Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Cine sunt cei mai periculoși bărbați

Written By NIKE B. on joi, 26 ianuarie 2023 | 08:55



Cine sunt cei mai periculoși bărbați.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Cu toate astea, un pic de precautie nu strica daca ai de-a face cu unul dintre nativii de mai jos. Nu spune nimeni ca au intentii rele sau ca nu te pot face fericita, doar ca nu prea le sta in fire sa se implice trup si suflet in relatii. Sau daca se implica, nu-i usor sa pleci cu ei la drum. Ia in calcul toate semnalele pe care ti le transmit, altfel risti sa te lase cu inima franta.







Bărbatul TAUR (21 martie - 20 aprilie)

Bărbații născuți sub acest sem zodiacal îți poate oferi un s.x extraordinar, dar nu oferă prea mare importanță unei femei. Din acest motiv, el este considerat unul din cei mai periculoși bărbați pentru femei. El vrea libertate și nu recunoște că poate fi într-o relație de lungă durată. Nativul din Berbec are o esenţă bună. Te iubeşte cu adevărat şi ar face orice pentru tine. Intenţiile sale sunt lăudabile, iar puterea sa de sacrificiu imensă! Deşi imaginea de ansamblu e bună, detaliile sunt cele care fac diferenţa. În viaţa de zi cu zi, Berbecul este un pericol pentru sufletul tău deoarece acţionează impulsiv şi se gândeşte prea puţin la cum te afectează pe tine vorbele sau faptele lui.

Barbatul GEMENI (21 martie - 20 aprilie)

Gemenii, cei mai vicleni Aceasta zodie este cea mai rea deoarece barbatii nativi in aceasta zodie pot dezinhiba o femeie cu o singura privire, iar dupa ce obtin ceea ce vor, pleaca fara vreo explicatie. Gemenii au tendinta de a manipula femeia de langa ei si de a asocia relatia cu jocuri complicate si nepasare. Sunt pasivi, razbunatori, minutiosi si gata sa treaca peste oricine le sta in cale. Sunt foarte rabdatori, ceea ce le ofera putere maxima atunci cand vor sa doboare pe cineva. Sunt foarte inteligenti si distrug psihic orice persoana li se impotriveste prin mustrari, critici si ironie. Barbatul Gemeni e ca un magnet pentru se.ul opus, nu-i de mirare ca te-a convins din prima sa-i dai o sansa sa te cucereasca. Si o va face batand din palme. Te incita, te dezbraca din priviri si in scurta vreme i te oferi tu singura pe tava, trup si suflet. Si nu, nu te minte cand iti spune ca te iubeste (desi ar face si asta fara sa stea pe ganduri, daca e convins ca declaratia ii scurteaza drumul catre dormitor), doar ca dragostea lui e de multe ori foc de paie. Azi te iubeste pe tine, ce va fi maine nu stie nici el! Dupa ce se consuma pasiunea, se stinge interesul. Ce ai de facut? Nu te darui din prima, joaca-te si tu cu el. Dupa ce te are, nu te arata indragostita pana peste cap si disponibila 24 de ore din 24. Tine-l in suspans, lasa-l sa te caute, nu-i declara nimic fatis. Să nu uităm că „buzele care au gust de lacrimi sunt cele mai bune de sărutat” (Dorothy Parker) și să-i ajutăm pe acești nativi să scape de suferința care îi face să verse lacrimi amare.








Barbatul LEU(21 martie - 20 aprilie)

Leul e prea plin de el Acest nativ este narcisist, prin urmare, nu se gandeste deloc la cei din jurul lui. De obicei, considera femeia un trofeu, de aceea o alege intotdeauna dupa aspectul fizic, si nu dupa calitatile ei interioare. Leii au un orgoliu imens si intotdeauna trebuie sa le arate celor din jur ca sunt mai buni decat ei. Nu vor inceta niciodata sa le demonstreze, celor interesati, cat de buni sunt in tot ceea ce fac. Aspira la primul loc in orice domeniu, indiferent de mijloace si vor rani pe oricine le sta in cale, indiferent ca este vorba despre iubita lor. Tocmai de aceea, o relatie cu acest nativ trebuie sa fie foarte strans legata, altfel femeia va avea de suferit foarte mult. Adora sa iasa in evidenta, sa fie inconjurat de femei frumoase si e un cuceritor prin definitie. Daca esti atragatoare si dorita de multi, cu siguranta ii atragi atentia. O sa te vrea doar pentru el, ca sa se poata mandri cu tine. Despre asta e vorba, de fapt, cu un Leu. Te afiseaza ca pe o bijuterie scumpa si te pretuieste, in felul lui, insa nu se preocupa sa te faca fericita. Adica, deja esti la bratul lui, ce ti-ai putea dori mai mult? Orgoliul si egoismul Leului sunt cele care il impiedica sa fie un barbat dispus la concesii si sacrificii de dragul femeii pe care o are alaturi. Ce ai de facut? Rasfata-l, lauda-l, fa-l sa simta ca nu exista niciun altul ca el pe Pamant! Are nevoie de multa dragoste si trebuie sa-i fie clar ca nu l-ai insela pentru nimic in lume. Dar daca iti dau tarcoale si altii, ii mentii interesul cu atat mai viu!

Barbatul FECIOARA(20 ianuarie - 18 februarie)

Fecioara te vrea perfecta Acest barbat cauta fara incetare PERFECTIUNEA. Va frange inimi pe banda rulanta, mai ales daca femeia de langa el nu se ridica la standardele sale inalte. Este o fire critica, dar neinteleasa. Majoritatea crede ca este vesnic nemultumit, dar el critica din dragoste, pentru ca vrea sa educe persoana de langa el sa fie mai buna. Probabil chiar esti foarte aproape de perfectiune daca un barbat Fecioara te-a ales tocmai pe tine dintre toate femeile de pe glob. La inceput o sa te laude, o sa te complimenteze, o sa te flateze. Dar in scurt timp o sa vrea mai mult. Cu un barbat Fecioara, risti sa dai gres indiferent de eforturile tale de a-l multumi. E foarte critic si te raneste fara ca macar sa-si dea seama cu o vorba spusa-n treacat, mai ales daca esti mai sensibila din fire. E foarte vanitos si foarte atent la detalii. O sa observe chiar si daca ai bluza sifonata sau oja sarita de pe o unghie. Ce ai de facut? Fii sigura pe tine, spontana, energica. Ia-l prin surprindere cu diverse initiative. Neaparat mereu asortata, parfumata, epilata, pensata la linie. Si in niciun caz nu face pe mironosita!

Bărbatul SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul născut cu acestă zodie este extrem de impulsiv și uneori are tendința de a răni oamenii pe care chiar el îi iubește. Poate să se răzbune dacă cineva la jignit, iar răzbunarea lui poate avea diferite forme. Acești bărbați sunt periculoși prin faptul că nu știu să asculte altă părere, în afară de părerea lui. Vrea să pară perfect în toate și când vede că nu reușește se enervează. Iubirea Scorpionului poate fi cel mai de preţ dar pe care îl primeşti. În braţele acestui nativ te vei simţi ocrotită. El te va iubi fără ezitare, indiferent de câte obstacole se interpun între voi. Puterea sa de sacrificiu este totală! Totuşi, Scorpionul are şi o latură întunecată, pe care nu o poţi ignora. Dacă îl superi, nu este genul care să uite. Înainte să te ierte va căuta să te rănească la fel de tare. Problema e că el percepe supărarea mai intens şi e capabil de gesturi drastice. Cu acest bărbat femei poate avea foarte multe momente frumoase, el știe să ofere senzații tari. Dar când dragostea se răcește bărbatul scorpion își arată toate trăsăturile negative și poate fi violent verbal și, din păcate, și fizic.

Bărbatul CAPRICORN (21 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbatul capricorn nu știe ce înseamnă lege sau regulă, el există după legile pe care singur le crează. El poate seduce orice femei, are frumusețe, tărie de caracter, simțul umorului, bani, tot de ce are nevoie o femeie. Dar un lucru îi lipsește, nu poate să iubească sau nu vrea să arate că iubește. Poate face dureros la cele mai iubite persoane din viața lui. Găseşti sub acest semn zodiacal un bărbat statornic, care îşi poate lua un angajament faţă de persoana iubită şi care îţi va oferi acea siguranţă de care ai nevoie, pe termen lung. Nu este genul care să te rănească cu vreun gest necugetat. Totuşi, lângă el vei simţi uneori că duci o existenţă monotonă. Lângă el trăieşti acea iubire frumoasă, dar care nu poate evolua către zări îndepărtate.





Barbatul Pești (19 februarie - 20 martie)

Pestii sunt alunecosi Tocmai cand nu mai ai nicio indoiala ca l-ai cucerit iremediabil, Pestele te poate lasa cu ochii-n soare. Asta se intampla, paradoxal, pentru ca are bine conturat in minte portretul unei iubiri de poveste, cea pe care si-o doreste pentru toata viata. Femeia de care-si leaga destinul trebuie sa corespunda intru totul asteptarilor, sa fie fara cusur. Si daca te abati chiar si un pic de la ideal (fara sa faci vreo greseala fatala, un simplu gest sau cuvant il pot dezamagi pe sensibilul Peste) isi va pune intrebarea: chiar e ea cea pe care o caut, chiar e ea sufletul meu pereche? Si de fiecare data va fi tentat sa mai incerce, poate-poate are (si) mai mult noroc. Ce ai de facut? Fii cat poti tu de romantica si de tandra. Uita-te in ochii lui, sopteste-i declaratii de iubire, pregateste-i cine romantice, dar nu ii invada cu totul spatiul intim. Daca esti prea directa, agresiva sau sufocanta, il pierzi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții