Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citește Mesajul zilei de 6 iulie 2022

Written By NIKE B. on miercuri, 6 iulie 2022 | 08:16



Mesajul zilei de 6 Iulie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 6 Iulie 2022: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

O temă a lunii iulie este cea care spune că ENERGIA GENERATĂ DE INIMĂ ȘI CONEXIUNEA LA NIVEL DE INIMI SUNT AUR CURAT. Dar este important să-ți cunoști limitele în acest domeniu și să fii atent la echilibrul balanței „a oferi/ a primi”. Noi știm că sunt foarte mulți oameni care au nevoie de susținere în această perioadă, oameni care se simt copleșiți de emoțiile lor, care au reacții dezechilibrate și pentru cei ca noi nu este ușor să vezi câtă lume suferă. Este evident că sunt mulți cei care au nevoie de ajutor, iar acest lucru este dificil de gestionat de cei care sunt empați/ vindecători răniți, care ar vrea să-i vindece/ salveze pe toți. Cum să procedați când sunt foarte mulți cei care vă cer ajutorul? Vă spun cum procedez eu: atunci când ai de-a face cu mai mulți oameni care spun că au nevoie de ajutor, vei simți/ ști care dintre ei chiar are nevoie urgentă de ajutor și care nu. De asemenea, vei simți/ ști pe care dintre ei este „treaba ta” să-i susții tu și pe care nu. Vei simți/ ști care sunt oamenii care sunt trimiși de Univers către tine, ca să-i ajuți și care nu.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 6 Iulie 2022

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC EVITA ALERGENII

Acest mesaj vine sa iti confirme faptul ca o problema de sanatate este cauzata sa axacerbata din cauza unei reactii alergice. Verifica-ti mai intai dieta, pentru ca voi oamenii consumati deseori substante care va provoaca alergie. Dupa ce ai investigat dieta si ti-ai observat reactiile din corp in functie de ce mananci, verifica-ti factorii alergeni din casa. Tu sau persoana la care te gandesti esti sensibil si trebuie sa iti onorezi corpul. Sistemul imunitar iti raspunde in feluri diferite si este un bun moment sa diminuezi iritantii toxici. De regula, primii ce iti vin in minte sunt cei pe care trebuie sa ii elimini, pentru ca raspunsul iti este dictat de intuitia si ghidarea ta interna. Cere-ne ajutor sa faci schimbari sanatoase, cum ar fi sa iti detoxifiezi casa dar si viata de situatii sau oameni ce iti provoaca reactii alergice la fel precum un aliment sau o substanta chimica. Fa schimbari sanatoase si lasa in urma ceea ce nu iti este benefic. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: incredinteaza lui Dumnezeu si ingerilor dependenta de substantele ce iti provoaca alegii; participa la programe care te ajuta sa te eliberezi de dependente; este timpul sa traiesti intr-un mediu mai sanatos; cumpara un purificator de aer pentru casa si biroul tau; curata-ti pernele si covoarele de factori alergeni precum acarienii si praful.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mesajul zilei pentru zodia TAUR Intinde-ti corpul

Ai primit acest mesaj pentru ca esti ghidat de ingeri sa iti intinzi corpul fizic prin posturi blande care sa te faca sa te simti bine, cum ar fi cele din yoga sau pilates. Acestea precum si alte moduri de a-ti intinde corpul sunt minunate si foarte importante pentru relaxare si pentru gestionarea stresului, precum si pentru a-ti creste nivelul de flexibilitate si miscare. Multi oameni au constatat ope pielea lor ca o buna elasticitate a corpului este fundamentul tineretii fara batranete, mai ales pentru ca ajuta si mintea sa fie flexibila si adaptabila la schimbarile vietii. Un corp rigid si intepenit este reflectarea unei minti rigide si intepenite. Acest mesaj te inseamna sa iti faci obiceiul de a-ti intinde regulat muschii in mod sanatos. Esti ghidat spre cele mai bune forme de exercitii si specialisti cu care sa fii compatibil. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: intinde-te emotional dincolo de zona si limita de confort; ia o pauza de relaxare; mergi la un curs de yoga; intinde-te financiar spre o dorinta la care visezi, pentru ca Universul te va sustine in contrapartida; scopul vietii tale implica si orice aspect de flexibilitate si intindere, fie el mental, emotional sau fizic.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI DESCOPERA MAI MULTE

O buna stare de sanatate este mai intai de toate responsabilitatea ta si desigur este un parteneriat dintre tine, Dumnezeu, ingeri si fiintele care te pot ajuta. Acest mesaj iti reaminteste faptul ca este important sa iti implinesti rolul tau in aceasta ecuatie. Nu ramane pasiv in ceea ce priveste sanatatea ta fizica, psihica, emotionala, spirituala. Asculta interventia divina pe care o poti auzi sub forma de ganduri si emotii bune. Acestea sunt trimise direct de la Dumnezeu si ingerii ce se ocupa de sanatatea ta. Ei iti ghideaza pasii pe drum. Ai incredere mereu in ce simti pentru binele trupului tau si sa stii ca ai tot dreptul sa ai opinii cu privire la ce functioneaza si ce nu pentru tine. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: obtine o a doua, a treia, a patra opinie sau oricate opinii ai nevoie cu privire la sanatatea ta; citeste cele mai noi studii despre orice afectiune a corpului fizic te preocupa; pune intrebari si nu te lasa pana nu gasesti raspunsurile care sa te ajute sa intelegi cauzele unei boli si modurile de vindecare, inclusiv mentala si spirituala; cauta vindecatori alternativi; fii deschis la minte sa gasesti si folosesti tot felul de forme de vindecare alternativa care iti este trimisa divin in calea ta.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Mesajul zilei pentru zodia RAC FII ATENT CE EMOTII AI IN RELATII

Acest mesaj iti este adresat datorita influentei altei persoane asupra unei situatii in care esti implicat. Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) te ajuta cu toate formele de a-ti mentine sau dobandi starea de bine, inclusiv sa ai parte de o vindecare emotionala a unei relatii. Ei iti trimit acest mesaj ca sa iti indice ca te asista in aspecte ce tin de relatii si sanatate, in special cand cele doua aspecte sunt interpatrunse (cand risti sa iti deteriorezi sanatatea din cauza unei relatii). Ei te pot ajuta sa mentii o comunicare clara si iubitoare cu alti oameni, dar si sa rezolvi neintelegeri din trecut. Ei stiu beneficiile uluitoare asupra sanatatii si starii de bine ale unei inimi pline de iubire, pace si compasiune. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: cere ajutor de la alti oameni cu o situatie ce te streseaza, nu balti singur in ea fara sa vorbesti si sa incerci o rezolvare; vine spre tine un mesaj de la o relatie romantica; ai incredere in intuitia ta cu privire la o relatie la care te gandesti; fii dispus sa ierti o persoana pe care inca nu ai iertat-o.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Mesajul zilei pentru zodia LEU lasa in urma o situatie stresanta

Ai primit acest mesaj de la Arhanghelii Mihail si Rafael, arhanghelul sanatatii si vindecarii, pentru ca ai trait sau traiesti o situatie stresanta ce iti poate afecta sanatatea (sau sanatatea unei persoane la care te gandesti). Efectele asupra sanatatii sunt modul corpului de a comunica faptul ca actualul nivel de stres este peste nivelul sau de a putea gestiona si rezolva si are nevoie acum de ajutor. Daca exista un mod in care sa iesi din situatie temporar sau permanent, ar fi un lucru benefic si excelent pentru corpul tau care va duce la eliberarea de energia stresului si deci revenirea corpului la starea de sanatate foarte buna. Poate ca exista obligatii financiare sau de familie care te fac sa ramai pe loc in situatia stresanta. In asemenea cazuri in care nu poti iesi din stres, devine vital sa recurgi la tehnici de gestionare a stresului care sunt vitale pentru sanatate si stare de bine. Asta include sa te afirmi si sustii, sa iti mentii granite sanatoase, sa faci miscare fizica, sa recurgi la gandire pozitiva, la credinta, la masaj, la meditatii. Gandeste-te la toate aceste masuri ca la investitii obligatorii in sanatatea ta. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: retine ca atunci cand ai grija de sanatatea ta, toata lumea beneficiaza; elibereaza orice vinovatie catre Dumnezeu si ingeri; fa o lista cu pro si contra despre situatia stresanta; vorbeste sincer cu tine si cu altii despre tot ce observi si simti; obtine sustinere de la oamenii in care ai incredere ca sa faci schimbari sanatoase.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mesajul zilei pentru zodia FECIOARA AER PROASPAT

Aerul proaspat era candva vindecat ca remediu de vindecare pentru ca strabunii nostri stiau despre proprietatile sale curative. Acest mesaj indica faptul ca ai nevoie sa deschizi ferestrele ca sa cresti ventilatia aerului din interiorul spatiilor in care traiesti dar si sa petreci mai mult timp in exterior. Mesajele ingerilor sunt purtate de moleculele de oxigen, deci cu cat inhalezi mai mult aer si practici respiratia constienta, rar, profund, numarand pana la 10 pe inspiratie, facand pauza si expirand numarand pana la 10, cu atat iti este mai usor sa te cuplezi la ghidarea lor iubitoare. Acest mesaj semnifica si faptul ca Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) te asista pe tine sau pe persoana la care te gandesti sa respirati mai usor. Asta inseamna ca poverile iti sunt ridicate, se simte o crestere de libertate, capacitatea plamanilor creste sau obtii o eliberare de stresuri anterioare. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: cere arhanghelilor sa te ajute sa renunti la fumat sau sa tii fumatorii departe de tine; cumpara un aparat de purificat aerul in spatiul in care traiesti; evita bauturile carbogazoase care afecteaza consumul de oxigen; implica-te in activitati sportive cardio pentru a-ti creste capacitatea plamanilor; cere arhanghelilor Mihail si Rafael sa curete energia din casa ta si locul tau de munca.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Mesajul zilei pentru zodia BALANTA ITI PRINDE BINE UN MASAJ

Beneficiile pentru sanatate al masajului sunt bine documentate iar acest mesaj este un semnal ca ai si tu nevoie sa beneficiezi de aceste beneficii cat mai curand. In afara de faptul ca elimina toxinele din corp, beneficiile sale de relaxare sunt puternic vindecatoare. Gandeste-te la masaj ca la o investitie in buna ta stare de sanatate si de a te simti bine. Un masaj este o forma de energie feminina in manifestare de care fiinta ta are nevoie acum. In timp ce primesti o sesiune de masaj, invita ingerii vindecatori si responsabili cu starea de sanatate sa lucreze in paralel cu terapeutul maseur. Cere-le sa iti elimine energia toxica din celule si din preajma ta si nu fii surpins daca tu sau terapeutul maseur poti vedea culoare verde smarald, ceea ce este semn de prezenta a energiei vindecatoare divine. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: primeste si ofera un masaj partenerului tau; masajul este o forma buna vindecatoare pe care sa o inveti mai aprofundat; trateaza-te si rasfata-te si cu o pedichiura, incluzand aici un masaj al talpilor sau cu o sesiune de reflexoterapie, ca mod de a-ti creste respectul de sine; masajul poate ajuta o persoana la care te gandesti acum si pentru care doresti o buna stare de bine.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION ajutor sa dormi bine noaptea

Arhanghelul Mihail impreuna cu Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti indica faptul ca o preocupare pe care o ai pentru o problema de sanatate sau de nervozitate si stres, o lipsa de stare de bine constanta asa cum trebuie sa ai, este legata de calitatea somnului tau peste noapte. Poate ca mintea iti este ocupata sau ingrijorata sau corpul se simte tensionat din cauza consumului in exces de cafeina sau stresului. Indiferent de cauza, arhanghelii vor ca tu sa te bucuri de un bun somn noaptea, atat de important pentru reincarcarea corpului cu energia vitala! Atunci cand doresti sa adormi, gandeste-te la ingerii tai si imagineaza-ti ca vorbesti cu ei despre ingrijorarile tale. Spune-le in minte toate gandurile, fricile sau dorintele. Cand simti ca ai terminat, roaga ingerii si arhanghelii sa permita mintii si corpului tau sa se odihneasca in tihna peste noapte. Acestia te vor inconjura cu lumina stralucitoare care te va hrani in timp ce dormi. Ei vor avea grija de tine, asigurandu-se ca esti protejat si in siguranta. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: mergi undeva unde sa te ocupi mai mult de corpul si spiritul tau; da drumul controlului si lasa-te purtat de val ca sa se elibereze tensiunea din corp; sa stii ca esti in siguranta; investeste intr-un pat si/sau o saltea foarte confortabila ca sa dormi mai bine; ajusteaza-ti programul ca sa ai macar opt ore de somn in fiecare noapte.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR REEVALUEAZA

Acest mesaj indica faptul ca exista posibilitatea ca specialistii cu care cooperezi in prezent pentru buna ta sanatate la orice nivel, fizic, mental sau emotional, sa nu fie eficienti pentru o situatie sau pentru tine, in general. Acest lucru nu inseamna ca ei nu sunt buni profesionisti ci ca nu sunt ceea ce ai tu nevoie acum sau ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Puteti avea, pur si simplu, viziuni diferite cu privire la modul de a obtine o stare buna de sanatate sau de recuperare in urma unei probleme ce implica si multe terapii alternative.Indiferent de motive, Arhanghelul Mihail in cooperare cu Arhanghelul Rafael, ingerul suprem al sanatatii, te ghideaza spre noi vindecatori ce sunt mai potriviti pentru tine acum. Prima persoana la care te gandesti sau model de terapie de vindecare pe care o ai in minte este directia pe care esti sfatuit sa o explorezi. Vei primi informatii aditionale prin senzatii, ganduri si semne. Vei fi calauzit sa faci o tranzitie blanda si lenta de la actualele moduri de vindecare sau mentinere a sanatatii spre cele noi, mai compatibile cu nevoia ta. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: obtine si o a doua sau a treia opinie despre un diagnostic; fii sincer cu tine insuti cu privire la emotiile si gandurile pe care le ai despre un medic cu care colaborezi acum, adevarul tau este in tine oricum; schimba un protocol de medicamentatie daca cel actual nu da rezultatele dorite; sa stii ca meriti sa ai parte de vindecatori pe toate planurile fiintei (fizic, emotional, mental, spiritual) care sa iti asculte preocuparile si care sa iti vorbeasca respectuos si sa te sustina si imputerniceasca; fa-ti programari sa cunosti si alti vindecatori sau medici si descopera singur cu cine rezonezi si cu cine nu. Este foarte important sa ai o buna compatibilitate cu persoanele ce te sustin in procesul sanatatii.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN SA RAMAI POZITIV!

Specialistii, oamenii de stiinta, teologii, toti sunt la unison de acord cu faptul ca optimismul este cel mai sanatos mod de a trai. Ai primit acest mesaj pentru ca Arhanghelul Mihail doreste sa iti reintareasca credinta ca o situatie ce te preocupa se va derula in moduri si directii pozitive, fie ca le vezi acum, fie ca nu. Esti rugat sa incredintezi ingerilor si Arhanghelului oricer ingrijorare ca sa poti fi ajutat sa iti mentii o stare mentala benefica. Unul din motivele pentru care studiile stiintifice coreleaza optimismul cu buna sanatate este acela ca cei ce au speranta sunt mult mai dispusi sa faca pasi si actiuni concrete pentru binele lor, pentru sanatatea si armonia vietii lor, tocmai ca sa se duca spre acel viitor bun pe care il simt si vad in viziunea lor optimista. Asadar, acest mesaj te ghideaza si sa mergi spre starea ta generala de bine. Ce ai de gand sa faci pentru binele si bucuria ta azi ? ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: alege numai cuvinte pozitive in gandurile tale si in vorbele rostite; evita sa te plangi; ai incredere; asteapta la miracole, le meriti si le vei avea atunci cand iti sunt necesare.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mesajul zilei pentru zodia VARSATOR PROSPERITATE DIN MUNCA TA

Actiunile tale prin munca ta au atras abundenta in crestere pentru tine. Acest mesaj anunta abundenta ce este asociata cu proiectele tale de munca. Se pare ca vei fi beneficiarul unor plati in avans, unor bonificatii sau a unei “pleste” financiare neasteptate. Ai primit acest mesaj ca ghidare sa eliberezi fricile pe care le-ai putea avea despre prosperitatea rezultata din ce muncesti, sau sa crezi ca nu meriti sa primesti sau sa ti se aprecieze munca. Gandeste-te la finante ca la un instrument care iti da mai mult timp si libertate pe care sa le decici creativitatii tale. Intrucat proiectele tale inspira si ajuta mai multi oameni, tu de fapt iti permiti sa primesti intr-un mod din care beneficiaza si altii. Cu cat primesti tu mai mult, cu atat tu devii mai disponibil sa dai altora ceea ce ei au nevoie din mesajele muncii tale.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Mesajul zilei pentru zodia PESTI ASCULTA DE AUTORITATEA TA INTERIOARA

Arhanghelul Mihail iti trimite acest mesaj ca sa te inspire sa te incurajeze sa iti folosesti propria ta putere si autoritate intr-o situatie ce te preocupa. Ingerii vad ca ti-ai cedat puterea altora si ti-ai ignorat sentimentele. Este timpul sa iti iei propriile decizii si sa iti rostesti adevarul propriu. Esti sustinut in aceasta experienta, esti imputernicit si ti se da curaj. Ai fost confuz in ultimul timp din cauza mai multor opinii diferite ce te-au coplesit si a sfaturilor cu privire la ce sa faci si ce sa nu faci. Acest mesaj iti reaminteste sa urmezi propriile actiuni dictate de vocea ta interioara. Tu stii cu adevarat care e cea mai buna cale de urmat de catre tine, chiar daca asta inseamna sa interactionezi cu autoritati ce te-ar putea intimida. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: ai incredere in intuitia ta; asuma-te cu adevarat; da-ti permisiunea sa faci ceea ce vrei; fa schimbarile interioare la care ai visat.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții