Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul Runelor săptămâna 9-15 ianuarie 2023

Written By NIKE B. on luni, 9 ianuarie 2023 | 06:48



Horoscopul Runelor 9-15 ianuarie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Horoscopul runelor 9-15 ianuarie 2023, oferă câteva descrieri generale. Runele prevestesc în această săptămână săai grijă la sfaturile și sarcinile primite într-o situaţie anume. Intră în această afacere foarte precaut și fii sigur de deciziile luate în orice moment.Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 9-15 ianuarie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Runa etalata – Raido : Totul in viata vine in cicluri. Recunoscand acest lucru si urmandu-le, vei avea succes rapid si eficient. Ar trebui sa iti aliniezi stilul de viata dupa sezoane, onorandu-le adevarul. Nu te teme de vremurile provocatoare, sa stii ca atunci cand ceva este mai greu, va deveni mai usor in viitor. Totul are si o parte opusa. Provocarile te vor conduce spre recompense la fel de mari si bune.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Runa etalata – Sowulo : Daca crezi ca o situatie este prea dificila acum pentru tine si ca iti consuma multa energie, mesajul runei este ca ai nevoie sa te odihnesti ca sa iti reincarci bateriile. Reintoarce-te la hobbyurile abandonate, comunica mai mult cu familia, cu rudele, cu vechi prieteni. Da-ti voie sa te relaxezi in compania lor, primeste iubirea si grija lor.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

O săptămână destul de echilibrată din toate punctele de vedere. O vizită la oamenii dragi ţie o să te repună pe un făgaş normal. Ultima perioadă a fost cam haotică şi lucrul acesta s-a văzut în toate privinţele vieţii tale.Gemeni, veți primi vești bune: un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă.Runa etalata – RAIDO. Runa Raido este simbolul calatoriei, a carului de razboi sau a tot ce inseamna cerc si mersul in bucla. Energia sa este de pamant precum o roca vulcanica si este conectata cu Tyr, zeul curajului si bataliilor vietii de zi cu zi. Raido transmite ca poti crea ca cerc in timp ce tu stai in mijlocul sau. Cuvinte ca reincepere, repetare, relocare, reconciliere, renegociere sau recirculare provin din energia acestei rune. Raido iti vesteste aici o viitoare calatorie benefica sau o mutare in alt spatiu. Esti in miscare insa oriunde te va duce roata vietii, tu trebuie sa ramai centrat in mijlocul cercului.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

În relaţia pe care o ai, nu cauta doar un parteneriat şi o împlinire sufletească. Respectul şi iubirea trebuie să fie pe primul plan, mai ales când sunteţi la început de drum. La locul de munca este o săptămână destul de agitată şi te poţi concentra greu.Rac, sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Astrele vă prezic o călătorie. Are, n-are bani, el pleacă. Foarte încăpățânat în privința asta, mai ceva ca Taurul. Nativul zodiei Rac face carapacea mare și pleacă!Runa etalata – URUZ : Aceasta este runa sfarsiturilor si a noilor inceputuri. Este o runa a tranzitiei ce indica faptul ca viata pe care ai trait-o pana acum trebuie sa se schimbe ca sa faca loc unei noi forme. Daca cineva sau ceva de care esti legat emotional iese din viata ta, runa Uruz iti reaminteste ca este un proces natural al vietii. Invata sa te adaptezi momentului, folosind puterea masculinitatii sau a feminitatii tale ca suport si cauta oportunitatea ce se afla in spatele oricarei transformari.

Leu (23 iulie - 22 august)

Te înconjori de conflicte şi argumente care nu îşi au rostul într-o situaţie anume. O pierdere de vreme şi energie, care nu îţi aduce nimic bun. Încearcă să te aduni pentru a face faţă acestei săptămâni.Leu, o săptămână de forță, mai anevoioasă. Astrele vă încurajează să fiți puternici. Urmează o săptămână anevoioasă pentru acest semn.Runa etalata – WUNJO (cu fata in jos). Wunjo indica ca te-ai putea simti ca si cum fericirea te evita. Fericirea pe care o cauti este deja a ta, dar este nevoie sa dai drumul trecutului inainte sa gasesti bucuria din tine. Nu te teme sa iti permiti sa mergi mai departe, meriti fericire care te asteapta.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară, uraganul. Nu le supărați, nu le provocați pentru că vă pune pe tapet tot ce înseamnă hărnicia. Calmați-vă, nu explodați pentru că totul se aranjează.În familie pot apărea câteva certuri, ce pot fi echilibrate cu cu uşurinţă... doar că există dorinţă. Inima ta este liberă pentru a primi în viaţa ta, o nouă dragoste. Fii încântat de această nouă relaţie, care o să fie fix pe sufletul tău.Runa etalata – Ansuz : Aceasta runa e folositoare pentru situatia ta general de viata. In curand poti primi un cadou. Poate un vechi prieten ce reapare brusc in viata ta iti va da ocazia sa afli ceva despre el/ea sau pur si simplu te va uimi. Esti norocos in aceasta perioada. Daca inca nu ai vazut asta, vei vedea in curand ca vei primi ceva valoros care nu e de natura materiala.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, în sfârșit veți găsi rezolvarea problemelor care vă frământă. Sunt sfătuite de astre să facă un consiliu de familie, să întrunească trupele și să pună cărțile pe față. Faptul că alegi mai mulţi bani, nu este mereu cea mai bună variantă. Uneori visele ar trebui puse pe primul plan, pentru că îţi vor aduce fericirea de a iubi ceea ce faci. Te poţi îndrăgosti la locul de muncă de un coleg nou!Runa etalata – DAGAZ. O descoperire majora iti este la indemana. Rezultatul potrivit este inevitabil dar nu e previzibil. Momentul este potrivit iar transformarea ce te asteapta este de succes in calatoria vietii tale. Zorii zilei au lasat locul luminii puternice a zilei pline. Insa tine minte sa nu te scufunzi total in viitor pentru ca ar fi ceva nesabuit de facut. Ramai in prezent.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Masa în familie trebuie să fie lucrul cel mai important pentru tine, acasă. Ai nevoie de încărcarea bateriilor alături de cei dragi. Fii mai temperat în discuţiile cu superiorii pentru că poţi avea suprize neplăcute.Scorpion, aveți răbdare și nu forțați mâna norocului, pentru că toate lucrurile frumoase se întâmplă atunci când aveți răbdare. Runa etalata – GEBO, inversata. Gebo semnifica interactiunea divina dintre doua persoane. Este simbolul mainilor incrucisate din parteneriatele buna, a imbratisarilor si a strangerilor de mana. Gebo inversata aici iti vesteste atentie pentru ca exista un dezechilibru intre ceea ce dai si ceea ce primesti intr-o relatie sau in mai multe. Vezi de ce dai mai mult decat primesti. Vezi de ce nu dai atat cat primesti. Energia sa este a intelegerilor, cadourilor, promisiunilor de alianta, companionilor in iubire sau in afaceri dar si in casatorie. Exista multa energie de caritate si implicare cu grija buna atasata acestui simbol. Gebo este conectata cu Odin, Tatal Ceresc si cu Freyja, Mama absoluta.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător, o suită de schimbări majore benefice. Schimbările vin pe luni, marți.Gelozia bat-o vina, îţi creează probleme de tot felul în cuplu! Nu fă o tensiune dacă motivul nu este unul bine întemeiat. În planul financiar poţi avea venituri neaşteptate.Runa etalata – HAGALAZ : Poate te-ai trezit inconjurat de evenimente negative aflate aparent in afara controlului tau. Faptul ca primesti aceasta Runa indica faptul ca te-ai temut de vreun prapad in siguranta ta, in munca, in relatii sau in realitatea cotidiana. Este necesar sa realizezi ca tu nu esti la mila si dispozitia circumstantelor externe. TU iti creezi propria realitate. Cu alte cuvinte, natura ta este cea care creaza ce se intampla, deci nu esti catusi de putin neajutorat. Examineaza cu atentie situatiile din jurul tau si propriile credinte si atitudini despre ele. Runa Hagalaz te informeaza ca tu detii solutiile chiar in propriile-ti maini.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Un nou proiect sau o avansare în funcţie este surpriza de la serviciu. Nu tergirversa în a te gândi prea mult la această oportunitate. Vei avea multe zâmbete pe faţa ta, în această săptămână.Capricornul va afla un adevăr foarte important care vine cu marcaje asupra lui. Sunt puși pe schimbări majore încă de la începutul anului, dar, acum, vin schimbări și mai majore. Ce ați făcut, aia primiți!Runa etalata – Inguz: Cand apare aceasta runa, mesajul este sa fii mai atent la ceea ce se intampla in jurul tau, sa petreci mai mult timp in natura. Sa fii atent la ceea ce se petrece in corpul tau, sa ai grija de dieta si de programul de exercitii.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Deşi ai făcut faţă unei perioade foarte grele, fără mult sprijin de la cei din jur… tot mai ai de arătat ceva. În plan personal lucrurile se schimbă în rău şi ai nevoie de o pauză sau de încheierea unei relaţii toxice. Vin zile senine, chiar dacă în această perioadă nu le vei vedea.Vărsătorii au de gând să își mărească familia: fertilitate și belșug. Peste puțin timp dorințele voastre vor deveni realitate.Runa etalata – Laguz (inversata): Simti nevoia sa ignori un adevar evident. Ca un sot care, desi stie ca este inselat, nu vrea sa recunoasca. Aparitia acestei rune inversate te avertizeaza ca nu este nevoie sa ramai intr-o situatie dureroasa de dragul aparentelor. Paraseste acel loc cat mai repede posibil.

Pești (19 februarie - 20 martie)

În ultima perioadă, nu ai mai făcut fapte bune pentru sufletul tău. Totuşi, poate fi o bună pentru a dona sânge şi să ajuţi oamenii nevoiaşi. În relaţia de cuplu lucrurile merg bine şi ai o energie bună.Pești, iar ați dat lovitura! Salt rapid calitativ în existența voastră!Runa etalata – Perth : Trecutul este stiut, stii deja ce a dus la evenimente si relatii din trecut si cel mai important, iti stii vechiul mod de a gandi. Poti gandi despre ele ca au fost minunate insa problema este ca ele nu mai functioneaza, deci nu te mai ajuta sa mergi inainte. Daca te duci inapoi la acel mod de a fi, iti vei incetini dezvoltarea. Este important sa intelegi asta. In acelasi timp, nu stii ce sa gandesti si ce sa faci in continuare. Nu ai nici cea mai mica idee. Insa, in ciuda confuziei, acum poti face multe. Uita de trecut si nu te mai gandi prea mult la rezultatul final al acestor actiuni. Incearca sa traiesti aici si acum.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții