Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscopul si cafeaua

Written By NIKE B. on duminică, 19 iunie 2022 | 08:57



Horoscopul si cafeaua în funcție de zodie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Cu siguranță și tu ești consumator de cafea, însă te-ai fi gândit că există și un horoscop al cafelei? Adică o metodă prin care afli ce ți se potrivește cu adevărat? Eu am descoperit asta de curând, așa că m-am gândit că ar fi bine să afli și tu! Te-a invitat cineva la o cafea? Ar fi bine să știi în ce zodie este născut ca să ai idee cum va decurce întâlnirea. Ai nevoie de un zodiac la cafea.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Acest impetuos al zodiacului este mare consumator de cafea solubila. El bea oricand o ceasca de nes: dimineata – acasa, la serviciu si nu refuza intalnirea cu partenerii “la o cafea” in diverse locatii, mai degraba decat in propriul birou. Daca este femeie, Berbecul are aceleasi obiceiuri si, ca si barbatii-Berbec, ea insoteste nesul cu o tigara sau mai multe. Nu agreeaza cafeaua tare si fierbinte, servita in cescute mici. Foarte rar, nativul Berbec isi invita prietenii la cafea, fara motiv. Pentru el cafeaua nu este importanta, are el destula energie; ea este doar un adjuvant, un stimulent al conversatiei, al afacerii, al gandirii. Vreti sa-i faceti o bucurie? Oferiti-i o cutie cu nes!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nativul Taur nu este un bautor de cafea si, oricum, nu intra in obiceiul sau sa piarda vremea – zice el – cu asta. Probabil, crede ca aceasta l-ar distrage de la munca sa mult iubita. Daca este invitat la o cafea, el ar prefera o cafenea linistita si discreta. Taurul e tacticos, savureaza cafeaua, iar conversatia lui este, in acest timp, monosilabica pentru ca are o atitudine aproape respectuoasa pentru licoarea pe care nu o obisnuieste, dar pe care, la ocazii, o savureaza. Vreti sa-i faceti o bucurie ? Oferiti-i, mai bine, o prajitura!




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Impatimit de cafea ! Asa pare nativul Gemeni. El bea cu placere orice fel de cafea, care presupune, de fapt, ocazia ideala pentru vorbaretul Gemeni de a perora. Fiti siguri ca nu va refuza nici o invitatie la cafea stiind ca discutiile din jurul ei se vor prelungi. Soarbe prima inghititura, nebagand de seama nici calitatea, nici aroma, nimic, decat sa-si continue conversatia. Daca nu sunteti mai “tare de virtute” s-ar putea ca “o cafea” sa continue cu “una mica” adica o bautura! Si-apoi inca una… Pentru ca asa este el: nativul Gemeni zice ca nu merge una fara alta! Vreti sa-i faceti o bucurie? Oferiti-i mai bine… lichior de cafea !

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sarmanul Rac nici nu stie de ce bea cafea – pentru ca bea dimineata, bea la pranz, dar nu seara. Bautorii de cafea Raci cauta in ea aportul de energie, de care in mod predestinat duc lipsa. Nu sunt “dependenti” ca altii, dar sunt mari amatori. Nici ei nu au preferinte, band in egala masura cafea instant sau cafea obisnuita. Racul face diferenta clara: ori cafea, ori discutii, conversatii. Cuminte, sfios, sincer și nu foarte încrezător în sine – e de mirare că și-a făcut curaj să te invite. Va alege cu grijă locul în care să vă așezați, te va întreba de câteva ori dacă stai bine, dacă simți curent, dacă te deranjează muzica – nu că ar avea tupeul să ceară să fie dată mai încet. Vreti sa-i faceti o bucurie ? Oferiti-i mai bine o bautura racoritoare tip “cola” ! Sau, in cel mai rau caz, o bere !

Leu (23 iulie - 22 august)

Nativii Leu sunt niste pretentiosi chiar si la o cafea. Daca Leul este invitat, el va intreba mai intai : unde ? Si, vai, daca locatia e una modesta, riscati un refuz, urmat de propunerea unui alt local, de obicei unul “de fite”. De dvs. depinde sa acceptati sau nu, pentru ca Leul nu accepta orice. In materie de gusturi este pretentios si rafinat. El nu bea orice cafea! Savureaza licoarea tacticos si refuza lichiorurile. Daca va invita Leul la cafea, e si mai si! Veti fi servit, avand de ales intre sortimente diferite, combinatii deosebite, insotite de tot felul de adaosuri, ca la marile case!Este exclus să se afle pentru prima dată în cafeneaua respectivă. Este exclus să nu aibă la el de două ori mai mulți bani decât cea mai extravagantă consumație pe care ați putea s-o faceți. Leul simte nevoia să fie pregătit să strălucească la potențialul maxim.Vreti sa-i faceti o bucurie ? Oferiti-i o Cafea scurtă.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Aceasta gospodina a zodiacului are un cult pentru cafea. Nu ca ar fi mare bautoare de cafea, dar adora acest obicei levantin, care-i prilejuieste mici barfe, mici indiscretii inofensive. Cafeaua pe care o propune Fecioara este cafeaua turceasca, pe cat posibil, la nisip. Dar fiindca prefera cadrul familial, de cele mai multe ori va refuza invitatia la vreun local, invitandu-va la ea acasa, unde va servi obisnuita cafea la ibric, insotita de prajiturele de casa facute de ea. Acolo, in liniste, puteti bea o cafea buna, puteti vorbi despre probleme de serviciu sau puteti barfi in tihna indelung. Vreti sa-i faceti o bucurie ? Oferiti-i o cutie cu cafea insotita de ceasca marcii respective !

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Acest semn “aerian” al zodiacului ori e mare bautor de cafea, ori nu este amator deloc ! Nativul Balanta care e cafegiu, este serios : el bea orice fel de cafea, solubila sau fiarta. Acasa are un mic filtru pentru consum personal. In cazul iesirii la o terasa sau cafenea, el bea orice i se ofera, chiar si pe cea servita in paharele de plastic. Nu considera utila conversatia “la o cafea”. Pentru Balanta cafeaua e un aliment si o pauza. Atat ! Nici femeile Balanta nu se dau in vant sa-si invite prietenele la o cafea ; dar daca o fac, fiti siguri ca au un scop. Vreti sa-i faceti o bucurie ? Oferiti-i un filtru de cafea pentru voiaj !

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Bea cafea dimineata, la pranz si seara ca pe medicamente. Probabil a si devenit dependent de cofeina. Ceea ce este ciudat, este faptul ca el nici nu invita, dar nici nu accepta invitatia la cafea. Are oroare de intruniri de familie sau intalniri la o cafea. Cu prietenii nu se intalneste la cafea si nici acasa nu-i invita pentru ca el este mai… distant. Dar cand bea cafea, el este tacticos si tipicar : nu schimba nici ceasca, nici modul cum o asaza pe tava, nu uita niciodata zaharul si un pahar cu apa. Asta-i tot. Ce-i aia sa stai la taclale ? Voi n-aveti altceva de facut ?… Vreti sa-i faceti o bucurie ? Oferiti-i o cutie cu zahar cubic !

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Acest intelectual al zodiacului, savureaza cafeaua, aroma si savoarea ei, efectele si conversatia din jurul ei si prilejurile de apropiere umana, oferite de o cafea. In general, Sagetatorul se fixeaza asupra unei anumite marci de cafea, pe care o foloseste in mod constant. Cafeaua este pentru Sagetator prilej de destindere, de voiosie, de jovialitate. Daca va invita la o cafea, si invita destul de des, s-ar putea chiar sa va ghiceasca in cafea ; amuzamentul e asigurat ! Oricum, vor fi doar glume bune, de calitate si o cafea… la fel. Vreti sa-i faceti o bucurie ? Oferiti-i o cutie cu cafea, marca sa preferata !





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Natura ascetica a Capricornului il pune in situatia de nu se putea bucura de o cafea “ca lumea”. Desi bea si el cafea, aceasta va fi fara zahar, eventual cu zaharina, fara lapte, fara adaosuri de orice fel, doar simpla si fierbinte. Niciodata solubila. Retras, timid si infrigurat intotdeauna, cafeaua fierbinte il remonteaza pe Capricorn. Ceea ce este demn de remarcat la el este ritualul prepararii. Daca v-a invitat la o cafea, apoi, acela este motivul: cafeaua. Locatia va fi probabil o tihnita odaie cu mobila stil, sculptata cu maiestrie si un foc bun in semineu. O oaza de liniste si o cafea delicioasa ! Minunat ! Vreti sa-i faceti o bucurie ? Oferiti-i o lingurita cu coada lunga, pentru cafea. Dintr-un magazin de antichitati, nu din… Obor.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Si in pasiunea pentru cafea, Varsatorul este un original : azi e pasionat de cafeaua solubila, maine o injura, poimaine cafeaua cu frisca e singura posibila, ca in ziua urmatoare sa jure ca nimic nu e mai bun ca o… marghilomana ! Asa e el. Daca-l invitati la o cafea, merge cu placere oriunde: cafenea, terasa sau in fata tonetei, in picioare. Vorbeste mult la cafea, creeaza o ambianta placuta si zambeste mereu. Una peste alta este adeptul obiceiului “hai la o cafea”. Il bucura si va bucura. Vreti sa-i faceti o bucurie ? Oferiti-i un volum de “Ghicit in cafea” !

Pești (19 februarie - 20 martie)

Marele visator al zodiacului are o atitudine ambigua fata de cafea. Bea cafea ca toata lumea, dar nu face excese. Si la el, cafeaua e pretext de conversatie, de intimitate, de destainuiri. Daca-l invitati la un local, oricare-ar fi, el insista sa-si plateasca consumatia; daca-l inviti acasa, sigur va veni cu un mic cadou. Este adeptul cafelei dulci, cu frisca, pe care o considera mai mult un desert. Aveti un necaz, ceva ? Luati cafeaua cu un nativ Pesti, povestiti-i, veti pleca remontati. Cafeaua e doar pretextul ! Vreti sa-i faceti o bucurie ? Oferiti-i o cutie cu frisca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții