Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de weekend

Written By NIKE B. on vineri, 27 ianuarie 2023 | 07:39



Horoscop pentru femei weekend 27-29 ianuarie 2023 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Horoscop weekend 27-29 ianuarie 2023. Deși zodiile se gândeau că se vor relaxa după o săptămână lungă, Universul le-a pregătit serioase provocări pe care trebuie să le trateze cu maximă seriozitate.Weekendul acesta ne bucurăm de energie pozitivă și suntem mult mai hotărâți în aspectele principale ale vieții. Descoperim răspunsuri și rezolvăm anumite chestiuni în timp ce ne urmăm îndeplinirea dorințelor. Comunicarea este importantă și ne oferă ocazia de a avea revelații. Ce anunță astrele pentru weekendul 27-29 ianuarie 2023


Horoscop weekend Berbec

Horoscop Urania Berbec

Nativii vor avea nevoie de răbdare, diplomație și autocontrol, în ciuda unor provocări sau abordări de pe poziții divergente. Pot exista posibile poziționări diferite față de viziunea unui partener de viață sau de afaceri. Berbecii vor intui momentele în care nu va fi nevoie să riposteze vehement, așa cum au procedat până acum. Este o perioadă bună pentru a afla, a învăța, a se exprima în public și a avea succes în diferite circumstanțe socio-profesionale. Există posibilitatea de a face unul sau mai multe drumuri, dar probabil nu lipsite de mici piedici de natură legală (avize, aprobări, fie ele și verbale, de tipul obținerea unei autorizații, legitimații sau a unui permis). De asemenea, există premise dificile pe direcția relațiilor cu colaboratorii în contextul activităților publice sau a desfășurării responsabilităților profesionale curente.

Horoscop weekend Taur

Horoscop Urania Taur

Este o perioadă mai bună, atât organic, cât și psihic, care îi va face pe cei născuți în zodia Taurului să fie într-o bună formă fizică și să-și desfășoare activitățile curente cu mai puțin stres. Cu toate acestea, motivele de nemulțumire și dispută cu un partener de viață sau de contract se pot declanșa, iar reproșurile și criticile nu vor fi decât expresia unei nemulțumiri mai vechi și mai profunde decât o arată, pentru moment, cuvintele. Nu este contextul astral potrivit pentru a dezbate un litigiu, a încerca o împăcare, a negocia un contract. Amprenta astrală a acestui context se va exercita și asupra locului de muncă sau asupra relațiilor de serviciu, obligându-i pe cei născuți în zodia Taurului să se abțină de la orice demers, reacție sau intervenție menite să amplifice o stare de animozitate. În ciuda efortului de a se ține departe de conflicte, momentul astral îi poate împinge pe nativi să ia decizii care pot modifica o înțelegere anterioară, verbală sau contractuală.





Horoscop weekend Gemeni

Horoscop Urania Gemeni

Relațiile sentimentale vor sta sub semnul convingerilor față de care nu există contraargumente și care pot transforma o relație, caldă altădată, între doi oameni care se iubesc, într-una a pândei reciproce și a hărțuielii și care își va pune amprenta aspră, dură chiar, asupra axei celor două case ale relațiilor personale, bazate pe simpatie, afinități sau sentimente. Gemenii au disponibilitatea de a face observații și comentarii care vor stârni, la rândul lor, replici deloc confortabile. Există un efect neplăcut al acestor tranzite asupra regimului de muncă, unde se poate instala o stare de disconfort motivată de atitudini și schimburi de cuvinte nemulțumitoare între nativi și colegi, superiori ori chiar subordonați, marcate de subiectivism și/sau exagerare ori deformare a adevărului. Totuși, Gemenii își vor regăsi puterea de a fi mai destinși, mai optimiști, mai detașați de factorii de stres sau măcar de provocările momentului.

Horoscop weekend Rac

Horoscop Urania Rac

Cei născuți în zodia Racului se vor vedea obligați să reacționeze la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Mecanism care poate declanșa, în fapt sau doar în amintire, situații cu care aceștia s-au confruntat în trecut (mai ales dacă sunt la vârsta maturității) și care îi poate pune în fața aceluiași tip de dificultăți, de decizii sau de trăiri interioare. Există un moment cu explicație karmică privind familia din care provine nativul, relațiile parteneriale ale aceluia și ascensiunea lui profesională (cariera, numele, imaginea, autoritatea, succesul), care pot fi destabilizate sau chiar pierdute dacă situația va fi prost gestionată.







Horoscop weekend Leu

Horoscop Urania Leu

În ceea ce-i privește pe Lei, există niște emoții și sentimente în opoziție. Asta nu înseamnă că Leii vor ceda, ci că se vor dovedi toleranți și vor încerca să tempereze avântul unora, ba chiar și propriile tendințe combative și intransigente. Atenție la riscul unor dispute și ipostaze de viață care au legătură cu locul de muncă, pentru că îl vor pune pe nativ să aleagă între propriile lui convingeri și interesele impuse de activitatea desfășurată prin specificul profesiei. Pe de altă parte, nativii înșiși vor trece printr-o perioadă de radicalizare sau de cristalizare a conștiinței lor (dacă va fi vorba de cei tineri), prin felul în care vor înțelege și vor judeca evenimentele cu semnificație pentru parcursul lor profesional și pentru opțiunile esențiale de viață.





Horoscop weekend Fecioară

Horoscop Urania Fecioara

Ideea generală nu privește renunțarea sau negocierea, ci dorința de a acționa hotărât față de situațiile voit complicate și încurcate care îl dezavantajează pe nativ. Această stare de spirit poate lua forma unui conflict deschis, motiv pentru care e bine ca aceștia să se gândească de două ori înainte de a spune ceva. Dezbaterile și atașamentele destabilizate de constatările de ultimă oră la care nativul a ajuns prin propriile capacități de cunoaștere și analiză ori pe fondul unor evenimente (demascări, dezvăluiri) independente de voința lui, îl pun în gardă și îl motivează să se repoziționeze.

Horoscop weekend Balanță

Horoscop Urania Balanță

Pot exista niște neînțelegeri sau niște rezolvări, în funcție de abordare, cel puțin în plan relațional și personal. Indiferent de situație, dintr-un moment de apogeu, conflictul va începe să se stingă treptat. S-ar putea să primească niște informații care vin din surse îndepărtate, în special datorită nevoii nativilor de a ajunge “la zi” cu informația de specialitate prin desfășurarea unor activități specifice. Schimburile de experiență pot declanșa noi perspective. În cazul unor nemulțumiri, e bine ca aceștia să aibă mintea deschisă și să cerceteze mai multe posibilități.






Horoscop weekend Scorpion

Horoscop Urania Scorpion

E de preferat ca nativii să aibă grijă la activitățile ce presupun calm, răbdare, concentrare și atenție la detalii deoarece există riscul de a-și pierde echilibrul. Din acest motiv, e bine să nu se suprasolicite și să-și acorde pauze sau să amâne anumite chestiuni pentru o perioadă în care se vor simți mai în formă. Relaxarea este importantă. Consultările cu specialiștii sau cu persoanele apropiate sunt încurajate pentru a descoperi noi perspective sau pentru a-și extinde raționamentul pe baza căruia aceștia iau o decizie sau formează o strategie. Energiile le oferă protecție și capacitatea de a avea o atitudine potrivită acolo unde este nevoie.

Horoscop weekend Săgetător

Horoscop Urania Săgetător

Săgetătorii pot trece prin niște circumstanțe mai intense, motiv pentru care este bine să înțeleagă nevoia de a nu răspunde provocărilor și de a ignora excesele. Își vor mulțumi după ce se vor detașa de anumite situații și vor înțelege că cea mai bună atitudine a fost să ignore în acel moment tensionat orice reacție explozivă. În relațiile cu prietenii sau alte persoane e de preferat să nu se cenzureze, dar să găsească o modalitate diplomată de a-și exprima gândurile, ideile și sentimentele. Chestiunile reprimate nu duc la nimic bun și este o diferență între a se detașa temporar de o situație și de a reprima niște emoții deoarece în ultimul caz se acumulează presiune.




Horoscop weekend Capricorn

Horoscop Urania Capricorn

Chestiunile mai vechi sau conflictele nerezolvate pot ieși la suprafață în momente imprevizibile, ca atare e bine ca nativii să aibă grijă și să preia pulsul circumstanțelor. Chiar dacă un conflict se va încinge, nu se va ajunge la nici un rezultat, în afară de emoții negative și tulburări care pot fi evitate. Aspectele astrale i-ar putea pune pe nativi în încurcătură pe direcția vieții personale, a relațiilor de familie, legat de patrimoniu, carieră, nume sau imagine publică, toate acestea pentru că se vor vedea nevoiți să sacrifice ceva pentru a păstra aparențele sau doar un aspect din viața lor. O introspecție este încurajată pentru a ajunge la un echilibru interior, iar în acest fel vor lua și decizii mai bune.

Horoscop weekend Vărsător

Horoscop Urania Vărsător

Nativii pot face o criză de independență și vor dezvălui latura lor rebelă, afirmând cu tărie că ceea ce au constatat nu le place, nu le convine, nu corespunde aspirațiilor lor, argumente de care părinții și alte persoane importante trebuie să țină cont, în măsura în care toate acestea nu sunt doar niște capricii sau niște pretexte pentru a se sustrage de la obligații. În orice caz, i-ar ajuta pe nativi să își expună punctul de vedere cât mai clar și conturat, dar și într-un mod diplomat. Acest lucru îi va ajuta să livreze mesajul lor într-o manieră care să le ofere mai multă atenție pozitivă, mai ales că circumstanțele pot fi variate și e mai bine să aibă o abordare calculată.




Horoscop weekend Pești

Horoscop Urania Pești

Nativii s-ar putea să se confrunte cu propriul comportament nefavorabil legat de gestionarea finanțelor, ca atare e de preferat să fie atenți la excese, cumpărături de care nu au cu adevărat nevoie și plăceri care de fapt există pentru a ignora niște situații pe care nu-și doresc să le rezolve momentan. Peștii se pot lovi, în felul lor de a vorbi și acționa, de cenzuri, tot felul de bariere sau de criterii (morale, ideologice) care îi fac să intre în contradicție cu adevărul cauzei înseși. De aici vine și nevoia de a medita asupra celei mai înțelepte abordări sau rezolvări, pentru că, pe fond, ei nu doresc să comită un abuz, de orice fel, sau să rănească emoțional pe cineva.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții