Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Mesajul săptămânii 27 iunie – 3 iulie 2022

Written By NIKE B. on duminică, 26 iunie 2022 | 09:16



Mesajul îngerilor păzitori pentru saptamana 27 iunie – 3 iulie 2022.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut. Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata! Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri. Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

A DARUI SI A PRIMI “Intregul Univers functioneaza in cicluri similare inspiratiilor si expiratiilor tale. Cand doar expiri (daruiesti) sau doar inspiri (primesti) iesi din ritmul Universului. Pentru sanatate, energie si implinire optima, echilibreaza fiecare inspiratie din viata cu o expiratie.” Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru ca raportul dintre ce daruiesti si ce primesti a fost dezechilibrat in ultima vreme. Daca ai daruit mai mult decat ai primit, s-ar putea sa simti ca altii profita de bunatatea ta. Daca dezechilibrul se datoreaza faptului ca ai primit mai mult decat ai daruit, te poti simti jenat, deprimat sau chiar vinovat. Chiar daca este imposibil sa pastram un echilibru perfect intre a darui si a primi in fiecare zi, poti pastra un echilibru sanatos. Pentru asta, asigura-te ca daruiesti ceva (timp, bani, un dar, un compliment zilnic) fara sa astepti nimic in schimb. Totodata, fii un primitor plin de gratie a unor oferte, oportunitati, complimente sau alte daruri. Spune MULTUMESC fara jena sau invinovatire. In relatiile in care esti principalul primitor, exprima-ti nevoile si cere ajutor. Semnificatii suplimentare : in relatiile proprii, asigura-te ca daruiesti si primesti ; situatia la care te gandesti are nevoie de echilibru intre energiile masculine si feminine ; pentru a primi, mai intai trebuie sa daruiesti ; zeciueste tot ce simti ca ai nevoie mai mult (timp, bani, lucruri, etc) ; afirma “primesc acum binele, cu recunostinta, in viata mea”.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

AER PROASPAT “Corpul tau are nevoie de improspatare cu aer oxigenat produs de iarba, de copaci si de flori. Petrece mult timp afara, cat mai aproape de leaganul Naturii Mama. Da la o parte perdelele si deschide ferestrele pentru a te improspata, pe tine si casa.” Ingerii ti-au trimis aceasta carte fiindva ai nevoie de putin aer proaspat. Ai stat prea mult in casa, iar corpul si sufletul tau tanjesc dupa oxigen. Deschide ferestrele casei si ale biroului sa intre aerul apoi iesi afara si respira profund. Daca locuiesti in oras, fa o iesire la tara cat mai curand posibil, pentru a respira aerul proaspat de care ai atata nevoie. Tine multe plante acasa si la birou pentru a asigura multa sursa de oxigen. Semnificatii suplimentare : fa exercitii fizice in aer liber ; stai la soare oricat de putin si calatoreste prin locuri insorite ; petrece mai mult timp intre copaci si plante ; reconecteaza-te cu natura ; adu putin “aer proaspat” intr-o relatie sau o situatie stagnanta.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

AI INCREDERE “Inaintarea nu cere in mod obligatoriu sa ai incredere in tine insuti. Credinta in Dumnezeu este suficienta, stiind ca Dumnezeu lucreaza prin tine si cu tine pe toate caile. Bazeaza-te pe noi, daca increderea iti sovaie, iar noi iti vom da curaj si incredere.” Acest mesaj este un mesaj de la ingeri care iti spun “Poti sa o faci!”. Ai incredere ca detii toate ingredientele necesare pentru implinirea misiunii pe care o ai. Desi s-ar putea sa nu intelegi pe deplin cum sa indeplinesti aceasta sarcina, ai incredere ca vei fi calauzit in continuare. Cu cat vei reusi sa depersonalizezi mai mult aceasta misiune, stiind ca nu e vorba de tine, cu atat mai bine. Nu asculta vocea care spune “Cine, eu ?”. Esti vrednic pentru ca esti fiica sau fiul perfect al Creatorului si ingerii te vor insoti la fiecare pas. Semnificatii suplimentare : ramai in prezent si focalizeaza-te pe fiecare pas in parte ; lasa toate grijile si preocuparile in seama lui Dumnezeu si ingerilor ; cere ingerilor sa iti intareasca increderea ; ai incredere in iubirea si intelepciunea lui Dumnezeu care lucreaza prin tine.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

ASCULTA “Linisteste-ti mintea, dragul nostru, si primeste asigurarea blanda ca totul a fost luat in considerare. Ramai intr-o stare de liniste, receptiva, fara sa iti faci griji privind natura exacta a manifestarii propriei dorinte. O minte linistita si un corp linistit ne asculta repede si clar. Aceasta este rugamintea noastra : Asculta.” Ai primit acest mesaj fiindca ingerii doresc ca mesajele lor sa ajunga la tine. Ei iti cer sa vorbesti mai putin si sa asculti mai mult. (Cand suntem stresati, tindem sa flecarim din nervozitate). Lasa grijile in seama ingerilor si ai incredere ca ti-au auzit rugaciunile. Daca ti se pare ca nu iti raspund la rugaciuni, probabil ca nu le asculti raspunsurile. Prin urmare, retrage-te intr-un loc linistit, cu intentia de a-ti asculta ingerii. Apoi inchide ochii, respira adanc si … asculta. Semnificatii suplimentare : evita mediile zgomotoase ; iti auzi ingerii asa cum trebuie ; inchide televizorul sau radioul ; auzul iti devine sensibil fiindca te acordezi cu ingerii ; curata-ti ceakrele, vizualizand cum lumina curata zona de deasupra fiecarei sprancene.

Leu (23 iulie - 22 august)

BELSUG “Pentru a vindeca situatia financiara, in primul rand lasa in seama noastra grijile referitoare la bani. Te vom calauzi sa vezi cum poti crea si accepta belsugul. Pe masura ce vom lucra impreuna, situatia ta financiara se va vindeca in functie de viteza cu care vei accepta.” Acest mesaj este un semn ca rugaciunile privind situatia ta financiara au fost auzite si vor fi implinite. Cu cat vei asculta si iti vei urma mai mult instinctul, cu atat mai repede vei resimti imbunatatiri ale situatiei financiare. Semnificatii suplimentare : monedele pe care le-ai gasit intamplator in ultima vreme sunt semne de iubire de la ingeri si de la persoane iubite disparute ; vei avea parte de avantaje financiare neasteptate ; lasa orice temeri financiare in seama ingerilor ; urmeaza indrumarile primite pentru ca ele pot fi raspunsul la rugaciunile privind finantele ; belsugul poate avea mai multe infatisari, inclusiv mai mult timp, mai multe oportunitati sau mai multe idei clare.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

BINECUVANTARI TRAVESTITE “Ceea ce pare sa fie o problema este, de fapt, o parte din raspunsul la rugaciunea ta. Vei intelege motivele din culisele situatiei tale actuale, in timp ce totul se rezolva. Ai incredere in protectia si infinita intelepciune din ceruri pentru a primi cel mai potrivit raspuns la rugaciunea ta.” Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru a te ajuta sa recunosti binecuvantarea din miezul unei aparente provocari. Ceea ce ti se parea ca ai pierdut trebuia sa dispara si sa fie inlocuit cu ceva mai bun. Nu te teme de viitor, dar continua sa te rogi si urmeaza calauzirea pe care o primesti prin sentimente, ganduri, viziuni si cuvinte. Semnificatii suplimentare : o usa se inchide, alta se deschide ; modul cum se va intampla depinde de Dumnezeu, fiind cel mai bun raspuns la rugaciunile tale ; inlatura nevoia de a controla si de a prezice rezultatul situatiei ; ai incredere.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

BUCURIE “Bucuria este cea mai inalta dintre toate energiile. Este magica senzatie ca orice este posibil. Bucuria izvoraste din aprecierea darurilor fiecarei clipe. Bucuria iti permite sa iti atragi si sa iti creezi clipele prezente si viitoare la cele mai inalte niveluri posibile.” Ai primit acest mesaj pentru a ti se reaminti ca puterea iti vine din centrarea pe sentimentul de bucurie. Cere ingerilor calauzire privind orice schimbari pe care le poti face pentru a aduce mai multa bucurie in viata ta si a altora. Daca te simti prins in capcana sau te victimizezi, ingerii iti pot usura povara. O perspectiva plina de bucurie iti aduce libertatea dorita, in timp ce iti poti manifesta treburile. Semnificatii suplimentare : elibereaza sau vindeca orice aspect din viata ta care nu e plin de bucurie ; raspunsul la chestiunea ta implica sa alegi calea care duce la bucurie ; elimina temerile si focalizeaza-te pe sentimentul de bucurie, ca si cum dorinta este implinita si problema rezolvata.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

CALAUZIRE DE INCREDERE “Ai primit o idee minunata ca raspuns la rugaciunile tale. Aceasta idee este reala si demna de incredere. Poti inainta in siguranta, stiind ca suntem alaturi de tine la fiecare pas. Cere-ne si fii deschis sa primesti sprijinul nostru pentru orice lucru de care ai nevoie pentru implinirea acestei idei.” Ingerii ti-au dat acest mesaj pentru ca ei doresc sa crezi in ideile tale, care sunt raspunsuri la rugaciunile tale si poti avea incredere in ele. Vei fi sprijinit pe masura ce inaintezi in realizarea ideilor tale, atata timp cat primesti regulat calauzirea ingerilor. Daca te simti vreodata vulnerabil, cere ingerilor sa iti asigure confortul emotional, spiritual si material. Semnificatii suplimentare : nu iti face griji in privinta detaliilor pentru ca se vor rezolva pe parcurs ; continua tot asa ; ideea ta este valabila si este inspirata de divinitate ; poti face schimbari si poti inainta in siguranta.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

CE DORESTI ? “Ai acum ocazia sa scrii scenariul conform adevaratelor dofrinte ale inimii tale. Odata ce ai stabilit clar adevaratele dorinte si stii ca esti pregatit si ca le meriti, ele vor aparea ca prin minune in viata ta.”Ai primit acest mesaj pentru ca ai asteptat semnale externe pentru ceea ce ai asteptat sa faci in continuare. Ingerii iti spun ca raspunsul vine dinauntrul tau. Tu trebuie sa decizi ce doresti, inainte ca ceva sa se schimbe. Fa-ti timp sa meditezi asupra adevaratelor dorinte ale inimii si afla ca meriti tot ce este mai bun, asa cum meritam cu totii. Semnificatii suplimentare : foloseste afirmatii si vizualizari pozitive pentru a-ti manifesta dorintele ; clarifica-ti dorintele ; elimina orice sentiment de vinovatie sau de teama de a solicita ceva divinitatii si Universului.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

CERE “Cere sa te ajutam in aceasta situatie si vom trece imediat la treaba in numele tau. Noi suntem condusi de mai multe legi universale, printre altele si cea a liberului arbitru, care iti permite sa faci propriile alegeri si sa iei propriile decizii. Prin urmare, asteptam cu rabdare cererea ta.” Acest mesaj iti reaminteste sa ceri ajutor ingerilor ceva mai des. Ingerii te pot ajuta in orice domeniu al vietii, inclusiv sa iti dea idei, curaj, credinta, incredere, claritate. Deasmenea, te pot ajuta cu toate materialele de care ai nevoie, cum ar fi : bani, timp, sanatate si vitalitate. Semnificatii suplimentare : cere tot ce ai nevoie ; in loc sa te plangi, cere ajutor ; cere oamenilor din viata ta sa te ajute ; cere-le altora sa te asiste ; cere ajutor ingerilor pentru orice aspect, indiferent cat de mare sau de mic, cat de important sau neimportant.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

CHAKRA INIMII “Iubirea este miezul materiei. Inima ta este centrul corpului fizic si este partea din corpul fizic cel mai mult acordata cu iubirea. Esti in siguranta sa iubesti si sa fii iubit cu inima deschisa, din moment ce dispui de protectia si de calauzirea divina perfecta.” Ingerii ti-au dat acest mesaj deoarece raspunsul la intrebarea ta este chiar in inima ta. Cu cat iti vei deschide mai mult inima, cu atat vei simti mai multa iubire, bucurie si pace sufleteasca. Iti poti deschide ceakra inimii cerand ingerilor sa-ti trimita energia lor vindecatoare, vizualizandu-ti inima inconjurata de lumina roz, inhaland miros de trandafiri roz, tinand sau purtand cristale din cuartz roz. Semnificatii suplimentare : trimite lumina si iubire catre ceakra inimii ; ingrijeste-te de sanatatea sistemului cardiovascular prin exercitii fizice si miscare sanatoasa ; discuta de la inima la inima ; o persoana iubita care a plecat dincolo urmare a unei boli de inima iti spune “te iubesc”.

Pești (19 februarie - 20 martie)

CONTINUA TOT ASA “Rugaciunile si asteptarile tale pozitive au fost auzite si implinite. Lucram cu tine in privinta acestei situatii de cand a aparut si continuam sa veghem asupra ta si a fiecarei persoane implicate. Continua pe actuala cale si vei ajunge foarte departe.” Ai primit acest mesaj ca o incurajare pentru situatia care te preocupa. Ingerii te asigura ca vei avea un rezultat pozitiv daca vei continua sa reversi iubire si sa actionezi asa cum ai fost calauzit in aceasta situatie. Semnificatii suplimentare : nu ezita, acum este momentul potrivit ; esti pe calea cea buna ; ideea pe care o ai este din inspiratie divina ; ingerii prevad ca vei avea succes.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții