Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop Urania săptămâna 10 – 16 decembrie 2022

Written By NIKE B. on sâmbătă, 10 decembrie 2022 | 11:02



Horoscop Urania săptămâna 10 – 16 decembrie 2022 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 10 - 16 decembrie 2022



Horoscop săptămânal Berbec 2022

Horoscop Urania Berbec

Între 10 și 11 decembrie seara târziu, chestiuni domestice care se rezolvă greu, încet ori care stârnesc nemulțumire ori de câte ori nativii încearcă să le găsească o soluție și aceasta este greu de pus în aplicare. În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul casei puterii, a carierei și a imaginii personale, dându-le nativilor capacitatea de a se impune mai ales prin seriozitatea și temeinicia prestațiilor lor publice sau în cadre oficiale (întruniri, reuniuni) care le vor permite să-și etaleze cunoștințele și calitățile personale, ceea ce va constitui în viitor o adevărată carte de vizită. Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, Berbecii vor avea chef de viață, dorință de a face mișcare, sport, de a se mișca nestingheriți de constrângeri (orar, mod de viață protectiv). Cei tineri vor fi mânați de dorința de a face o impresie puternică persoanelor care îi atrag în ideea alcătuirii unei perechi apropiate prin emoții și dorință comună de aventură. Creativitate și formă de exprimare în plan artistic sau interpretativ. Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, moment al hărniciei sau al asumării responsabile și poate resemnate a unor activități care nu le oferă vreo mare satisfacție, alta decât mulțumirea că au dus niște treburi la bun sfârșit. Evoluție a sănătății în limitele normalului. Psihic (încă) relaxat; disponibilitate spre evadare cu gândul în zone de confort emoțional (imaginație, fantezie, vise, proiecte, analize). Întreaga săptămână se va menține riscul de a se petrece un eveniment neplăcut cu impact asupra vieții profesionale și a impresiei generale a publicului, a colegilor și a celor apropiați despre un nativ care poate fi pus într-o lumină neplăcută. Nu vă hazardați în zone nesigure din punct de vedere socio-profesional.

Horoscop săptămânal Taur 2022

Horoscop Urania Taur

Între 10 și 11 decembrie seara târziu, ca, de altfel, în întreaga săptămână, risc al unor dialoguri care pot degenera spre un conflict deschis. Schimb de cuvinte care nu va face plăcere părților (critici exagerate sau chiar deplasate, reproșuri nefondate, acuzații nedrepte, puneri în vină); risc de a primi informații trunchiate, dezinformare intenționată sau doar accidentală. În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul ideilor superioare, al conștiinței, al aspirațiilor profesionale și le va consolida celor născuți în zodia Taurului niște intenții, le va da argumente serioase pentru a le pune în aplicare și le va permite să progreseze prin cunoaștere temeinică și aprofundare a unui domeniu de practică sau de studiu. Alături de Mercur, planeta Venus îi va ajuta pe cei care trebuie să ajungă la o „sinteză de sine”, permițându-le o analiză corectă a valorii personale, a capacității de integrare în varii programe profesionale în vederea identificării celor mai justificate decizii cu privire la evoluția și afirmarea lor personală. Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, confruntări între nativi și rudele în vârstă (părinți) care se opun, aceia făcând uz de autoritatea lor prin vârstă și statut și arătându-se refractari la intențiile sau la soluțiile oferite de un nativ la chestiunile casnice (locative). ADVERTISING Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, univers afectiv echilibrat; relații cu prietenii bazate pe obișnuință, cunoaștere și încredere. Cele două case ale banilor se vor lepăda de povara opoziției Soare/Marte, degajând cele două sectoare de riscurile unor situații nefericite și (destul) de conflictuale. Totuși, e nevoie de prudență, până pe 11 ianuarie, cu privire la cheltuielile/cumpărăturile cu aer de risipă.




Horoscop săptămânal Gemeni 2022

Horoscop Urania Gemeni



Zodia Gemeni. Implicare (fără chef) în treburile domestice; interferență a unor aspecte de viață de familie care reclamă prezența sau intervenția lor în contrapartidă cu responsabilitățile socio-profesionale.Dialoguri utile, informații concrete, nevoie de calm în judecată, control al emoțiilor, orientare practică în abordările pedagogice sau profesionale. Interes pentru lumea artei, a religiei, a filosofiei.



Horoscop săptămânal Rac 2022

Horoscop Urania Rac

Între 10 și 11 decembrie seara târziu, Luna va traversa zodia Racului, plasându-se astfel în domiciliu și exprimându-și întregul potențial; de acesta vor beneficia în primul rând cei născuți în acest semn; aceștia își vor regăsi structura profundă și își vor putea etala o serie de însușiri și trăsături specifice. Totuși, faptul că, întreaga săptămână, Luna Neagră se va afla în opoziție la grad perfect cu Pluton nu este de natură să lase loc unei evoluții calme; dimpotrivă, acest context astral s-ar putea asocia cu stres relațional, cu conflicte parteneriale și, mai ales, cu șicane din partea celor cu care nativul se află în conflict de interese. În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa chiar sectorul relațiilor parteneriale de care vorbeam și astfel va avea puterea să atenueze, cu fiecare zi, efectele negative ale acestui context astral; în plus, alături de Mercur, planeta Venus va reuși să le dea nativilor, sperăm că și interlocutorilor!, mai multă rezonabilitate și seriozitate, permițând astfel o abordare responsabilă a temelor de viață importante. Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, posibilă ipostază interesantă în care nativii s-ar afla la locul de muncă, unde se va pune problema unei plăți (nu neapărat salarizare) în fața căreia nativii vor reacționa cu demnitate, ba chiar vor avea curajul să invoce calitatea și performanța activității lor, nu din orgoliu, ci pentru a face cuvenitele precizări de care ar trebui să se țină cont în respectiva ofertă ca de niște argumente esențiale. Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, dialoguri utile, informații concrete, nevoie de calm în judecată, control al emoțiilor, orientare practică în abordările pedagogice sau profesionale. Interes pentru lumea artei, a religiei, a filosofiei.







Horoscop săptămânal Leu 2022

Horoscop Urania Leu

Între 10 și 11 decembrie seara târziu, axa celor două case ale sănătății ne indică ipoteza unor disfuncții organice; unele dintre ele poate că nu vor fi noi, ci doar vor fi trăite mai intens sau cu o capacitate scăzută de rezistență la durere ori la tulburările care le vor da viața curentă peste cap, Leii fiind nevoiți să-și limiteze activitățile în raport cu posibilitatea organismului de a face față la efort (mai ales la cel profesional). În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul sănătății de fiecare zi, aducând un binevenit suport astral pentru funcțiile organice; alături de Mercur, ea va contura nevoia unor restricții autoimpuse și necesare ca mod de viață prudent și protectiv. Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, Luna va tranzita zodia Leului și le va da celor care s-au născut în acest semn vigoare interioară, tărie de caracter, voință și ambiție. Se va reedita un Pătrat mistic pe Crucea fixă care s-a mai realizat în ultimele luni; el va angaja patru dintre cele mai importante case ale cerului lor de naștere (casa I, a IV-a, a VII-a și a X-a). Astfel, unele ipostaze de viață sau premise complicate pot genera situații similare celor trăite de-a lungul acestui an. Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, regim bănesc atent supravegheat. Opoziția Soare/Marte, pe direcția relațiilor cu prietenii, copiii și cei dragi, se va risipi, eliberând cele două sectoare de stresul astral pe care l-a menținut mai multe zile, alungând peisajul uman iritat, conflictual, subiectiv și deformat. Sectorul relațiilor parteneriale, deși nu mai este la fel de solicitat ca în alte perioade ale acestui an, nu va oferi un context favorabil abordării chestiunilor majore și riscante. În aceste cazuri, ignorați părerile sau intervenția prietenilor.








Horoscop săptămânal Fecioară 2022

Horoscop Urania Fecioara

Între 10 și 11 decembrie seara târziu se vor reedita stările interioare de nemulțumire și revoltă provocate de unul sau mai mulți prieteni cu care Fecioarele nu se vor înțelege, pe fond, ca mod de viață, mentalitate, gusturi și opțiuni contrare cu ale lor ori pe fondul disputelor în jurul unei teme de interes general (colectiv) care este abordată într-un chip inacceptabil de către cei apropiați nativului. Unele dialoguri aprinse pot degenera, nativii pierzând astfel un prieten și alegându-se cu un dușman. În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul vieții afective. Tranzitul nu va accentua și nu va intensifica sentimentele, dar îi va da celui implicat mai multă profunzime, mai multă seriozitate și mai multă atenție formei lui de comunicare. Părinții vor putea găsi metode pedagogice autoritare, dar eficiente, care să nu nască ostilități în relația cu copiii. Metodă și rigoare în abordarea unor aspecte de creație și interpretare (în faza de elaborare sau de finisare a unei creații). Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, discrete influențe astrale asupra axei cardio-vasculare. Posibile confruntări pe teme ideologice, opțiuni și simpatii politice sau interese de grup în instituția unde își desfășoară activitatea. Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, Luna va tranzita zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn echilibru interior, stabilitate emoțională, hărnicie, răbdare și pragmatism. Sectorul relațiilor parteneriale ar trebui să funcționeze normal, onest, profitabil sau chiar în avantajul nativilor. Se va risipi tensiunea instaurată în casa a X-a, a exercitării funcțiilor, dar Marte, retrograd până la începutul lunii ianuarie 2023, va continua să provoace disensiuni. Fiți vigilenți și nu lăsați garda jos.

Horoscop săptămânal Balanță 2022

Horoscop Urania Balanta

Între 10 și 11 decembrie seara târziu, răstimp delicat: posibile ipostaze de viață profesională sau de context public care nu va avea nici o logică (evoluție haotică și imprevizibilă a unui dialog, a unei întruniri) și care îi va dezavantaja pe nativi pentru că i-ar putea pune într-o lumină proastă printr-un lanț de întâmplări care îi vor constrânge să se poarte, să facă declarații sau să ia decizii neinspirate. Tensiunea creată de Luna Neagră în opoziție cu Pluton, pe sectorul carierei, se va risipi după vreo zece zile; de aceea, în această perioadă, trebuie reprimate toate inițiativele îndrăznețe sau care nu sunt absolut necesare ori nu reprezintă singura variantă de intervenție în spațiul socio-profesional. În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul vieții de familie și al chestiunilor domestice. Ea va fi utilă capacității de mobilizare a nativilor pentru a face față treburilor mai puțin plăcute care trebuie duse la bun sfârșit în casă. Relațiile de familie vor urma o direcție rezervată, vădind grija pentru a nu se altera bruma de înțelegere interumană care a fost stabilită între nativi și rudele (părinții) lor. Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, relațiile de prietenie pot cunoaște un moment special prin șansa nativilor de a întâlni o persoană cu un statut socio-profesional important care să-i prețuiască ori care să dorească să-i ajute. Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, axa celor două case ale sănătății va primi influxuri utile pentru o funcționare normală a organismului. Sectorul informațiilor și al „socializării” se va relaxa în urma risipirii opoziției dure care a funcționat pe această direcție, dar nu se va elibera de pericolele pe care le va menține active, până la începutul lunii ianuarie 2023, planeta Marte retrogradă în Gemeni.









Horoscop săptămânal Scorpion 2022

Horoscop Urania Scorpion

Între 10 și 11 decembrie seara târziu, mental tulburat de idei și de întâmplări nefericite care îi vor obliga pe nativi să tragă niște concluzii dezamăgitoare. Nu e un moment potrivit pentru dialoguri în spațiul public, într-un cadru oficial, și pentru prezențe mediatizate. Nativii nu vor fi în formă, iar emoțiile îi vor împinge la reacții subiective și la un comportament vulnerabil prin cedări sentimentale sau pătimașe. Deplasările trebuie făcute cu grijă la rută, parcurs, orar, condiții meteo, stare a mijloacelor de transport ori la specificul locului; acestea pot fi, fiecare în parte sau toate la un loc, prilej de complicații, de conflicte sau chiar de accidente. În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul comunicării de fiecare zi: va fi vorba de un tranzit care va patrona onestitatea, exprimarea corectă, gândirea pragmatică și deciziile adecvate sau necesare momentului. Totuși, nu va fi un context util dizertațiilor, interviurilor și prezențelor publice, pentru că va imprima, în afara unei rigori binevenite, o rigiditate mai puțin favorabilă nativilor în împrejurările în care ei vor trebui să dovedească și calități de vorbitor sau vor trebui să demonstreze pregătirea profesională. Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, moment special pentru cei care au funcții, putere sau o imagine de construit ori de apărat. Provocările vor fi, din nou, majore, iar ei vor trebui să fie autoritari, dar nu despotici. În tot ceea ce vor face și vor decide, Scorpionii trebuie să lase impresia de credibilitate și de oportunitate. Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, relațiile de prietenie vor evolua corect, iar pragmatismul cu care vor fi privite unele persoane sau relația cu aceia îi va feri pe Scorpioni de dezamăgiri sau de iluzii false.

Horoscop săptămânal Săgetător 2022

Horoscop Urania Săgetător

Între 10 și 11 decembrie seara târziu, axa celor două case ale banilor și ale beneficiilor materiale nu este deloc bine aspectată; mai mult decât în ultimele zile, răstimpul invocat, ca, de altfel, întreaga săptămână, îi va pune pe nativi în ipostaze delicate sau chiar nedrepte (abuzuri, păcăleli, decizii greșite, documente pierdute ori întocmite incorect). Nu vă hazardați să intrați în afaceri, să acceptați propuneri mirobolante care vă ademenesc cu iluzia unui câștig ușor, rapid și fără muncă și nu acceptați tranzacții care nu sunt perfect legate și, mai ales, atent verificate. În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul banilor obținuți din muncă sau ca urmare a unui efort personal depus într-un domeniu de activitate, altul decât la locul de muncă (drept de autor, pensii, indemnizații). Prezența ei în acest sector va fi un factor astral care va contribui la normalizarea unor relații curente de tipul muncă/plată/bani, dar nu va fi suficient de puternică să anihileze forța cu care lucrează Pluton în acest sector care va continua să pună piedici, să întârzie, să complice ori să deformeze orice demers normal într-unul viciat subtil. Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, Săgetătorii pot avea prezențe remarcabile într-un mediu profesional de elită, în spații de comunicare și de interacțiune de prim rang sau a unor prestații socio-profesionale care se desfășoară în fața unei asistențe de specialitate care le va aprecia valoarea. Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, perioadă echilibrată, bună pentru ca nativii să-și pună în ordine în idei ori să-și pregătească strategia la locul de muncă, mai ales dacă au funcții și răspundere. Dacă execută o misiune specială , nativii nu trebuie să dea toate detaliile colaboratorilor.







Horoscop săptămânal Capricorn 2022

Horoscop Urania Capricorn

Între 10 și 11 decembrie seara târziu, relații parteneriale complicate din cauza unor situații stupide sau a unor evenimente în fața cărora cel născut în Capricorn nu va fi la înălțimea provocării, căzând prea lesne în capcana unor înscenări, diversiuni sau minciuni. Acest risc planează însă și asupra întregii săptămâni, pe fondul opoziției, la grad perfect, între Luna Neagră și Pluton, care va scoate la iveală și aspecte nedorite de care pot lua astfel cunoștință și cei în fața cărora nativul dorea să apară într-o lumină favorabilă. În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa casa I a personalității celor despre care vorbim acum, oferindu-le nativilor un sprijin pe ideea rezistenței interioare, a vigorii morale și mentale în fața unor provocări, răsturnări de situație ori a degradării uneia sau mai multor relații parteneriale (conjugale, de afaceri, contractuale sau procesuale). Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, abordări autoritate ale chestiunilor bănești și materiale. Capricornii vor avea resurse și energie să se „bată” pentru drepturile lor. Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, sectorul comunicării va funcționa normal, fără nimic spectaculos; confortabilă va rămâne secvența deplasărilor, care le poate oferi condiții bune de a călători, de a se relaxa sau de a rezolva o chestiune personală pe cale administrativă. Veghe atentă asupra sănătății, chiar dacă, în această săptămână, stresul instalat de opoziția Marte/Soare se va atenua. Marte va rămâne în casa sănătății de fiecare zi și, prin întreaga lui postură, poate să facă, până la începutul lunii ianuarie 2023, destul de multe „rele” (crize dureroase, accidente, fracturi, traumatisme, pareze, disfuncții loco-motorii ori afecțiuni ale aparatului respirator).

Horoscop săptămânal Vărsător 2022

Horoscop Urania Vărsător

Între 10 și 11 decembrie seara târziu, răstimp șubred pentru sănătate; de altfel, contextul care vulnerabilizează axa celor două case ale sănătății va rămâne activ întreaga săptămână, de unde și nevoia de a nu se comite excese, imprudențe, abuzuri și nesăbuințe care să epuizeze organismul ori să-l pună în pericol. În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul casei a XII-a; din păcate, nu va fi activă, în mod direct, asupra sănătății. Ea va lucra mai mult la nivelul mentalului și al psihicului, unde va consolida capacitatea de a rezista la stres, la enervări, la insomnii, la hiperactivitate mentală în stare lucidă. Alături de Mercur, ea va contribui la limpezirea minții și la consolidarea unor premise de viață pe baza activității logico-raționale corecte, precise și adecvate de evaluare a temei abordate de către nativi în interioritatea lor. Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, relațiile parteneriale vor cunoaște o nouă rundă de inflexibilitate, doar că, de astă-dată, Vărsătorii vor fi mai puțin îndârjiți, ei oferind soluții prin „tehnica reducerii la absurd” a situației pentru a-i pune pe partenerii lor în dificultate sau a-i coborî în ridicol. Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, banii și interesele materiale nu sunt amenințate de contextul astral al momentului. Totuși, unii nativi ar fi bine să aibă în vedere riscul unei oferte frumos „ambalate”, dar neserioase ori de-a dreptul incorecte (o capcană) cu privire la un nou contract în anul viitor sau la o nouă modalitate de plată, aparent tentantă, dar care va pune în pericol stabilitatea profesională și rostul lor în respectivul colectiv de muncă. Se vor risipi tensiunile între nativi și prieteni, dar duplicitățile vor submina relațiile sentimentale neconsolidate sau nesincere.





Horoscop săptămânal Pești 2022

Horoscop Urania Pești

Între 10 și 11 decembrie seara târziu, tulburări afective, născute din amintirea unor întâmplări nefericite, alteori din concluziile pe care nativii le vor trage în fața unor secvențe de viață sentimentală care evoluează departe de exigențele și de speranțele lor, aducându-i în situația de a lua în calcul o despărțire, o înstrăinare lentă, fără conflict, de o persoană de care s-au legat sufletește. Copiii pot face destule necazuri părinților. În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul relațiilor de prietenie; nu va fi un factor de fericire și armonie, ci de acceptare politicoasă, dar distantă a unor personaje de care cel născut în zodia Peștilor nu se poate separa, pentru moment, brusc, el având obligația de a duce la bun sfârșit un proiect, o activitate sau o relație socială de complezență. În această perioadă, mai mult decât în alte dăți, cei născuți în zodia Peștilor își vor vedea prietenii într-o lumină adevărată, fără să-i mai încarce cu calități și valori personale. Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, discrete influențe astrale îndreptate spre axa cardio-vasculară; solicitare a sistemului neuro-vegetativ. Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, relațiile parteneriale vor evolua onest, fără pretenții exagerate, vădind disponibilitate spre cooperare și ajungere la un acord. Pentru că se va risipi tensiunea care a răscolit sectorul familiei și cel al carierei, se poate anticipa o relaxare a nativilor care nu vor mai fi la fel de solicitați, dar, totuși, pericolul nu a trecut. Sectorul casei și al patrimoniului, ca și dialogurile cu familia, va rămâne în voia planetei Marte, care, până la începutul lunii ianuarie 2023, va avea destul timp să creeze disensiuni și circuite duble (abatere a atenției, trunchiere a adevărului).



SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții