Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Lună nouă în Vărsător 21 ianuarie 2023

Written By NIKE B. on vineri, 20 ianuarie 2023 | 08:24





Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. .

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Energie proaspătă curge din Univers sub Luna Nouă a Vărsătorului. Sosind pe 21 ianuarie, această Lună Nouă este un moment blând pentru a planta semințe, a stabili intenții și a lua în considerare tot ceea ce ai putea atrage. Stabilirea intențiilor și obiectivelor pot fi benefice pentru a-ți schimba viața ca să fii mai aliniat cu sinele înalt. Totul capată un sens, un scop, ai o țintă. Stabilirea intențiilor și transmiterea dorințelor către Univers sunt instrumente grozave care pot da rezultate pozitive. Dar există un apel sub această Lună Nouă: să fii blând în abordarea ta.

Ce se întâmplă dacă renunțăm la ideea de vise mari și obiective mărețe? Ce se întâmplă dacă renunțăm la ideea că trebuie să fim productivi și cu un scop precis tot timpul? Ce se întâmplă dacă am scăpa de ideea de a ne strădui intens și ne-am permite doar să fim? A existat o energie cosmică puternică în ultimele luni care ne-a condus în subconștient. Această energie a fost alimentată de Mercur și Marte retrograde, care sunt ambele, acum, în faza lor de umbră post-retrogradă. În timpul fazei de umbră, tot ceea ce a fost ascuns, tot ce a pândit în lumea ”secretă”, se ridică, dându-ne un sentiment mai mare de claritate, înțelegere și conștientizare. În timp ce această Lună nouă în Vărsător poartă într-adevăr ceva energie proaspătă și va ajuta la curățarea pânzelor de păianjen în orice călătorie interioară am fi făcut, este nevoie de multă conștientizare. Dar trebuie să fim blânzi cu noi înșine și, în cele din urmă, să nu punem atât de multă presiune asupra noastră. Tocmai am ieșit dintr-o călătorie întunecată și lungă, trebuie să avem răbdare și să ne acordăm un pic de răgaz pentru a ne trage sufletul. Luna nouă din Vărsător se întâmplă, de asemenea, să fie prima a anului lunar și cade la 1 grad de Vărsător, un grad cu încărcătură karmică. Chiar și cu pânzele de păianjen din călătoria ta în lumea subconștientului, s-ar putea să simți în mod natural fluxul noilor începuturi care apar în viața ta.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Luna Noua in Varsator – BERBEC Aceasta este o Lună nouă de bun augur pentru prieteniile și relațiile tale. Preia inițiativ și alege să faci niște planuri semnificative cu grupul tău de prieteni sau expune-te acolo, fă-ți simțită prezența, alăturându-te unui club pentru a intra în legătură cu mai mulți oameni. Este un moment minunat pentru a construi mai multă comunitate în viața ta și pentru a consolida legătura dintre tine și cercul tău de prieteni apropiați.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna Noua in Varsator – TAUR Viața ta profesională este luminată sub această Lună întunecată, așa că este timpul să ieși din zona ta de confort și să începi să faci o diferență semnificativă. Dacă te afli în căutarea unui nou loc de muncă sau decizi să începi un proiect sau să îl termini pe cel actual, acum este un moment grozav pentru a începe ceva nou și pentru a rezolva tot ce ai amânat sau ai lăsat neterminat din anumite circumstanțe.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Luna Noua in Varsator – GEMENI Planeta ta conducătoare, Mercur, ajunge în sfârșit la sfârșitul retrogradului său, așa că sub această Lună nouă, „mâncărimea” ta de aventură și de mișcare înainte este la cote maxime. Folosește acest impuls de motivație mentală la mijlocul iernii pentru a începe să îți faci niște planuri de călătorie de primăvară sau pentru a studia în sfârșit un subiect care v-a stârnit interesul sau a începe un nou hobby care îți place.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Luna Noua in Varsator – RAC Intuiția ta este foarte puternică în acest moment lunar introspectiv și inovator, așa că este un moment bun să te exersezi să ai încredere în intuiția ta și instinctele tale. Dacă ai o bănuială despre cineva din viața ta sau ai un sentiment bun despre un anumit proiect sau investiție, mergi cu intuiția și cu ce îți spune ea să faci. Uneori, sinele tău interior știe cel mai bine ce este mai pur și mai benefic pentru tine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Luna Noua in Varsator – LEU O nouă relație importantă s-ar putea forma în viața ta acum, deoarece această Lună nouă are loc în casa ta de parteneriate. Ești în căutarea unor potențiale scântei cu oameni atât în dragoste, cât și în afaceri, iar acum este un moment minunat pentru a te angaja față de cineva și a face planuri pentru un viitor comun. Ai încredere în Univers.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Luna Noua in Varsator – FECIOARA Este timpul să-ți refaci ritualurile personale de sănătate. Să ai grijă de mintea și corpul tău este la fel de important ca să ai grijă de lista de lucruri de făcut, așa că folosește această Lună nouă pentru a-ți reseta „ceasul” de îngrijire personală și pentru a începe să acorzi mai mult timp în rutina ta pentru obiceiuri sănătoase. Accesează piața locală pentru produse proaspete sau alătură-te unui curs de exerciții de grup pentru a te stimula pentru un flux de energie reîmprospătat.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Luna Noua in Varsator – BALANTA Această Lună nouă plină de emoție îți smulge stringurile inimii, așa că s-ar putea să descoperi că vibrezi pe o frecvență mai romantică decât de obicei, mai ales având în vedere că planeta ta guvernantă, orientată spre iubire, Venus, își încheie retrogradul pe 29 ianuarie! Acesta este un moment fabulos pentru a-ți începe flirtul și pentru a face mai mult loc în programul tău pentru întâlniri pasionate și nopți de relaxare în doi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna Noua in Varsator – SCORPION Familia este o parte importantă a vieții tuturor, dar asta nu trebuie să arate pentru tine chiar la modul tradițional. Folosește energia de colaborare a acestei perioade de Lună nouă, pentru a te inspira să ajungi să te conectezi cu prietenii care se simt ca o familie aleasă. Înconjurarea de oameni care te fac să te simți ca acasă și confortabil în pielea ta, te va împrospăta și te va energiza.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna Noua in Varsator – SAGETATOR Dacă ultimele săptămâni de Mercur retrograd ți-au dat de lucru suplimentar în programul tău și te-au lăsat în urmă cu sarcini, această Lună nouă energizantă ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a începe să schimbi aceste lucruri. Ești binecuvântat cu o explozie de vigilență mentală, așa că folosește-o pentru a ajunge din nou la prieteni, a ajunge din urmă cu proiectele și sarcinile, și, bineînțeles, pentru a intra într-un nou pas zilnic, o rutină sănătoasă.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Luna Noua in Varsator – CAPRICORN Atât Venus, cât și Mercur au retrogradat prin semnul tău în ultima lună, așa că nu te învinovățește nimeni dacă ai avut parte un început de an confuz și lent. Din fericire, această Lună nouă ușoară, dar constantă, te va aduce înapoi la momentul prezent și te va face să te bucuri din nou de viață. Concentrează-te pe a merge mai departe spre obiectivele tale tangibile.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna Noua in Varsator – VARSATOR Este sezonul zilei tale de naștere, iar această Lună nouă este aici pentru a-ți oferi un început strălucitor, cu o fundă deasupra, împachetat ca un cadou. Acesta este un moment important pentru a-ți canaliza încrederea și pentru a-ți îmbrățișa pe deplin excentricitățile unice. Oriunde alegi să-ți pui inima acum poate fi atins, așa că stabilește-ți standardele ridicate și crede în puterea ta personală.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna Noua in Varsator – PESTI Natura introspectivă a unei Luni noi ne poate ajuta să vedem în noi înșine mai multă claritate, așa că pentru un Pești cu minte spirituală ca tine, este un moment grozav să-ți trimiți intențiile în Univers cu un ritual frumos pus la punct. Pune-ți timp deoparte pentru a-ți scrie dorințele de Lună nouă, meditează la obiectivele tale cu un cristal care îți creează încrederea sau rostește câteva afirmații pozitive, cu voce tare, în oglindă, aspecte care te vor ajuta să îți aduci visele la realitate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții