Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop tarot luna Noiembrie

Written By NIKE B. on luni, 31 octombrie 2022 | 08:01



Horoscop Special tarot luna Noiembrie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru luna noiembrie 2022 – Citirea lunară a cărților de tarot pentru luna noiembrie pentru toate semnele zodiacale este aici, cu o predicție pentru următoarele 30 de zile. Este deja noiembrie? Cum și când s-a întâmplat asta? Specialiștii au indicat zodiile norocoase din luna noiembrie. Unii nativi au parte de surprize mult așteptate. Află dacă și tu ești unul din semnele care vor avea motive în plus să fie fericite! Tarotul este foarte susținător și grăitor luna aceasta. Unii dintre noi vor suporta teste majore, în timp ce majoritatea dintre noi va vedea norocul. Vom fi testați de propriile noastre ego-uri, precum și de narcisismul altora. Vom lupta pentru drepturile noastre și vom pierde ceea ce este neesențial pentru caracterul nostru. Trecutul va fi atât retrăit, cât și insultat. Și prezentul? Ei bine, aici se află problema acestei lecturi și accentul cade pe această lună. Noiembrie este luna recunoștinței și a gratitudinii. Este, de asemenea, începutul întregului, o ocazie de sărbătoare, dar primim și presiunile care însoțesc aceste evenimente. Unii dintre noi se vor micșora în fundal, în timp ce alții vor ieși, gata să strălucească în noi moduri. Toate acestea sunt de dragul nostru și toate acestea ne vor face mai puternici și mai înțelepți. Și încă o dată, vom supraviețui, așa cum am demonstrat anterior că nu există nimic care să ne poată împiedica să fim acolo unde ne dorim!


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic,lunar care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.









Horoscopul tarot Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Valetul de pentagrame, 3 de bate, Roata norocului

Ai oportunitatea de a invata ceva nou, de a-ti imbunatati situatia, deci spune DA educatiei. 3 de bate iti aduce oportunitatea de a cunoaste pe cineva care sa te si ajute sa evoluezi. Fii deschis. Valentul de pentagrame este cartea studentului. Ea iti aduce mesajul ca trebuie sa fii mai concentrat pe invatatura. Roata norocului aduce ideea schimbarii. Daca investesti in educatie, iti asiguri un viitor prosper.O oportunitate neașteptată îți poate afecta în mod semnificativ viața. Horoscopul tău pentru luna mai indică noroc ieșit din senin sau o schimbare în bine în ceea ce privește latura financiară. De altfel, situațiile confuze în care te-ai simțit prins în ultima vreme se pot schimba brusc. Influența lunară a Cosmosului te ajută să ieși din situații neplăcute și să privești cu încredere în viitor.

Horoscopul tarot Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarod TAUR Valetul de bate, Regele de bate, 10 de cupe

Dragostea pluteste in aer. 10 de cupe, cartea lui Cupidon te anunta ca urmeaza ceva romantic. O promisiune, un angajament, o relatie noua. Valetul si Regele de bate vin sa-ti arate ca, daca esti singur, un semn de foc (Leu, Berbec, Sagetator) te asteapa undeva. Daca nu esti singur, mesajul este ca ai nevoie de mai multa aventura in cupul. Exploreaza cu partenerul alte locuri, alte optiuni.Te apropii de una dintre cele mai profunde perioade ale anului. Luna mai este un moment puternic și intens, reprezentând un „portal” prin care poți trece acum. Problemele referitoare la bani, dragoste și încredere te pot provoca sau solicita în această perioadă și te lași purtat de sentimente. Binecuvântați cei care au curajul de a îmbrățișa noul și schimbarea. Ieși dintr-o situație nefavorabilă, folosindu-ți voința pentru a face acest lucru și reușești cu succes. Folosește intensitatea acestei perioade pentru a te angaja în practici spirituale, cum ar fi procesele șamanice, terapia, meditațiile, tehnicile spirituale de vindecare și așa mai departe. Te vor ajuta și îți vor aduce o stare de liniște extraordinară.




Horoscopul tarot Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Marea Preoteasa, 4 de bate, Marele Preot

Iti refaci planul de actiune. 4 de bate vine sa iti arate ca, pentru a progresa, ai nevoie de actiune si ambitie. Marele preot iti ofera si un indiciu: credinta. Angajeaza-te doar in proiecte in care crezi cu tarie, ai incredere ca totul este posibil, iar ceea ce se intampla se aliniaza credintelor si valorilor tale etice si morale. Te simti schimbat si ai nevoie de noi perspective. Deseneaza-ti noua harta si mergi spre ceea ce iti doresti.Nativii Gemeni ar trebui să se bucure de luna mai. Îți dezvolți latura intelectuală, pe măsură ce planeta Venus din Gemeni îți înviorează mintea, aducând un nou sentiment de entuziasm intelectual. Colectarea de noi date și informații pregătește terenul pentru o descoperire interesantă pe care o faci acum. Ești capabil să gândești eficient și să găsești soluții proaspete la vechile probleme. Nu pierde acest timp rămânând într-o stare de rigiditate, așa cum tinzi să o faci sau condiționat de mentalitățile vechi. Încearcă spontaneitatea în timp ce te îndrepți către o singură direcție și vei observa că vei ajunge într-o direcție complet diferită. Găsește timp pentru experiențe noi, care îți vor revitaliza viața.

Horoscopul tarot Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC 5 de bate, 7 de spade, Puterea

O situatie destul de bizara se anunta in acesta luna. 5 de bate, intarit de 7 de spade te fac sa te simti ca un agent dublu intr-un grup mare de prieteni, rude, colegi. In unii nu ai incredere deplina, in altii n-ai nici macar un strop. Pe cine sa te bazezi? Alege intelept, si ai incredere in instinctele tale. Puterea vine sa-ti arate ca poti face fata cu succes fiecarei situatii in parte.Luna mai, cu tranzitul semnului Taur de către Soare, îți permite să te simți conectat la viața ta pe acest pământ, la întreaga natură. Ai capacitatea de a te concentra acum pe ceea ce este cel mai important pentru tine și vei ști ce ai de făcut, care este esențial. Vei avea parte de mai multă claritate și vei ști ce ai de făcut.Este timpul să înlături toate buruienile din grădina ta și să începi să plantezi ceva nou, folositor. Depune eforturi pentru a da mai mult sens vieții tale. Scapă de lucrurile de care nu mai ai nevoie și care nu îți mai folosesc. Alege să stabilești noi moduri de a face lucrurile. Petrece timp în natură și conectează-te cu ea.

Horoscopul tarot Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Valetul de spade, Regina de bate, 6 de pentagrame

Ai deja o reputatie din cauza faptului ca esti destul de impulsiv. Dar putini stiu cat este, de fapt, inima de mare si de iubitoare. 6 de pentagrame vine sa-ti demonstreze cat esti de generos. Le poti arata tuturor ca ai abilitatea de a-i ajuta, daca au nevoie. Regina de bate vine sa arate cat esti de puternic si altruist in comportamentul tau. Iar Valetul de spade vine sa-ti spuna ca nu ar trebui sa iti pese prea mult de gura lumii. Urmeaza-ti instinctele si ajuta-i pe cei care au nevoie de tine, nu conteaza cum vor reactiona ceilalti.În această lună, fii atent la ce e în jurul tău, pe măsură ce planetele te provoacă, în special pe cei născuți în prima săptămână a lunii . S-ar putea să intri în contact cu cei care vor să profite de tine, să te inducă în eroare sau să te convingă în ceva care nu este bine pentru tine. Circumstanțele devin nebuloase, confuze sau primești mesaje încurcate și neclare. Fii conștient și vigilent la personaje dubioase sau la situații care se simt ciudat și nu îți inspiră un sentiment de încredere. Evită excesele de orice fel, întrucât judecata ta va avea de suferit și te poate duce într-o situație neplăcută. Urmează o perioadă intensă, alege să fii precaut.




Horoscopul tarot Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Regele de spade, 4 de cupe, Magicianul

Te gandesti si te razgandesti de sute de ori. Cantaresti optiunile pe toate partile. Dar scapi ce este mai important. Trebuie sa iei si decizii si pierzi timpul tot analizand. Regele de spade vine sa-ti arate ca trebuie sa actionezi rapid, sa-ti ascuti mintea si sa nu mai stai mult pe ganduri. 4 de cupe vine sa te incurajeze ca poti face aceste lucruri, fara sa te ingrijorezi. Iar Magicianul aduce ideea ca poti crede in visurile tale, le poti vizualiza, fara sa ti se para imposibil de atins. Poti avea idei briliante.Rezistă să fii atras în propria ta neliniște mental dăunătoare. Acest sfat este valabil mai ales pentru cei născuți în prima săptămână din septembrie. Ești predispus să fii copleșit de scenariile tale cronice de îngrijorare, să te simți copleșit de prea multe detalii și te surprinzi că reacționezi în moduri neașteptate sau chiar într-un mod prea critic.Trebuie să te liniștești și să lași gândurile. Nu mai hrăni ceva toxic, care îți face și mai mult rău. Nu trebuie să faci totul astăzi. Încetinește, ia o pauză, inspiră și expiră. Alege să faci câte un pas pe rând. Ai grijă de ce ai de făcut în mod metodic, concentrează-te pe o singură sarcină și lasă viitorul să se îngrijească de sine. Ai încredere, tu și liniștea ta este tot ce contează acum.

Horoscopul tarot Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA 7 de pentagrame, Asul de cupe, 4 de pentagrame

Esti foarte precaut, de obicei, preferand un joc sigur decat un risc indraznet. 4 de pentagrame iti arata ca aceasta abordare te cam tine pe loc si ai avea nevoie de mai mult curaj in actiuni. 7 de pentagrame si Asul de cupe arata noi cai, noi drumuri de parcurs. Incepe incet, lucrurile nu se intampla chbiar peste noapte. Insa e nevoie de perseverenta. Poate incepe un nou proiect, ai nevoie de un nou motor in care sa investesti timpul si energia ta. La final, vor veni si rezultatele. Ramai concentrat in ceea ce faci.Ceea ce se va întâmpla în perioada care urmează are legătură cu viața ta amoroasă. Începând cu data de 18 mai și până în data de 29 iunie este momentul perfect pentru a-ți înțelege mai clar viața amoroasă actuală, luându-ți timp pentru a-ți revizui istoria iubirilor din trecut.De altfel, problemele și modelele vechi de dragoste apar din nou. Persoanele din trecut pot reapărea, în special cele cu care ai lăsat anumite treburi neterminate. Analizează-ți viața amoroasă din trecut, pentru a te ajuta să înțelegi relațiile în prezent. Reevaluează relațiile semnificative actuale. Progresează bine? Te simți mulțumit? Dacă nu, analizează mai în profunzime, pentru a înțelege de ce s-au întâmplat anumite lucruri și ce ai de făcut.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Valetul de bate, 10 de bate, Asul de bate

Ai primit un trio din pachetul de bate, ceea ce inseamna ca majoritatea timpului si energiei le vei investi in cariera. 10 de bate iti arata ca te simti coplesit de multitudinea sarcinilor pe care le-ai avut sau urmeaza sa le ai. Trebuie sa te opresti din a analiza si reanaliza la infinit o situatie. Valetul de bate iti spune ca e nevoie sa iei decizii rapid, sa actionezi, sa faci pasi inainte, indiferent de modul in care abordezi o situatie. Asul de bate poate aduce un nou inceput, o schimbare de directie. Poate o abordare proaspata asupra diverselor proiecte la care lucrezi, o crestere a responsabilitatii cu care te ocupi de toate sau, poate, un nou rol. Preia controlul, actioneaza, fa diferenta!Scorpionii înoată acum în ape tulburi, în timp ce eclipsa de Lună aduce la suprafață mai multe situații vechi nerezolvate. Probleme importante de viață ajung să îți solicite atenția, putându-se crea anumite situații tensionate. Trebuie să te gândești bine înainte de a acționa și la ce probleme s-au manifestat la ultima eclipsă de Lună. Aceste probleme reapar acum, mai ales dacă le-ai ignorat în trecut. Cu toate acestea, ai capacități extraordinare de a te mobiliza, așa că nu va fi prea dificil sau dramatic, pentru că vei avea parte de claritate și putere. Ia lucrurile pe rând și primește tot ceea ce vine cu onestitate și compasiune. Fii dispus să ierți și să fii iertat. Alege să simplifici lucrurile, mai degrabă decât să le complici.

Horoscopul tarot Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Magicianul, Carul/Faetonul/ 4 de cupe

Pare ca reinventezi roata in aceasta luna. 4 de cupe aduce vestea unor avantaje, daruri, comori care se afla chiar sub nasul tau dar, din diverse motive, nu le vezi. Te simti frustrati, le cauti cu dispeare si, totusi, nu le gasesti. Magicianul si Carul/Faetonul vin sa-ti dea mai multa claritate, un moment de iluminare. Lucruri pe care le-ai ignorant, pe care le-ai trecut cu vederea sau pe care le-ai uitat pur si simplu iti apar din nou in cale. Redescopera comorile din tine, inainte de a le cauta pe cele din exterior.Luna mai îți liniștește spiritul și te scoate din călătoria profundă în interiorul tău, în care ai fost prins. Acesta este momentul să te liniștești, să sintetizezi și să rezumi înțelegerea nevoilor tale profunde și esențiale. O privire asupra viitorului tău este posibilă, cu ajutorul propriei îndrumări interioare. Poți alege să apelezi la specialiști sau persoane cu clarviziune. Este posibil ca o consultare să fie extrem de utilă și pozitivă. Dacă simți o chemare spirituală mai intensă sau alegi să aprofundezi această latură mai mult, acesta este momentul să cereți profesorilor, mentorilor și ghizilor, inițieri spirituale sau să înveți tehnici mistice.






Horoscopul tarot Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Luna, Imparateasa, 4 de bate

Luna este despre secrete, iluzii si mister. Iar pentru Gemeni nu este mister mai mare decat propria personalitate. Imparareasa iti aduce mesajul ca vei ajunge intr-un nou nivel de constienta si stima de sine. Esti bun cu cei din jur, esti plin de compasiune in ceea ce-i priveste pe cei la care tii. Acest sentiment nobil va fi contagios si ii vei molipsi si pe altii cu bunatatea ta. Ceea ce iti va netezi calea spre un nou progres. 4 de bate este ca un “as in maneca”. El va aduce inapoi rasplata pentru karma ta.Capricornii iubesc ordinea și sentimentul de ușurare atunci când totul este la locul lui. Toți Capricornii, însă, în special cei născuți în prima săptămână a lunii ianuarie, beneficiază acum de claritate, aducând ordine și puteri reînnoite vieții tale. Începutul lunii mai este unul dintre cele mai bune momente pentru a sorta lucrurile și a scăpa de tot ce nu îți mai este necesar.Este o perioadă bună să te descarci și să te cureți energetic, prin acțiunea de a curăța mediul în care trăiești. Sortează grămezi cu lucruri care nu îți mai folosesc și fă ordine peste tot. Eliberează spațiu extern pentru a face loc unui spațiu intern nou. Vei observa schimbări interioare și exterioare profunde în viața ta ulterior.

Horoscopul tarot Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Imparatul, Valetul de spade, 2 de pentagrame

Chiar le poti avea pe toate? Sau e doar sentimentul acela ca ne este dat sa traim ceva crud. Suntem victimele unor forte superioare? Acestea sunt ganduri pe care ar trebui sa le temperezi in luna iunie. Pentru ca fiecare dintre noi are puterea de a obtine TOATE lucrurile pe care le-a visat. Numai ca sunt momente in care nu este pregatit pentru acel vis. Valetul de spade reprezinta ezitarea in legatura locul si modul in care vrei sa-ti investesti energia si timpul. 2 de pentagrame sugereaza ca e nevoie sa-ti intinzi aripile si sa cauti noi orizontori, sa vezi varietatea optiunilor. Iar Imparatul iti dovedeste ca daca te concentrezi suficient de bine, vei reusi sa atingi fiecare tinta propusa.Ai grijă să nu pariezi pe calul greșit în luna noiembrie. Evită orice situații noi, care par prea bune pentru a fi adevărate în acest moment, mai ales dacă cineva sau ceva ți se pare dubios. Evită să îți încredințezi timpul și energia pentru ceva sau cineva care nu merită, cum ar fi o relație profesională care nu mai poate fi reparată sau un loc de muncă unde nu ai succes sau satisfacție.Fii sceptic cu privire la potențialii angajatori care te consideră exact „persoana de care au nevoie” sau te măgulesc să accepți oferta lor. Nu fi naiv și ia măsuri de precauție. Obține lucrurile în scris, în special avantajele promise.

Horoscopul tarot Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Steaua, 9 de bate, 6 de spade

Vrei sa mergi mai departe in viata, ceea ce presupune sa lasi in urma ceva (un job, o relatie, un angajament, o localitate). Desi iti doresti, “ruperea” de situatia respectiva ti se pare foarte dureroasa. Totusi, aceasta este o cale pe care trebue sa mergi. 6 de spade iti arata ca esti gata de drum, ca este un timing corect. Iar Steaua vine sa-ti aduca mesajul ca visele pot deveni realitate. Schimbi locul, schimbi norocul, cum spune o vorba de la noi.Luna noiembrie este o perioadă unică pentru a folosi prudență în deciziile importante pe care le ai de luat, în special la jumătatea lunii. Ești mai vulnerabil și credul, așa că poți fi păcălit, indus în eroare sau pot exista persoane care să încerce să profite de tine. Ferește-te de persoane care îți promit noroc sau de cineva care încearcă să îți atragă compasiunea. Fii cât se poate de realist și cu ochii în toate direcțiile. Stai departe de cei care încearcă să profite de tine și de persoanele care nu sunt de încredere. Găsește timp pentru a cunoaște mai bine persoanele pe care le întâlnești pentru prima oară la începutul lunii. Ai încredere în intuiția ta, dacă simți un anumit semn de avertizare în legătură cu ceva anume.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții