Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Ce lucruri te fac să suferi

Written By NIKE B. on miercuri, 8 februarie 2023 | 06:15



Horoscop Urania Ce lucruri te fac să suferi

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Ce lucruri te fac să suferi în funcție de zodie 2023

Viața îți aduce o mulțime de lucruri care te fac să suferi! Pe unele reușești să le alungi în câteva momente. Altele persistă o perioadă mai lungă. Cu unele dintre ele te întâlnești numai o dată în viață, dar altele par să se repete și acestea se pot vedea în previziunile zodiacului. Te-ai născut în Berbec, în Capricorn sau în Leu și crezi că nu există lucruri care te fac să suferi! Dar chiar și cele mai puternice zodii pot fi rănite, oricât de rezistente ar vrea să fie. Iată ce le face pe zodii să sufere, în funcție de ambițiile, orgoliul și personalitatea lor.

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecul: profund afectat de minciuni Nativii Berbeci sunt oameni mândri și impulsivi, cu o mulțime de defecte, dar au și o mare calitate: iubesc adevărul și sunt cinstiți. Foarte puțini dintre ei mint doar ca să îi păcălească pe cei din jur. Berbecii consideră că nu au de ce să se ascundă și să mintă, oricât de greu le-ar fi. De aceea, nu suportă minciunile și orgoliul lor este profund rănit când descoperă că au fost mințiți de cineva.




Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurul: rănit de persoanele false Persoanele născute în zodia Taurului sunt conservatoare, sunt directe și puternice. Ele nu au nevoie să se prefacă pentru a impresiona pe cineva și pentru a câștiga afecțiunea cuiva. În schimb, dacă întâlnesc o persoană falsă care reușește să le păcălească, vor suferi destul de mult. În dragoste, dar și în relațiile lor de prietenie, Taurii au nevoie de cineva care să le respecte sentimentele și inteligența.







Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii: suferă dacă pierd controlul Oricât de joviali și sociabili par Gemenii, lor le place să dețină controlul asupra vieții și deciziilor lor. Sunt permisivi cu prietenii, cu rudele sau cu partenerii de cuplu, dar când cineva începe să le dea indicații, se simt jigniți. Cu atât mai mult suferă, dacă partenerii de cuplu le răpesc libertatea de a lua singuri decizii.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racul: profund afectat când pierde un prieten Cu toții suferim când pierdem un prieten bun, dar nativii Raci sunt profund afectați de acest lucru. Racii suferă multă vreme dacă un prieten întrerupe legătura cu ei, dacă pleacă în străinătate și nu se mai văd sau dacă pleacă pe lumea cealaltă. Prietenii apropiați sunt a doua familie pentru nativii Raci care sunt dependenți emoțional de oamenii la care țin.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Leul: afectat de lipsa de încredere Nativul Leu este profund afectat și suferă în tăcere când cineva îi reproșează că nu are încredere în el. Leul, oricât de lăudăros și megaloman ar fi, este un om drept și generos, care încearcă să fie cât mai corect cu cei din jur și să facă numai bine. Când este acuzat că alții nu au încredere în el, este profund rănit și simte că valorile importante din viața lui se clatină.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioara: nu suportă dezamăgirile în dragoste Nativii din zodia Fecioarei sunt genul de oameni care se îndrăgostesc greu și iubesc doar o dată în viață. Dacă sunt mințiți, înșelați sau părăsiți, vor suferi atât de mult încât nu vor mai avea nicio tragere de inimă să caute pe altcineva. Cu greu vor mai căpăta încredere în cineva pentru a iubi, poate numai după ce primesc dovezi supreme de dragoste.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanța: suferă dacă este singură Singurătatea provoacă cea mai mare suferință nativilor din Balanță. Dacă rămân singure, departe de familie, de părinți sau de copii, Balanțele își pierd echilibrul emoțional și se închid în ele. Balanțele sunt sociabile și prietenoase, au mereu diverși prieteni cu care să iasă în oraș, dar nu suportă singurătatea de acasă, după o despărțire.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul: afectat când cineva îi află secretele Nativii Scorpioni sunt introvertiți și își apără destul de bine viața intimă. Lor nu le place să fie descusuți, să vorbească despre ei și familia lor, despre planurile lor sau despre banii și averea lor. Dacă cineva la află micile secrete, – probleme de sănătate, dragoste sau bani, și vorbește despre ele, fii sigur că Scorpionii vor fi înfuriați la culme și vor suferi, dar se vor răzbuna!






Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorul: suferă dacă sunt respinși Nativii Săgetători au o impresie foarte bună despre ei înșiși. Tuturor li se pare că sunt foarte inteligenți, ingenioși, sociabili și plini de calități, cu toate că realitatea este un pic diferită. Când întâlnesc pe cineva deosebit și vor să îl cucerească, suferă imens dacă sunt respinși. Săgetătorii nu suportă niciun fel de eșec, mai ales un eșec în dragoste.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul: afectat când pierde bani Nativii Capricorni pun mare preț pe banii lor și pe obiectele lor de valoare. Nici copiii lor nu au voie să se folosească de lucrurile lor de preț, de aparatura scumpă sau de bijuterii. Când pierde bani, Capricornul se simte păcălit și suferă profund. Cu atât mai mult dacă pierde vreun obiect valoros. Cu greu își revine după o asemenea lovitură și face economii drastice să compenseze!



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul: profund afectat când este comparat cu alții Vărsătorii au ambiția să fie mereu originali, deosebiți, geniali și inventivi. De cele mai multe ori chiar reușesc, zodia lor fiind cea mai nonconformistă dintre toate. Dar când cineva își permite să îi compare cu alții și să le spună că alții au avut idei mai bune, Vărsătorii vor fi profund afectați. Spiritul lor de competiție este scăzut, dar nu suportă să știe că au fost preferat alții, iar ei lăsați pe margine.





Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii: frustrați când li se fac reproșuri Nativii Pești suferă foarte mult când li se fac reproșuri. Chiar dacă nu sunt cei mai ambițioși și orgolioși din zodiac, ei nu suportă să fie criticați sub nicio formă. Se străduiesc foarte mult să facă lucrurile bine și nu suportă să li se reproșeze ceva, chiar dacă nu iese perfect. Peștii vor ca toți cei din jurul lor să îi susțină, și psihic, și emoțional, și financiar!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții