Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Evenimente în luna Iubirii

Written By NIKE B. on vineri, 3 februarie 2023 | 09:59



Zodile au parte de tot felul de evenimente

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Zodile au parte de tot felul de evenimente în luna iubirii, iar datele de 14 și 24 februarie vor fi speciale pentru persoanele născute sub acest semn de foc.








Zodia Berbec în luna iubirii (21 martie - 20 aprilie)

Berbecii au o lună a iubirii plină de neprevăzut, plină de obstacole, însă va fi o perioadă din care vor ieși mai întăriți și mai sigur de ceea ce vor de la o relație. Ziua îndrăgostiților le va aduce ocazia de a cunoaște pe cineva, mai ales dacă vorbim despre adolescenții născuți în zodia Berbec. Cei care au deja o relație consolidată s-ar putea să se lovească de anumite probleme de comunicare, însă ele nu sunt majore. De altfel, de Sfântul Valentin vor avea parte de momente romantice petrecute alături de persoana iubită, iar mulți dintre Berbecii trecuți de vârsta de 40 de ani și-ar putea reînnoi jurămintele cu această ocazie. Cealaltă zi specială pentru ei, în luna iubirii, este Dragobetele. Pe 24 februarie Berbecii vor înlocui cadourile pentru aleasa inimii cu proiecte de viitor pe care le vor creiona împreună. Berbecii vor dori să pornească tot felul de activități alături de persoana iubită, însă s-ar putea să se lovească de anumite reticențe din partea acesteia.

Zodia Taur în luna iubirii (21 aprilie - 21 mai)

Zodia Taur nu va uita niciodată luna iubirii din acest an. Februarie aduce schimbări substanțiale în viețile persoanelor născute sub acest semn de pământ, iar ziua de 14 februarie va fi una specială pentru ele. Taurii pot fi romantici incurabili atunci când își propun să cucerească pe cineva, însă de Ziua Îndrăgostiților ei vor fi cei cuceriți. Ziua de 14 februarie este una mai mult decât benefică pentru ei, mai ales că mulți sunt deja în căutarea iubirii. Nativii de pământ care formează deja un cuplu s-ar putea să se reorienteze către altcineva, mai ales că viețile multor Tauri au fost schimbate de pandemie și mulți își vor da seama că stau într-o relație greșită. Pe 14 februarie, Taurii născuți în luna aprilie vor avea parte de surprize mari din punct de vedere sentimental, iar unii s-ar putea să fie ceruți în căsătorie. Femeile Taur vor fi copleșite de complimentele pe care le vor primi, însă nu trebuie să cedeze ușor în fața tentației, oricât de mult ar bate aripile fluturilor din stomac. Ziua Îndrăgostiților va fi una specială, așadar, pentru majoritatea Taurilor, chiar și pentru cei care sunt confuzi din punct de vedere amoros, cei care pare că și-au pierdut busola. Însă în luna iubirii mai avem o zi specială: Dragobetele, adică ziua românească a îndrăgostiților. Pe 24 februarie, persoanele născute în zodia Taur vor afla niște adevăruri care le pot întări relația, chiar cea formată pe 14, fie le poate aduce despărțirea. În funcție de lucrurile pe care le vor descoperi spre finalul lunii vor lua o decizie radicală din punct de vedere sentimental. Cei mai predispuși la despărțire sau divorț sunt Taurii de mai, pe când cei de aprilie sunt mai degrabă dornici să își consolideze relațiile de iubire, poate chiar printr-o logodnă sau o nuntă.




Zodia Gemeni în luna iubirii (22 mai - 21 iunie)

Zodia Gemeni are o lună a iubirii extrem de interesantă. Cele două date care marchează dragostea, Sfântul Valentin pe 14 februarie, respectiv sărbătoarea românească Dragobetele de pe 24 februarie vor fi unele pline de surprize plăcute pentru cei născuți sub semnul de aer. Gemenii au nevoie de afecțiune mai mult ca de aer, de o persoană care să îi înțeleagă, de acel cineva alături de care să pornească la drum în aventura vieții lor, iar șansele să întâlnească sufletul pereche sunt mai mari ca niciodată. Gemenii care sunt în căutarea iubirii de ceva vreme încoace încep să simtă fluturii în stomac abia de Dragobete. Da, pentru ei cea mai norocoasă perioadă din punct de vedere sentimental va începe pe 23 februarie, iar data de 24 februarie va avea o însemnătate specială. Ziua Îndrăgostiților, cea de pe 14 februarie, nu va veni cu mari schimbări în viața lor sentimentală. Nu e exclus să aibă parte de mici aventuri sexuale pe ici, pe colo, însă despre iubirea adevărată putem vorbi în cazul nativilor de aer abia de pe 24 februarie. Persoanele născute sub acest semn au în față un viitor luminos, iar finalul lui februarie va reașeza în viața lor toate acele elemente care păreau haotice. Nu doar că vor avea parte de lucruri frumoase din punct de vedere amoros, dar Gemenii vor începe să clădească niște proiecte dragi lor, niște afaceri, de ce nu, care să le aducă și mai multă siguranță financiară pe viitor. Cei care în prezent formează un cuplu este posibil să își dea seama că au nevoie de altceva, deci o despărțire s-ar putea produce în cazul acestora într-un mod amiabil. Ar fi chiar indicat să rupă acum relația în care nu se simt confortabil și asta pentru că e perioada în care se produc cele mai puține răni, o perioadă în care ei comunică mai bine ca oricând și au capacitatea de a nu transforma totul într-o dramă.

Zodia Rac în luna iubirii (22 iunie - 22 iulie)

Luna iubirii este plina de surprize pentru raci. Cei mai multi vor fi in situatia in care trebuie sa aleaga cu cine vor sa sarbatoreasca iubirea. Ai multe responsabilitati in aceasta perioada atat la munca cat si acasa si aproape ca vei uita ca se apropie ziua indragostitilor, dar, ai cucerit deja inima mai multor persoane care nu vor ezita sa-si exprime iubirea fata de tine. Cu toate astea romantismul nu reprezinta o prioritate pentru tine in aceasta perioada si oricat de insistente vor fi declaratiile de iubire pe care le primesti, nimeni nu va obtine raspunsul mult asteptat din partea ta . Cu toate ca nu-ti doresti momentan o relatie de iubire se pare ca o relatie de prietenie legata in aceasta perioada se va transforma in iubire ceva mai tarziu. Pentru tine stelele au decis sa lase lucrurile sa mearga in ritmul lor propriu. Cu Venus in zona parteneriatelor racii vor fi intr-o stare de spirit in care vor iubi intr-un fel aparte tot ce ii inconjoara, iubesc viata in toate formele ei.

Zodia Leu în luna iubirii (23 iulie - 22 august)

Marte si Venus te incurajeaza sa fii romantic si afectuos, iar daca esti singur planetele iti vor da increderea de care ai nevoie pentru a dezvalui adevaratele sentimente pentru acea persoana speciala pe care o vei intalni in aceasta perioada. Dupa perioade de singuratate acum este momentul companiei si bucuriei alaturi de o persoana care va apare in viata ta ca o surpriza dulce. Se pare ca nu prea stai bine cu finantele in aceasta perioada si pentru a-ti impresiona dragostea esti dispus sa te apuci de scris o poezie sau un cantec .Toti leii cred in notiunea de iubire adevarata, suflet pereche si un angajament pe termen lung intr-o relatie de dragoste si majoritatea celora care sunt singuri vor intalni pe cineva ale caror farmece se vor potrivi pentru inima lor. Nici un leu nu va petrece singur Ziua Iubirii. Fiecare leu va gasi o persoana speciala cu care sa petreaca romantic aceasta zi.




Zodia Fecioara în luna iubirii (23 august - 21 septembrie)

Fecioarele sunt pregatite sa condimenteze lucrurile in relatia lor de iubire! Vei fi cel mai afectuos semn al zodiacului in aceasta luna. Aspiratia ta pentru dragoste insotita de emotii puternice vor aduce dupa sine multe priviri care te vor admira. Ar putea exista o intarziere pentru cei care sunt in cautarea dragostei dar cum o intarziere nu inseamna o anulare asteapta-te ca pana la sfarsitul lunii sa te intalnesti cu persoana pe care ai asteptat-o toata viata. Multe fecioare au tendinta de a se apropia mai mult de persoane dintr-o alta casta, cultura sau tara. Pentru cei care sunt deja intr-o relatie vor dori sa sarbatoreasca impreuna cu persoana iubita mai mult timp , vor face planuri de calatorie si multe activitati impreuna ceea ce va duce la cheia unei relatii de succes. Ziua iubirii va fi una extrem de distractiva datorita starii de spirit pe care o ai.

Zodia Balanta în luna iubirii (22 septembrie - 22 octombrie)

irea adevarata va fi prin intermediul unui site de socializare sau matrimonial. Saturn se gaseste in casa zodiei tale si asta te va face sa te simti atras in special de o persoana mai invarsta, extrem de bogata si care are un statut social. De Ziua Iubirii vei avea o mare dorinta de a primi si oferi dragoste. Este un moment bun de a petrece, de a dansa cu iubirea ta, de a lua un mic dejun in natura si a te distra intr-un club. Va fi o zi exceptionala pentru tine!

Zodia Scorpion în luna iubirii (23 octombrie - 21 noiembrie)

Esti cunoscut ca fiind extrem de pasional in relatiile de iubire iar in aceasta luna vei castiga iubirea foarte usor.Ai parte de mai multa energie fizica decat de obicei si parca esti nerabdator sa te arunci in bratele cuiva chiar daca nu esti convins ca este persoana potrivita. Se pare ca un simplu cadou oferit in aceasta perioada poate avea o mare valoare sentimentala. Daca esti bun la scris poezii esti tentat sa incerci sa-ti impresionezi partenerul cu cateva versuri scrise pe o carte speciala sau poate vei face o felicitare lucrata manual de tine cu ornamente frumoase. Multi scorpioni isi vor aduce partenerul mai aproape de sufletul lor dovedind mai multa statornicie si angajament. De Ziua Iubirii dispui de toate instrumentele necesare pentru o noapte incendiara si vei reusi sa starnesti pasiune pentru oricine pe o raza de o suta de mile. Cu siguranta nu vei ezita sa sarbatoresti iubirea intr-un loc privat, misterios si sa servesti un afrodisiac care sa aduca si mai multa pasiune in viata ta.

Zodia Săgetător în luna iubirii (22 noiembrie - 20 decembrie)

Este o luna de aur pentru arcasul zodiacului! Daca esti inca singur ai oportunitati imense de a-ti face o noua relatie, sa rupi catusele si sa te trezesti direct in propria gradina de vise unde vei gasi sufletul pereche. Tu crezi mereu in dragoste chiar daca trebuie sa mergi milioane de mile dupa ea. Acum viata iti ofera motive nenumarate sa fii fericit din privinta relatiei romantice. Pentru tine Ziua Iubirii nu este doar o scuza de a cheltui banii ci este o zi importanta in care trebuie sa vezi ca partenerul tau te considera cea mai importanta persona din lume. Cei mai multi sagetatori prefera sa sarbatoreasca iubirea calatorind sau invatand despre diferite culturi iar unii vor prefera sa spuna anecdote dedicate iubirii si toate astea bineinteles alaturi de sufletul pereche.





Zodia Capricorn în luna iubirii (21 decembrie - 19 ianuarie)

Stabilitatea ta romantica este exagerata in general dar in aceasta luna asteapta-te sa se intample lucruri mari in viata ta amoroasa. Devii sigur de propriile dorinte si de ceea ce vrei de la viata ta. Incepi sa-ti exprimi sentimentele fara a avea nici un pic de indoiala in mintea ta ceea ce te va face sa inveti multe despre iubire. Ziua Iubirii este un moment excelent pentru a cere si a oferi iertare si se pare ca multi capricorni vor face asta. Pentru cei care sunt intr-o relatie de iubire luna aceasta nu este asa cum le-ar placea din cauza unor suparari recente in relatie dar ar trebui sa faca totusi eforturi suplimentare si sa incerce sa treaca peste aceasta perioada. Nu vedeti Ziua Iubirii ca fiind o mare sarbatoare asa ca partenerul tau te va multumi destul de usor cu ceea ce a pregatit pentru tine insa ar trebui sa te intrebi si tu daca el are aceleasi asteptari ca si tine!

Zodia Vărsător în luna iubirii (20 ianuarie - 18 februarie)

Felicitari, ai un noroc imens in iubire! Daca esti singur, Venus iti deschide calea pentru o intalnire romantica care asteapta de multa vreme. In aceasta luna toti varsatorii se vor confrunta cu hipnoza iubirii. Daca vei incepe o relatie cu inima deschisa vei ajunge la destinatie in culori minunate care vor dura o vesnicie. De ziua Iubirii te vei rasfata la un spa unde te vei bucura de un masaj sau de un tratament de infrumusetare alaturi de un prieten. Cei care sunt intr-o relatie vor gasi aceasta zi potrivita pentru a reorganiza spatiul locuintei in stil Feng Shui pentru a aduce mai multa magie in viata ta de cuplu. Chiar si cei singuri ar trebui sa-si organizeze sectorul sud-vestic al dormitorului cu lumanari, pietre pretioase si cristale pentru a atrage relatiile de iubire.
Zodia Pești în luna iubirii (19 februarie - 20 martie)

Pestii, visatorii zodiacului vor simti cu siguranta nevoia de a lupta pentru ceea ce doresc de la persoana iubita in aceasta luna. Sunt susceptibili de a dezvolta un ton agresiv si o abordare acerba fata de parteneri deci va sugeram sa incercati sa va controlati temperamentul si comportamentul si sa nu uitati ca uneori chiar si tacerea voastra poate sa raneasca foarte tare partenerul. Vei fi fortat sa te concentrezi pe viata ta amoroasa deoarece are nevoie de mai multa atentie si grija din partea ta. Ai incredere in tine, in inclinatia ta spre gesturi marete si nu intra in panica daca luna iubirii nu este pentru tine asa cum ti-ai dori si raspunsul tau la iubire nu este asa cum ai visat tu. Nu toata lumea raspunde la iubire asa cum raspunzi tu. 2021 nu te va ocoli in dragoste!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții