Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Citește Mesajul zilei de 6 ianuarie 2023

Written By NIKE B. on vineri, 6 ianuarie 2023 | 09:40



Mesajul zilei de 6 ianuarie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 6 ianuarie 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Noi nu venim pe Pământ ca să avem o slujbă și să muncim până cădem lați; noi venim pe Pământ cu o Menire. Și când începem să evoluăm ne descoperim Menirea și apoi totul curge în ritmul firesc, organic – nu ne mai căutăm o slujbă „ca să ne câștigăm traiul”/ supraviețuim, ci ne urmăm Menirea și ne simțim împliniți. Dacă ultimii ani ne-au învățat ceva, ne-au învățat că nu există cu adevărat o „siguranță” în viață, în general și că nu ai nicio „siguranță” nici în domeniul profesional, că e posibil oricând să rămâi fără slujbă. În lumea asta sunt o mulțime de oameni care încă trăiesc cu ideea că trebuie să muncească până la limita capacității lor fizice, ca să poată plăti pentru a-și trimite copiii la facultate. De ce ții să-ți trimiți copiii la facultate, dacă ei nu-și doresc asta cu adevărat și oricum nu vor activa în domeniul în care s-au pregătit în facultate, pentru că nu sunt atrași de acel domeniu, ci au făcut facultatea numai pentru că a fost ambiția voastră, a părinților? Tot mai mulți oameni constată că faptul că au terminat o facultate nu le-a asigurat o slujbă și nici fericirea. Dacă nu simți că vrei cu adevărat să faci niște studii aprofundate într-un anumit domeniu, pentru că te pasionează și vrei să înveți cât mai mult, nu mai irosi timp și bani, când ai putea să-ți urmezi pasiunea într-un domeniu în care nu ai nevoie de studii superioare și poate nici nu există încă facultăți care să pregătească oamenii în acel domeniu.


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 6 ianuarie 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC IARTA!

“Este timpul sa dai drumul furiei sau invinovatirii!” Invinovatesti pe cineva de ceva? Te simti furios? Acest mesaj iti spune ca furia si vina te tin pe loc. Vina iti ia din utere si o da altei persoane. Tu ai foarte multa putere si un mod de a o simti este sa dai drumul la orice resentiment din tine. nu trebuie sa ierti actiunile altei persoane daca acestea chiar te-au durut dar trebuie sa te opresti din a vedea persoana ca pe un dusman pentru ca aceasta emotie este toxica pentru mintea, sufletul si corpul tau. Tu stii prea bine ca ganduri fericite duc la o viata fericita. Ei bine, ganduri negre si furioase pot aduce mai multe motive de furie si frustrare in viata ta. Arhanghelul stiu ca nu asta este ceea ce doresti. A fi liber de aceste emotii te face mai puternic si energic si te face sa te simti fericit. Esti furios pe tine dintr-un motiv anume? Daca este acest caz, acest mesaj iti spune ca este nevoie sa te ierti pe tine insuti. Poti invata de la trecutul tau si sa devii mai puternic pentru ca dai drumul supararii pe tine. poti face asta daca intelegi de ce ai actionat asa cum ai facut-o. Cu siguranta ai avut un bun motiv sa actionezi asa la acel moment. Acum, regandindu-te la tot, poate ca iti doresti sa fi actionat diferit. Dar regretele nu sunt deloc de folos daca nu inveti ceva din ele. Toata lumea invata permanent pe masura ce evolueaza prin viata. Fa tot ce poti mai bine ca sa intelegi asta si vei putea sa te eliberezi de furia pe tine sau pe altii. Asta inseamna sa ierti. Sa crezi cu tarie ca totul se intampla cu un motiv si ca vei fi bine!

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mesajul zilei pentru zodia TAUR Tu iubesti si intelegi animalele

Asta spune ceva special despre tine. Animalele te iubesc. Ele stiu ca tu le intelegi vocea speciala si ca le respecti si le respecti nevoile. Animalele tale de companie te iubesc si apreciaza cand le dai timp si atentie. Acesta este un mesaj de la ingerii pazitori ai animalelor lumii ca sa stii cat de apreciat esti. Petrece mai mult timp cu animalele pentru ca ele te ajuta sa simti o iubire dulce si sigura. Animalele te ajuta si sa te conectezi cu energia sufletului tau. Asadar, ia un caine la o lunga plimbare, mangaie o pisica, hraneste pasari sau perie un animalur. Fii sigur ca dai apa si mancare proaspata zilnic animalului. Acest mesaj sugereaza si sa lucrezi cu animalele fie acasa fie ca si job. Ai fi fericit si bun in orice asemenea activitate. Totodata, daca ai avut un animal care a murit, acesta este si un mesaj de a acesta care iti transmite ca este bine si inca te iubeste foarte mult. Stai in liniste cu mana pe inima ca sa simti iubirea acestor animale acum si sa stii ca aceasta iubire va exista intotdeauna.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI DESPRE FRATI SI SURORI

“Ca sa te intelegi cu oamenii din familia ta, vezi iubirea din ei si tot ce e mai bun in ei.” Uneori membrii familiei plaseaza stresul unul pe celalalt, deci poti ajunge sa te simti ranit sau furios pe o sora sau un frate. In loc sa te certi cu el/ea, mai intai ia-ti un moment si gandeste-te: Poti sa vezi binele din aceasta persoana? Poti sa te gandesti la un moment in care ai simtit ca primesti multa iubire de la el/ea? Atunci cand gandesti si simti iubirea din legatura cu fratele sau sora ta, impreuna reusiti sa va intelegeti de minune. Cu cat mai mult ti se pare ca persoana nu poate fi iubita, cu atat are mai multa nevoie de iubire. Cand oamenii se infurie pe cei pe care ii iubesc, o fac pentru ca nu stiu cum sa controleze un stres din viata lor. Fara sa iti dai seama versi o emotie negativa pe cineva apropiat si tu crezi ca o faci dintr-un motiv concret legat de aceasta persoana. Adanc in inimile voastre voi va iubiti profund. Membrii de familie intotdeauna au iubire, dar uneori aceasta este ascunsa in spatele furiei. Nu se simte bine cand simti furie pentru sora sau fratele tau, chiar daca ai un bun motiv pentru furie. Poti sa ierti persoana aceasta, in numele pacii? Poti sa fii primul care spune “Imi pare rau” sau “Te iubesc”? Primind acest mesaj, inerii vor sa stii ca sora ta, fratele tau chiar au nevoie de iubirea si intelegerea ta acum. Tu ai puterea sa ajuti pe oricine sa fie iubire.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Mesajul zilei pentru zodia RAC SCHIMBARI

“Schimbarile prin care treci acum sunt pozitive.” Uneori ne temem sa facem schimbari pentru ca nu stim ce se va intampla in viitor. Acest mesaj doreste ca tu sa stii ca schimbarile prin care viata te poarta acum sunt pozitive. Treci printr-o poarta a vietii spre o noua destinatie. Nu te ingrijora in privinta viitorului tau pentru ca totul va iesi excelent. Aceste schimbari vin, in mare parte, pentru ca avansezi in varsta. Iti plac acum alte lucruri comparativ cu trecutul. Este in regula si indicat pentru tine sa te schimbi pentru ca schimbarea este nu numai parte a vietii ci singurul lucru constant in viata. In acelasi fel se schimba si prietenii si familia ta pe masura ce avanseaza in calatoria vietii si le plac alte lucruri, au alte obiceiuri, vise, activitati. Dai drumul la tot ce nu mai functioneaza pentru tine si aduci noul. Desi aceste schimbari pot face ca tu si familia sa va comportati diferit, pana la urma toata lumea va fi mai apropiata. Iti vei face prieteni, poate alti prieteni, in aceste vremuri de schimbare, pe cei care rezoneaza cu noile tale preferinte. Orice schimbare chiar si pozitiva creaza un stres care afecteaza corpul, energia si starile de spirit. Asadar, este mai important ca oricand sa ai grija de tine prin multa odihna, sport si timp pentru relaxare. Deasemenea, vorbeste despre ceea ce simti cu prietenii si membrii de familie, este de mare ajutor sa nu iti tii emotiile in tine. Acest mesaj poate sa te mai si roage sa schimbi ceva in viata ta care te face sa fii nefericit sau nesanatos, de exemplu sa schimbi o relatie sau un obicei. Primul lucru care iti vine in minte este cel corect pentru ca esti calauzit sa simti despre ce e vorba. Intreaba ingerii, familia, prietenii sa te ajute cu aceasta schimbare daca ti se pare dificila. Sustinerea este foarte importanta in timpul vremurilor de schimbare. Daca poti invata sa te bucuri de schimbarile vietii, te vei bucura mai mult de viata.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Mesajul zilei pentru zodia LEU CEI MAI BUNI PRIETENI

“Prietenii adevarati stau unul langa celalalt si la bine si la greu, orice ar fi.” Acest mesaj iti transmite ca ai nevoie sa petreci timp cu un prieten drag. Poate ca ai avut o cearta cu cineva sau unul din prietenii tai are nevoie de o atentie speciala acum. Fa-ti timp azi sa contactezi persoana care iti vine in minte si sa impartasiti reciproc sentimentele. Timpul pe care il impartiti este un cadou mare pentru fiecare dintre voi. Deasemenea, va ajuta mult sa deveniti mai apropiati. Uneori te poti simti singur in lume. In asemenea momente, tine minte ca mereu ai ingerii aproape de tine. Cere-le sa te ajute cu prieteniile tale umane. Ingerii iti pot aduce prieteni noi in viata ta pe care sa ii placi cu adevarat. Ei te ajuta sa te simti fericit atunci cand simti tristetea sau singuratatea, dandu-ti motive sa fii bine. Tot ce ai de facut este sa te gandesti la ei si sa ii rogi in intentie ce vrei si ei te vor ajuta de indata. Cu totii avem nevoie de prieteni si a petrece timp cu ei este felul in care oamenii ne devin buni prieteni. Deci mergi chiar azi spre oamenii pe care ii placi. Vorbeste despre sentimentele tale, joaca jocuri, razi, mergi la o plimbare, mancati pranzul impreuna sau doar stati linistiti in tacere in aer liber, unul langa altul, privind norii cum trec. Nu conteaza ce faci, important este sa faci asta cu cel mai bun prieten alaturi de tine.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mesajul zilei pentru zodia FECIOARA SIMPLITATE

“Pune-ti energia in lucrurile de baza si da drumul excesului.” Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail iti transmite ca lucrurile au devenit cam complexe pentru tine in ultimul timp. Este timpul sa faci un pas in spate si sa te focusezi pe ceea ce stii cu siguranta. De exemplu, ce vrei cu adevarat? Ce stii sigur ca nu vrei? Acestea sunt lucruri de baza care te ajuta sa iti raspunzi la marile intrebari de mai tarziu. Ai mai primit acest mesaj pentru ca exista o nevoie sa faci curatenie intr-un anumit sector din viata ta – fie ca e vorba de camera ta, de un dulap sau de o relatie toxica si plina de lucruri nepotrivite pentru tine. Atunci cand cureti spatiul din preajma ta, mintea se simte mai clara si focusata. Si nivelul de energie iti creste. Mesajul mai inseamna si ca incerci prea tare la un proiect. Trebuie sa iti pui energia la lucrurile de baza din el iar restul vine de la sine asa cum trebuie sa vina.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Mesajul zilei pentru zodia BALANTA CURIOZITATE

“Incepe un nou proiect pe un subiect care iti starneste curiozitatea..” Ce iti trezeste curiozitatea, intrebarile despre viata? Despre ce ti-ar placea sa inveti mai multe? Curiozitatea este ca o harta pentru drum care te ajuta sa stii mai multe despre directia preferata de sufletul tau. Esti curios in mod natural despre domeniile vietii care au legatura cu misiunea divinia pentru care ai venit pe Pamant. Urmareste-ti gandurile si actiunile ca sa ai o mai buna constientizare despre ce te face sa fii curios. Observa care sunt acele subiecte care te entuziasmeaza, ce iti capteaza atentia la alti oameni. Prietenii tai apropiati si membrii de familie iti pot oferi observatiile lor despre ce apreciaza ei la tine ca te face sa fii interesat si curios, explorator si dornic de a sti si invata mai mult. De exemplu, poti fi fascinat de stiinta, de vreme, de animale, de inot, de istoria egipteana sau de orice alt domeniu de viata. Acest mesaj te indeamna sa incepi un proiect personal care sa iti permita sa inveti mai multe despre pasiunea ta. Fa-ti timp sa citesti despre domeniile de interes, sa te uiti la videouri si filme, fa tu un experiment care sa te ajute sa afli mai mult. Cine stie, poate chiar tu vei fi una din persoanele care isi aduce contributia in vreun fel pe respectivul domeniu. Cu alte cuvinte, foloseste-ti curiozitatea ca indicator si combustibil ca sa mergi mai departe in directia misiunii sufletului tau.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION DA DRUMUL STRESULUI

“Nu prelua asupra ta stresul altor oameni. Expira-l pe tot acum.” Corpul tau este stresat pentru ca oamenii din jurul tau sunt prea apropiati de tine cu intreaga lor energie si cu problemele lor. Asta te face sa te gandesti ca tu esti persoana stresata cand de fapt este vorba de altii. Stresul are efecte negative asupra ta, te face sa fii trist sau furios si, adunat in timp si nerezolvat, iti imbolnaveste trupul pentru ca te tine decuplat de la sursa de energie care iti intretine sanatatea si starea de bine mentala si emotionala. Din cauza stresului poti sa ai si dificultatea de a dormi bine. Este momentul sa rezolvi astea. Stresul poate inrautati lucrurile, deci este important sa ii dai drumul. Respira adanc aer proaspat si gandeste-te in acest timp la toate lucrurile care te-au facut sa te simti stresat. Apoi sufla-le constient in afara ta si ingerii le vor lua si rezolva sau dizolva. Intinde-ti bratele si picioarele ca si corpul sa elibereze stresul. Acum, gandeste-te la ceva ce te face sa te simti fericit. Poti vorbi si cu un prieten sau petrece timp cu un animal de companie ca sa simti o stare buna. Chiar nu esti nevoit sa simti stres, furie, frica sau tristete. Tu ai puterea sa iti schimbi aceste ganduri si trairi cu unele pozitive. Ingerii spera ca vei alege chiar acum sa te simti cat se poate de bine.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR MESAJ DE IUBIRE DE LA PARINTII TAI

“Indiferent ce a fost, este sau va fi, mama si tatal tau te iubesc asa de mult cat pot fi in stare!” Acest mesaj iti transmite de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai de protectie faptul ca mama si tatal tau te iubesc chiar daca nu mereu reusesti sa le simti dragostea. Fiecare om isi arata iubirea in moduri diferite – de exemplu, unii oameni arata ca le pasa prin actiuni, cum ar fi sa iti dea lucruri sau sa incerce sa te ajute. Alti oameni exprima iubirea prin ceea ce spun sau scriu. Altii o fac prin gesturi fizice, imbratisari, pupaturi, atingeri. Altii o fac petrecand mai mult timp impreuna cu persoana iubita. Daca mama si tatal tau isi manifesta iubirea in feluri pe care nu le intelegi, poti vorbi cu ei despre aceste sentimente. Legatura dintre parinti si copii nu poate fi rupta vreodata, indiferent ce se intampla si daca mai sunt toti pe acelasi plan fizic sau nu. Chiar si cand exista furie, parintii si copiii tot se iubesc adanc in inima. Daca te focusezi pe aceasta iubire care exista, ea va deveni si mai puternica si te ajuta sa te simti mult mai bine. Daca parintii sunt furiosi unul pe altul sau ai amintiri din copilarie cand asa erau, tot poti alege sa ii iubesti in mod egal. Nu trebuie sa iei partea unuia. Toti oamenii au ceva bun in ei pentru care merita iubire. Iubirea ta pentru ei este puternica chiar daca nu ii vezi pe ambii foarte mult si in mod egal. Focuseaza-te pe tot ce e bun despre mama ta si despre tatal tau si astfel deschizi canalul de iubire spre ei care se intalneste cu canalul lor de iubire spre tine. asa vei putea sa le simti iubirea, indiferent daca mai sunt sau nu in viata. Iubirea nu moare niciodata.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN GANDURI FERICITE

“Ca sa te simti mai fericit chiar acum, gandeste-te la o amintire sau la orice care te face sa zambesti!” Arhanghelul Mihail si ingerii sai iti spun ca fericirea este chiar simplu de obtinut: ea vine din a gandi constant ganduri fericite. Ai primit acest mesaj pentru ca ei iti spun ca in ultimul timp ai gandit unele ganduri care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu fericirea. Ei vor sa te ajute sa iti intorci viata spre bine prin schimbarea modului tau de a gandi. Iti amintesti clipe din trecut, din copilarie, cand te-ai simtit cu adevarat fericit(a) si in siguranta? Gandeste-te acum la o amintire si simte-o in tot corpul tau. Chiar daca unele lucruri triste au loc acum in viata ta, tu ai puterea sa iti duci viata spre bine gandind ganduri de bine. Cu cat esti mai fericit, mai intai in mintea ta, cu atat mai repede lucrurile vor fi bune in viata ta. Fericirea este o energie magica care atrage experiente placute spre tine, deci nu amana sa alegi si sa mentii ganduri bune. Acest mesaj iti cere totodata sa ai ganduri bune si despre alti oameni. Tu poti oricand alege sa vezi binele sau raul legat de alti oameni. Ca sa ai relatii mai bune, focuseaza-te pe binele din tine si din altii, indiferent cum este relatia sau parerea ta despre ei. Poti aduce mai mult bine in lume fiind tu o persoana vesela. Cand esti astfel, tu cresti starea de spirit in cei cu care esti in contact. Ce ganduri vesele poti gandi acum? Bucura-te de ele!

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mesajul zilei pentru zodia VARSATOR IUBIRE

“Raspunsul pe care il cauti este iubirea.” Acest mesaj ajunge astazi la tine pentru ca Arhanghelul Mihail si ingerii sai doresc ca tu sa stii ca cel mai puternic raspuns dar si cel mai simplu la orice intrebare este iubirea – iubirea pura, divina, vindecatoare. Iti poti vindeca o situatie curenta actionand mai iubitor spre altii. Poti sa le spui mai des: Te iubesc. Chiar si sa mentii sentimente de iubire spre altii este un mod puternic de a vindeca relatia voastra. Poti trimite iubire spre oricine este in nevoie, simtind cum iese dragoste din inima ta si merge ca un val spre acea persoana Totodata, esti solicitat prin acest mesaj sa ii inveti si pe altii despre puterea iubirii. O poti face in multe forme. Poti vorbi, scrie sau canta despre asta. Poti desena, fotografia sau picta ceva ce exprima iubire. Poti face pe cineva sa rada ca sa isi deschida inima sau sa inspiri pe cineva prin propriul tau exemplu de a trai viata in iubire. Acest mesaj mai poate sa insemne ca o alta persoana te iubeste foarte mult dar nu stie cum sa iti arate sau sa iti spuna ce simte. Tine minte ca nu toata lumea este confortabila sa simta sentimente puternice. Compasiunea este parte din iubire ceea ce inseamna sa fii deschis la faptul ca suntem diferiti si sa accepti asta.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Mesajul zilei pentru zodia PESTI MUNCA IN ECHIPA

“Munceste cu alti oameni ca sa obtii succesul intr-o situatie.” O situatie din prezentul tau se va rezolva de la sine cu ajutorul implicarii oamenilor. Ai nevoie sa fii parte dintr-o echipa ca sa obtii succesul in cel mai bun mod posibil. Munca de echipa inseamna ca fiecare imparte munca si distractia. Mai inseamna sa te gandesti si sa iti pese de sentimentele altor oameni, dar si de obiectivul comun al grupului. Acest mesaj iti cere sa fii un bun membru de echipa. Mai intai, fii deschis sa ceri altor oameni ajutor la nevoie. In al doilea rand, cand oamenii iti cer ajutorul, lasa-i sa te ajute. Este in regula sa fii ajutat apoi sa multumesti pentru acest ajutor. In al treilea rand, si tu ai nevoie sa te oferi sa ajuti pe altii. Astfel, cu totii va ajutati intre voi. O echipa poate realiza mai multe decat poate un singur om. Ai mai primit acest mesaj si pentru ca ingerii pot vedea ca ai avea beneficii daca te implici intr-un sport de echipa. Astfel, ei te pot ajuta sa gasesti o echipa grozva cu o activitate ce ti se potriveste. Sporturile de echipa au beneficii ce te ajuta si in alte domenii ale vietii cum ar fi ca iti faci prieteni noi, faci exercitii, iesi in aer proaspat si experimentezi bucuria victoriei. Deasemenea, aminteste-ti ca tu si ingerii tai sunteti o echipa. Ori de cate ori ai nevoie de ajutor cu orice, doar gandeste asa: Arhanghele Mihail, ingerii mei, va rog ajutati-ma cu aceasta situatie! – iar ei trec imediat la treaba pentru tine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții