Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscop tarot săptămâna Viitoare

Written By NIKE B. on duminică, 5 februarie 2023 | 09:59



Citește Horoscopul tarot săptămâna Viitoare 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 6-12 februarie 2023 –Citirea tarotului cu o singură carte pentru săptămâna Viitoare este aici, cu o predicție interesantă pentru toate semnele zodiacale în timpul sezonului Scorpion care intră în Săgetător. Este uimitor cum o carte mică poate spune atât de multe. Adesea, etalarea cărților de tarot conțin informații despre trecut, prezent, viitor, pentru fiecare în parte și totuși, s-ar putea, de asemenea, să căutăm o singură carte și să descoperim că în această carte, totul este dezvăluit. Atunci când cărțile frumoase de tarot sunt dezvăluite în sens invers, există semnificații complet diferite, iar cei care știu, își dau seama că „inversat” nu înseamnă neapărat negativ. De fapt, uneori, este o binecuvântare regală să primiți o carte într-o stare inversă, pentru că de multe ori, semnificația este mult mai semnificativă și mai bună. Bucurați-vă de lectura personală pentru această perioadă. Luați ce puteți din ea și folosiți-o ca lecție a săptămânii.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Regina de cupe, inversată

Sunteți umpluți până la refuz cu dragoste în inima voastră și, deși această carte este inversată, nu contează, dragostea este încă acolo. Este posibil să simțiți o anumită ezitare în această dragoste, datorită sentimentelor normale pe care oamenii le primesc atunci când sunt fie îndrăgostiți, fie simt o iubire profundă pentru altul, cum ar fi un membru al familiei sau prieten. Când simțim o iubire profundă, la fel ca și voi, invităm alături vulnerabilitatea și nu avem ce să facem în privința acestui aspect. Ne facem griji pentru cei dragi și asta este mai mult decât probabil ce se va întâmpla pentru voi, săptămâna aceasta. Totuși, nu vă faceți griji de starea lor, toți sunt în formă fină. Sunteți atât de dulce și de apreciat, pentru că vă pasă de cei dragi atât de profund.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR Cinci de spade, inversat

Această carte vă va permite să îndreptați o greșeală care vi s-a făcut. Poate fi o rană veche, ceva pe care l-ați alimentat de prea mult timp, ceva de care în sfârșit ajungeți să vă dați seama că există ceva de care trebuie să vă eliberați. Și, veți avea succesul de care aveți nevoie. Ați luptat din greu în timpul acestei bătălii și doar voi știți ce ați pierdut și ce ați câștigat. Săptămâna aceasta vă va face să rememorați această luptă, cu toate acestea, este timpul să puneți sabia înapoi în teacă. Bătălia s-a terminat, iar acum vă puteți ridica, victorioși.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Puterea

Sunteți chiar sufletul puterii, este ceea ce radiați și ceea ce aveți nevoie săptămâna aceasta. Viața nu v-a fost niciodată ușoară și ați încasat mereu loviturile. De multe ori deveniți perturbați și confuzi, totuși, vă ridicați mereu deasupra tuturor. Sunteți războinicul și convingerea voastră proprie săptămâna aceasta, vă va vedea până la capăt. Sunteți acolo pentru alții și sunteți buni cu voi înșivă, dat acest lucru nu este întotdeauna cazul vostru. Cu toate acestea, săptămâna aceasta vă va face să vă respectați propriile alegeri, ceea ce vă va aduce la rândul său cea mai puternică forță dintre toate, adică iubirea de sine.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Doi de cupe

Frumusețea dragostei și a romantismului este literalmente în cărțile voastre. Conexiunea voastră cu persoana aleasă de voi este puternică, neînduplecată. Vă simțiți chiar mai aproape de această persoană decât oricând. Acesta ar putea fi un prieten sau un iubit, un copil sau un părinte, poate fi chiar animalul vostru de companie. Această ființă este considerată o familie a voastră, o adevărată dragoste a vieții voastre și în această săptămână legătura aceasta devine și mai puternică. Aceasta este săptămâna ideală pentru conexiunile sufletului pereche și acel sentiment special pe care îl puteți obține doar cu o altă persoană. O săptămână frumoasă este aici pentru a vă bucura și a vă aduce un sentiment de liniște și împlinire.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Regele de cupe, inversat

Nu este nimic pe care să nu-l faceți pentru cel pe care îl iubiți și, în această săptămână, veți dovedi că acest lucru este adevărat. Sunteți solid, de încredere și chiar dacă vă confruntați cu un pic de presiune sau tensiune, sunteți în continuare cel la care poate apela persoana iubită atunci când are nevoie de îndrumare. S-ar putea să trebuiască să vă lăsați mândria deoparte săptămâna aceasta și să vă lăsați purtați de ideea că s-ar putea să nu aveți toate răspunsurile, din păcate, dar ceea ce aveți este iubire, din abundență, și exact acest lucru are nevoie persoana iubită de la voi. Veți fi mulțumiți și apreciați săptămâna aceasta pentru generozitatea voastră de spirit și pentru căile voastre amabile.




Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA As de bâte

Săptămâna aceasta ar trebui să se dovedească a fi absolut uimitoare pentru voi, întrucât vă veți ridica în vârful și deasupra tuturor, mai ales când vine vorba de muncă și de mediul de la locul de muncă. Acest lucru ar putea însemna un nou cadru în care să lucrați, unul care să fie de acord cu dorința vostră imensă, sau, ar putea implica faptul că respectul vă vine în cale. Tocmai când ați crezut că nu mai puteți suporta, vine această carte frumoasă și puternică pentru a vă spune că sunteți mult mai apreciați decât ați știut vreodată. Așteptați o promoție sau un premiu benefic financiar, viața voastră funcționează bine, iar norocul se răspândește în toate ramurile vieții vostre.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Doi de spade

Decizii, decizii și iar decizii, însă oarbe, în această săptămână. Vi se va prezenta o alegere, în această săptămână și indiferent ce alegeți, vă veți mulțumi cu ceea ce primiți. Cu toate acestea, ceea ce vă poate simți confuzi rezidă în anumite alegeri și aceste alegeri vă vor face să vă gândiți foarte bine înainte de a acționa. Acest tip de contemplare profundă va aduce idei noi pentru voi, inspirând idei care vor duce la acte creative. Sunteți înconjurați de bunătate și acum tot ce trebuie să faceți este să alegeți ce cale minunată să luați. Ce noroc pentru voi! Oricum ar fi, veți câștiga.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION Cinci de cupe

S-ar putea să petreceți o mică parte din această săptămână trecând în revistă câteva amintiri din trecut suficient cât să vă scuture puțin, dar priviți și în viitorul plin de speranță. Cu toții am suferit în trecut și am fost ținta săgeților dragostei, care poate nu a fost de fiecare dată cum ne-am dorit. Și totuși, câștigați atâtea cunoștințe din trecut și deveniți atât de recunoscători pentru experiențele avute. Acum știți ce să faceți și ce să nu faceți când vine vorba de iubire și vă simțiți foarte încrezători că merită totul, merită timpul petrecut amintindu-vă vechile deficiențe, deoarece sunteți dornici să învățați și chiar mai dornici să mergeți mai departe. Iubirea vă așteaptă și acum sunteți gata să acceptați asta. Bine pentru voi, bucurați-vă!

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Justiția, inversată

Această carte reprezintă ideea de „justiție” și nu de răzbunare. În această săptămână veți primi vești bune, dar vor fi dulce-amare. Veți afla că ați avut dreptate tot timpul și că orice sau oricine a încercat să vă facă rău în trecut a dispărut oficial din viața voastră și nu mai există. Veți avea dreptatea voastră și va aduce sentimente de tristețe pentru voi. Această victorie este atât de extraordinară, cât și de tristă. Vă veți lua rămas-bun de la cineva sau ceva care nu vă mai servește. Îndreptați-vă săgeata către cer și țintiți spre stele. Acum sunteți gata să renunțați la ce nu vă mai folosește și să primiți ceea ce Universul vă dăruiește acum.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Șapte de monede

Într-un fel, aceasta este o săptămână tipică Capricornului, adică multă muncă și mult succes. Aveți grijă de ceea ce ați semănat, asigurându-vă că totul funcționează conform planului vostru. Planul pe care îl aveți este bine pus la punct, sunteți un maestru al organizării și controlului. Abilitățile voastre vor excela săptămâna aceasta, iar majoritatea eforturilor voastre se vor îndeplini singure și sigure. Sunteți departe de a fi nevoiași și sunteți foarte capabili să vă concentrați și să vă focusați asupra singurului lucru care necesită atenția voastră. Acest aspect este legat de muncă, deoarece tinde să fie cu voi mereu. Este o săptămână de mare succes și concentrare intensă.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Patru de cupe, inversat

În timp ce această săptămână poate fi tulbure de confuzie, este, de asemenea, o săptămână de învățare excelentă în ceea ce vă priveșre. Vă veți concentra asupra familiei în acest timp și, deși totul este bine, există încă lucruri în viața voastră de familie care trebuie rezolvate. Nu este săptămâna în care veți obține rezultatul final, cu toate acestea, veți descoperi multe fapte interesante în timpul săptămânii, care vă vor permite să înțelegeți tot ce se întâmplă în viața voastră de familie în acest moment. Sunteți un jucător esențial acum și totul va fi bine, aceasta este săptămâna în care vă dați seama cum să faceți acest lucru și să îl rezolvați definitiv.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Marele preot

Pe măsură ce septembrie inaugurează lunile mai răcoroase, tot astfel vă veți permite și voi retragerea spirituală necesară, de care aveți atâta nevoie. S-ar putea să vă regăsiți în gânduri profundă, în dorințe și vise private săptămâna aceasta și veți găsi alinare, siguranță, protecție și confort în spiritualitate. Interpretarea cărții voastre arată că sunteți prea fericiți și entuziasmați să vă angajați în practici de meditație, precum și în studii de auto-ajutorare. Nu doriți ca întunecarea luminii să vă estompeze focalizarea și astfel, în această săptămână, vă țineți ochii pe lumina interioară.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții