Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Zile Norocoase ale săptămâni 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

Written By NIKE B. on luni, 31 octombrie 2022 | 07:59



Zile Norocoase ale săptămâni în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Horoscopul fiecărui semn zodiacal pentru săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie și ziua norocoasă a fiecăruia – Săptămâna aceasta este a doua săptămână a portalului eclipsei și a spațiului-timp profund dintre lumi și chiar realități. Cu prima eclipsă din acest ciclu care a avut loc săptămâna trecută în zodia Scorpion, săptămâna aceasta ne aduce cu un pas mai aproape de a doua, care va avea loc în Taur la începutul săptămânii viitoare. Este un moment în care lucrurile se schimbă rapid, iar săptămâna aceasta pare surprinzător de calmă, deoarece există doar două evenimente, Primul sfert de Lună în Vărsător și apoi o opoziție între Venus în Scorpion și Uranus în Taur. Săptămâna aceasta există oportunități norocoase și vi se va cere să vă predați mai pe deplin necunoscutului, având încredere în proces în mod explicit. Încă nu se știe unde vei ajunge săptămâna viitoare și ce schimbări vor avea loc, dar pentru a primi cea mai mare bucurie și noroc, înseamnă doar să fii prezent. Când ai încredere în toate, nu există niciun motiv să încerci să controlezi ceva.

Horoscop săptămânal Berbec 2022

Horoscop Berbec

Cea mai norocoasă zi: marți, 1 noiembrie Săptămâna aceasta este timpul să cauți în cercul tău de prieteni acea pauză norocoasă sau oportunitatea pe care ai căutat-o. Primul sfert de lună din Vărsător luminează oamenii din jurul tău cu câteva surprize fericite când vine vorba de ceea ce vei găsi. Oricât de mult ai trecut printr-o perioadă de schimbare și te-ai simțit probabil greu de tot, există oameni în jurul tău care te pot ajuta și care au răspunsurile pe care le cauți.

Horoscop săptămânal Taur 2022

Horoscop Taur

Cea mai norocoasă zi: duminică, 6 noiembrie Cu toată energia Scorpionului prezentă, vezi deja schimbări și lucruri bune care se întâmplă în viața ta amoroasă, dar în această săptămână primești și o doză de concentrare pe carieră. Primul sfert de lună din Vărsător aduce câteva surprize bune zonei tale profesionale. Aceasta poate fi sub forma unei noi poziții sau a unei noi creșteri salariale, dar orice ar fi, va fi ceva care îți va aduce mai multă recunoștință și bucurie.





Horoscop săptămânal Gemeni 2022

Horoscop Gemeni

Cea mai norocoasă zi : miercuri 2 noiembrie Energia Geamenului conduce cu adevărat toate problemele legate de noroc din viața ta. Săptămâna aceasta, când apare Primul Sfert de Lună aici, vei primi câteva știri surprinzătoare care te vor ajuta să te decici către ceea ce te-ai simțit determinat să urmărești. Marte retrograd în semnul tău încetinește lucrurile, dar se pare că este suficient pentru a putea surprinde oportunitățile norocoase care ți-au fost scoase în cale.

Horoscop săptămânal Rac 2022

Horoscop Rac

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 5 noiembrie Ai învățat deja că, cu cât îți exprimi mai mult propriul adevăr, cu atât Universul poate lucra în favoarea ta. Săptămâna aceasta, pe măsură ce o colecție de planete se adună în Scorpion, semnul zodiacal care reprezintă această temă în viața ta, vei primi un impuls norocos. Venus, domnitorul iubirii, dar și al imobiliarelor și finanțelor se ridică împotriva lui Uranus în Taur, cel mai mare trezitor. Având în vedere că este sezonul eclipselor, nu este surprinzător că vor exista oportunități neașteptate, dar pentru tine, acestea îți vor schimba viața în bine.







Horoscop săptămânal Leu 2022

Horoscop Leu

Cea mai norocoasă zi: joi, 3 noiembrie Cu Saturn care s-a întors în traiectorie directă săptămâna trecută, cât și cu Primul sfert de Lună care are loc în Vărsător săptămâna aceasta, acordă atenție relațiilor tale romantice, pentru că toată energia Scorpionului te face să reflectezi mai profund asupra atmosferei de acasă. Acesta este un domeniu în care te gândești să te schimbi de ceva timp, dar acum trebuie să o faci. Este sezonul eclipselor, așa că orice merge, ceea ce înseamnă că ești sprijinit de Univers pentru a face acea schimbare pe care ai căutat-o.





Horoscop săptămânal Fecioară 2022

Horoscop Fecioara

Cea mai norocoasă zi: vineri 4 noiembrie Problemele de sănătate sunt întotdeauna de cea mai mare importanță pentru tine. Uneori le poți privi dintr-o perspectivă mai rigidă, chiar limitându-te în ceea ce crezi că este sănătos versus nesănătos. Cu toate acestea, săptămâna aceasta, pe măsură ce Luna Primului Sfert are loc în domeniul sănătății vieții tale, primești o schimbare norocoasă care te va ajuta să apuci tipul de stil de viață pe care l-ai căutat cu adevărat. Este o minte sănătoasă care face un corp sănătos, nu invers.

Horoscop săptămânal Balanță 2022

Horoscop Balanta

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 5 noiembrie Poate fi greu să spui adevărul tău, mai ales când nu știi cum vor reacționa alții sau ce se va schimba după ce vei îl vei împărtăși. Dar, datorită tranzitelor care au avut loc acum o săptămână, ai încercat să îmbrățișezi mai mult din propria ta lumină autentică. În această săptămână, când apare Primul Sfert de Lună în Vărsător, vei putea fi într-un loc în care să stai cu adevărat în acest spațiu și să înveți exact ce înseamnă să fii tu însuți fără scuze, ceea ce ajunge să atragă toate binecuvântările pe care le-ai căutat.






Horoscop săptămânal Scorpion 2022

Horoscop Scorpion

Cea mai norocoasă zi: marți, 1 noiembrie Între recenta eclipsă solară de Lună Nouă din zodia ta și colecția de planete acum adunate în zodia ta, vezi multă acțiune și dezvoltare în viața ta. Probabil că este legat de propriul tău sentiment de sine, te vindeci și s-a schimbat și modalitatea în care te uiți și te raportezi la lumea exterioară. Săptămâna aceasta Venus, planeta iubirii, dar și a finanțelor și a imobiliarelor, îl întâlnește pe Uranus în Taur, factorul important de schimbare care aduce oportunități norocoase în viața ta, așa că bucură-te!

Horoscop săptămânal Săgetător 2022

Horoscop Săgetător

Cea mai norocoasă zi: duminică, 6 noiembrie A fi capabil să comunici eficient este ceea ce îți permite să poți crea viața pe care ți-o dorești cu adevărat. Saturn s-a transformat recent în Vărsător, care este energia care guvernează toate temele de comunicare pentru tine, acum, pe măsură ce Luna Primul Sfert are loc aici, vei primi o veste surprinzătoare. Acest lucru are scrise peste tot creșterea și norocul, chiar dacă pare să schimbe brusc totul.





Horoscop săptămânal Capricorn 2022

Horoscop Capricorn

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 5 noiembrie Universul te-a îndrumat să te uiți la oamenii din viața ta pentru a vedea valoarea pe care aceștia o aduc și nu doar la cariera ta. În timp ce relația ta a fost un domeniu la care ți s-a cerut să reflectezi recent, săptămâna aceasta se concentrează mai mult pe cercul tău de prieteni și familie. Oamenii din viața ta sunt cei care fac din experiența ta din această călătorie ceea ce este și, în timp ce munca pare uneori cel mai important lucru sau chiar banii, amintește-ți că sunt oameni cei care nu pot fi niciodată înlocuiți.

Horoscop săptămânal Vărsător 2022

Horoscop Vărsător

Cea mai norocoasă zi: vineri, 4 noiembrie Cu atât de multă energie Scorpion care vine, vei primi un impuls uriaș norocos pentru cariera ta. Probabil că ai văzut ceva apogeu în această zonă a vieții tale săptămâna trecută sub Eclipsa de Soare de Lună Nouă, acum, când Venus în Scorpion și Uranus în Taur se opun unul altuia, este timpul să aibă loc câteva schimbări interesante. Doar rămâi deschis știind că, odată cu primul sfert de Lună care apare în zodia ta, ești pe deplin sprijinit de Univers pentru a face acest pas următor.




Horoscop săptămânal Pești 2022

Horoscop Pești

Cea mai norocoasă zi: duminică, 6 noiembrie Norocul sunt acele momente sau oportunități care se întâmplă în mod neașteptat și creează rezultate mai bune decât ne-am imaginat. Pentru tine, toată această energie Scorpion este centrată în partea din viața ta care guvernează norocul. De asemenea, poate afecta educația, călătoriile, publicarea și alte experiențe noi de viață. Gândirea în afara cutiei este specialitatea ta, așa că nu ar trebui să ai nicio problemă să profiți de toate oportunitățile care ți se pregătesc, doar află pe care să o alegi.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții