Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Cum se va manifesta noul an 2023

Written By NIKE B. on sâmbătă, 10 decembrie 2022 | 09:49





Horoscopul special Cum se va manifesta noul an

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Horoscopul general pentru fiecare semn zodiacal aferent anului 2023 – Cum se va manifesta noul an în viața fiecăruia dintre noi? Vremurile în schimbare aduc propriile provocări în viața noastră, în ciuda tuturor pregătirilor pe care le facem. Odată ce ne-am luat rămas bun de la vechiul an, Noul an aduce cu siguranță o nouă speranță. Horoscopul anului 2023, în aceste vremuri de încercare, poate fi exact ceea ce a recomandat medicul. De asemenea, Universul ne oferă acum de fapt o pauză binemeritată și anul 2023 va fi departe de tranzitele cosmice foarte rare care au avut loc în ultimii doi ani.

Horoscop Urania Special 2023.

Așa că haideți să lăsăm în urmă trecutul și să dăm șansă acestui 2023, un an vizionar. Jupiter, planeta norocului și Neptun se vor întâlni pe tot parcursul anului 2023, aducând un an remarcabil pentru arte, muzică și tot ce înseamnă creativitate. Dacă ești un vizionar, acesta va fi anul tău pentru a-i inspira pe alții și a intra într-un nou tip de conducere. Fie că vorbim despre dragoste, carieră, educație, căsătorie, finanțe sau sănătate, pentru fiecare semn zodiacal Universul oferă o perspectivă cuprinzătoare a anului care urmează. Aflați în continuare ce vă rezervă astrele în anul 2023.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Ești gata să apeși butonul de resetare? Primăvara pregătește scena pentru a te deconecta complet și într-un mod pe care nu l-ai făcut niciodată înainte. Bucură-te de prospețime și primește cu o atitudine deschisă orice schimbare. În primul rând, nu fi surprins să vezi un început lent, dar sigur al anului 2023, mai ales primele două luni. Este posibil să fie necesar să faci o analiză interioară și să renunți să cari anumite bagaje din trecut, care te-au țin pe loc. Chiar dacă Saturn este în Capricorn, îți poți atinge obiectivele cu multă muncă și răbdare. Dar trebuie să-ți protejezi cariera, deoarece acest tranzit al lui Saturn în Capricorn poate fi, de asemenea, o sursă de probleme. Ți se sugerează să nu eviți schimbările în carieră în primele luni, deoarece este un moment favorabil pentru o schimbare în carieră.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În mod clar, ești gata să devii serios în legătură cu parteneriatele tale, atât cele de dragoste, cât și cele de afaceri în 2023, iar Universul îți va oferi o întorsătură neașteptată și atât de necesară în ceea ce te privește. Aprilie și mai te vor ajuta să vezi cine sau ce te blochează, astfel încât să te ridici la o claritate de cristal. Cercul tău social se va lumina cu câteva prezentări generoase în aprilie, așa că lasă-l pe Jupiter și Neptun să facă magie și bucură-te de noile oportunități de afaceri sau de serviciu pe care acești oameni ți le vor aduce. Toate aceste noi oportunități te vor ajuta să îți îmbunătățești veniturile, dar fii vigilent pentru că spre toamnă vor apărea câteva cheltuieli neprevăzute. Nu îți face griji, după aceasta te vei repune pe linia de plutire.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Acesta va fi anul pentru a-ți corecta cursul asupra sănătății mentale, emoționale și fizice, deoarece eclipsele vor indica o vindecare majoră în singurul domeniu al vieții pe care l-ai ignorat. Neptun și Jupiter încununează vârful succesului al hărții tale natale, cerându-ți să visezi mai mare, să vezi dincolo de ceea ce vezi și să pășești spre viitor cu încredere. Cu toate acestea, trebuie să fii sănătos la toate nivelurile pentru a face față acestor provocări noi și incitante, mai ales profesionale. Vei fi răsplătit atunci când îți folosești abilitățile de comunicare și te pregătești pentru succes, de la sănătatea interioară la cea exterioară. De asemenea, pregătește-te pentru o nouă relație de iubire sau dacă ai deja una, pentru a face pasul cel mare și a vă bucura de toate frumusețile vieții.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Cerul din 2023 va fi unul liniștitor pentru sufletul tău, deoarece cea mai mare parte a sistemului solar va ocupa semnele de apă și pământ, care aduc timpuri mai ușoare și mai blânde pentru tine. Sună prea frumos pentru a fi adevărat? Oportunitățile profesionale vor străluci pentru tine din ianuarie până în mai și din octombrie până în decembrie. Acesta va fi un an pentru a face momente memorabile: ia cursul la care ai visat întotdeauna, fă ceea ce simți, pentru că visele se vor împlini și prietenii care au aceleași gânduri ca și tine vor rămâne aproape. Nu uita să nu dai curs eventualelor discuții tensionate cu partenerul de viață sau familia spre sfârșitul anului și ascultă-le și lor părerile și ceea ce simt.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. În ceea ce te privește, banii și investițiile vor da roade în acest an, deoarece sectorul tău financiar primește un impuls de la Jupiter și Neptun. Poți investi în imobiliare sau într-o viitoare afacere, deși regula este să visezi mare, deoarece Jupiter și Neptun lucrează cu generozitate pe lista de dorințe. O afacere ipotecară sau banii investitorilor din sectorul bancar, de agricultură sau alimentație vor ajunge la tine mai devreme decât te aștepți și cu aceștia îți vei dezvolta și mai mult latura financiară. Până în toamnă, o nouă proprietate îți va eclipsa viața, dacă ești pe piață. Fă un pas înapoi pentru a vedea imaginea de ansamblu și fii recunoscător Divinității pentru tot ce ai primit și vei primi. Dacă vei avea posibilitatea sau vei simți nevoia să călătorești în străinătate, nu uita să îți iei partenerul alături de tine.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Există o strălucire specială din aprilie până în mai, când viața ta va lua un nou curs, dacă permiți magiei sincronicității să lucreze asupra ta. Spune „da” noului rol la serviciu, noilor oportunități care îți vor ieși în cale și urmărește efectul undă. De asemenea, eclipsa care va avea loc în prima parte a anului este conjunctă cu Uranus, ceea ce înseamnă că va exista o evoluție rapidă în tot ceea ce vei face și poate folosind noi forme de tehnologie sau strategii inedite. Este timpul să-ți asumi un risc mai mare și să ieși din zona de confort. În ceea ce privește situația financiară, totul va fi bine, nu ai motive să te îngrijorezi, dar nu uita să fii echilibrat.


Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Presiunile din partea casei și a familiei care au cântărit greu din 2021 până în 2022 se vor ridica, pe măsură ce planetele de la baza hărții tale vor începe să se ridice. 2023 te va ridica pe măsură ce Jupiter și Neptun se aliniază pentru a oferi un an de rutine de sănătate, hrană proaspătă, aer proaspăt, diete noi și sănătoase, deși, în principal, creezi piatra de bază a sănătății ideale, care va continua și în viitor pentru anii ce vor veni, mai ales că sănătatea este un subiect important care te preocupă. Un parteneriat se va consolida în februarie – mai până în octombrie, așa că fă-ți timp pentru a te bucura de aceste evoluții în relații.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Este timpul să-ți deschizi inima către iubire și angajament mai profund în acest an. Va exista sincronicitatea rară a lui Jupiter și Neptun care se aliniază în sectorul amoros al hărții tale natale, în timp ce o Eclipsă revoluționară din 30 aprilie va deschide ușa pentru un nou tip de angajament. Acestea fiind spuse, dacă te afli într-o relație provocatoare, eclipsele de Lună din mai și noiembrie te vor corectași te vor ajuta pentru a-ți urmări până la capăt și complet direcția. Trebuie să fii sincer cu tine însuți și să vorbești. Lasă dragostea să conducă. În ceea ce privește situația financiară și cea profesională, deși ești obișnuit cu munca grea și cu multe piedici, anul acesta va curge lin pentru tine din punct de vedere al carierei și al situației monetare.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. După ultimii doi ani de eclipse care ți-au activat sectorul parteneriatului și căsătoriei, acum este timpul să integrezi tot ceea ce ai învățat. Prioritizarea sănătății tale mentale, emoționale și fizice va fi cheia, deoarece eclipsele te vor ajuta să strălucești asupra ta, ar și asupra frumuseții tale din interior. În această notă, vei atrage câteva oferte profesionale profitabile și foarte benefice din punct de vedere financiar, așa că vei da lovitura. Perioada dintre mai și octombrie va fi o renaștere a romantismului pentru tine, deoarece Jupiter își petrece timpul în sectorul iubirii adevărate. Creativitatea și pasiunea ta vor crește și te vei deschide din nou sentimentului de dragoste.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Ai trecut prin cele mai întunecate adâncimi din 2022 cu Pluto și Saturn în zodia ta și, în sfârșit, începi să te ridici și să începi din nou să strălucești. Alinierea astrelor este total în favoarea ta și toate îți vor merge excepțional de bine în 2023, deoarece vor apărea și oportunități de a-ți împărtăși înțelepciunea, pe lângă cele care îți vor aduce mai mulți bani în casă. Prin scufundarea în propriile interese, o nouă distribuție de personaje va roi în jurul tău și se vor forma legături semnificative, care îți vor aduce noi parteneriate de afaceri. Aprilie și mai vor ieși în evidență cu o eclipsă incitantă care va stârni o dragoste și o creativitate nouă, așa că dă-ți drumul la orice te reține și fii liber!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Visezi o nouă idee de afaceri la domiciliu? Anul 2023 te va invita într-o sursă de venit nou-nouță pentru tine, deși una bazată pe pasiune și adevărată exprimare de sine. Acesta este anul în care să îți iei hobby-ul de 10 ani mai în serios, deoarece Jupiter și Neptun te vor ajuta să extinzi ceea ce credeai că este posibil. Pe lângă aceasta, îți vei găsi și alte locuri de muncă suplimentare și vei reuși să faci bani de oriunde. Acestea fiind spuse, îți vei putea în sfârșit găsi liniștea în căminul tău sau te poți gândi chiar la o mutare într-o casă nouă sau una mai mare, schimbare care pare promițătoare în primăvară, cu o eclipsă care deschide un nou teren la baza diagramei tale. Cele mai bune luni pentru tine: iunie, iulie, decembrie.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Acesta este anul tău, chiar dacă va fi presărat cu suișuri și coborâșuri. Dacă lucrezi în domeniul de artă și creativitate, vei străluci ca nimeni altul, deoarece Jupiter și Neptun vor rămâne aproape magnetici în semnul tău pentru o mare parte a anului 2023. Tot acest timp va începe să dea roade pe măsură ce vei atinge noi culmi ale laturii artistice, de exprimare și recunoaștere. Cu norocosul Jupiter de partea ta, vei atrage exact ceea ce ai nevoie în viață și în afaceri. Singurul risc este să ai prea multe opțiuni, așa că alege înțelept. Dacă intenționezi să nu refuzi mai nimic în acest an, asigură-te că ai echipa și infrastructura la locul lor pregătite. Deși ești o persoană visătoare, ești și una extrem de calculată și echilibrată, așa că orice probleme vor apărea, vei avea capacitatea de a le rezolva și de a trece peste orice. De asemenea, nu uita să te dedici și familiei și partenerului de viață, au nevoie de timpul tău și tu să te simți apreciat, iubit și valorat.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții