Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei 9 Februarie 2023

Written By NIKE B. on joi, 9 februarie 2023 | 06:44




Horoscop pentru femei din 9 Februarie 2023, în funcție de zodie.

Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.Nativii din zodiac trebuie să învețe să fie mult mai atenți la felul în care își setează obiectivele de viitor. Este o perioadă prosperă de care cei mai mulți nativi din zodiac ar trebui să profite. Zodiile care își doresc să evolueze vor avea șansa să se remarce pe tot parcursul zilei de astăzi.



Horoscopul zilnic pentru 9 Februarie 2023

Horoscopul zilei de 9 Februarie 2023. În această zi nu sunt excluse situațiile dificile din relațiile voastre personale. Încercați să evitați răceala sau indiferența, deoarece astfel de manifestări pot duce la consecințe negative! Dimineața, nu trebuie să petreceți prea mult timp cu familia, altfel nu puteți evita unele neînțelegeri. Prima jumătate a zilei este favorabilă procedurilor cosmetice și achizitiilor mici, dar plăcute, pentru voi. După-amiaza, evenimentele se pot dezvolta imprevizibil, fiți pregătiți pentru cele mai incredibile răsturnări ale situațiilor. Seara este potrivită pentru vizite sau scurte călătorii. Peștii și Leii sunt plini de fantezie iar Racii și Scorpionii de energie, Fecioarele se gândesc la viitor, în timp ce Gemenii sunt preocupați de viața în doi.



Horoscop pentru femeia din Berbec

Luna din Gemeni nu prea favorizează relațiile romantice, dragi nativi Berbec! Într-adevăr, acest context astral accentuează tendința de a fi prea dependenți de partenerul vostru. Acest lucru nu este bun pentru el și nici pentru voi. Faptul că nu vă puteți detașa de el, poate deveni copleșitor. Așa că planificați o activitate separată de el, cu prietenii sau chiar singuri! In orice intreprindeti, această zi ar putea fi însoțită de o mică scădere a vitezei, mai ales dacă ați depus ceva eforturi în ultima vreme. Contextul astral este favorabil terapiilor energetice și vindecării prin magnetism. Dacă aveți opțiunea de a rămâne acasă, făceți-o! Ei bine, în seara asta, dacă aveți familie sau prieteni, nu vă privați de aceste momente privilegiate ce vă vor bucura și vă vor reda energia!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna din Gemeni este în armonie cu semnul vostru, dragi nativi Taur! Este posibil ca un sentiment puternic să vă îndemne să analizați mai mult relația voastră și felul în care funcționează. Dacă relația voastră este relativ recentă, probabil că vă gândiți să oficializați această uniune, în felul vostru. Această configurație astrală vă poate determina să vă angajați într-o purificare mentală, într-un fel sau altul. Doriți să vă curățați mintea de gândurile negative care vă stau în cale. E timpul să faceți puțină ordine și să le aruncați. Vă va face mult bine. Vi se poate cere ajutorul, în aceste zile, de la familie sau cunoscuți. Voi, care iubiți să fiți de folos, în general, veți răspunde prezent, chiar dacă și vouă v-ar prinde bine o mână de ajutor. Fiți siguri, o veți primi rapid!






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În acest moment, dragi nativi Gemeni, acordați o mare importanță vieții voastre de cuplu! Pasiunea este acolo și o exprimați perfect și în deplină independență. Este adevărat că vă place să simțiți acei mici fiori de plăcere, pe care vi-i oferă declarațiile înfocate ale partenerului vostru. Veți putea face un pas înapoi datorită sfaturilor celorlalți sau intuiției voastre. Ați învățat să nu vă grăbiți și să priviți lucrurile în perspectivă. Acum trebuie să vă cunoașteți mai bine propriile slăbiciuni. Acțiunea asupra punctelor slabe face posibilă scoaterea în evidență a punctelor voastre forte. Astrele au o influență pozitivă asupra viziunii voastre asupra vieții de familie. Sunteți în plină evoluție personală și rezonați cu anturajul vostru apropiat. Magnetismul vostru acţionează asupra tuturor și vă va fi mai ușor să vă exprimați sentimentele în această seară.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Dragi nativi Rac, iată o configurație energizantă care vă face să vă mișcați și să duceți lucrurile la bun sfârșit! Trebuie doar să aveți grijă să nu exagerați. Pe partea sentimentală, fie că sunteți într-un cuplu sau singuri, este foarte posibil să fi decis să vă optimizați relația. Iată o idee bună! Ar trebui să fiți în formă și într-o dispoziție foarte bună. În orice caz, vă simțiți motivați. Contextul astral este favorizant, așa că nu ezitați să vă autodepășiți! În plus, zâmbetul va fi arma voastră principală. La nivel relațional, ziua ar trebui să fie foarte plăcută. Trebuie doar să știți să vă exprimați dorințele cu calm și să acceptați discuțiile. Într-adevăr, Soarele vă poate face oarecum șefi dar nu este recomandat să fiți prea autoritari cu cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Jupiter, ajutat de Venus, vă face puțin mai atractivi, dragi nativi Leu! Veți apărea într-o altă lumină acum și veți fi foarte apreciați de partenerul vostru. Lăsați-vă cuprinși de fantezia pe care o iubiți atât de mult. Este suficient pentru a petrece o seară frumoasă în doi. Nimic nu vă poate afecta acum. Imaginați-vă că sunteți indestructibili! Și nu lăsați loc de îndoială. Planeta norocului a luat o poziție pe cerul vostru astral și intenționează să vă acorde toate beneficiile sale. Așteptați-vă la rezultate foarte pozitive pe tot parcursul zilei! În familie, atmosfera ar trebui să fie foarte plăcută. Vă simțiți bine, înconjurați de rude și prieteni. Împărtășiți momente bune sau plănuiți să o faceți. Sunteți binecuvântați de astre acum, așa că profitați de asta!





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Pe partea sentimentală, Jupiter vă încurajează să vă bucurați de ceva distracție în această zi, dragi nativi Fecioară! În cuplu, vă gândiți la noi soluții pentru a vă condimenta puțin relația. Vă gândiți și la viitor și faceți proiecte în care cei dragi ocupă primul loc. Dacă nu sunteți chiar într-o formă grozavă, știți ce aveți de făcut! Planificați o activitate sportivă sau o activitate distractivă! Iar dacă nu aveți curaj, planificați o ieșire culturală! Indiferent ce alegeți, relaxarea vă face cel mai mare bine! În familie, se pare că micile diferențe interferează cu buna înțelegere. Copiii voștri sau cei dragi nu par să fie deloc pe aceeași direcție cu voi. Asta vă enervează și nu știți cum să abordați problema. Ce ziceți să vă gândiți la un proiect comun care să vă unească?

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu sunteți prea amuzanți în această zi, dragi nativi Balanță! Hai, hai… relaxați-vă! Sunteți în formă? Nici măcar nu aveți timp să vă puneți întrebarea. Dar acest lucru este un pic normal din moment ce, de la un timp, ați înțeles că este mai bine să vă limitați excesele de tot felul, sau măcar să le controlați. Și asta funcționează foarte bine pentru voi. În ciuda unui cer astral aglomerat, veți reuși să mențineți o atmosferă bună acasă. Aveți nevoie de armonie în familie. În seara asta vă face plăcere să vă refugiați acolo. De asemenea, discuțiile vor fi centrate în jurul prietenilor vechi, în care aveți încredere totală și pe care îi veți contacta.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O aliniere astrologica care nu va fi deloc rea, dragi nativi Scorpion! Pe partea sentimentală, va fi chiar puțin stimulativă. Nu veți suporta cu adevărat inactivitatea sau lipsa de planuri și vă veți agita un pic partenerul. Jos cu rutina, lucrurile trebuie să se miște! Jupiter vă ajută să faceți actualizări și mai ales resetări referitoare la modul vostru de a avea grijă de voi înșivă. Și această apropiere de Venus amplifică și mai mult această nevoie de purificare. De asemenea, mulți veți decide să puneți capăt anumitor obiceiuri proaste. La nivel relațional, această conjuncție poate avea un efect excesiv în ochii celor dragi. Veți dori să faceți prea multe lucruri și nu toți sunt pregătiți să vă urmeze în activitățile voastre casnice. Nu-i învinovățiți!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna din Gemeni vă poate insufla un sentiment de nesiguranță în toate domeniile vieții, dragi nativi Săgetător! În dragoste, indiferent dacă sunteți într-o relație sau singuri, veți avea tendința de a pune la îndoială viața voastră amoroasă. Moralul vostru poate slăbi sub acest context astral. Dar, în același timp, nu poate fi întotdeauna la maxim. Știm cu toții că viața este plină de suișuri și coborâșuri. Prin urmare, trebuie să aveți răbdare, încercând să nu vă scufundați prea mult în pesimism. Gândiți-vă la cât de norocoși sunteți în alte domenii ale vieții voastre! Sunt zile în care vreți să stați în pat, și aceasta va fi una dintre ele. Deci, dacă vă puteți permite, făceți-o! Explicați celor din jur că trebuie să vă odihniți puțin! Toată lumea va înțelege.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Luna din Gemen anunta relații emoționale puțin mai tensionate, dragi nativi Capricorn! Într-adevăr, veți fi cuprinși de o anumită nemulțumire. Nu vă așteptați la prea multe de la partenerul vostru! Contextul astral vă face excesivi și vă poate provoca scăderi de energie. Puteți depăși această problemă dormind mai mult și concentrându-vă pe o dietă echilibrată. De asemenea, puteți încerca să vă canalizați gândurile într-un mod pozitiv. Această cuadratură vă face să doriți să căutați confort la cei dragi sau prieteni. Fiți siguri că vor fi dispuși să aibă grijă de voi! Dar atenție, nu abuzați de generozitatea lor pentru că ar putea crede că exagerați problemele! Ceea ce nu va fi complet greșit sub acest context astral.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă aveți încredere în voi și în partener, dragi nativi Vărsător, toate problemele vieții voastre de cuplu vor găsi soluții și nu vor avea consecințe majore asupra relației. Partenerul vostru va aprecia această atitudine de deschidere, iar această stare de spirit va întări sentimentele reciproce. O formă și o sănătate bună sau cel puțin mai bună, asta vă așteaptă imediat ce vă treziți. Probabil pentru că ați reușit să vă relaxați și să renunțați la un subiect care v-a îngrijorat? Sâmbăta aceasta este deosebit de favorabilă discuțiilor. Dacă locuiți cu familia, ideile și subiectele de discuție vor fuziona: relocarea, cumpărarea unei case, un nou serviciu, etc.? Depinde de voi să vedeți ce este mai important. Acest nou impuls colectiv va fi, în orice caz, foarte plăcut de împărtășit.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragostea trebuie hrănită, dragi nativi Pești, așa că feriți-vă de rutină, atunci când se instalează! Partenerul va aprecia, fără îndoială, fantezia voastră și de ce nu, unele nebunii în intimitate. În orice caz, la rândul său, vă va rezerva mici surprize drăguțe. Această zi ar putea fi momentul reluării bunelor voastre intenții. Vă simțiți mai siguri pe voi și ar fi normal să găsiți un sentiment de mai multă lejeritate. Lăsați planeta norocului să acționeze, rezultatele pozitive vor continua să vină, spre bucuria voastră! Această zi vă mângâie cu certitudinea că orele pe care le petreceți alături de cei dragi sunt cu adevărat binecuvântate. Într-adevăr, familia sau prietenii sunt cu adevărat un refugiu esențial pentru voi, iar o atmosferă plăcută vă învăluie mereu. Oricum, vă dă puterea de a face față dificultăților.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții