Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop karmic săptămâna viitoare

Written By NIKE B. on duminică, 5 februarie 2023 | 10:00




Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați. Conform celui mai nou horoscop karmic, valabil pentru săptămâna 6-12 februarie 2023, Berbecii vor primi tot felul de semnale de la Univers, unele chiar avertismente despre ce trebuie să schimbe pentru a avea parte de liniște sufletească.


Horoscop karmic pentru săptămâna 6-12 februarie 2023


Horoscop karmic pentru săptămâna 6-12 februarie 2023. Horoscopul karmic pentru săptămâna 6-12 februarie 2023 aduce multă tensiune mai ales în rândul nativilor de aer. Va fi o perioadă în care karma negativă se va accentua în cazul lor.Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 6-12 februarie 2023, zodiile de aer vor avea parte de câteva situații conflictuale. Nu vor fi tocmai în apele lor.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)


Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o perioadă fantastică din mai multe puncte de vedere. Cu dragostea stau cel mai bine, în special Leii și Săgetătorii. Berbecii, în schimb, fac mulți bani.Zodiile de foc, ferite de necazuri

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) iau tot felul de noi decizii prin care vor să câștige mai mult timp. Fecioarele se plâng tot mai des de lipsa timpului petrecut cu cei dragi, ori de lipsa unor momente de relaxare. Nu e exclus să vină un concediu pe nepusă masă pentru ele. Chiar au nevoie de odihnă. Cât despre Tauri, aceștia își iau noi angajamente la locul de muncă, fără să îi pună nimeni să facă lucruri în plus. Vor realiza că toată strădania lor nu va fi apreciată așa cum se așteptau, așa că vor renunța la supraeforturi. Capricornii se văd nevoiți să evite anumite persoane. Nu vor să mai fie înconjurați de cei cu energie negativă.






Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)


Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) Racii, Săptămâna se poate complica și pentru zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești). Racii așteaptă tot felul de răspunsuri sau semnale legate de viitorul lor profesional. Nu sunt tocmai încântați de felul în care evoluează anumite lucruri. Scorpionii s-ar putea certa cu colegii de la serviciu. Diferența de viziune îi poate pune în niște ipostaze destul de neprietenoase. Trebuie să accepte și alte opinii. Cât despre Pești, aceștia sunt ceva mai relaxați. Au parte de câteva vești bune, mai ales când vine vorba de bani.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată


Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o perioadă destul de dificilă. Gemenii și Vărsătorii au de pătimit din cauza karmei de agresivitate, iar Balanțele din cauza celei de ignoranță. Cu alte cuvinte, nativii de aer trebuie să renunțe la abordările superficiale ale existenței lor și a celor din jur și să fie mai puțin agresivi cu ceilalți.

Horoscop Berbec (23 iulie - 22 august)

Horoscopul săptămânii 6-12 februarie 2023 îi duce pe nativii din zodia Berbec pe tărâmul vacanțelor și al viselor împlinite. După o lungă perioadă în care au muncit fără oprire, acum este momentul pentru câteva porții de relaxare. Indiferent că mergi alături de prieteni, partenerul de viață sau chiar singură în vacanță, aceasta te va ajută să-ți reîncarci bateriile și să oferi tot ce ai mai bun pentru proiecte viitoare. Încearcă să nu dai mai mult decât poți oferi, asta pentru că la finalul zilei tu vei avea de suferit. Cu sănătatea stai mult mai bine decât credeai.

Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pentru nativii Taur această săptămână se arată una mult mai dificilă. Încerci să te debarasezi de tot mai multe sarcini, însă nu găsești pe cineva care să te ajute. Una dintre veștile proaste primite va veni chiar din partea unui membru de familie. Tu ești singura care poate interveni, însă ți-e frică de consecințe, spune Astrology.Nu-i lăsa pe alții să se interpună în planurile tale de viitor, asta dacă știi cu adevărat ceea ce vei face. La locul de muncă se vorbește doar de vacanțe însă tu nu te poți gândi chiar acum la distracție.

Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Această perioadă îți aduce vești bune pe plan personal. Se pare că o rudă pe care o credeai de mult plecată îți va face o surpriză. Discuțiile interminabile din copilărie vor reveni în viața ta și tu te simți din nou pe meleagurile tinereții. Încearcă să nu te lași prea mult prinsă în senzația de moment. Cel mai probabil vei rata întâmplările care au loc cu adevărat. Dai dovadă de încăpățânare în anumite situații. Pentru o bună reconectare cu propria persoană încearcă plimbări lungi în natură.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscopul săptămânii 6-12 februarie 2023 te ajută să-ți organizezi mai bine viața. Atunci când vine vorba despre călătoriile în cuplu, uiți exact adevăratele problemele pe care le-ai avut de ceva vreme încoace. Nu-ți evita anumite tipare de comportament pentru a-ți minimiza reușitele. Prietenii te vor face să te simți norocoasă pentru viața pe care o trăiești acum. Dacă ești pregătită să-ți înfrunți temerile, apelează la ajutorul pe care multă vreme l-ai căutat. Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui, sau cel puțin, mai mult decât este cazul. Astrele te sfătuiesc să lași în urma ta persoanele care nu îți aduc niciun beneficiu real.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Leii se numără printre acei nativi care în această perioadă vor vrea să-și demonstreze forța primită de la mama natură. Cu toate că nu se arată agresivi fizic, nu vor știi cum să-și transmită gândurile altfel decât prin țipete. Partenerul de viață va evita conflictele, iar plecarea sa te va face să-ți imaginezi lucruri care nu există. Nu uita totuși că te numeri printre cele mai blânde semne zodiacale. De aceea, este important să cunoști momentul exact în care să îți pui în scenă toate calitățile. Oamenii din jur vor da dovadă de empatie și anumiți prieteni te vor ajuta să-ți construiești planurile pentru perioaca ce urmează.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscopul săptămânii 6-12 februarie 2023 spune că acești nativi sunt dornici de a începe o nouă relație. Dacă ești deja alături de persoana iubită, încearcă să-ți reduci nivelul de entuziasm pentru că îl poți speria. Chiar dacă prietenii adevărați te cunosc exact așa cum ești, nu pare că primești niciun răspuns din partea persoanelor mai nou intrate în viața ta. Atunci când ai de luat o decizie cu adevărat importantă, eliberează-ți mintea de tot ce poate părea nociv. Există destul de puține șanse ca ceva mult prea nesemnificat să îți distrugă bucuria în această săptămână. Ai grijă totuși de oportunitățile pe care le primești.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Pentru nativii Balanță această perioadă aduce doar relaxare și detașare. Odată cu vacanța pe care ți-ai luat-o, începi câteva dintre planurile personale pe care luni de zile le-ai uitat. Dacă ești singură, află care sunt compatibilități pentru zodia Balanță. Nu evita să-ți arăți adevăratele sentimente. În cazul în care nimic nu este așa cum îți dorești, poți spune întotdeauna adevărul. Te numeri printre persoanele emotive săptămâna aceasta. Pe plan profesional nu mai simți nevoia să te înhami în planuri care nu te reprezintă.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpioni au șansa de a-și lega noi prietenii în această perioadă. Ai șanse ca aceste legături să dureze o viață, dacă știi cum să ai grijă de ceea ce construiești pe parcurs. Partenerul de viață nu îți va înțelege anumite acțiuni, însă odată cu comunicarea, vin și problemele. Dacă ai crezut că ești norocoasă, află că motivul pentru care nu existau certuri în relația voastră este pentru că nu vorbeați îndejuns de mult. Astrele îți vor acorda o perioadă de acomodare pentru a-ți organiza gândurile.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Pentru nativii din zodia Săgetător această săptămână aduce împliniri pe plan personal. Îți poți găsi adevărata vocație, poți adopta un animal sau chiar să-ți achiziționezi mobila mult dorită. Orice s-ar întâmpla, nimic nu-ți poate distruge fericirea. Astrele te sfătuiesc să nu arunci cu banii. Nu este cea mai potrivită perioadă penru a-ți da frâu liber pasiunii pentru cumpărături. Dacă simți nevoia să te bucuri cu adevărat, poți apela oricând la sport și mișcarea sănătoasă. Aceasta eliberează endorfine și poți zâmbi fără să îți dai seama. Pe plan profesional nu ai de ce să-ți pui semne de întrebare. Spre finalul perioade este posibil să ai anumite divergențe cu partenerii de afaceri.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru acești nativi este o perioadă a bucuriei fără margini. Pentru cele care se află deja într-un relație, își vor regăsi sentimentele de mult pierdute. Vor afla cu stupoare faptul că sufletul pereche există cu adevărat și se vor bucura de acest lucru din plin. În cazul unei vacanțe pe ultima sută de metri, astrele te sfătuiesc să alegi un loc liniștit, fără prea mulți turiști. Pentru a-ți încărca bateriile în vederea unei noi luni de muncă, bucură-te de fiecare clipă.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscopul săptămânii 6-12 februarie 2023 te va răscoli pe plan profesional. Dacă până acum știai cu exactitate în ce direcție te îndrepți, de această dată te vei găsi într-o mare de alegeri. Încearcă să îți pui toate ideile într-o singură direcție pentru a vedea unde te vor duce. Nu este cazul să fii drastică cu tine însăți. Învață să ai răbdare și să ceri mult mai puține lucruri de la propria persoană.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Astrele te sfătuiesc să-ți găsești echilibrul în viața personală pentru a putea avea randament și în cea profesională. Odată ce anumite bariere sunt depășite, ritmul normal al vieții nu mai poate fi îndeplinit. Dacă te simți nepregătită, indiferent de situație, caută ajutor. Pe lângă toate dificultățile în relația de cuplu, la locul de muncă ai parte de o veste proastă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții