Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop tarot zilnic 25 ianuarie 2023

Written By NIKE B. on marți, 24 ianuarie 2023 | 21:54



Horoscopul tarot zilei de 25 ianuarie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC Imparatul Ai parte de protectie suplimentara astazi, insa asta nu inseamna ca trebuie sa te comporti irational. Nu iti asuma riscuri inutile care sa necesite alt sprijin. Ai incredere in tine, insa fii precaut. Fii responsabil de ceea ce se intampla cu tine, dar si constient de ceea ce se intampla in jurul tau.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR Eremitul / Pustnicul Corect sau gresit sunt notiuni importante. Dar astazi este mult mai important sa faci ceva decat sa nu faci nimic. Lipsa actiunii poate fi mai dureroasa decat greseala. Atentie la alegerile pe care le faci pe parcursul zilei.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Regina de cupe Regina de cupe este o persoana spirituala, dornica merau sa ajute, mai ales cand cineva are probleme de ordin sentimental. Aceasta persoana poate fi mama, sotia, o buna prietena care este mereu acolo cand ai nevoie de o vorba buna.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic RAC Regina de spade Regina de spade aduce mesajul ca alegeri grele urmeaza sa fie facute cat de curand. Atentie ce decizii iei, astfel incat ele sa nu-ti dea peste cap viata de familie. De asemenea, se recomanda atentie sporita in preajma persoanelor prea binevoitoare. Isi pot arata adevarata fata si risti sa fii dezamagit.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 8 de cupe O persoana din viata ta vrea sa se indeparteze. Calatoria lui ar putea sa nu fie permanenta. Poate fi nevoia unei redescoperiri, poate fi nevoia de a aduce mai multi bani. Poate fi nevoia de a acumula mai multa experienta. De asemenea, cartea poate simboliza faptul ca o persoana pe care ai crezut-o foarte importanta pentru tine se dovedeste a fi mai putin semnificativa decat credeai. Cartea mai ascunde si cateva elemente misterioase. Poate incerci sa faci ceva pe ascuns, sa nu afle multa lume. Sau poate cineva incearca sa-ti faca o surpriza.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Regina de bate Cartea sugereaza exuberanta, caldura, vibratia, determinarea. Urmeaza o perioada de incredere de sine si de idei inovatoare. In viata ta poate intra cineva care sa-ti aduca o bogatie de cunostinte sau noi perspective asupra unei situatii. Inteligenta si gratia sunt cuvintele cheie ale acestei carti. Mergi inainte cu inteligenta si diplomatie.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 2 de cupe Caduceul si Leul par a fi impreuna in acesta card, sugerand o uniune sanatoasa care duce la o transformare fizica si spirituala a fiecarui partener. Cartea simbolizeaza casatoria, juramintele, seriozitatea pe care o impuneun parteneriat, de afaceri sau romantic. Daca ai o relatie la inceput de drum, aceasta carte poate fi un semn ca e mometul sa treceti la un alt nivel. Sau, daca esti singur, ea iti poate da speranta ca jumatatea ta este undeva aproape si urmeaza sa o intalnesti in curand.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 6 de bate (inversata) Cartea simbolizeaza recunoasterea publica, victoria, progresul, increderea de sine. Daca apare inversata, acest card iti transmite mesajul ca succesul tau genereaza competitor. Cineva nu este foarte multumit de reusitele tale si incearca sa-ti puna piedici. Ai de ales: fie faci un pas in spate si incerci sa nu epatezi cu succesul tau, fie descoperi adversarul si incerci sa-l ocolesti, pentru a nu-l starni.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Valetul de cupe Cartea simbolizeaza un mesaj, un inceput creator, sincronicitate. Un mesaj de departe aduce semnele unei posibile colaborari. Comunicarea este foarte importanta. Se deschide calea unui dialog, a unei negocieri. Se naste un parteneriat. Se anunta o perioada plina de oportunitati.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 8 de bate Cartea simbolizeaza viteza, actiunea, calatoriile, miscarea, schimbarea. Succesul poate fi atins atat timp cat actionezi in viteza. Urmeaza un proces rapid de schimbare caruia nu trebuie sa te opui. Nu lasa alte lucruri sau alti oameni sa te distraga de la ceea ce ai de facut.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic VARSATOR Diavolul Instinctele iti sunt deturnate de ceva si poti lua decizii gresite. Este indicat sa nu faci nicio presupunere, caci poate sa nu aiba temei si risti sa actionezi din eroare. Evita orice actiune din impuls. Ai putea sa te simti rusinat mai tarziu de comportamentul tau.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Lumea Ocupa-ti locul in lume, caci ai si tu menirea ta! Nu trebuie sa te simti instrainat. Croieste-ti drum prin labirintul vietii. Ai abilitatea de a aborda si rezolva orice situatie iti apare in cale. Chiar daca azi nu iti este usor, eforturile iti vor fi rasplatite. Fii increzator!




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții