Horoscopul zilei de 10 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 10 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

sâmbătă, 29 octombrie 2022

Ce zodii călătoresc cel mai mult





ASTROLOGIE: Horoscopul aventurierilor.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.Ce zodii călătoresc cel mai mult, Horoscopul aventurierilor. Care sunt zodiile care călătoresc cel mai mai mult și sunt mereu în vacanțe. Sunt trei la număr, dar te-ai fi așteptat să fie tocmai ele? Horoscopul aventurierilor. Ce zodii călătoresc cel mai mult Cum era de așteptat, tuturor nativilor Zodiacului le place să călătorească. Dar dintre toate zodiile, există trei care sunt mereu pregătite de călătorie, de aventură și parcă trăiesc cu bagajele gata făcute. În schimb, sunt nativi care iubesc mai mult confortul de acasă decât mijloacele de transport. Iată care sunt însă cele trei zodii care iubesc călătoriile și adoră aventura.

Cu toții vrem să călătorim, să descoperim, să explorăm, dar cu siguranță nu toți avem aceleași preferințe. Unii iubesc marea, alții îndrăgesc muntele. Sunt persoane iubitoare de zăpadă și frig, altele vor căldură și nisip fin. Dacă am întreba întreba un astrolog, cu siguranță ar spune că fiecare om călătorește în funcție de astre și de zodia în care s-a născut.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Anul 2022 încurajează reorientarea forțelor spre propria persoană și spre pasiunile tale. Vei fi exemplu pentru ceilalți și va trebui să-ți asumi rolul de leader. Te vei apropia de oameni noi, cu pasiuni similare, alături de care te vei putea implica în proiecte sociale și profesionale, unde îți vei folosi creativitatea pentru a ajuta cauze umanitare. Daca ai sansa sa calatoresti, preferi locuri pe care le cunosti foarte bine. E o placere sa treci din nou pe strazi pe care le stii pe din afara, sa revezi oameni cu care ai comunicat usor altadata, de aceea vei fi atras de tari pe care nu le-ai vizitat doar o data in trecut, ci unde ai si trait o vreme sau poate ai rude acolo. Dorul te cheama spre acele locuri si faci tot posibilul sa ajungi pentru ca esti inca puternic atasat de ceea ce te asteapta la destinatie. Alegeri posibile: Anglia, Irlanda, Germania. Noi îți recomandăm o călătorie mai lungă în Zanzibar. Pe lângă relaxarea totală de care vei avea partei, vei cunoaște oameni noi care sprijină schimbarea și, de ce nu, poate vei dori să participi la misiunile cartibile organizate de ONG-urile care doresc să ajute, punându-ți astfel în evidență talentele.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Iată un an în care te vei schimba mult. Emoțiile vor fi mari și va apărea tendința de a respinge ceea ce va veni de la ceilalți. Împrejurarile vor fi de așa natură încat să te poți odihni și relaxa, atât cât îți vei dori. Ce loc poate să fie mai bun pentru relaxare decât Maldive? Acolo vei beneficia de o vară eternă, indiferent de perioada anului în care alegi să mergi. În plus, apa oceanului este caldă în toate cele 12 luni. Ca să îți poți relaxa mintea și trupul, poți participa la excursii, la picnicuri organizate pe insulele nelocuite, poți înnota alături de delfini sau te poți limba cu șalupa. Totuși, dacă niciuna dintre variante nu te atrage, poti să stai toată ziua pe un șezlong, cu o nucă de cocos alături și să citești o carte bună în timp ce te bronzezi.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Acești nativi se știe că sunt persoane atât de visătoare, așadar nu le costă nimic să urce într-un avion și să plece într-o lungă călătorie. Dar, ce-i drept, acestor nativi nu le prea place să suporte unele inconveniențe. Mai exact, dacă se urcă într-un avion, atunci e musai la business class, iar dacă se cazează, apăi trebuie să o facă musai într-un hotel de cinci stele. Gemenii nu călătoresc în definitiv doar pentru a schimba atmosfera, ci o fac pentru a cunoaște obiectivele turistice. Nativii, prin urmare, pot fi adesea văzuți în muzee sau în săli de expoziții, dar nu vor ocoli nici magazinele, întrucât le place să aducă suveniruri care să marcheze locurile prin care au fost. Daca ai putea amana marile deplasari pe altadata ar fi foarte bine, deoarece nu este o perioada prielnica unor calatorii, mai ales la distante mari, peste mari si tari. Exista riscul unor incidente pe parcurs, care iti strica toata bucuria calatoriei: de la grave probleme cu avionul sau masina pana la atitudini ostile din partea tovarasilor de calatorie sau a gazdelor de la destinatie, incat vei regreta ca nu ai stat acasa. Daca totusi pleci, evita destinatiile riscante precum Franta, Olanda, Finlanda.Călătoriile în țări străine vor fi ori pentru a studia, ori pentru a lucra. Informează-te din surse sigure înainte de a călătorii (mai ales în această perioadă), călătorește ori de câte ori vei putea, pentru că acest lucru te va ajuta să-ți reorganizezi valorile morale și spirituale și astfel îți vei putea face noi planuri de viitor. Ca destinație de vacanță noi recomandăm Bali. Insula oferă peisaje unice și exotice, plaje cu nisip extr fin și o cultură aparte. Pe insulă putem identifică nu mai puțin de 1000 de temple, nenumărate lăcașuri de cult, destinate spiritualității și meditației. Vei descoperi sate tradiționale unde poți admira opere produsele create de meșteșugarii locali, terase de orez, dar și bazaruri de unde vei putea cumpăra cele mai frumoase suveniruri.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Vor fi ocazii de a învăța lucruri noi și de a beneficia de experiențele lor. Îmbrățișează schimbările de orice fel și focalizează-ți atenția și eforturile pe ceea ce îți dorești tu. Anul acesta, persoana ta este pe primul plan. Pentru că racii sunt atenți cu finanțele familiei, recomandăm o destinație exotică, dar nu foarte scumpă și anume Havana. Apele cristaline ale Caraibelor, ritmul muzicii salsa, mirosul trabucului cubanez din aer, localnicii prietenoși și calzi, arhitectura barocă de pe străzile Havanei, dar și romantismul – ce îl depășește până și pe cel al Parisului – te vor face să iubești acest oraș. Cu toate acestea, Cuba este o țară diferită, comparativ cu toate țările pe care le-ați vizitat în trecut. Informați=vă bine înainte de a vă planifica vacanța.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Acestor nativi le place să călătorească, însă în compania unei persoane dragi. Astfel, totul li se va părea infinit mai frumos. Însă chiar și așa, călătoriile nu sunt un scop în sine pentru reprezentanții acestui semn, ci o manieră de a întâlni o persoană dragă, care se află în alt oraș sau în altă țară. Prin urmare, Leii pleacă cu ușurință în weekenduri, în călătorii scurte, ca mai apoi să revină acasă, la vechea rutină. Este un an important pentru relațiile cu cei apropriați. Vor fi situații inedite și relații noi, dar persoana ta va crește prin experiențele trăite alături de ceilalți, prieteni sau familie. Doha. Asta este destinația perfectă pentru cei cu o personalitate puternică, asemeni leului. O ședere de mai mult timp este chiar recomandată. Este unul dintre cele mai sigure orașe din lume și își tratează vizitatorii cu ospitalitate. Vacanțele în Doha presupun varietate culinară, plaje exotice, ș dune de nisip. Soarele este prezent în permanență și vei beneficia de temperaturi de vară pe tot parcursul anului.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Relațiile cu străinătatea sunt notabile în acest nou an. Fie că ne referim la prieteni sau rude care locuiesc în țări străine, fie că tu vei călători, experiența acumulată va fi benefică pentru dezvoltarea personală. Fecioarele sunt, în general, persoane tipicare, care au neapărată nevoie de un plan, nu contează că este vorba despre vacanță sau despre viitor. Sunt pasionate de cultură așa că deștinația recomandată de noi este Londra. Dacă ne gândim la obiective turistice din Londra, spunem Big Ben, însă în Londra obiectivele turistice sunt la tot pasul – muzee, parcuri, palate – de aceea este importantă o atentă planificare a vacanței, în funcție de ceea ce doriți să vizitați și de cât planuiți să stați.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. După experiențele din trecut, putem spune că balanțele vor începe o nouă etapă. Personalitatea șarmantă, dorința de liniște și armonie, cooperarea cu ceilalți indiferent de domeniu, le va aduce mulți admiratori, dar și mulți critici. Studiile și călătoriile au fost mereu importante. Nu contează că vor fi în scop personal (pentru dezvoltarea personală) sau în scop profesional (pentru a obține o promovare), astfel că recomandarea noastră este orașul Praga. Orașul nu o să te dezamăgească la nicio vizită căci are tot ce îți poți dor: un centru vechi spectaculos cu clădiri unice în Europa, castele, catedrale, poduri peste Vâltava, sute de terase și pub-uri, dar și numeroase magazine pentru shopping.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Este un an cu mari schimbări, în special la nivel relațional și emoțional. Te poți izola în lumea ta și să te ferești de neplăcerile cotidiene și de oameni, visând la o lume mai bună. Totuși, nu vei lăsa să îți scape anumite provocări pe care le vei lansa și către ceilalți, iar călătoriile te vor ajuta să vezi locuri frumoase, încărcate de energie benefică și unde poți lega relații noi. Prin urmare, trebuie neapărat să vizitezi Barcelona. Planifică-ți vacanța astfel încât să poți vizita cele mai importante obiective turistice (Sagrada Familia, Casa Mila, Parc Guell), bucură-te de plajă, savurează o porție de tapas la una dintre terasele de pe malul mării, sau ocupă-ți timpul cu o tură de cumpărături pe Paseig de Gracia. Orașul este perfect, spaniolii sunt printre cele mai bune gazde, iar ritmul muzicii latino te va binedispune oricând.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Acest nativ este pe primul loc în acest top al aventurierilor și este pe bună dreptate aici, deoarece pur și simplu iubește călătoriile. El pleacă în excursie imediat ce apare vreo oportunitate și nu refuză nimic. Dacă ar fi doar după el, nativul ar ține-o numai într-o călătorie, evident, dacă și buzunarul i-ar permite-o. Nativul nu pare deranjat niciodată de eventuale situații care se pot isca în aeroporturi și nici de condițiile de la hotelurile de două stele. Pentru el, tot ce contează mai mult sunt impresiile noi, oferite de călătoriile lui și este mereu plăcut să revină acasă cu ele proaspete în minte.Este un an foarte important pentru tine. Ar fi bine să stabilești încă de la începutul anului ceea ce dorești, ce opinii ai vizavi de relațiile în care ești implicat și să trasezi noi planuri de viitor. Pentru săgetători nu prea contează destinația de vacanță, cât contează persoanele cu care decide să călătorească. Dacă este un anturaj care-l face să se simtă relaxat, atunci și vacanța va fi una reușită, mai ales dacă se va plimba alături de familie și prieteni prin Istanbul. O vizită în capitala Turciei te va fascina și vei dori să te intorci în orașul așezat pe două continente. Preparatele delicioase, moscheile, istoria controversată, bazarurile colorate, palatele somptuoase, strămtoarea Bosfor, muzeele și restaurantele tradiționale te vor încanta.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Studiile și călătoriile sunt foarte importante în acest an. Te poți apropia de studiul disciplinelor neconvenționale, remodelându-ți astfel gândirea. Totodată îți vei putea face prieteni noi, de bună calitate, alături de care fie să călătorești în locuri deosebite, fie să aprofundezi subiecte interesante, utile în viața cotidiană. Capricornii nu sunt populari din cauza naturii lor serioase, și uneori pot să pară chiar aroganți. Sunt doar persoane singuratice care prefera să fie aproape de familie sau un număr limitat de prieteni. Astfel, o călătorie în Skiathos poate să fie soluția ideală. Este insula perfectă, nu numai pentru plajele minunate, ci și pentru peisajele care-ți taie răsuflarea. Chiar dacă nu ești pasionat de drumeții, plimbările prin marile orașe sau doar între stațiunile de pe coastă, excursiile pe mare sau scufundările te vor atrage în mod sigur.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Călătoriile sunt probabile în acest an, în mod special cele de scurtă durată. Nicio problemă, și citi break-urile sunt recomandate. Este posibil să călătorești, fie în scop profesional, fie în scop personal, pentru a studia sau a te încărca cu energie benefică din locuri speciale pe care le vei vizita. Reacțiile tale vor fi imprevizibile, neașteptate și de cele mai multe ori exagerate, astfel că le va fi greu celorlalți să te înteleagă. Nu îți face griji pentru asta. Ca să îți reîncarci bateriile, poți pleca singur câteva zile în Amsterdam. Un oraș spectaculos cu castele medievale, grădini și parcuri, zeci de poduri și canale, terase la tot pasul și magazine pentru shopping, perfect pentru un city-break relaxant, având numeroase obiective turistice pe care le poți vizita și viață de noapte ca să te poți relaxa după o zi întreagă de umblat.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Un an minunat deoarece sunt mari șanse de schimbare. Vei fi remarcat datorită personalității tale. De folos îți sunt pasiunea pentru artă, iubirea față de animale, dar și practicarea unui hobby, cum ar fi călătoriile. Călătoriile – în special cele pe distanțe scurte – te ajută să revezi oameni dragi sau locuri frumoase, dar să-ți și rezolvi probleme personale și/sau profesionale, astfel că noi considerăm că este propice o vacanță în Budapesta. Un oraș unic (mai ales noaptea) cu terase, castele, magazine pentru shopping, fiind renumit pentru numeroasele poduri superbe, perfect pentru un city-break. Trebuie neapărat să savurezi un gulaș autentic și să te plimbi cu vaporul într-o croazieră pe Dunăre sau să admiri panorama orașului din curtea Castelului Buda.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții