Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Pluto iese din retrograd începând cu 8 octombrie 2022

Written By NIKE B. on joi, 6 octombrie 2022 | 09:08



Pluto iese din retrograd începând cu 8 octombrie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Pluto iese din retrograd în Capricorn. Pluto părăsește aspectul retrograd în zodia Capricorn începând cu data de 8 octombrie 2022. Vor fi produse evenimente care vor ușura viețile zodiilor. Pluto iese din retrograd începând cu 8 octombrie 2022 și își continuă mersul în zodia Capricorn Pluto a fost retrograd în Capricorn începând cu sârșitul lunii aprilie. Timp de 5 luni, planeta a adus multe tensiuni pentru multe zodii. Odată cu Luna Plină din Berbec și repunerea în mișcare directă vom avea parte de multe lucruri favorabile! Cum se manifestă Pluto în Capricorn Pluto reprezintă renașterea spirituală, moartea și învierea și energiile negative care se transformă în energii pozitive pentru nativii zodiacului. Aflat în zodia Capricornului, Pluto vine pe 8 octombrie să ne reamintească care este adevărata noastră identitate. Acesta va demonstra cine suntem cu adevărat, pentru că are puterea de a deschide noi viziuni asupra sufletului nostru.








Zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecii pun mai mult preț pe muncă, pe calitățile lor. Vor fi răsplătiți pentru felul în care se implică. Berbecii trebuie să facă anumite alegeri la serviciu. Sunt puși în poziția în care își pot găsi un nou loc de muncă. Gândiți-vă bine ce vă doriți să faceți pe viitor.

Zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

În următoarea perioadă, taurii vor avea o perioadă destul de agitată. Motivul este orgoliul pe care îl au cu cei din jur. Lăsați de la voi și încercați să empatizați cu cei din jur. În acest fel, lucrurile vor decurge armonios.




Zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativii Gemeni vor fi destul de supărați din cauza remarcilor făcute de către cei apropiați. Învățați să fiți diplomați cu cei din jur, chiar dacă de multe ori anumite lucruri vă deranjează.

Zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racii vor avea parte de o perioadă armonioasă pe toate planurile. Vor fi înconjurați de mulți oameni deosebiți, de la care vor putea învăța foarte multe lucruri.

Zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Leii au nevoie să învețe să își gestioneze banii mult mai bine. În ultima perioadă au făcut destul de multe cheltuieli suplimentare, iar perioada următoare, acest lucru va avea repercursiuni. Achiziționează ce este util pentru tine!




Zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioarele au parte de lucruri favorabile. Iese la iveală că au fost vizionare, căci multe dintre teoriile lor vor fi confirmate acum de fapte care nu mai pot fi ascunse.În sfârșit își vor da voie să iubească din nou, să cunoască persoane pe care până acum le-au ignorat în totalitate.

Zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele întâlnesc o persoană de care se vor simți foarte atrași. Această persoană vă va face să zâmbiți din nou și să simțiți fluturași în stomac!Balanțele pot avea în continuare probleme în relaționarea cu cei din jur. Capacitatea lor de a face diferența între adevăr și minciună este în continuare una redusă. Pot fi ușor de păcălit mai ales în prima jumătate a lui octombrie.

Zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii vor fi împliniți în sfârșit din punct de vedere sentimental. Cu toate acestea, în ciuda deschiderii și a empatiei de care dau dovadă, ei se frământă și se lasă acaparați de problemele sufletești.

Zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorii sunt expuși unor situații favorabile. Au noroc în tot ce își propun și bine ar fi să profite de perioada asta. Pluto le las în dar o serie de succese, unele chiar puse în brațele lor, peste noapte.Săgetătorii primesc o nouă ofertă de job pe care și-o doreau de foarte mult timp. Analizați bine situația în care sunteți și gândiți-vă ce este benefic pentru voi.





Zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt destul de confuzi în această perioadă. Trebuie să ia niște decizii care necesită timp de gândire îndelungat și care nu sunt deloc ușoare. Nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite!

Zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii fac pași importanți în relația actuală. Perioada imediat următoare vă ajută să vă apropiați și mai mult de partenerul vostru!Vărsătorii finalizează niște acțiuni care au legătură cu sinele. S-ar putea să facă o serie de schimbări și în planul material. Unii se mută în casă nouă ori își schimbă locul de muncă.

Zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii vor avea o perioadă în care vor uita de griji. Vor învăța să fie mai relaxați și să nu se mai streseze pentru orice lucru minor.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții