Horoscopul Runelor săptămâna 14-20 octombrie 2024

Horoscopul Runelor 14-20 septembrie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Horosc...

luni, 24 octombrie 2022

Horoscop dragoste săptămâna 24 – 30 octombrie 2022



Horoscop dragoste saptamana Viitoare.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Horoscop dragoste săptămânal in curs. Horoscop dragoste saptamana Viitoare. Este o săptămână intensă în sfera sentimentală. Unele relații fie se îmbunătățesc, fie descoperim că e timpul să mergem pe căi diferite. Totul ține de ceea ce decidem că este cel mai bine pentru propria persoană. Dacă suntem în căutarea dragostei, avem șansa de a întâlni noi persoane care să declanșeze o scânteie. Nimic nu e întâmplător. Lăsăți necazurile în urmă și pregătiți-a pentru o săptămâna extraordinară.Sunteți pregătiți săptămâna viitoare să începeți o viață nouă. În plan sentimental, dacă vor. Disponibiliati fizice și psihice și bănești. O revenire pe toate planurile.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste săptămâna in curs. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop dragoste săptămânal 24 – 30 octombrie 2022. Luna Nouă în Scorpion de pe 25 octombrie ne îndeamnă să clarificăm definitiv niște aspecte din mediul privat și relații, ca atare unele conexiuni intime se vor finaliza, iar altele se vor dezvolta, în funcție de modul în care au decurs lucrurile până acum. Pasiunea și emoțiile se amplifică, motiv pentru care e bine să menținem o minte deschisă și să analizăm atent detaliile pe care dorim să le schimbăm.








Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

La începutul săptămânii, Luna Nouă vă îndeamnă să clarificați dacă voi și persoana iubită sunteți pe aceeași lungime de undă. Indiferent de circumstanțe, parcursul relației de cuplu se definește în această perioadă. La mijlocul săptămânii, e bine să fiți atenți la modul în care reacționați la diverse situații imprevizibile pentru a nu regreta mai târziu. Spre finalul săptămânii există energie armonioasă în sfera sentimentală și sunteți inspirați să vă dezvoltați relația de cuplu și să ajungeți la niște înțelegeri favorabile, printre care și unele planuri pe termen lung.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)


La începutul săptămânii, Luna Nouă vă determină să fiți mai visători și deși e tentant să vă lăsați pradă fanteziilor, asigurați-vă că păstrați o viziune obiectivă în situațiile importante pentru a evita eventuale regrete. O relație de dragoste se poate încheia sau se poate dezvolta semnificativ în această perioadă. La mijlocul săptămânii, sunteți încurajați să vă faceți cunoscute talentele și aptitudinile în modul vostru autentic și de a vă pune carisma în valoare pentru a atrage persoanele și circumstanțele potrivite. Spre finalul săptămânii e bine să fiți la atitudinea pe care o abordați față de partener sau alte persoane apropiate deoarece poate exista o influență nefavorabilă a emoțiilor intense. E bine să vă detașați de situațiile tensionate.




Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

La începutul săptămânii, Luna Nouă vă îndeamnă să vă revizuiți obiceiurile și atitudinile din sfera sentimentală pentru a sesiza dacă e cazul unor îmbunătățiri. Reușiți să vă desprindeți de niște aspecte nefavorabile mult mai ușor dacă depuneți efortul necesar. La mijlocul săptămânii, e bine să fiți atenți la circumstanțele care au un potențial dramatic. Țineți-vă departe de conflicte și dezbateri care ar putea duce la ceva mai intens. Spre finalul săptămânii, știți cum să vă organizați prioritățile în așa fel încât să vă distrați și să profitați la maxim de circumstanțele favorabile.

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

La începutul săptămânii, Luna Nouă vă amplifică spiritul creativ și romantismul. Dacă sunteți singuri, e posibil să întâlniți pe cineva și să vă îndrăgostiți, iar dacă sunteți într-o relație reușiți să reaprindeți intens flacăra pasiunii în caz că aceasta a avut de suferit în ultima perioadă. Totuși, e important să vă mențineți simțul realității. La mijlocul săptămânii, începe o perioadă în care aveți mult mai des introspecții, iar intuiția este mai accentuată. Probabil veți avea nevoie de mai multe momente de reculegere pentru a vă aduna gândurile. Spre finalul săptămânii e posibil ca persoana iubită sau cineva apropiat să-și dorească mai mult timp și spațiu personal și e bine să nu interpretați acest lucru greșit și să înțelegeți cât de important e pentru cineva, inclusiv pentru voi, să aibă momentele necesare de intimitate.

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

La începutul săptămânii, Luna Nouă vă orientează atenția spre mediul privat și vă îndeamnă să clarificați unele aspecte din relațiile apropiate. Pentru unii dintre voi poate fi o perioadă în care vă decideți să treceți la o nouă etapă într-o relație. La mijlocul săptămânii, s-ar putea să primiți niște vești surprinzătoare. Sunteți încurajați să fiți mai activi în sfera socială și să petreceți un timp de calitate cu partenerul. Spre finalul săptămânii sunteți inspirați să vă distrați mai mult și să profitați de circumstanțele în care vă aflați pentru a explora noi teritorii împreună cu persoana iubită.





Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

La începutul săptămânii, Luna Nouă vă îndeamnă să vă exprimați din adâncul inimii și să clarificați anumite chestiuni dintr-o relație specială. Cu toate acestea, e esențial să nu vă lăsați purtați de val și să fiți atenți la detalii înainte de orice pas major. La mijlocul săptămânii, s-ar putea să descoperiți că modul în care abordați mediul profesional face ca interesele romantice să nu se desfășoare precum v-ați dori. Dacă vreți să fiți împliniți în dragoste, trebuie să faceți din aceasta o prioritate. Spre finalul săptămânii sunteți încurajați să fiți sinceri față de voi și ceea ce simțiți. E posibil ca interesele unei persoane speciale să nu coincidă cu ale voastre și e cazul să vă detașați o perioadă pentru a decide dacă puteți ajunge la un teritoriu comun sau dacă e timpul să mergeți pe căi diferite.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

La începutul săptămânii, Luna Nouă vă îndeamnă să vă orientați spre fundamentul relației voastre romantice și să observați dacă voi și partenerul aveți aceleași valori când vine vorba de parcursul relației. De asemenea, poate fi cazul să vă structurați împreună anumite planuri și strategii care să vă ofere o stabilitate mai accentuată. La mijlocul săptămânii, sunteți încurajați să faceți niște schimbări de rutină și să explorați noi teritorii împreună cu persoana iubită. Dacă sunteți singuri, s-ar putea să întâlniți pe cineva în circumstanțe imprevizibile. Spre finalul săptămânii este o perioadă excelentă de a vă seta niște planuri pe termen lung alături de o persoană specială, iar dacă sunteți singuri s-ar putea ca o întâlnire să vă surprindă.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

La începutul săptămânii, Luna Nouă din semnul vostru zodiacal vă îndeamnă să vă puneți autenticitatea în valoare și să vă reinventați. E momentul în care vă redefiniți idealurile în caz că ați fost confuzi în ultima vreme și ajungeți la o înțelegere mai profundă legat de ceea ce vă doriți în plan sentimental. La mijlocul săptămânii treceți printr-o perioadă de introspecție în care vă reevaluați circumstanțele romantice pentru a observa dacă nevoile și idealurile voastre sunt satisfăcute. Spre finalul săptămânii s-ar putea să aflați niște vești și să se clarifice în sfârșit anumite chestiuni din planul romantic. Păstrați-vă mintea deschisă pentru a profita de circumstanțe.

Horoscop dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

La începutul săptămânii, Luna Nouă vă îndeamnă să vă reevaluați modul în care ați abordat aspectele din sfera sentimentală în ultima perioadă. Acest lucru vă poate ajuta să faceți niște încheieri pentru a lăsa trecutul în urmă și a vă putea orienta spre viitor. La mijlocul săptămânii, sunteți determinați fie să rezolvați anumite chestiuni din relația cu partenerul, fie să decideți că e momentul să mergeți pe căi diferite. Depinde de modul în care se pun în balanță lucurile. Spre finalul săptămânii, în caz că sunteți într-o relație fericită, sunteți inspirați să vă faceți planuri de viitor alături de persoana iubită.






Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

La începutul săptămânii, Luna Nouă are loc în aria socială la voi, iar dacă sunteți singuri este o perioadă excelentă de a fi mai sociabili și de a fi prezenți în circumstanțe sociale în care aveți șansa de a întâlni persoane care rezonează cu voi. Dacă sunteți într-o relație, sunteți inspirați să dezbateți anumite planuri de viitor împreună cu partenerul. La mijlocul săptămânii, e bine să vă mențineți într-un echilibru când vine vorba de atenția acordată sferei sentimentale și altor arii ale vieții. Aveți grijă să nu fiți impulsivi, păstrați-vă mintea deschisă. Spre finalul săptămânii s-ar putea să primiți niște vești care să vă încerce răbdarea sau să pună presiune pe voi și cel mai bine este să vă detașați un timp într-un mediu de solitudine pentru a evalua circumstanțele și a evita să acționați pripit.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

La începutul săptămânii, Luna Nouă vă sporește încrederea de sine și este o perioadă ideală de a face un pas încrezător spre ceea ce vă doriți, dar n-ați avut curajul până acum sau cel puțin să vă clarificați prioritățile romantice. La mijlocul săptămânii, treceți prin momente în care vă reevaluați parcursul sentimental pentru a clarifica anumite chestiuni, în special dacă sunteți cu adevărat fericiți. În caz că sunteți singuri, este o perioadă ideală de a fi mai activi pe plan social. Spre finalul săptămânii e posibil să existe niște neînțelegeri între voi și o persoană specială, dar nu este nimic ce o comunicare deschisă și onestă nu poate rezolva.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

La începutul săptămânii, Luna Nouă vă oferă strălucire și vă determină să fiți mai visători și să vă urmați cu entuziasm dorințele din sfera sentimentală. Faptul că ieșiți din zona de confort vă ajută să descoperiți alte moduri de a vă exprima romantismul și pasiunea. La mijlocul săptămânii, s-ar putea să decideți că e momentul să duceți o relație specială la un alt nivel, ca atare o discuție onestă cu persoana iubită despre dorințele și visurile voastre este optimă. Spre finalul săptămânii s-ar putea să aflați niște vești surprinzătoare despre o persoană apropiată și e bine să aveți o minte deschisă și să evaluați atent situația înainte de a reacționa.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții