Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Citește Mesajul zilei de 4 ianuarie 2023

Written By NIKE B. on miercuri, 4 ianuarie 2023 | 05:27



Mesajul zilei de 4 ianuarie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 4 ianuarie 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Inainte de a veni pe Pamant, fiecare suflet stabileste pentru viitoarea sa viata umana cateva momente in care va avea posibilitatea sa paraseasca planul terestru – un gen de “puncte de iesire” care ii sunt disponibile, in caz ca vrea sa le foloseasca. De cele mai multe ori noi nu optam pentru a folosi primele “puncte de iesire” din aceasta viata (alegerea se face la nivel de suflet, nu de minte umana). Pana cand vine un nou “punct de iesire”, moment in care sufletul decide: “Ok, am terminat ce aveam de facut pe Pamant. Sunt pregatit sa plec de aici, asa ca o sa folosesc aceasta ocazie”. Exista vreodata vreun “accident”, iese vreodata cineva din aceasta viata “accidental”, fara ca sufletul acelui om sa-si fi dat acordul? Nu. Exista insa puncte de iesire “surpriza”? Da. Foarte rar, dar se intampla. Mai concret: uneori, ca urmare a unor lucruri care se intampla in viata acelui om, este posibil ca el sa spuna: “Chiar vreau sa plec de pe Pamant acum!” iar Sinele sau Superior sa-si dea acordul ”Bine, putem face asta. Chiar daca n-a fost un punct de iesire planificat pentru acest moment, putem sa o facem”. Dar repet, asa ceva se intampla foarte, foarte rar. In general, oamenii folosesc unul dintre punctele de iesire pe care si le-au stabilit inainte de a se naste.


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 4 ianuarie 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

b>Ai energia prea fragmentata

Cand simti presiune din mai multe directii, tras colo si colo de cerintele vietii, este foarte usor sa cazi intr-o stare falsa a urgentei, sa te simti in afara echilibrului si fragmentat si sa fii intr-o stare constanta de tensiune. Poti sa uiti usor si sa ai dificultati de somn. Poti chiar sa incerci sa te stabilizezi recurgand la substante sau activitati ce dau depedenta dar nu fac bine, sperand ca te vei simti mai bine in propria piele. Intre timp insa, mintea continua sa se grabeasca de la una la alta, in timp ce corpul se chinuie sa tina pasul. Si reteaua tehnologica alcatuita din computere, internet, telefoane, mailuri, televiziune, plus toata galagia din jurul lor, creaza un asalt constant asupra simturilor tale si este epuizant. Mai intai, admite ca ceea ce tu consideri a fi urgente sunt doar inconveniente. Apoi incetineste ritmul. Mergi mai lent si practica respiratia lenta si profunda. Chiar si doar atat ajuta la restabilirea unui nou ritm interior pentru corp in loc sa fii intr-o continua stare de a reactiona la fortele exterioare pe care nu le poti tu controla. Petrece timp in natura, descult daca se poate. Talpile in contact cu pamantul iti permite sa experimentezi aceasta conexiune solida ; vezi ce simti, simte cum mintea devine mai calma. Practica zi de zi cu intentie clara si onesta. Ai nevoie.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Asuma-ti in ceea ce crezi


Ai incredere in simturile tale profunde ce stiu care este actiunea potrivita pentru tine si care nu si nu te mai baza pe altii asa de mult ca sa ti se spuna ce sa faci si cum sa actionezi. Nu toata lumea va fi de acord cu deciziile tale si daca alegi impotriva a ce se asteapta de la tine, poti da peste critica puternica si judecata. Stai drept, asumat, priveste in jur si respira adanc si rar. Te descurci de minune ascultandu-ti inima, in ciuda opiniilor altora despre tine. In plus, suportul tau cel mai bun si puternic vine din acel loc din tine care te ghideaza aratandu-ti semne care sa iti indice care e drumul de ales. Urmand aceste semne ajuti sufletul tau sa fie in aliniere cu intentiile sale aici pe pamant. La nevoie, trebuie sa infrunti totala dezaprobare a altora, asumandu-te deplin. Practica optimismul si claritatea scopurilor tale si astfel vei disipa mila de sine. Ai incredere in cunoasterea ta interioara si las-o sa fie unica ta sursa de putere pentru a avansa in viata.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Fii linistit

Respira profund si elibereaza aerul incet apoi repeta iar si iar fara graba. Continua sa respiri incet din stomac spre piept. Respirand astfel vei reusi sa te tii conectat la ce simti in corpul tau. Observa senzatiile fara sa judeci sau sa incerci sa le schimbi. Fii constient cum raspunde corpul la ce vezi, ce auzi si ce simti in jur. Nu judeca nicio experienta ca fiind buna sau rea. Daca observi ca judeci, opreste-te si respira iar profund si rar, elibereaza judecata si revino doar la a observa experienta. Cand practici acest mod de observare, functionezi din constiinta pura si din sinele tau care radiaza si iti umple fiinta. Sinele este cel ce simte conexiunea profunda cu lumea ca participant dar in acelasi timp isi mentine pozitia centrata de observator. Cand te deschizi in acest fel zi de zi cateva minute, iti vei stimula conexiunea cu viata iar lumea iti va raspunde la fel. Fii constient fara judecata, centrat in inima ta si in suflet si astfel vei evita sa mai atasezi de experienta ta de viata concepte si concluzii distructive. Viata doar este ceea ce este. A o accepta asa este un mare pas de evolutie pentru tine.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Exista un dezechilibru

Cand te afli pe calea spirituala este usor sa idealizezi ce inseamna a fi spiritual. Poti chiar dezvolta o gandire rigida in care judeci orice care nu este spiritual, cum ar fi practicile sau credintele altor oameni sau ale tale. Asta duce la o pozitie aroganta in fata altora sau la emotii de rusine sau vinovatie. Acest perfectionism spiritual te poate face reticent sa te bucuri de placerile acestei lumi materiale sau de cele ale corpului tau fizic. Insa Pamantul insusi ofera o panorama uimitoare de simturi si de experiente pe care sufletul vrea sa le traiasca prin simturile fizice ale corpului pe care si l-a ales. Totusi, pentru multi, a se bucura cu adevarat de placerile aduse de vaz, miros, gust, sunet si pipait creaza sentimente de vina, anxietate, vinovatie, rusine – din cauza copilariei in care multi oameni sunt conditionati asa. Altii devin asa de captivi doar in lumea simturilor in care acestea devin zeii lor si scopul spiritual este total pierdut in fata materialului. Acest dezechilibru este nesanatos. Fii constient de acest aspect, spre care din cele doua polaritati inclini prea mult, judecand cealalta parte a balantei, apoi revino la echilibru. Prin ganduri si actiuni constiente adu fluiditate intre cele doua, acceptandu-le pe ambele in viata ta.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Foloseste-ti atat intuitia cat si intelectul

Cand intuitia si intelectul sunt in acord armonios, nu exista vreo problema pe care sa nu o poti rezolva. Combinatia lor duce la inteligenta creativa, la un mix elegant dintre capacitatea ta de a gandi si acea incredere deplina in sentimentele tale profunde interioare. Fluxul gandurilor si actiunilor ce rezulta de aici iti rezolva intrebarile si problemele si te poti mira ce simti si eficient este totul. Intuitia ta este de fapt o constelatie din corpul tau ce raspunde la limbajul corpului, la tonul vocii si la calitatea energiei celor din jurul tau. Asa comunica instinctul din tine, prin da sau nu simtit puternic in corp, exact ca la animale care functioneaza doar pe supravietuire sau crestere. Iti poti accesa acest instinct respirand adanc si lent si focusandu-ti atentia pe ce simti in interiorul corpului. In plus, in afara de intuitia ta despre un subiect, problema sau persoana, foloseste-ti si intelectul ca sa aduni informatii in plus de oriunde. Sau mai lasa timp ca sa contempli situatia inainte de a decide. Uneori, detasarea de o problema face sa apara ceva neasteptat care duce la clarificarea ei. Cand exista uniune intre minte si intuitie, cuplata cu o portie sanatoasa de rabdare, te conectezi imediat in intelepciunea adanca a Sursei de unde vin toate solutiile.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ia-ti timp sa te odihnesti

Ironia este ca prin odihna si conservarea energiei, iti mobilizezi resursele interne pentru urmatorul ciclu de munca si poti realiza si mai multe si mai bine. In lumea plina de viteza in care traiesti, cu asa multe presiuni, este dificil sa iti gasesti intervale regulate de timp pentru asa ceva, totusi este critic pentru sanatatea ta si starea ta de bine. Lasa aceste perioade de odihna sa fie o oportunitate oferita corpului tau de a se recupera din stresul si povara ultimelor activitati si ganduri. Dormi mai mult, fa un masaj, petrece timp cu un prieten de suflet, exploreaza natura, orice care sa iti aduca pacea mintii. Multi oameni nu isi dau voie dupa o activitate productiva dar stresanta sa aiba perioade de respiro si sar imediat in alte activitati, fara sa se bucure de rezultat, relaxandu-se. Este total nenatural, in natura nu vezi niciun animal asa. Inchide telefonul, computerul si bucura-te de rasarit, de apus, de natura, de viata. Aceste ferestre de timp nu trebuie sa fie lungi dar trebuie sa existe in viata ta neaparat.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Inceteaza sa te mai plangi

Plangerea si vaitarea pentru ceea ce este este modul prin care stingi focul vietii. O nemultumire poate fi sanatoasa pana intr-un anumit punct dar pana la urma nu este de prea mare ajutor, nici pentru tine nici pentru cei din jur. Ridica-te oricare ar fi circumstantele prezente din vi ata ta. Infrunta viata de zi cu zi cu capul drept si observa care sunt gandurile carora tinzi sa le dai cea mai mare atentie. Oricare ar fi natura acestora, consecintele se manifesta nu doar in emotiile tale dar si in lumea din jurul tau. Puterea curge acolo unde este atentia ta. Puterea este forta vietii sau spiritul. Cand atentia este focusata pe ganduri negative, rezulta experiente negative. Deci de cate ori te vezi sa revii la ganduri negative, practica mutarea atentiei pe ganduri de recunostinta. Gaseste binecuvantarile din viata ta. Ce te face fericit si deja ai ? Poate gasesti o discrepanta intre ce te face fericit si ceea ce ai. Daca e acest caz, fie fa schimbari in viata ta si fa ce te face fericit fie schimba-ti gandirea si incepe sa te bucuri de ceea ce exista acum in viata ta. De tine depinde.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mentine-ti simtul umorului

Este asa de tentant sa vezi viata in toate manifestarile, permutarile si variatiile sale drept ceva ce trebuie neaparat luat foarte in serios, cu toate acestea este exact opusul a ce trebuie sa faci acum. Indiferent care este situatia, cauta umorul din ea. Poate sa dureze ceva timp pana gasesti ceva, dar daca privesti cu aceasta atitudine din minte, vei incepe sa vezi absurditatile si ironiile care se gasesc in orice ti se prezinta in fata ta in viata, chiar si in circumstantele cele mai intunecate. A mentine un sens al umorului sanatos despre majoritatea experientelor te ajuta sa fii mai usor la spirit, sa zambesti des si din inima si sa apreciezi viata. Intoarce acea situatie cu susul in jos si razi ! Desigur ca sunt anumite vremuri ce necesita o abordare mai serioasa din partea ta. Tragediile sau experientele traumatice nu sustin veselia si umorul. Cand apar aceste evenimente, restrictiile sociale existente despre ele cer emotii potrivite lor. Totusi, chiar si aceste circumstante sunt temporare si vor trece. In loc sa te simti o victima si sa iei totul personal, respira adanc, vezi umorul din orice si destinde-ti vibratia ca sa mergi mai departe.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Esti cu mult mai puternic decat crezi ca esti

Tu ai tot ce implica sa te descurci cu bine cu orice situatie ai acum in viata, una in care evenimentele au luat o turnura diferita fata de ce te-ai fi asteptat. Reaminteste-ti de acele vremuri cand te-ai confruntat cu adversitati, cand a fost nevoie sa sapi adanc in tine ca sa iti descoperi resursele interne si vointa de a continua sa mergi mai departe. Pe masura ce iti amintesti de acele momente, fii atent ce simti in corp despre ele. Cheama acele emotii de curaj si demnitate si acum. Abordand o situatie prezenta cu capul sus si demn si fiind atent la nuantele din energiile care sunt in continua schimbare, intelepciunea interioara iti va spune cand sa avansezi si cand sa te retragi, ajutandu-te sa iti sustii astfel puterea personala. Astfel, nu doar ca te protejezi fizic si emotional dar si spiritual. Cheama razboinicul din tine, acel aspect din tine care se ocupa sa iti apere regatul interior dar si regele sau regina din interiorul tau. Acesta este unul din acele momente in care clar ai nevoie sa fii asumat cu altii, sa spui nu cand asta simti, sa ceri ceea ce ai nevoie si sa iti sustii limitele fizice si emotionale. Indreapta-ti umerii, ridica capul, uita-te drept in fata si mentine o vigilenta relaxata. Fa totul ca sa nu te plangi, sa nu te consideri un martir pentru situatiile din prezent ca sa nu fii tras in jos.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Esti chemat sa iti arati calitatile de lider

Ca sa fii un lider eficient si plin de compasiune trebuie sa stapanesti arta de a echilibra energiile yin si yang adica sa discerni cand sa avansezi si cand sa stai si sa fii atent la subtilitati si la fluxul din grup in timp ce esti conectat si la vocea ta intuitiva. Fie ca rolul tau se aplica familiei, prietenilor, angajatilor, companiei tu trebuie sa ii auzi pe cei din jur si sa le raspunzi nevoilor cu putere si compasiune. Si cand simti ca e necesar, trebuie sa iti urmezi ghidarea chiar daca altii pot sa nu fie de acord cu tine. Ia deciziile in functie de ce simti ca este cel mai mare bine pentru toata lumea in loc sa te concentrezi pe nevoi individuale sau egoiste. Frica si dubiul pot aparea unbeori dar nu le lasa sa te indeparteze de la scopul tau. Cei mai buni lideri nu sunt perfecti dar sunt dispusi sa isi asume riscuri calculate bazate pe convingerile lor si pe dorintele pline de pasiune de a face doar ce simt ca e bine. Uneori te poti impiedica sau poti cadea dar nu inseamna ca nu esti un bun conducator ci ca esti uman. Nu conteaza de cate ori cazi in viata ci de cate ori te ridici. Altii te privesc acum si asteapta ghidare de la tine. Auzi asta cu inima ta.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Accepta o situatie asa cum este

Sunt vremuri in care sa lupti pentru ceea ce crezi si vremuri in care sa lasi sabia jos si sa te predai. Daca tu sau familia ta ati fi in pericol iminent, este natural sa te aperi fie prin lupta fie prin fuga din fata pericolului, fie prin cuvinte fie prin actiuni. Situatiile extreme pot impune masuri extreme. Exista, cu siguranta, erori care pot fi indreptate si situatii de viata in care razboinicul spiritual din tine trebuie sa preia carmele. Totusi, nu este mereu acest caz si nu este acum cazul de asa ceva. Ceea ce va functiona cel mai bine pentru toti ce implicati este ca tu sa lasi jos armele de lupta (vorbe, actiuni, ganduri) si sa accepti lucrurile asa cum sunt. Fii eficient daca vrei sa rezolvi. Lasa deoparte sabia, nu din sacrificiu sau ca semn ca esti invins, ci din realizarea faptului ca aceasta nu este o batalie in care sa te implici sau pe care sa o vrei. Asa cum este si vorba…alege-ti bataliile. Aceasta nu este una in care sa iti risipesti timpul si energia. Rosteste rugaciunea seninatatii cu voce tare : Doamne, da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea sa imi dau seama de diferenta dintre ele. Da drumul dorintei sa ai tu dreptate si gaseste pacea mintii pe care o poti avea doar pentru ca decizi sa o alegi.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Stai drept pentru tine insuti

Cand te exprimi din inima si dintr-un spatiu de putere personala, iese o combinatie imbatabila. Nu ai nevoie sa porti masti si sa ai comportamente ca sa te poti implica intr-o situatie. Doar simplul fapt ca te prezinti si esti complet prezent, chiar si cand doar asculti, esti o forta cu adevarat. Cere ceea ce vrei si vezi ce se intampla in timp ce esti asa. Nu te stresa cum se vor derula evenimentele. Ai putea sau nu ai putea sa obtii ceea ce vrei dar macar sansele tale vor fi mai mari cand ceri. Cat despre setarea de limite cu altii (cum ar fi sa spui nu in fata unor cereri), atunci cand o faci ei s-ar putea sa ti le respecte sau ai putea fi testat. Daca se intampla asa, tu sa ramai clar, demn, fara scuze, tu insuti. Abordeaza o situatie cu puritatea si inocenta unui copil si focusat cu intentia solida a unui luptator al luminii, adica acela care nu actioneaza din furie ci din adevar si demnitate. Sa stii ca atunci cand alegi sa fii asa, nu e nimic de temut.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții