Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop tarot zilnic 22 ianuarie 2023

Written By NIKE B. on duminică, 22 ianuarie 2023 | 09:45



Horoscopul tarot zilei de 22 ianuarie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Puterea

Ai incredere in tine insuti. Numai asa poti reusi orice iti propui. Poti avea o zi usoara daca infrunti curajos tot ce iti apare in cale si incerci sa faci tot ce sta in puterea ta. Nu trebuie sa fii dezamagit, chiar si daca e nevoie sa amani sau sa renunti la ceva. Ai incredere ca totul va fi bine la final. Urmeaza-ti inima, fa tot ce-ti sta in putere si nu regreta nimic.Cartea de tarot Puterea are o anumita inrudire cu cartea Magul (I). Intr-un mod asemanator, si aici, puterea neobisnuita se bazeaza pe secretul profundei armonii interioare. Daca, in cazul Magului, marea putere de influenta isi are obarsia in concordanta armonioasa dintre fortele constiente si subconstiente, vitalitatea, curajul si pasiunea simbolizate de aceasta carte sunt expresia concilierii dintre omul civilizat si natura sa animalica. Cartea de tarot Puterea arata ca scopul urmarit nu poate consta in a ne ascunde pornirile instinctuale in spatele unei spoieli de virtute, ci dimpotriva, de a intampina deschis fortele arhaice, adeseori inspaimantatoare, care salasluiesc in noi, pentru a le imblanzi treptat prin acceptare plina de iubire si duhul blandetii. In acest mod ne vor sta la dispozitie nu numai aceste forte arhaice ci si toate rezervele de putere pe care, pana acum, le-am intrebuintat pentru reprimarea acestor instincte.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Nebunul

E una din acele zile cand totul e in aer, iar tu te indoiesti ca vei putea sa reusesti vreodata. Totusi, nu este cazul sa te vaiti, sa te lamentezi. Totul are o solutie, daca te concentrezi pe gasirea ei si nu pe problema in sine. Daca ceri ajutorul persoanelor potrivite, toate se vor rezolva ca prin magie. Nesiguranta nu iti va aduce nimic bun!In profesie cartea de tarot Nebunul indica patrunderea intr-un nou domeniu de activitate, pentru care, desi nu posedam cunostinte anterioare corespunzatoare, manifestam o mare disponibilitate si curiozitate de a invata, de acomodare cu noile sarcini de lucru. In sensul evenimentelor poate semnifica si un comportament gresit, in parte prostesc, sau iresponsabilitate. Semnificatia sa profunda consta insa in intelegerea deplina a faptului ca inchipuirile trecatoare privind siguranta si succesul nu sunt decat promisiuni desarte, care nu ne dau cheia pentru adevarata implinire si multumire. Pe planul constiintei noastre cartea de tarot Nebunul reprezinta uimirea in care, dupa parerea lui Platon, isi are inceputul orice cunoastere. El poate fi o expresie a nepasarii copilaresti si imaturitatii spirituale sau sa semnifice o capacitate profunda de intelegere precum si intelepciune de viata.Desi intelepciunea nebunului este simbolul maturizarii supreme aceasta nu semnifica desigur ca orice nebun este un intelept. Scopul procesului de evolutie este modestia si cinstea, aidoma celei din zilele copilariei noastre. Oskar Adler exemplifica aceasta lunga cale a experientei prin imaginea fluviului african Niger, care, desi este unul din cele mai lungi fluvii din lume, isi are varsarea relativ in apropierea izvoarelor sale. Chiar si cand stim ca tinta se afla in apropierea izvoarelor, nu exista scurtaturi, care sa ne scuteasca de obositoarele ocoluri.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 10 de spade (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza tradarea, criza, pierderea. Daca iti apare inversata, mesajul cartii este ca dezastrele pot fi ocolite. Chiar daca se anunta o furtuna puternica la orizont, sansele sa te ocoleasca sunt destul de mari. De asemenea, poate sugera sansa unui nou inceput.Spre deosebire de Moarte, care indica sfarsitul natural, prin Cartea de tarot 10 de Spade este simbolizat sfarsitul samavolnic, cateodata chiar prin violent, asadar si inainte de vreme. Desi acest sfarsit este deseori in legatura cu o grea incercare de viata. Multitudinea de spade simbolizeaza un cumul de forte al ratiunii, care trage o violenta linie de final. Prin aceasta poate fi exprimat finalul unor experience extrem de valoroase, avand totodata si o importanta cruciala, dar si al unor situatii neplacute, obiceiuri proaste, precum si al unor etape apasatoare, vatamatoare ale vietii. Este vorba despre o despartire dureroasa. Daca aceasta este insa traita cu sentimentul de apasare sau ca o interventie chirurgicala, cu usurare in final, nu poate fi stabilit decat din context. Doar celelalte carti pot spune, daca sfarsitul survenit a fost necesar sau gresit, absurd sau inainte de vreme.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Regele de Monede

Aceasta persoana din viata ta a obtinut un mare succes material si il imparte cu generozitate cu tine. Aceasta persoana (de cele mai multe ori un barbat) este foarte protectoare si te povatuieste intelept. El este ferm inradacinat, e de nezdruncinat, iar aceasta stabilitate a lui iti ofera putere.In planul constiintei noastre Cartea de tarot Regele de Monede indica dirijarea atentiei spre aspectele realului, orientarea spre realizabil, in loc de a ne irosi zadarnic in urmarirea unor teluri fixate prea sus.Cartea de tarot Regele de Monede reprezinta acea etapa, in care, pe de o parte, incercam sa ne formam o imagine asupra lumii, durabila si cat mai conforma cu realitatea, iar pe de alta parte ne straduim, pe cat posibil, sa transpunem in fapt dorintele si bunele noastre intentii. Cartea de tarot Regele de Monede, dotat cu viclenie taraneasca, inseamna, ca in prim plan se afla pentru noi actiunea, rezultatul palpabil si ca, printre altele, progresam cu iscusinta (si spre totala satisfactie) pe calea pasilor marunti, atunci cand ne dam seama ca marele nostru scop nu poate fi atins.In planul relatiilor personale Cartea de tarot Regele de Monede inseamna ca pentru noi conteaza mai mult trainicia, prietenia adevarata, siguranta, fidelitatea si apropierea plina de caldura decat schimbarea sau farmecul noului. In acest domeniu isi gasesc expresia in mod pregnant voluptatea si capacitatea de a savura placerea, caracteristice Regelui de Monede.Cartea de tarot Regele de Monede arata eforturile noastre pe relatii de voluptate, in care sa ne simtim in siguranta si la adapost. In unele cazuri, Cartea de tarot Regele de Monede exprima vointa de intemeiere a unei familii. insa atunci, cand nevoia de siguranta ne este amenintata, Cartea de tarot Regele de Monede poate indica si o forma periculoasa de gelozie.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 5 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza pierderea, regretul, dezamagirea, disperarea. Daca apare inversata, ea iti aduce mesajul ca este posibila gasirea unui obiect pierdut, ratacit. Sau poate cineva care a iesit din viata ta vrea sa se intoarca. Poate un partener de afaceri doreste reluarea proiectelor. Ceva ce a fost stricat in trecut se repara.In planul constiintei, Cartea de tarot 5 de Cupe inseamna ca am trait experienta dezamagirii si durerii, ca acum suportam consecintele. Este posibil sa ajungem astfel la o conceptie mai matura si mai pragmatica asupra vietii, renuntand la anumite sperante naive si nerealiste. Sensul mai profund al cartii isi gaseste expresia in situatiile cand devenim constienti ca motivele dureroasei noastre experiente rezida in unele neglijente, neatentii sau chiar propria noastra descurajare, precum si atunci cand suferinta provocata de aceasta traire ne determina sa punem sub semnul intrebarii anumite atitudini anterioare si sa ajungem la concept de viata si atitudini noi. In domeniul relatiilor noastre personale Cartea de tarot 5 de Cupe semnifica, ca o legatura importanta a esuat sau am fost dezamagiti in urma unui contact de care ne-am legat mari sperante. Cand este vorba despre destramarea trista a unei legaturi bazate pe iubire si tandrete, ar trebui sa ne punem intrebarea, in ce a constat contributia noastra personala la acest esec. Posibilitatea de a invata din greseli in loc de a le repeta ni se ofera insa numai cand intelegem cauzele greselilor.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 9 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza curajul, perseverenta, testarea credintei. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca trebuie sa fii atent la deciziile pe care urmeaza sa le iei. Ele iti pot periclita o pozitie daca nu esti atent. In conflicte, nu este indicat sa intri in defensiva, ci sa-ti sustii parerea cu argumente solide.Pana acum v-ati aratat incapatanat sau v-ati prezentat ca o persoana negativista. Vi s-a citit pe fata faptul ca va simteati amenintat si ca v-ati baricadat in spatele unui zid de aparare. Incercati sa priviti problema o data si din alt punct de vedere. Va veti da seama ca, in fond, nu este primejdioasa. Aratati faptul ca va simtiti amenintat si ca suntem ferm hotarat sa -va aparati din rasputeri. Faceti sa fie limpede ca, in aceasta problema, este mai bine sa fiti lasat in pace. Daca tocmai ati facut un pas important, ar trebui sa va folositi intreaga forta de care dispuneti, pentru a nu va intoarce sau a recidiva. Chiar daca inca nu ati remarcat vreo primejdie, ar trebui sa fiti cu bagare de seama si sa ramaneti vigilent. Purtati inca rani, care trebuie sa se vindece. Aparati-va, si nu permiteti cicatricelor sa se redeschida. Evitati orice tentatie, care v-ar putea face sa recidivati.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Asul de Monede

Cartea de tarot Asul de Monede indica, la fel ca si ceilalti asi, o sansa aflata la indemana noastra. Este vorba de a descoperi in noi insine sau in situatia actuala o sansa, care, in sensul elementului pamant, reprezentat prin monede sa ne duca spre rezultate favorabile: spre o bogatie exterioara, dar mai ales interioara. Pe langa Asul de Cupe, Cartea de tarot Asul de Monede este cea mai norocoasa carte a Micii Arkana. Insa, acest noroc nu pica din senin, ci se vrea descoperit. Este posibil ca munca de cautare, sa fie legata de mari eforturi. Insa rezultatul, nu numai ca este de cea mai buna calitate si totodata de durata, dar ne si satisface in cel mai inalt grad.Ati aratat ca sunteti in asteptarea marii sanse sau ca mizati pe norocul dumneavoastra. Daca pana la urma aceasta atitudine se va dovedi corecta sau daca v-ati asumat degeaba rolul norocosului veti putea afla de la cartea etalata la pozitia 1. Daca si ea va va confirma asteptarile, veti afla de la cartea etalata la pozitia 5 cum trebuie sa procedati, pentru a va gasi norocul.Aratati tuturor ca sunteti perfect constient de marile sanse ce vi se deschid si ca sunteti dispus sa faceti absolut totul, pentru a fructifica aceasta ocazie (unica) de a va fauri norocul. Manifestati-va plin de incredere si hotarare, nu lasati sa planeze nici o indoiala asupra perseverentei si capacitatii dumneavoastra de rezistenfa.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 6 de spade

Cartea simbolizeaza o transfomare pe care nu o doresti neaparat, dar care este necesara. Fii atent la ce se intampla in jurul tau. Constientizarea unor situatii iti aduce perspective care iti schimba modul de gandire si de actiune.Cartea de tarot 6 de Spade indica o schimbare, datorita careia debarcam pe tarmuri noi. Sub aspectul pornirii la drum, Cartea de tarot 6 de Spade se situeaza intre pornirea plina de veselie a Eroului in calatorie, asa cum il prezinta Faetonul (VII), si plecarea cu inima grea, simbolizata de Cartea de tarot 6 de Spade. Important este ca debarcam pe noi tarmuri, fiind obligati sa parasim vechiul tarm fara sa stim prea bine, ce ne va astepta de cealalta parte. Cartea de tarot 6 de Spade arata durerea despartirii, nesiguranta, temeri si griji, dar si o anumita doza de curiozitate si interes cu privire la ce va fi. Este important sa retinem ca Noul Taram, spre care ne indreptam, nu reprezinta neaparat desfiintarea raporturilor existente, ci poate la fel de bine sa insemne si un pas pe plan interior: patrunderea in noi domenii, invatarea unor reguli de joc sau cunoasterea unor forme de viata inca necunoscute, eventual contactul cu alte culturi sau religii. In I Ging si in mitologie, traversarea apei semnifica intotdeauna un pas de la multime spre unitate.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Valetul de Monede

Cartea simbolizeaza manifestarea, oportunitatea financiara, o slujba noua. Ceva din viata ta duce spre o mare realizare. Simti potentialul succes. Pare ca un diamant neslefuit de asteapta sa-ti arati talentul. Daca iti apare inversata, cartea iti transmite mesajul ca ainevoie de flexibilitate. Nu te indeparta de adevar si urmareste logica.In domeniul constiintei prin Cartea de tarot Valetul de Monede se indica ocazia de a ajunge la rezultate palpabile. Intrebarile, incertitudinile, presupunerile, pe care le-am purtat in noi atata vreme, pot fi acum solutionate prin intermediul unui impuls exterior substantial. Planurile dobandesc structura, intentiile sunt transpuse in fapte. Ideile, ramase pana acum mai degraba un fel de exercitiu spiritual, sunt transpuse in viata sub forma acestui impact.In ceea ce priveste relatiile noastre, Cartea de tarot Valetul de Monede desemneaza de asemenea o ocazie buna de a dobandi valoroase experiente, de mare durabilitate. Spectrul se intinde de la experienta senzuala unica, pana la sansa de a cladi o legatura de durata. Cartea de tarot Valetul de Monede poate reprezenta initiativa sau pasul care transforma un flirt intr-o relatie de durata. In cadrul legaturilor existente, prin Cartea de tarot Valetul de Monede este intotdeauna indicat un impuls palpabil, prin care se solutioneaza, pentru perioade indelungate, atitudini pana acum divergente, precum si imbolduri de mare eficienta pentru evolutiile viitoare.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 8 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza izolarea, restrictiile impune de sine, incarcerarea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca ai nevoie de o deblocare. Libertatea vine din spargerea zidurilor in care te-ai inchis singur. Mergi inainte spre telul tau.Cartea de tarot 8 de Spade poate exprima si singuratate, atunci cand traim fara un partener de viata. In acest caz, Cartea de tarot 8 de Spade arata ca nu suntem dispusi sa ne legam de cineva, cu toate laturile avantajoase dar si toate riscurile, pe care le implica un astfel de pas si, totodata ne cere, sa cream intai premisele interioare care apoi, sa duca pe un plan exterior la realizarea intalnirii.Va manifestati inhibat. Poate ca nu oricine este in masura sa observe acest lucru. Observatorul avizat va remarca insa ca ascundeti sau reprimati un lucru important. Cartea de la pozitia 2 indica, probabil, ce ascundeti, in timp ce cea de la pozitia 5 va arata ce atitudine puteti adopta in continuare. Aratati ca deveniti stapan pe sentimentele dumneavoastra si ca va puteti impune acest pas. Nu este indicat insa sa procedati in acest mod decat daca aceasta limitare nu se va perpetua. In caz contrar, este mai bine sa cumpaniti totul inca o data. Daca aceasta talmacire nu va spune nimic, cartea are aici urmatoarea semnificafie: Nu va rusinati de retinerile dumneavoastra, aratati-va timiditatea si sfiala.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 6 de bate

Se intrevede o victorie. Daca ai fost implicat intr-un conflict, se anunta un castig de cauza. Poti sa te astepti la vesti bune in cariera. Ti se poate implini un vis, te inscrii la un curs de dezvoltare personala la care doreai sa participi de multa vreme. Sau poate iei un examen pentru care ai invatat foarte mult. Eforturile sunt rasplatite.Cartea de tarot 6 de bate este o carte a victoriei, succesului, recunoasterii si, legat de acest lucru, si expresie a bucuriei, multumirii si, in unele cazuri, chiar a satisfactiei. Cartea de tarot 6 de bate este prezentarea oficiala a succesului si proclamarea victoriei. In probleme legate de viata cotidiana Cartea de tarot 6 de bate poate insemna doar un indiciu privind o veste buna, fara a semnifica nimic spectaculos. Cartea de tarot 6 de bate arata ca eforturile si stradaniile noastre sunt incununate de succes. In unele cazuri constituie un indiciu cu privire la un succes surprinzator, dar nemeritat.In plan profesional Cartea de tarot 6 de bate inseamna ca putem conta pe succes si recunoastere. Ea arata ca prestatiile ne sunt onorate, ca a meritat sa depunem eforturi, ca suntem intr-o perioada norocoasa. Cartea de tarot 6 de bate prezinta succesul in legatura cu situatii mai deosebite: acel „summa cum laude" al unui examen trecut cu brio. Cartea de tarot 6 de bate il prezinta pe invingatorul in alegeri, pe artistul care incepe sa-si castige popularitate si faima, numirea intr-o functie interesanta si fireste, orice forma de avansare.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Marele Preot

Este important sa ramai fidel planurilor tale si sa iti urmaresti indeaproape interesele. Fii loial celor care sunt alaturi de tine si nu ezita sa ceri ajutorul ori de cate ori ai nevoie. Daca si ei au nevoie de tine, atunci fii si tu alaturi de ei.Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza lumea credintei si profunda incredere, izvorata din certitudinea pe care ne-o ofera credinta. In vechile timpuri era considerat una din cele 3 carti protectoare ale Tarotului, care, in principiu, influentau cursul evenimentelor favorabil. Aceasta inseamna foarte mult, intrucat fortele de incredere exprimate de catre Cartea de tarot Marele Preot se refera atat la increderea in noi insine, cat si la increderea intr-un sens profund al vietii noastre personale si la increderea privind viitorul, care izvoraste din ea. Cartea de tarot Marele Preot ne arata calea spre etica si virtute si reprezinta principiile noastre personale, izvorate din valorile morale fundamentale.In planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot Marele Preot arata ca ne aflam intr-o faza in care increderea si atractia reciproca sunt in crestere, in care evoluam in baza unor idealuri privind relatiile de parteneriat si in care, in comportamentul nostru caracterizat de valorile morale fata de partener, determinant devine virtutea personala.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții