Horoscopul zilei de 12 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 12 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

miercuri, 26 octombrie 2022

Horoscop Special Saturn în Vărsător



Horoscop special: Saturn direct in Varsator 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Saturn direct in Varsator este evenimentul saptamanii . Saturn revine in miscare directa din 10 octombrie, dupa aproximativ 5 luni de miscare retrograda, miscare ce a inceput in mai 2022. Acum ca ai inteles ce nu mai functioneaza in viata ta, miscarea directa a lui Saturn este ocazia perfecta pentru a face ajutarile necesare. Schimbarea in sine este purificatoare si te ajuta sa te dezlantui in zonele vietii conduse de Saturn. Iata ca Saturn isi incepe acum miscarea directa si te forteaza sa fii angajat suta la suta in planurile tale. Nu e vreme de spus NU sau sa te indepartezi de la cee ace ai de facut. Mergi iniante in viteza maxima. Saturn iti ofera unda verde de care ai nevoie pentru a-ti construi viitorul. Desi ti-ar putea fi teama sa mergi inainte, instinctul iti spune ca e foarte important, chiar obligatoriu sa continui, indiferent ce se intampla. Fa ceea ce este potrivit pentru tine.

Saturn si-a incheiat perioada retrogradă și își începe mișcarea directă prin Vărsător. O mutare care se va simți intens pentru toți. Asta pentru că Saturn este aproape de o cuadratură cu Uranus și aduce un tip de energie de ”oală sub presiune” care necesită o supapă de eliberare. Când Saturn își schimbă direcția, este posibil ca brusc (Uranus) să ne răzgândim cu privire la cursul unei acțiuni. Saturn și Uranus sunt energii colective, așa că cel mai probabil vom experimenta această energie la nivel colectiv. Iată că Saturn își începe acum mișcarea directă și te forțează să fii angajat sută la sută în planurile tale. Nu e vreme de spus NU sau să te îndepărtezi de la ceea ce ai de făcut. Mergi iniante în viteză maximă. Saturn îți oferă undă verde de care ai nevoie pentru a-ți construi viitorul. Deși ți-ar putea fi teamă să mergi înainte, instinctul îți spune că e foarte important, chiar obligatoriu să continui, indiferent ce se întâmplă. Fă ceea ce este potrivit pentru ține. Saturn este Lordul Karmei, iar karma nu o poți păcăli. Este nevoie de timp pentru a construi ceva de valoare. Este nevoie de timp pentru a te modela. Dar Saturn îți oferă acel timp, pentru că lui nu-i plac comenzile rapide. Saturn te așteaptă, dar te împinge de la spate să-ți iei toate instrumentele necesare și să te apuci de treaba. Să fii responsabil, prezent și complet angajat în calea aleasă. Lucruri de făcut cu Saturn direct în Vărsător Te cheamă datoria. În direcție lucrezi din mai acest an? Acum vei vedea lucrurile într-o lumina mai înțeleaptă. Ți-ai descoperi limitele cât timp Saturn a fost retrograd? Ce ești dispus să faci și care este linia roșie pe care nu ești gata să o treci? Ți-ai stabilit regulile? Ce ai învățat? Unde e nevoie de mai multă muncă pentru a face mai bine lucrurile în viitor? Ai eliminate tiparele inutile care te împiedică să evoluezi? Angajează-te sută la sută în planurile tale sau spune NU înainte că acestea să devină piedici de neocolit în calea ta. Iată influență lui Saturn direct în Vărsător asupra fiecărei zodii:









Cine e Saturn

Saturn Saturn este marele profesor. Unele din cuvintele cheie pentru Saturn sunt reguli, disciplina, responsabilitate si maturitate. In momentul cand ne nastem, Saturn este intr-o zodie. Pentru ca Saturn are nevoie intre 27 si 30 ani sa faca o rotatie completa in jurul Soarelui printre cele 12 zodii, o intoarcere a lui Saturn se intampla de maxim 3 ori pe durata vietii unui om.Saturn revine in zodia in care era la nasterea ta dupa aproximativ 28-29 ani (perioada considerata adevarata maturitate a unui om – nu esti matur cu adevarat pana cand Saturn nu s-a intors prima data la tine) si apoi dupa alti 28-29 ani, deci cand varsta este cuprinsa intre 54-60 ani si, cu ceva noroc, unii mai prind si a treia intoarcere a lui Saturn cand varsta este 81-90 ani.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

SATURN IN BERBEC Saturn direct in Varsator iti creeaza momente in care sa fii fata in fata cu felurile in care te-ai tinut singur inapoi de la a-ti obtine succesul dorit. Fie ca te temi de responsabilitate sau te temi sa iesi din zona ta de confort, trebuie sa vezi aceste tipare care nu iti fac bine si sa te extragi din ele ca sa faci ce trebuie facut cu viata ta in continuare.Berbecii vor fi într-o zonă safe. Siguranța vine din faptul că acești nativi au început să își facă temele în a doua parte a lui septembrie, iar acum privesc spectacolul din jur cu popocornul în brațe.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

SATURN IN TAUR Saturn direct in Varsator iti da ocazia sa vezi daca experimentezi o pierdere de credinta de orice fel in ceva ce candva insemna totul pentru tine. Daca este acest caz, se intampla pentru ca esti menit sa crezi in altceva mai bun. Nu te teme sa iti modifici idealurile, sa evoluezi. Vei descoperi cum sa iti traiesti viata in moduri si mai pline de semnificatie si satisfactie.Taurii pornesc tot felul de proiecte noi. Unele le vor aduce satisfacții imense, altele îi vor pune și mai mult la treabă.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

SATURN IN GEMENI Saturn direct in Varsator iti da ocazia de a accepta ceea ce poti controla si ceea ce nu poti. Puterea este in totalitate despre perspectiva si cea mai mare forma de putere este sa ai libertate in loc de atasamente de orice fel. Daca poti da drumul relatiilor din trecut, situatiilor din trecut, experientelor din trecut, iti vei deschide si crea un drum pentru ceva mult mai bun.Gemenii au nevoie de un moment de respiro. Simt că nu mai pot face față conflictelor din jurul lor. S-au săturat să o mai facă pe conciliatorii.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

SATURN IN RAC Saturn direct in Varsator iti da ocazia sa intelegi care sunt relatiile ce iti sunt menite sa dureze in timp si care nu sunt construite pe o fundatie stabila. Poate sa fie mai dificil sa cunosti pe cineva nou sau sa cooperezi intr-o relatie cu cineva aflat acum in viata ta. Asta se intampla pentru ca o relatie care este superficiala sau care iti face rau nu trebuie sa ramana in realitatea ta iar tu ai de vazut despre care este vorba.Racii trec și ei prin niște episoade în care realizează că nu merită să facă prea multe compromisuri pentru confortul altora.

Leu (23 iulie - 22 august)

SATURN IN LEU Saturn direct in Varsator te pune fata in fata cu repercusiunile felului in care iti petreci si investesti timpul din viata ta de zi cu zi dar si cum iti cultivi si intretii starea de bine. Fa din sanatatea ta – atat mentala cat si fizica – cea mai mare prioritate. Este acum timpul si sa iti iei rutina zilnica mai in serios si sa te asiguri ca nu iti risipesti energia.Leii se impun mai dur ca niciodată. Sunt dispuși să nu mai ierte nimic și să spună tot ce au pe suflet.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

SATURN IN FECIOARA Saturn direct in Varsator te pune fata in fata cu fragilitatea si puterea egoului tau. Ti se da acum ocazia sa inveti cum sa gasesti satisfactie creativa si bucurie in tine in loc sa te bazezi pe validare externa. Iubirea de sine este cheia. Este timpul sa fii curajos si sa iti calmezi criticul interior pentru ca te tine si da inapoi.Și Fecioarele se vor afla în aceeași postură. Multe dintre problemele lor vor fi rezolvate doar cu tonul ridicat.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

SATURN IN BALANTA Saturn direct in Varsator te ajuta sa vezi care sunt structurile pe care te bazezi cu adevarat in viata ta. Aici iti este inclusa familia si dinamica din ea, viata de acasa si traditiile ori traumele care le inconjoara. Vei intelege ca nu poti schimba radacinile, dar poti creste diferit dincolo de ele.Balanțele sunt ceva mai temperate. Se bucură de sprijinul și afecțiunea celor din jur și asta e tot ce contează pentru ele acum.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

SATURN IN SCORPION Saturn direct in Varsator te ajuta sa inveti mai bine cand este cazul sa te exprimi si sa vorbesti si cand sa iti tii limba. Felul in care utilizezi comunicarea vine acum in atentia ta, vrei nu vrei, aratandu-ti moduri mai eficiente prin care sa te exprimi. Nu te poti astepta ca lumea sa iti citeasca gandurile.Scorpionii dau de niște necazuri financiare, însă Saturn le întinde o mână importantă de ajutor.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

SATURN IN SAGETATOR Saturn direct in Varsator iti arata ca este timpul sa infrunti felul in care te tratezi cu responsabilitate, in special prin valoarea de sine pe care o ai sau nu. Daca ai cheltuit prea multi bani sau din contra, daca ai fost prea meschin cu tine cu privire la banii investiti in tine, repercursiunile acestor decizii vor fi evidente. Acum ai de facut pasii urmatori pentru a alege optiuni mai bune de a merge mai departe la acest capitol.Săgetătorii se ocupă de casă. Fac achiziții căci mulți dintre ei se vor muta într-un nou cămin.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

SATURN IN CAPRICORN Saturn direct in Varsator te face sa iti vezi fiecare aspect al vietii tale mult mai clar si sa intelegi cum te-ai tinut in spate singur sau ti-ai negat adevarata identitate. Inveti acum cum sa stai drept si demn, puternic, si sa te focusezi pe propriul tau adevar intern. Afiseaza-te in lume, asumat, indiferent ce gandesti ceilalti.Capricornii sunt din ce în ce mai aplicați și au tot felul de rezerve cu privire la ideile ”salvatoare” ale celor din jur.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

SATURN IN VARSATOR Saturn direct in Varsator te anunta ca este timpul sa iti infrunti fricile si sa iti eliberezi toate sentimentele reprimate. Iti poti ascunde adevarul interior de altii, dar nu il poti ascunde de tine. Orice amintire sau situatie nerezolvata din trecut merita o noua abordare. De tine depinde cum le revezi cum gasesti moduri de a inchide fila o data pentru totdeauna.Vărsătorii pun mare preț pe cuvântul dat. Cei care nu-și respectă promisiunile vor fi șterși din lista lor de prieteni.

Pești (19 februarie - 20 martie)

SATURN IN PESTI Saturn direct in Varsator iti ofera ocazia sa vezi care sunt oamenii cu care alegi sa te asociezi si sa te inconjori si ce influenta au asupra realitatii tale. Este momentul sa renunti la acele comunitati sau cercuri sociale care nu mai au nimic in comun cu persoana care devii. Nu este nimic in neregula sa depasesti faza de a le apartine, din contra. Se numeste evolutie si sa te asociezi cu oameni care acum gandesc si actioneaza ca tine.Peștii revin la sentimente mai bune față de persoane pe care le priveau până acum cu o sprânceană ridicată.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții