Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Urmează Luna schimbărilor majore

Written By NIKE B. on marți, 31 ianuarie 2023 | 09:28





Horoscopul special Urmează Luna schimbărilor majore pentru zodii

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Iata citeste acum si aici horoscopul Lunii Februarie 2023 realist si bine conturat pentru fiecare zodie. Suntem intr-o perioada de progres tehnologic, dar si dupa cum se vede si de multa degradare a personalitatii umane, haideti asadar sa fim mai buni si mai spirituali. Saptamana de saptamana trebuie sa ne dam seama ca putem mai mult, pentru a progresa, pentru a deveni mai perfecti, pentru a ne uni cu divinitatea. Mai mult, avem datoria sacra sa aparam drepturile si libertatile castigate cu atatea sacrificii, daca nu pentru noi macar pentru copii nostri si generatiile care vor veni. Sa invatam de la inaintasii nostri ca spiritul liber si mintea deschisa intru Dumnezeu aduce progresul si mantuirea noastra.











Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Trebuie sa ai mai multa rabdare cu cei din jurul tau vine cu lecții importante pentru nativii Berbec. Trebuie sa invatati sa aveti mai multa rabdare si intelegere cu cei din anturajul vostru personal sau colegial si sa acceptati ca nu toata lumea poate avea acelasi ritm cu voi. Va fi important sa nu mai grabiti lucurile si nici sa nu mai incercati sa schimbati totul dupa cum vedeti voi lucrurile. Lasati celorlalti dreptul sa aleaga, sa faca lucrurile in felul lor, liberi si nestingheriti. Si multumirea va fi astfel de toate partile. Pe planul dragostei, luna martie poate aduce surprize frumoase celor care-si deschid inimile. Berbecii o duc bine la capitolul sănătate, căci au o imunitate de invidiat. Totuși, lucrurile nu sunt la fel de simple și atunci când vine vorba despre dragoste. Nativii se feresc uneori de dragoste și se simt bine când sunt singuri, dar horoscopul lunii îi îndeamnă să își găsească un partener de cuplu. Cei născuți în această zodie apreciază banii și acest lucru se va vedea din plin în această lună. Din punct de vedere al carierei, cei născuți în zodia Berbec vor avea tendința să muncească mai mult decât de obicei și să neglijeze familia sau pe cei apropiați.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Nu va neglijati viata personala pentru cea profesionala! Stim ca sunteti axati pe munca si pe cariera dar nu mai incercati sa faceti totul peste noapte. Evolutia va exista oricum, chiar daca rezultatele se vor vedea cu pasi mai mici. Va fi important sa gasiti un echilibru intre viata personala si cea profesionala, ca sa nu simtiti pana la urma ca ati trait degeaba si sa regretati! Taurii încep să își facă ordine în suflet și în minte, căci a fost și încă este o perioadă tumultoasă la capitolul dragoste. Pot apărea probleme de sănătate, așa că nativii sunt sfătuiți să nu uite cât de importantă este prevenția. Cei născuți în zodia Taur au muncit mult în ultima vreme, dar rezultatele nu au fost pe mîsură și acest lucru îi dezamăgește pe nativi, potrivit horoscopului lunii. De asemenea, taurii trebuie să aibă grijă la bani și cheltuieli sau împrumuturi.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Ascultati-va intuitia va fi vorba despre schimbare, mai ales pe plan pofesional si social. Va fi nevoie sa luati hotarari rapide, sa va adaptati sau dimpotriva, sa anulati tot si s-o luati de la capat. Ce trebuie sa faceti este sa va urmati instinctul si sa nu ascultati ce spun oamenii din jur! Voi stiti exact ce este mai bine pentru voi, ascultati-va vocea interioara! Gemenii sunt extrem de pretențioși la capitolul dragoste, așa că le este foarte greu să își găsească un partener potrivit, așa că horoscopul lunii îi sfătuiește pe nativi să fie totuși mai puțin critici. Au fost probleme de sănătate în trecut, dar acum nu mai e cazul, potrivit previziunilor făcute de horoscopul lunii. La capitolul bani, cei născuți în zodia Taur nu o duc excelent, dar lucrurile încep totuși să fie mai bune în materie de carieră și loc de muncă.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Gasiti-va timp pentru voi! Se poate sa traiti intr-un haos, sa aveti in agenda fel si fel de lucruri de facut, intalniri, telefoane, discutii si totul sa fie un carusel pentru voi. Incercati o pauza in care sa va ganditi doar la voi, sa va puneti ordine in ganduri si sa va intrebati ce va doriti cu adevarat si incotro va indreptati. Indepartati dezordinea din casa si din viata! Racii sunt foarte determinați la capitolul dragoste, însă au grijă mereu să se pună pe ei pe primul plan. Chiar dacă în trecut au existat probleme de sănătate, acum lucrurile merg mult mai bine. La capitolul carieră, nativii sunt sfătuiți să fie mai prietenoși la locul de muncă. Banii nu lipsesc celor din zodia Rac și lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Nu lasati stresul marunt sa va invadeze viata! Aveti in fata o luna aglomerata si destul de stresata, mai ales daca veti alege sa va axati pe detalii si sa uitati de imaginea de ansamblu. Nimic nu va fi mai potrivit decat sa va detasati putin si sa vedeti lucrurile in mare, sa nu va mai stresati pentru detalii care a doua zi nu vor mai conta pentru nimeni. Dozati-va eforturile, o faceti in primul rand pentru voi! Leii trebuie să o lase mai moale cu sentimentele și reacțiile exagerate, potrivit horoscopului lunii , căci la capitolul dragoste pot apărea tot felul de tensiuni sau neplăceri. Cu sănătatea nu vor exista probleme, mai ales dacă leii vor încerca s-o lase mai moale cu treburile. La locul de muncă, nativii devin foarte rigizi și acest lucru nu e neapărat unul bun. Banii nu vor lipsi.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Fiti prudenti si actionati intelept pe plan financiar. Se poate sa treceti acum printr-o problema financiara, ori veniturile se micsoreaza ori veti avea intarzieri in incasari. Dati-va timp sa intelegeti lucrurile si nu va stresati pentru a nu rata idei bune. Analizati cu atentie ce aveti la dispozitie pentru a aduce imbunatatiri si rezolvarile vor aparea. Fecioarele sunt sfătuite să fie foarte precaute la capitolul dragoste, căci au tendința să se atașeze mult prea repede, potrivit horoscopului lunii. La capitolul sănătate, nativii nu o duc excelent și pot apărea stări depresive. La locul de muncă și în carieră în general apar anumite surprize și situații neașteptate, nu neapărat bune. O schimbare în acest sens e binevenită. Vor exista momente în care vor apărea probleme cu banii pentru cei născuți în zodia Fecioară.


Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Este timpul sa va ganditi si la voi! Luna este pentru si despre voi, dragi Balante! Puneti-va pe primul loc, ganditi-va la voi si nu mai luati atat in considerare parerea celor sdin jur. Nu va mai lasati marcati de ce fac cei din jur sau de alegerile lor. Nu uitati ca viata voastra nu depinde de nimeni si cel mai important este sa va gasiti linistea si fericirea. Balanțele sunt sfătuite de către horoscopul lunii să își facă ordine la capitolul dragoste, căci nativii simt dorința de-a mai sta și singuri, nu doar cu partenerul. Nativii nu au probleme de sănătate și, din punct de vedere al carierei, pot apărea oferte pentru un loc de muncă bun. Cu banii, balanțele nu trebuie să se îngrijoreze, dar trebuie să analizeze mai bine cât câștigă și ce cheltuieli fac.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Prezentul conteaza acum, lasati trecutul la locul lui! Veti avea tendinta sa va intoarceti in trecut, mai ales spre acele lucruri sau situatii sensibile care v-au marcat. Voi trebuie sa intelegeti din nou ca ce a fost nu mai poate fi schimbat si sa va cautati fericirea si starea de bine aici si acum, in prezent, cu oamenii si resursele actuale pe care le aveti la indemana. Nu va autosabotati! Scorpionii au o situație complicată și mereu au avut atunci când a fost vorba despre dragoste și relație de cuplu, așa că puțină atenție nu ar strica nici în luna, potrivit horoscopului. Cu sănătatea lucrurile merg bine, dar nu ar strica niște ore în plus de sport. Au fost perioade agitate la locul de muncă, dar lucrurile încep să meargă mai bine din punct de vedere al carierei. La capitolul bani se recomandă să faci investiții sau afaceri doar pe cont propriu, dacă nu vrei să ai surprize plăcute.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Invata sa faci compromisuri de dragul celor din jur! În această lună alegi să ai mai multă grijă de relațiile pe care le ai cu cei dragi. Investești timp, sentimente, emoții și stări frumoase pentru că vrei ca totul să meargă bine și ai o conexiune sinceră și matură cu oamenii iubiți. Nu uita de compromisuri, și acestea sunt extrem de importante. Săgetătorii ar putea să primească vești de la o fostă persoană dragă, dar se recomandă prudență. Horoscopul lunii îi sfătuiește pe nativi să aibă foarte multă grijă de sănătatea lor, căci pot apărea tot felul de probleme, în special cu pielea. Din punct de vedere al carierei, actualul loc de muncă nu e cel mai bun, dar aduce lecții importante pentru cei născuți în zodie Săgetător. La capitolul bani, nativii trebuie să fie atenți să nu scoată din buzunar mai mulți bani decât e cazul sau decât veniturile.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Nu va stresati pentru lucrurile care nu sunt cu adevarat importante! Sunteti prea concentrati asupra fiecărui detaliu mărunt și ajungeti sa pierdeti exact lucrurile care contează cu adevărat. În luna martie, Universul își dorește să va schimabti acest mod de abordare si sa invatati sa va bucurati si sa traiti cu tot sufletul si cu toata implicarea apreciind mai mult momentele si oamenii cu adevarat buni din vietile voastre. Capricornii o duc bine la capitolul dragoste, potrivit horoscopului lunii2. Chiar dacă lucrurile nu ies precum se dorea, nativii nu trebuie să dispere. Și cu sănătatea Capricornii o duc bine și vești bune vin și despre bani în luna februarie a anului 2023. Astrele te sfătuiesc să rămâi totuși cumpătat și să nu faci excese. Surprize plăcute se anunță și în carieră.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Aveti incredere ca sunteti pe drumul cel bun! Este posibil ca să faceti câteva schimbări importante în ceea ce privește viața voastra personală. Indiferent de parerile celor din jur, încercati sa va ascultati intuitia pentru ca doar ea stie ce este cel mai bine pentru voi. Dati-va voie sa fiti mai egoisti si sa va ganditi doar la voi. Acordati-va importanta! Vărsătorii trebuie să fie atenți să ofere dragostea lor doar celor care știu să aprecieze cu adevărat. La capitolul sănătate, nativii trebuie să fie foaarte atenți, căci vor apărea tot felul de probleme medicale. Ar putea să apară tensiuni la locul de muncă, dar totul se va rezolva până la urmă. Cei născuți în zodie vărsător au cheltuit mult în ultima vreme și nu este exclus să aibă idei de afaceri, așa că și la capitolul bani veștile sunt surprinzătoare.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Fiti flexibili si adaptati-va situatiilor din viata voastra! Treceti printr-o perioadă destul de interesantă în ceea ce privește viața personală. O multime de schimbări neașteptate va iau prin surprindere și v-ar putea da planurile peste cap. Având în vedere că totul se întâmplă cu voia Universului, tot ce aveti de facut este sa va opriti putin si sa lasati destinul sa va conduca pe drumul care va este sortit! Peștii trebuie să facă tot posibilul pentru a rămâne cât mai ancorați în realitate, mai ales la capitolul dragoste. Lucrurile merg bine și din punct de vedere al sănătății, potrivit horoscopului lunii . Totuși, anumite probleme ar putea să apară atunci când vine vorba despre bani, așa că nu ar strica să se facă niște economii.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții