ, întreaga săptămână, contextul astral din Berbec, care va lucra „din spatele ușilor închise” asupra activității cerebrale și asupra psihicului, amplificând stările de nervozitate.




Horoscop săptămânal Gemeni 2022

Horoscop Urania Gemeni

Între 11 și începutul zilei de 13 iunie, accent astral pe latura endocrină și imunitară; șansa de a găsi un remediu mai puțin convențional care să stabilizeze organismul sau să elimine un disconfort fizic. Noroc care lucrează din umbră în cazul unor intrigi, bârfe, calomnii, critici nejustificate la locul de muncă. Gemenii vor nutri sentimente de nesiguranță față de unii superiori sau colegi pe care au impresia că nu se (mai) pot baza. Între 13 iunie, după ora 1:32′, și 15 iunie, relațiile parteneriale pot evolua în chip profitabil, dialogurile pot fi oneste, iar schimbul de opinii să fie de folos rezolvării cauzei care îi va aduce laolaltă la masa negocierilor. Secvență interesantă în preajma zilei de 14 iunie, când se va produce faza de Lună Plină în Săgetător, asociată cu schimbarea de registru în planul comunicării pe fondul intrării planetei Mercur, în ziua de 14 iunie, în zodia Gemenilor; acesta va susține exprimarea sinceră, liberă de constrângeri a opiniilor fiecărui interlocutor, precum și capacitatea nativilor de a fi, până pe 6 iulie, într-o foarte bună formă mentală (imaginație, fantezie, gândire speculativă, intuiție). Între 15 iunie, după ora 1:14′, și începutul zilei de 17 iunie, motive de stres generate de o stare de lucruri care nu merg bine în plan financiar. Din 17 iunie, după ora 0:44′, idei care îi pot surprinde pe Gemeni prin forma sau conținutul ori prin modalitatea prin care acestea vor ajunge la ei. La început, nativii vor fi tentați să nu le ia în serios tocmai prin inconsecvențele sau doza de absurd (incredibil) pe care o vor conține acestea. Întreaga săptămână va exista riscul nașterii unor tensiuni sau chiar despărțiri de unii prieteni cu care nu se mai pot înțelege în particular, pe chestiuni personale sau, în plan public, pentru că fiecare va adopta alt punct de vedere cu privire la o activitate comună în care sunt implicați.



Horoscop săptămânal Rac 2021

Horoscop Urania Rac

Între 11 și începutul zilei de 13 iunie, doar relațiile de prietenie pot fi profitabile, pentru că, din punct de vedere afectiv, Racii vor fi cuprinși de amintiri, de tristeți neconsumate până la capăt, de nedumeriri și de întrebări fără răspuns. Între 13 iunie, după ora 1:32′, și 15 iunie, secvență favorabilă activităților profesionale, preocupărilor de viitor, discuțiilor pe tema unui nou loc de muncă (alternativă) sau de rezolvare a unor situații care nu evoluează corect în regimul banilor și al respectării condițiilor contractuale; posibil moment interesant, demn de luat în seamă, pe fondul Lunii Pline în Săgetător, din 14 iunie, și al binevenitei intrări a planetei Mercur, în ziua de 14 iunie, în zodia Gemenilor. Până pe 6 iulie, ea va constitui un factor discret, subtil, dar eficient prin felul în care le va sugera nativilor un gând, o concluzie, un răspuns, o reacție, o soluție, o explicație necesară pentru a înțelege logica unui eveniment despre care aceștia nu dețin toate datele.Între 15 iunie, după ora 1:14′, și începutul zilei de 17 iunie, sunt de evitat întâlnirile la care se vor dezbate subiecte importante sau teme delicate pentru una sau pentru ambele părți și care ar putea conduce la ridicarea cotei de antipatie sau de conflict. Din 17 iunie, după ora 0:44′, o informație sau o veste privitoare la o chestiune financiară (patrimonială) în dezbatere care nu-i va încânta deloc pe cei născuți în zodia Racului. RECOMANDĂRI Ce spune Primăria București despre marele pasaj din Capitală care nu are recepția făcută nici după 11 ani Va continua să funcționeze, întreaga săptămână, un context astral solicitant, puternic, intens resimțit de către nativi în plan profesional, în contextul exercitării unor atribuții și funcții sau în relația lor cu publicul, atunci când se vor confrunta cu nevoia de a acționa ori de a restabili niște principii de muncă și, pe de altă parte, cu reacțiile ostile și posibilele conflicte care s-ar putea amplifica, depășind cadrul restrâns al unui colectiv.







Horoscop săptămânal Leu 2022

Horoscop Urania Leu

Între 11 și începutul zilei de 13 iunie, mecanismele vieții publice vor funcționa în avantajul nativilor; aceștia ar putea avea un succes, ar putea traversa un răstimp profesional care să le aducă simpatie, consolidarea statutului la locul de muncă sau în funcția pe care o dețin. Între 13 iunie, după ora 1:32′, și 15 iunie, comunicarea în planul relațiilor de prietenie sau al celor bazate pe sentimente de dragoste și atașamente (părinți/copii) va fi la cote mari datorită impactului pe care îl va avea Luna Plină în Săgetător, din 14 iunie, asupra acestor două sectoare ale cerului de naștere al celor născuți în zodia Leului, la care se va adăuga, tot din 14 iunie, Mercur, care va reveni în zodia Gemenilor. Până pe 6 iulie, el va permite abordarea inspirată a unor teme de viață delicate. Nevoia de cunoaștere și înțelegere va fi una importantă pentru lămurirea părților și, eventual, pentru consolidarea relației lor. Sunt posibile o serie de evenimente (vizite, reuniuni, întâlniri cu scop precis, audiențe) în cadrul cărora Leii vor cunoaște persoane destul de importante prin statutul personal ori prin rangul social cu care să aibă un dialog util; cunoștințe necesare pentru o perioadă scurtă de timp.Între 15 iunie, după ora 1:14′, și începutul zilei de 17 iunie, starea de sănătate ar trebui să evolueze în parametri cunoscuți. O neregulă care persistă; neputința de a depăși o conjunctură nemulțumitoare legată de felul în care se desfășoară activitatea la locul de muncă s-ar putea accentua. Din 17 iunie, după ora 0:44′, mici surprize în planul relațiilor parteneriale, constatări care atrag după sine și modificări ale atitudinii nativilor față de un partener ori față de chestiunea în discuție care se va pune între ei ca o încercare ce trebuie depășită. Leii se vor „bate” pentru convingerile lor, ceea ce nu întotdeauna le va netezi drumul pe care au apucat-o.






Horoscop săptămânal Fecioară 2022

Horoscop Urania Fecioara

Între 11 și începutul zilei de 13 iunie, cele două sectoare ale comunicării vor fi provocate astral: sectorul informațiilor importante pentru carieră le va permite să aprofundeze sau să consolideze domeniul profesional pe care îl susțin, în timp ce dialogurile ocazionale, informațiile curente referitoare la viața și activitatea cotidiană a Fecioarelor vor fi stingherite de îngrijorările și stresul provocate de acestea, indiferent de forma prin care au ajuns la nativi (prin viu grai, prin texte de lege, comunicate oficiale, înștiințări de la instituții, dialoguri cu funcționarii statului, conversații de rutină cu vecinii, colegii de drum sau de întruniri). Posibilă aprobare a unei cereri formulate de către cei tineri, cu privire la continuarea studiilor de profil în străinătate. Între 13 iunie, după ora 1:32′, și 15 iunie, casa, familia, dar și posturile oficiale vor beneficia de impulsurile dinamice ale Lunii Pline în Săgetător, din 14 iunie, care va crea un adevărat „bulevard” de informații, vești, dialoguri, conversații utile, precum și de contribuția planetei Mercur, care va reveni în zodia Gemenilor, în ziua de 14 iunie; până pe 6 iulie, ea va contura un peisaj socio-profesional favorabil afirmării, debutului, sporului de imagine. Fecioarele vor putea valorifica influxurile planetei Mercur, care, în tranzit prin domiciliu, își va etala calitățile, din care nativii vor specula ceea ce este mai apropiat de structura lor (un plus de fantezie, de imaginație și de personalitate). Între 15 iunie, după ora 1:14′, și începutul zilei de 17 iunie, indiferență față de provocările de moment care privesc universul afectiv al Fecioarelor. Din 17 iunie, după ora 0:44′, noutăți legate de activitatea profesională curentă ori de regimul unor plăți cuvenite (burse, indemnizații, ajutoare); nervozitate și neliniște în plan organic; reacții și inițiative intempestive.

Horoscop săptămânal Balanță 2022

Horoscop Urania Balanta

Între 11 și începutul zilei de 13 iunie, posibil avantaj material sau situație favorabilă pentru rezolvări ulterioare; nativii vor fi surprinși să constate cum evenimentele „se leagă” și se îndreaptă spre o rezoluție favorabilă. Între 13 iunie, după ora 1:32′, și 15 iunie, axa celor două case ale comunicării și ale învățăturii vor sta sub semnul special al Lunii Pline în Săgetător, din 14 iunie, și al lui Mercur, revenit în zona Gemenilor în aceeași zi. Parcursul evenimentelor ce țin de specificul acestei case va sta, până pe 6 iulie, sub semnul schimbării, al transformării, al adaptării, al dialogurilor lămuritoare, dar și al acumulării de informații utile. Unii nativi vor putea purta o corespondență cu instituțiile statului sau se vor putea deplasa personal, pentru scurt timp, pentru a depune acte, a se lămuri la fața locului despre ce este vorba și pentru a vedea dacă se vor putea adapta la cerințele momentului și la exigențele viitoarei lor posturi de elevi, studenți, masteranzi, doctoranzi, cercetători. Deplasări pentru chestiuni administrative curente. Între 15 iunie, după ora 1:14′, și începutul zilei de 17 iunie, multe detalii de viață curentă (relativ) importante, dar cu toatele urgente, îi pot împiedica să-și desfășoare activitatea atât în plan profesional, cât și în cel, mai puțin spectaculos, al casei și al datoriilor față de familia din care provin. Unele le vor împiedica pe celelalte, iar la toate acestea se mai pot adăuga ostilitățile colaboratorilor, ale partenerului de viață, condițiile puse de niște clauze contractuale. Totul este trăit intens, „la foc mare”, obosindu-i, enervându-i și obligându-i să se concentreze pe latura conflictuală și mai puțin pe cea constructivă ori de viitor. Din 17 iunie, după ora 0:44′, stări și senzații ciudate, trăiri în plan afectiv surprinzătoare prin intensitatea sau prin reacția și implicarea lor emoțională.







Horoscop săptămânal Scorpion 2022

Horoscop Urania Scorpion

Între 11 și începutul zilei de 13 iunie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Scorpionului și le va da celor care s-au născut în acest semn o stare specială de spirit: mai multă sensibilitate, capacități telepatice, intuiție, perspicacitate și subtilitate în gândire. Toate acestea le vor fi de folos dacă se vor afla în ipostaze care presupun discuții în contradictoriu, dacă vor trebui să susțină un proiect, să dea explicații, să fie audiați ori să negocieze condițiile unui parteneriat cu sau fără contract scris. Posibil context convenabil oferit chiar de către cei cu care se vor confrunta. Între 13 iunie, după ora 1:32′, și 15 iunie, dialoguri utile pe teme financiare; nativii vor aborda toate problemele dintr-o perspectivă legală, se vor consulta cu specialiști în domeniu și nu se vor grăbi să ia o decizie până nu se vor lămuri pe deplin asupra fiecărui detaliu. Contextul salarial ar putea fi, în unele cazuri, analizat la locul de muncă, dar acesta va fi suficient de complicat și de conflictual încât nativii vor evita să se implice în rezolvarea lui, preferând să recurgă la calea pronunțării unei hotărâri judecătorești sau a aplicării legii. Un rol important, de modelare a situației și a adoptării celei mai indicate reacții, îl vor avea Luna Plină în Săgetător (semn al dreptății și al justiției), din 14 iunie, și planeta Mercur, care, tot pe 14 iunie, va reveni în tranzit prin zodia Gemenilor, favorizând buna circulație a informațiilor și a opiniilor. RECOMANDĂRI Ce spune Primăria București despre marele pasaj din Capitală care nu are recepția făcută nici după 11 ani Între 15 iunie, după ora 1:14′, și începutul zilei de 17 iunie, nativii nu vor avea prea mare chef să susțină conversații. Din 17 iunie, după ora 0:44′, mici surprize în sfera vieții de familie și a activității gospodărești le pot modifica planul de viață curent sau le pot complica activitățile întrerupte de o avarie casnică. Grijă cu privire la activitatea cerebrală tulburată de tranzitele din Berbec.

Horoscop săptămânal Săgetător 2022

Horoscop Urania Săgetător

Între 11 și începutul zilei de 13 iunie, univers interior – suflet, psihic, sentimente – marcat de trăiri speciale, nerostite cu voce tare, care îl fac pe câte un nativ să-și reformuleze atitudinea față de viață sau o decizie mai importantă. În principal, este vorba de refuz, de reticență, de detașare, de neîncredere. Accent pe latura endocrină, dar și șansa consolidării stării de sănătate în condiții mai puțin clare din punct de vedere medical. Evenimentele care se vor derula între 13 iunie, după ora 1:32′, și 15 iunie vor sta sub influența, esențială pentru acești nativi, a Lunii Pline în Săgetător din 14 iunie. Moment plin de semnificații pentru integrarea în viața activă (acțiune, inițiativă, succes, etalare de calități, valorificare de oportunități). În plus, tot pe 14 iunie, Mercur va reveni în zodia Gemenilor, pe care o va traversa până pe 6 iulie, timp în care va desfășura o influență favorabilă pentru toate tipurile de relații parteneriale (asociere, cooperare, semnare de acorduri, căsătorie, inclusiv împăcări și negocieri de contracte). Între 15 iunie, după ora 1:14′, și începutul zilei de 17 iunie, perioadă mai puțin explicită pentru cele două case ale banilor și bunurilor materiale. Din 17 iunie, după ora 0:44′, informații care miră, situații extravagante care îl pot antrena pe câte un nativ împotriva voinței lui, deplasări asociate cu peripeții, evoluție atipică a unor întruniri (ședințe) care vor strica armonia și „ordinea de zi”. RECOMANDĂRI Ce spune Primăria București despre marele pasaj din Capitală care nu are recepția făcută nici după 11 ani Sectorul sentimentelor va rămâne unul fierbinte, mai ales pentru cei tineri, care vor căuta provocările și plăcerile pentru a-și dovedi lor cine sunt sau pentru a le demonstra celor din preajmă (de) ce sunt în stare. Posibile dispute între cei care se iubesc ori între părinți și copii. Motivații puternice pentru cei care desfășoară activități artistice (interpretative) și care vor să cucerească publicul prin îndrăzneală și curaj.





Horoscop săptămânal Capricorn 2022

Horoscop Urania Capricorn

Între 11 și începutul zilei de 13 iunie, stări de spirit specifice nesiguranței într-o prietenie sau într-o poveste de dragoste: îndoială, bănuială, dezamăgire, îngrijorare. Capricornii pot face gesturi frumoase sau pot avea inițiative menite să repare ori să consolideze o relație sentimentală. Între 13 iunie, după ora 1:32′, și 15 iunie, axa celor două case ale sănătății se va afla sub influența Lunii Pline în Săgetător, din 14 iunie, ce va influența viața interioară, insuflându-le nativilor un fel aparte de a gândi și acționa: mai curajos, mai firesc, mai logic, mai necesar, în timp ce, în plan organic, se va putea vorbi de schimbări frecvente ale fiziologiei unui organ care le va modifica, pentru scurt timp, comportamentul (dureri trecătoare, oboseală, amețeală) și, implicit, starea de spirit. Cei care desfășoară activități bazate pe forța brațelor și/sau a picioarelor și pe precizia gesturilor vor fi avantajați. Mercur, care va intra, tot pe 14 iunie, în zodia Gemenilor, le va imprima nativilor, până pe 6 iulie, o atitudine deschisă dialogului și negocierilor, împingându-i pe unii să aibă inițiativa punerii în discuție a unei înțelegeri sau a unui contract de muncă. Totuși, nativii trebuie să țină cont de faptul că dorințele lor nu-și vor găsi imediat rezolvarea. Între 15 iunie, după ora 1:14′, și începutul zilei de 17 iunie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Capricornului și va străbate casa I a cerului de naștere al celor despre care vorbim aici, alimentând stări de spirit refractare relaxării sau bunei-dispoziții, împingându-i pe nativi spre stări de conștiință care să le permită analiza lucidă a evoluției unei teme de viață (sau a mai multor teme!) care îi îngrijorează. Din 17 iunie, după ora 0:44′, discuții pe marginea schimbării unor date contractuale sau a unei evoluții surprinzătoare care impune rediscutarea unei înțelegeri de plată (recompensă).

Horoscop săptămânal Vărsător 2022

Horoscop Urania Vărsător

Între 11 și începutul zilei de 13 iunie, îngrijorări, erori justificate de împrejurările cam tulburi în care evoluează viața profesională. Cei care au o funcție de protejat și o imagine cu publicul de construit pot fi oarecum inhibați de frica de a nu exagera, de a nu deranja sau de a nu supăra persoanele cu care intră într-o relație de muncă (subordonare/coordonare). Uneori, aceste autocenzuri vor intra în contradicție cu structura lor umană (mai categorică, mai fermă) și cu principiile lor (crez, convingeri, conștiință), pe care vor avea impresia că le ignoră sau le încalcă, ceea ce le va crea o stare de nemulțumire de sine și de revoltă față de slăbiciunile lor. Între 13 iunie, după ora 1:32′, și 15 iunie, relațiile de prietenie, precum și cele sentimentale vor evolua pe fondul intens și sonor, deschis dialogului, al Lunii Pline în Săgetător, din 14 iunie. Acestei amprente astrale, care se va colora cu multă disponibilitate pentru întâlniri și dialoguri, i se va adăuga contribuția planetei Mercur, care, tot pe 14 iunie, va reveni în zodia pe care o guvernează, Gemeni, și, din această postură, până pe 6 iulie, va lansa punți necesare pentru ca oamenii să se cunoască mai bine, să-și spună ce au de spus în lămurirea unor situații confuze. Moment al dialogurilor necesare, simple și oneste. Între 15 iunie, după ora 1:14′, și începutul zilei de 17 iunie, stare organică normală, dar cu frecvente alterări ale dispoziției interioare (tristețe, dezamăgire, stres, concluzii pline de amărăciune). Din 17 iunie, după ora 0:44′, Luna va traversa zodia Vărsătorului, se va plasa în tranzit prin casa I a cerului lor de naștere și va schimba într-o direcție pozitivă trăirile, impulsurile, reacțiile și motivațiile. Vărsătorii vor fi din nou în formă. Atenție, întreaga săptămână, la o discuție (întâlnire) în contextul căreia se va petrece o secvență cu valoare de lecție de viață.





Horoscop săptămânal Pești 2022

Horoscop Urania Pești

Între 11 și începutul zilei de 13 iunie, conflict între ceea ce aud Peștii, ceea ce li se comunică ori li se sugerează să facă și conștiința sau opiniile lor pe marginea unui subiect. Aceștia pot primi sfaturi utile sau pot trage concluzii care să-i apropie de adevăr. Uneori, valoarea acestor secvențe de gând va trebui căutată în detalii. Între 13 iunie, după ora 1:32′, și 15 iunie, posibilă victorie personală în urma unui demers corect și curajos care se va reflecta pozitiv asupra imaginii lor, asupra posturii publice sau a valorii lor profesionale. Condițiile pentru ca acest moment bun din viața profesională să se producă vor fi create de Luna Plină în Săgetător, din 14 iunie, care va introduce un accent de dreptate, de victorie, de reechilibrare personală. Moment bun pentru o intervenție publică, firește, în logica evenimentelor și a circumstanțelor. Pe 14 iunie, Mercur va reveni în zodia Gemenilor și, până pe 6 iulie, va crea premise favorabile pentru dialogul între nativi și părinții sau rudele lui în vârstă. Nevoia de a se consulta cu persoane competente pe teme locative, imobiliare, funciare, financiare, juridice în legătură cu regimul unor bunuri patrimoniale. Între 15 iunie, după ora 1:14′, și începutul zilei de 17 iunie, relații obișnuite ale Peștilor cu prietenii. Din 17 iunie, după ora 0:44′, discretă presiune astrală asupra sistemului nervos central și periferic și asupra sistemului vascular. Momente de stres mai puțin motivat sau născut din limitările impuse de organism. Întreaga săptămână se va menține dinamica instaurată cu o lună în urmă, care privește regimul banilor câștigați din muncă proprie. Fără a sugera neplăceri, contextul le poate oferi nativilor o lecție de viață ori îndemnul de a medita riguros și fără spaime sau exagerări asupra unor decizii, dorințe, intenții care vor avea nevoie de finanțare (cheltuială, întreținere, investiție).

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții