Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscopul de Weekend General

Written By NIKE B. on vineri, 24 iunie 2022 | 09:05



Horoscop General pentru weekend 24-26 iunie 2022 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Horoscop General de weekend 24-26 iunie 2022. Ce ne rezervă astrele? Horoscop weekend. Horoscop WEEKEND 24-26 iunie 2022 vine cu cateva surprize pentru nativi. Pe unii îi aștaepta un weekend plin de distracție în timp ce altora li se dau planurile peste cap.. Ce aduce weekend-ul cu iubareata Venus in guralivii Gemeni Iubareata Venus s-a mutat in Gemeni si simti nevoia sa fii iubit, simti nevoia sa flirtezi. Nu te plictisesti deloc in noua conjunctura astrala! Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:


Horoscop weekend Berbec 2022

Horoscop Urania Berbec

Nu te da inapoi de la a-ti folosi cuvintele in acest weekend cu scopul consolidarii unei povesti de amor. Rosteste ce simti, rosteste ce te deranjeaza, curata aerul de neclaritati si greutati care iti frustreaza inima. O abordare sensibila cu persoana pe care o iubesti dar si o disponibilitate sa ii asculti si povestea sa, punctul sau de vedere, face ca totul sa fie mai usor in a stabili noi aranjamente. Se anunta si perspective financiare bune pentru relatia de cuplu, din care amandoi aveti de castigat, macar si pentru ca puteti merge in locuri frumoase si cumpara lucruri care va incanta.

Horoscop weekend Taur 2022

Horoscop Urania Taur

Luna iti activeaza sansa de a simti o atractie puternica pentru cineva pe care nu o poti ignora oricat ai vrea. Nu forta lucrurile si mergi in ritmul natural al lucrurilor. Cel mai important e sa ai incredere in intuitia ta pentru ca ea iti indica daca sa te abtii, sa dai in spate sau sa mergi mai departe indiferent ce simti ca atractie carnala. Si Venus te ajuta prin tranzitul sau nou in Gemeni, sustinandu-ti timp de calitate cu partenerul in care sentimentele de iubire se pot extinde si manifesta.





Horoscop weekend Gemeni 2022

Horoscop Urania Gemeni

Luna este in Taur deci ai toate sansele sa stralucesti vesel alaturi de persoana pe care o iubesti. Cu Venus in Gemeni, atentie la mesajele mixte si confuze. In plus, cu un focus puternic astral pe sectorul tau de relationare, vei avea oportunitatea de a curata aerul de orice neintelegeri si poate sa iti asumi noi pasi intr-un cuplu nou sau existent.

Horoscop weekend Rac 2022

Horoscop Urania Rac

Relatia cu tine este cea care va avea de castigat in acest weekend pentru ca dragostea daruita si primita in relatie cu altii incepe intai de la dragostea ta fata de tine. Exact pentru acest aspect esti ajutat de conjuncturile astrale ale momentului, ca sa fii curajos si sa faci acele schimbari care sa iti aduca o noua fericire in dragoste. Venus este si ea implicata in povestea asta, deci nu te rusina in a te ocupa de tine cu iubire si grija. Iubeste-te pe tine mai intai si vei vedea cum vine spre tine dragostea de la partenerul actual sau potentiali.







Horoscop weekend Leu 2022

Horoscop Urania Leu

Luna in Taur si in zona potenta a relatiilor tale iti asigura un weekend benefic pentru decizii importante in amor. Esti pregatit sa duci o relatie cheie la un nivel mai comis ? Sau este timpul sa dai o fila si sa privesti spre un nou capitol ? Este bine sa nu grabesti nimic si sa nu te arunci cu capul inainte dar ai incredere totusi in instinctele tale care iti vor dicta ritmul optim pentru tine. Cu Venus activa pe terenul de joaca al relatiilor, iti va fi mai usor sa negociezi sau sa gasesti un compromis daca este nevoie.





Horoscop weekend Fecioară 2022

Horoscop Urania Fecioara

Cu punctul de destin care se afla acum in sectorul tau social dar si cu Luna in Taur, cosmosul te incurajeaza, ba chiar te impinge in fata, sa iesi intre oameni si sa te conectezi cu prietenii actuali si cei noi. Este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine acum si este absolut suficient ca sa fii bine si implinit sufleteste. Cauti o noua iubire ? Si aceste zile sunt benefice sa ai parte de o atractie spontana cu cineva interesant. Insa nu forta ritmul, doar curgi cu fluxul vietii si lasa sa infloreasca natural orice e menit sa infloreasca.

Horoscop weekend Balanță 2022

Horoscop Urania Balanță

Ai intrat intr-o faza foarte sociabila ce poate dura cateva saptamani, gratie evenimentelor astrale ale saptamanii si favorizata acum si de Luna in Taur. Astfel, este benefic si proactiv sa iesi si sa iti faci noi prieteni, sa nu refuzi intalniri cu potential amoros si sa socializezi cu lume de la care mai afli cate ceva. Venus in Gemeni te poate reconecta cu o fosta iubire. Poate exista oportunitatea unei conversatii vindecatoare ca sa inchizi un capitol sau sa redeschizi altul. Cu aceeasi persoana ?






Horoscop weekend Scorpion 2022

Horoscop Urania Scorpion

Faptul ca Luna e in zodia Taur, dar si faptul ca Venus e instalata in Gemeni face ca personalitatea ta carismatica sa revina pe scaunul de sofer al vietii tale si sa fii mai proactiv in viata si iubire. Este un timp sa inchei vechi socoteli neterminate daca vrei sa incepi o noua relatie. De indata ce o faci, viitorul se va desfasura favorabil mult mai usor pentru tine, eliberat de vechi inlantuiri de relatii si energii depasite.

Horoscop weekend Săgetător 2022

Horoscop Urania Săgetător

Dragostea te poate gasi sau se poate intensifica cand esti intr-o excursie sau cand explorezi noi posibilitati de viata in acest weekend. Fie ca esti in cautarea amorului sau esti deja intr-o relatie, a iesi departe de tot ce e viata de zi cu zi iti poate da o perspectiva proaspata si sa iti activeze dorinta inimii de a se simti implinita pe acest domeniu. Evenimentele astrale ale saptamanii si Luna in senzualul Taur de acum te sustin sa imbratisezi un nou viitor, ceea ce inseamna totodata si sa dai drumul trecutului.




Horoscop weekend Capricorn 2022

Horoscop Urania Capricorn

Zilele trecute, Venus s-a mutat in Gemeni si tu intri intr-o perioada de varf pentru a iesi la intalniri de amor, pentru a gasi dragostea si a adauga stralucire relatiei de iubire pe care deja o ai. Profita de aceasta energie benefica dragostei, iesi cu partenerul sau cu cine vrei i caz ca esti singur. Exista si multa activitate pe planul domestic ce sugereaza ca se anunta unele schimbari pe acasa. Si Luna in Taur joaca un rol in relatia ta de iubire ce se desfasoara in casa pentru ca iti indulceste orice dificultate cu persoana cu care traiesti in acelasi spatiu si iti aduce dulcegarii in aspectele domestice.

Horoscop weekend Vărsător 2022

Horoscop Urania Vărsător

In acest weekend, centrul scenei iti apartine si poti straluci cat vrei, daca vrei. Luna in Taur, dar si Venus in vorbaretul Gemeni te ajuta sa iesi in evidenta din multime. Oamenii se vor simti usor atrasi de tine. Poate sa mergi intr-o excursie si sa explorezi terenuri noi ? Romantismul este posibil in asemenea circumstante iesite din banalitatea vietii de zi cu zi. Si o iesire cu partenerul va poate reaprinde pasiunea si va va face mult bine. Sau va va arata ca nu mai exista pasiune si tot este o concluzie ce merita aflata.




Horoscop weekend Pești 2022

Horoscop Urania Pești

Caminul in care stai joaca un rol important in weekendul tau pentru ca il privesti drept locul de suflet in care te poti retrage sa iti consumi o poveste de amor, fie ea noua fie in cursul de derulare. Vrei sa iti infrumusetezi spatiul si bine faci pentru ca va avea un efect de sustinere a relatiei de dragoste. Astfel, vei fi dornic si activ in a face curatenie perfecta, in a redecora sau arunca ce nu iti mai trebuie. Fa tot ce te inspira pentru ca poti initia in mediul de acasa un pas pozitiv intr-o relatie semnificativa pentru inima ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții