Horoscopul zilei de 10 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 10 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

sâmbătă, 29 octombrie 2022

Horoscop Urania săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2022



Horoscop Urania săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2022 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec 2022

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 29 octombrie, mobilitate mentală, bună capacitate de comunicare, posibilitate de a face scurte deplasări în țară sau în străinătate; confruntări de opinii și viziuni globale pe o temă socio-profesională care va naște divergențe într-un registru rezonabil. Între 29 octombrie, după ora 16:22′, și după-amiaza zilei de 31 octombrie, concentrare pe chestiunile profesionale, mai ales dacă se va pune problema păstrării autorității și a menținerii controlului asupra unor aspecte provocatoare în planul exercitării meseriei la un nivel superior ori a funcțiilor cu care nativii au fost însărcinați. La sfârșitul zilei de 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 noiembrie, va juca un rol delicat în planul chestiunilor financiare, unde va permite jocurile duble, erorile de gândire: nativii ar putea fi influențați în chip negativ de unele persoane rău intenționate sau interesate să-și însușească o parte din câștigul Berbecilor prin manevre incorecte. Între 31 octombrie, după ora 17:43′, și seara zilei de 2 noiembrie, posibil context mai puțin obișnuit în cadrul cărora ar putea evolua relațiile de prietenie: piedici nejustificate, opoziții bizare, despărțiri aparent nemotivate. Marte va intra în mișcare retrogradă, în care va rămâne până pe 13 ianuarie 2023, perioadă în care îi va obliga pe nativi să-și revizuiască opiniile bazate pe informații care se dovedesc, cu trecerea timpului, tot mai puțin corecte; moment necesar pentru consolidarea unor intenții și decizii pe baza analizei atente a tuturor informațiilor pe care le dețin cu privire la o temă de viață personală. Între 2 noiembrie, după ora 20:47′, și 4 noiembrie, moment pozitiv pentru universul interior, pentru suflet, minte și spirit; preocupări superioare, nevoia de a se cufunda în preocupări relaxante, rupte de rutina și banalitatea vieții cotidiene.

Horoscop săptămânal Taur 2022

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 29 octombrie, nevoie de a se informa, de a-și confrunta intențiile cu prevederile legale în demersurile lor salariale, contractuale sau financiare și patrimoniale. Între 29 octombrie, după ora 16:22′, și după-amiaza zilei de 31 octombrie, nativii nu se vor arăta dispuși să renunțe la vechile lor păreri, concepții și viziuni despre lume, viață și meserie, în fața constrângerilor momentului, care îi obligă să se replieze în jurul unor ordine, indicații și comandamente. La sfârșitul zilei de 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 noiembrie, va introduce o nuanță plină de capcane, provocări și modificări ale adevărului în orice tip de relație partenerială sau contractuală pe o paletă largă, de la micile minciuni și păcăleli la marile manipulări și tactici de dezinformare, pentru a le influența opiniile și a le abate interesul de la chestiunile reale. Orice discuție pe o temă conflictuală, procesuală sau contractuală ar trebui amânată. Verificați documentele care intră în discuție în cazul unui litigiu sau al unor tranzacții. Între 31 octombrie, după ora 17:43′, și seara zilei de 2 noiembrie, premise de viață personală, partenerială sau publică care se întrepătrund și care creează un ansamblu de obligații și responsabilități ce trebuie onorate în împrejurările care se colorează cu evenimente neobișnuite, greu de rezolvat; puternică mobilizare interioară pe ideea de rezistență. Pe 31 octombrie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 13 ianuarie 2023, perioadă în care va introduce un noian de circumstanțe ce vor complica o rezolvare financiară. Între 2 noiembrie, după ora 20:47′, și 4 noiembrie, evoluție onorabilă a relațiilor de prietenie: bună înțelegere, comunicare excelentă, susținere reciprocă, viziuni și scopuri comune care se armonizează în proiectele la care lucrează ambele părți.




Horoscop săptămânal Gemeni 2022

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 29 octombrie, schimb de impresii, consultări în plan partenerial oficial (exclusiv între soți), tatonări și verificări ale onestității unor premise și soluții propuse. Între 29 octombrie, după ora 16:22′, și după-amiaza zilei de 31 octombrie, axa celor două case ale banilor și bunurilor revendicate va evolua într-un context familiar nativilor de multe luni, adică fără nimic spectaculos, nou sau profitabil; banalități și rutină. La sfârșitul zilei de 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 noiembrie, va contribui la toate procesele interioare (psihice) ale nativilor; atenție la tipul de informații primite și la calitatea comunicării pacient/medic ori la adecvarea unui tratament la starea organică reală a unui Geamăn. Posibile destabilizări la serviciu pe fondul multor informații neoficiale care circulă și care au darul să-l tulbure pe câte un nativ ce va fi tentat să le ia în serios pe toate, nefiltrându-le și neverificându-le. La locul de muncă, „tăcerea e de aur”; nu răspundeți la provocări. Între 31 octombrie, după ora 17:43′, și seara zilei de 2 noiembrie, posibil conflict în activitatea profesională, născut din diferențele de opinie și înțelegere ori din atașamentele și interesele nativului contrare cu ale superiorilor sau colegilor săi, ceea ce va naște antipatie, respingere și discuții deschise, bazate pe critici dure și atacuri frontale. Pe 31 octombrie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 13 ianuarie 2023, perioadă în care va permite reevaluări utile în plan personal (idei, speranțe, dorințe, planuri de viață, realități cu care nativul se confruntă). Între 2 noiembrie, după ora 20:47′, și 4 noiembrie, perioadă bună în care unii se pot bucura de o realizare, de un succes, de simpatia publicului ori de câștigarea unui „pariu cu viața” în care li se dă sau li se face dreptate.



Horoscop săptămânal Rac 2022

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 29 octombrie, adaptabilitate la condițiile care se vor modifica la tot pasul în regimul de lucru; pliere și acceptare a solicitărilor de moment, interese divergente; instabilitate organică; schimbări frecvente ale stării de spirit. Între 29 octombrie, după ora 16:22′, și după-amiaza zilei de 31 octombrie, relații uneori încordate, în nota ultimelor luni, în plan partenerial; se vor menține atitudinea și deciziile formulate cu câteva luni în urmă. La sfârșitul zilei de 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 noiembrie, va deforma toate formele de exprimare a sentimentelor; accente de gelozie; intoleranță față de greșelile unei persoane dragi; hipersensibilitate și tendința de a răstălmăci cuvintele, gesturile ori comportamentul unui iubit/iubită sau ale copiilor dacă este vorba de Racii în ipostaza de părinți. Emotivitate accentuată, tulburări afective. Între 31 octombrie, după ora 17:43′, și seara zilei de 2 noiembrie, situații care le limitează sau le restrâng Racilor posibilitățile de acțiune și inițiativă în apărarea drepturilor bănești cuvenite, a avantajelor materiale cerute sau a drepturilor patrimoniale revendicate. Pe 31 octombrie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 13 ianuarie 2023, perioadă în care va instaura un regim de îndoială continuă asupra deciziilor și părerilor personale. Racii se vor îndoi de ei, de puterea lor de înțelegere, dar și de autenticitatea unor secvențe de viață pe care le vor analiza din dorința de a se convinge că le-au înțeles corect și din teama de a nu greși. Efort de a afla un adevăr ascuns. Între 2 noiembrie, după ora 20:47′, și 4 noiembrie, concentrare pe posibilele noi direcții de viață și activitate care să le aducă împlinire, satisfacție, motivație și posibilitatea de a evolua într-un plan superior (psihic, mental, spiritual, moral, cultural, religios).







Horoscop săptămânal Leu 2022

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 29 octombrie, instabilitate în plan afectiv, nevoie de noutate, de provocare, de aventură. Între 29 octombrie, după ora 16:22′, și după-amiaza zilei de 31 octombrie, axa celor două case ale sănătății va evolua în registrul astral neschimbat de câteva luni, dar incomod. Îngrijorări sau nemulțumiri legate de felul în care decurg lucrurile la locul de muncă. La sfârșitul zilei de 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 noiembrie, va răscoli toate amintirile și ipostazele de viață care îl leagă pe un nativ de familia din care provine, de țara, limba, educația și mediul social în care a crescut, s-a format și care l-a condiționat în chip evident. Acum, unii dintre nativi se vor revolta față de trecutul lor, în ansamblu, sau doar față de unele aspecte care li se par, pe acest fond iritat, că le-au blocat sau le-au încetinit evoluția. Dialoguri curente în care se vor strecura accente Între 31 octombrie, după ora 17:43′, și seara zilei de 2 noiembrie, posibile situații nepotrivite, ciudate, mai greu de explicat și de înțeles în mecanismul lor adevărat, care impun condiții rigide în evoluția unei relații parteneriale sau a unui conflict. Pe 31 octombrie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 ianuarie 2023, va permite tot felul de răzgândiri și oscilații de impresie și atitudine față de unul sau mai mulți prieteni. Între 2 noiembrie, după ora 20:47′, și 4 noiembrie, condiții pentru a primi bani, recompense, ajutoare, aprobarea unor facilități solicitate, intrarea în drepturile de proprietate cuvenite asupra unui bun patrimonial, șansa de a ajunge la o înțelegere cu părțile implicate într-o revendicare.






Horoscop săptămânal Fecioară 2022

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 29 octombrie, nehotărâre cu privire la atitudinea pe care ar trebui să o adopte nativul în fața unor informații (situații) care privesc familia din care provine (părinți, rude în vârstă); acesta nu va ști dacă este bine să se implice și nici calea prin care ar putea să o facă. Între 29 octombrie, după ora 16:22′, și după-amiaza zilei de 31 octombrie, registrul sentimental nu va cunoaște schimbări. La sfârșitul zilei de 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 noiembrie, va introduce accente stridente la capitolul comunicare: iritare, tendința spre o atitudine (hiper)critică, observații sarcastice, dar va accentua flerul, intuiția și exprimările subtile, aluzive. Posibile complicații în viața curentă, născute din întocmirea greșită a unor documente, din incapacitatea nativului de a ajunge la o rezoluție în disputa lui cu instituțiile statului: informații incorecte sau reaua-voință a unor funcționari care își permit luxul să-l șicaneze, pretenții exagerate, amânări nemotivate, dezinformare. Între 31 octombrie, după ora 17:43′, și seara zilei de 2 noiembrie, discretă solicitare a sistemului nervos central și periferic și a fiziologiei aparatului locomotor; posibile tulburări de gândire pe fondul oboselii, al enervării, al vârstei, al unei afecțiuni netratate și al unui tablou clinic încărcat. Nu este exclus un schimb de cuvinte la locul de muncă și care, până spre 23 noiembrie, să se transforme într-un conflict deschis. Pe 31 octombrie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 ianuarie 2023, va constitui un factor „alunecos” pentru credibilitatea celor care au o imagine de apărat. Între 2 noiembrie, după ora 20:47′, și 4 noiembrie, dialoguri utile, constructive între partenerii de orice fel (inclusiv între soți) pentru discutarea unor contracte sau pentru atenuarea unor conflicte (împăcări?).

Horoscop săptămânal Balanță 2022

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 29 octombrie, dialoguri fără vreun spor de cunoaștere; nativii își vor propune să alunge niște dubii cu privire la o temă de viață curentă și pentru asta vor aborda una sau mai multe persoane care li se vor părea documentate, informate și cu experiență. Între 29 octombrie, după ora 16:22′, și după-amiaza zilei de 31 octombrie, stres indus de opoziția Pluton/Lună Neagră în regimul sentimentelor și al emoțiilor. La sfârșitul zilei de 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 noiembrie, va funcționa pe casa banilor câștigați din muncă; Mercur nu va fi un factor constructiv, ci, dimpotrivă, unul conflictual și ostil oricărei soluții realiste în cazul unei nemulțumiri salariale sau ridicării unei pretenții bănești. Risc de evaluare incorectă a șanselor de a obține ceea ce doresc, alegerea unui moment prost pentru susținerea cererii lor, argumente artificiale sau forțate. Regimul sentimentelor și al emoțiilor va fi tulburat de bruiajele care vor veni dinspre sectorul banilor și al intereselor materiale care se vor constitui ca factori destabilizatori între cei dragi. Pe 31 octombrie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 ianuarie 2023, va opera haotic, dezordonat, derutant, neconvingător în planul ideilor, al reprezentărilor despre lume și viață, al idealurilor și al atașamentelor, împingând Balanțele spre exagerări subiective și spre impresii false despre oameni și evenimentele pe care le vor trăi. Între 2 noiembrie, după ora 20:47′, și 4 noiembrie, moment bun pentru sănătate prin felul eliberat de stresul care i-a marcat în trecut; relaxare, detașare sau indiferență față de aspectele nefuncționale de la locul de muncă. Preocupare pentru vindecare și consolidare a stării de sănătate prin apelul la terapiile propuse de diferitele ramuri ale medicinei alternative (nu numai naturiste!).







Horoscop săptămânal Scorpion 2022

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 29 octombrie, posibile consultări pe teme financiare, tatonarea oportunității unei abordări a angajatorului pentru a da altă formă contractului lor de muncă. Între 29 octombrie, după ora 16:22′, și după-amiaza zilei de 31 octombrie, context ostil oricărei comunicări degajate și utile a nativului cu cei cunoscuți ocazional, ba chiar și cu frații. La sfârșitul zilei de 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 noiembrie, lor, și numai lor, le va permite dezvoltarea unor calități specifice zodiei: subtilitate, finețe, așteptarea momentului potrivit, intuiția gestului sau a cuvântului necesar, strategie urmărită cu consecvență, capacitate de a asculta de rațiune fără a permite amestecul emoțiilor în deciziile lor. Între 31 octombrie, după ora 17:43′, și seara zilei de 2 noiembrie, în funcție de secvența biografică în care evoluează nativii (tineri sau maturi, cu sau fără părinți în viață) se poate vorbi de nemulțumiri personale, stârnite de felul în care (nu) se înțeleg cu rudele ori de evenimentele care se succed în viața lor în legătură cu casa, patrimoniul, modul de viață curent, alcătuind un lanț de provocări cotidiene cu aer de urgență. Pe 31 octombrie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 ianuarie 2023, va permite reevaluarea unor atitudini, opinii, oferte și raționamente făcute de Scorpioni pentru a obține bani, a primi un ajutor material sau a beneficia de facilitățile legale. Între 2 noiembrie, după ora 20:47′, și 4 noiembrie, context minunat pentru viața sentimentală, armonie în cuplu, sentimente împărtășite; bun va fi contextul și pentru cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare; aceștia se vor afla prinși în vârtejul unei conjuncturi astrale care le va spori fantezia, inspirația și capacitatea de exprimare a ideilor și trăirilor prin intermediul mijloacelor artistice.

Horoscop săptămânal Săgetător 2022

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 29 octombrie, răstimp scurt, dar plăcut prin energia și optimismul pe care le va insufla nativilor tranzitul Lunii prin semnul lor zodiacal. Între 29 octombrie, după ora 16:22′, și după-amiaza zilei de 31 octombrie, nevoie ca nativii să fie economi, chibzuiți și să evite gesturile financiare extravagante. La sfârșitul zilei de 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 noiembrie, va tranzita sectorul ascuns, discret și plin de motivații personale (karmice) al casei a XII-a, „operând” pe psihicul acestora cu finețe: Săgetătorii vor avea percepții subtile, vor fi în stare de meditații profunde și vor dori să înfrângă motivele care nu le permit să ajungă la adevărul vieții lor sau al altor domenii de interes personal. Contextul poate fi trăit mai intens de către cei care au pe harta nașterii lor mai multe planete în Scorpion care vor intra în dialog cu tranzitele momentului, amplificându-i potențialul. Între 31 octombrie, după ora 17:43′, și seara zilei de 2 noiembrie, unele persoane născute în acest semn zodiacal, din categoria celor maturi sau între 48 și 55 de ani, vor avea senzația că se petrec lucruri ciudate în legătură cu locul lor de muncă și, implicit, cu statutul lor profesional; unele scurgeri de informații le vor da, poate, un indiciu, dar insuficient pentru a înțelege cu adevărat despre ce este vorba, de unde și fireasca lor dorință de a aborda, direct sau indirect, o serie de persoane pe care aceștia le consideră în cunoștință de cauză. Pe 31 octombrie, Marte va intra în mișcare retrogradă și, până pe 13 ianuarie 2023, va permite reevaluarea relațiilor parteneriale, a înțelegerilor și a situațiilor la care nativii vor trebui să găsească răspunsul adecvat. Între 2 noiembrie, după ora 20:47′, și 4 noiembrie, posibilă secvență domestică armonioasă, pace în casă, dialog cald și sincer cu rudele (părinții), confort.





Horoscop săptămânal Capricorn 2022

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 29 octombrie, discretă instabilitate organică, fluctuații în raportul vigoare/energie și oboseală/abandon, calm/echilibru și agitație/nervozitate. Între 29 octombrie, după ora 16:22′, și după-amiaza zilei de 31 octombrie, Luna va traversa zodia Capricornului și le va da celor care s-au născut în acest semn pondere, măsură și răbdare în abordările personale ori parteneriale care nu vor fi armonioase ori plăcute, ci mai degrabă provocatoare. La sfârșitul zilei de 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 noiembrie, va introduce o atitudine specială față de prieteni. Nota generală va fi de neîncredere, de nemulțumire reținută, de cele mai multe ori nerostită, dar pentru cei atenți, vizibilă prin ton, mimică, comportament. Unele relații se vor degrada, încetul cu încetul, discret, dar sugestiv, fără convulsii, reproșuri și acuzații sonore. Între 31 octombrie, după ora 17:43′, și seara zilei de 2 noiembrie, posibile complicații bănești născute în urma implicării nativilor alături de unul sau mai mulți prieteni, într-o chestiune ce a presupus, la un moment dat, o cotă de participare a Capricornului alături de aceia, un împrumut, un avans pentru desfășurarea unei activități comune (fie ea și de divertisment: o vacanță petrecută împreună, de exemplu) și care acum cu greu poate fi reglementată. În acest context, vor ieși la lumină adevăratele intenții și adevăratul caracter al acestor apropiați. Pe 31 octombrie, Marte va intra în mișcare retrogradă și, până pe 13 ianuarie 2023, va readuce în prim-planul atenției nativilor chestiunile legate de muncă, bani, câștig, salarizare, contracte (în derulare sau care trebuie reînnoite), statut profesional. Între 2 noiembrie, după ora 20:47′, și 4 noiembrie, întâlniri plăcute, dialoguri agreabile, sfaturi utile, scurte deplasări relaxante, spor de cunoaștere în contextul unor activități comune.

Horoscop săptămânal Vărsător 2022

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 29 octombrie, incertitudine cu privire la felul în care evoluează o relație de prietenie ori semne de întrebare legate de felul în care se poartă un (pretins) prieten. Între 29 octombrie, după ora 16:22′, și după-amiaza zilei de 31 octombrie, Pluton/Luna Neagră vor fi mai puternice decât în săptămânile trecute, aflându-se într-o conjuncție din ce în ce mai strânsă, ceea ce va da o vigoare sporită impactului lor asupra corpului fizic al nativilor și asupra funcționării psihicului. La sfârșitul zilei de 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 noiembrie, va exercita un rol delicat, dificil, discret, dar eficient și greu de sesizat pentru tot ceea ce înseamnă statutul public al unui nativ, credibilitatea lui și capacitatea de a se descurca în împrejurări speciale care îi vor pune tăria de caracter la încercare. Va fi nevoie de stăpânire de sine și de o abordare înțeleaptă; dacă vor pune la inimă tot ceea ce se spune despre ei și se vor pierde în rezolvarea fleacurilor, vor deveni vulnerabili sau chiar vor pierde teren în fața rivalilor și a competitorilor care vor să-i scoată din joc. Între 31 octombrie, după ora 17:43′, și seara zilei de 2 noiembrie, Luna va tranzita casa I a Vărsătorilor și le va spori capacitățile intelectuale: intuiție, fantezie, mentalitate descătușată de conformism și obediență. Pe 31 octombrie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 ianuarie 2023, va permite reevaluarea și testarea sincerității unor relații sentimentale, dar va da glas și multor intenții ale celor talentați și interesați de afirmare în domeniul mediatic (presă, publicitate) sau în cel artistic (film, televiziune, teatru). Între 2 noiembrie, după ora 20:47′, și 4 noiembrie, context astral favorabil unor reușite în plan financiar sau capacitate de a contracara o eventuală destabilizare a Vărsătorilor la locul de muncă.





Horoscop săptămânal Pești 2022

Horoscop Urania Pești

Pe 29 octombrie, efort de a se purta în public corect și de a reacționa amabil, dar fără excese populiste. Între 29 octombrie, după ora 16:22′, și după-amiaza zilei de 31 octombrie, relațiile de prietenie vor fi la fel de anoste ca și în perioada precedentă, doar că unele nemulțumiri sau dezamăgiri vor fi resimțite de către nativi mai profund și le vor sugera ca, într-un viitor, să ia atitudine. Tot pe 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 noiembrie, va contribui, alături de Soare și Venus, aflate în tranzit prin casa a IX-a, la o serie de activități care să le permită să afle lucruri noi, să se descopere pe sine, să trăiască la un nivel superior, care să le dea satisfacții de ordin sufletesc, spiritual, cultual, moral, religios, artistic. Pentru Pești, Mercur va fi un filtru al trăirilor epurate de preocupările mărunte care să-i „tragă în jos”. Între 31 octombrie, după ora 17:43′, și seara zilei de 2 noiembrie, pe fondul influxurilor intense care vor veni dinspre Scorpion, universul interior al celor născuți în Pești va fi stimulat să cerceteze ceea ce nu mai e util sau actual în zona de penumbră a conștiinței lor de sine și să procedeze la o serioasă și responsabilă „curățare”. Pe 31 octombrie, Marte va intra în mișcare retrogradă și, până pe 13 ianuarie 2023, va repune pe tapet chestiunile amânate, ignorate sau insuficient aprofundate și rezolvate în plan practic privitor la treburile casei, la regimul bunurilor ce pot fi valorificate și la nivelul relațiilor de familie. Între 2 noiembrie, după ora 20:47′, și 4 noiembrie, Luna va traversa zodia Peștilor și, alături de cei doi Guvernatori ai acestor nativi, Jupiter și Neptun, ambii în domiciliu, va crea un cadru admirabil pentru înflorire personală; mai întâi la nivelul gândurilor și al aspirațiilor și mai târziu, în următoarele săptămâni, la nivelul punerii lor în aplicare.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții