Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Ce înseamnă zodii opuse

Written By NIKE B. on miercuri, 29 martie 2023 | 20:33





Horoscopul special Ce înseamnă zodii opuse?

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Există în zodiac o serie de relații greu de stabilit, dar din care, totodată, am putea avea multe de învățat. De ce? Pentru că aceste relații aparțin zodiilor opuse din harta astrologică, zodii care se află pe aceeași axă complementară, care se disting prin diferențe mari, dar totodată s-ar putea completa. Descoperiți care sunt cele mai dificile relații ale zodiacului.

Ce înseamnă zodii opuse? Ați văzut vreodată cum arată o hartă natală, o schemă astrologică? O putem numi roată, căci zodiile sunt așezate pe cerc. Dacă unim zodiile între ele prin linii care străbat centrul acestei roți, vom obține 6 perechi de zodii, fiecare în opoziție cu cealaltă. Acestea sunt zodiile opuse, ambele unite prin aceeași axă complementară, ambele caracterizate de aceleași principii, însă cumva opuse: ce are unul bine exprimat, celălalt poate avea slab exprimat. Așadar, în zodiile opuse găsim soluțiile pentru a ne crește puterea acolo unde suntem slabi, ne completăm cu acestea precum yin și yang, însă, ca două substanțe care nu se pot contopi, ca apa și uleiul, ar putea fi aproape imposibil să ne contopim viețile. Vă invităm să descoperiți relațiile dintre zodiile opuse, care sunt punctele forte și slabe ale acestora.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Zodii opuse: Berbec și Balanță Berbecul este direct, impusiv, extrovertit, dornic să acționeze și să iasă în evidență, dar totodată egocentrist și foarte atent la propriul confort. În sens opus, Balanțele sunt blânde și empatice, caută mereu să transmită un mesaj încercând să îl protejeze pe celălalt, au nevoie de pace și liniște, nu sunt extrovertite și nici atât de hotărâte precum Berbecii. O relație între cei doi este foarte imprevizibilă, scoțând în evidență toate slăbiciunile fiecăruia și punând la încercare capacitatea de adaptare a partenerilor. Doar acei nativi maturi, aflați poate la o vârstă în care deja au un drum în viață, sunt independenți și și-au creat propriul confort și spațiu în această lume, pot încerca să ducă mai departe o astfel de relație. Dacă vor reuși, vor avea multe de învățat unul de la celălalt.În cercul zodiacului, primul cuplu de zodii opuse este format din Berbec și Balanță. Prima zodie are semn de Foc, iar cea de a doua semn de Aer. Focul se hrănește cu Aer, nici nu ar putea arde fără energia cu care îl alimentează aerul. Există așadar o relație de influență puternică din partea Balanței, din care Berbecul nu are decât de câștigat. De altfel, cele mai stabile cupluri sunt cele în care bărbatul este Balanță și femeia este Berbec, pentru că vor ține aprinsă pasiunea o viață întreagă și se vor modela unul pe celălalt. De la Balanță, Berbecul învață să fie echilibrat, să aducă argumente logice în dezbateri, să coopereze pe toate nivelurile și să respecte principiile de viață clare și simple. De la Berbec, Balanța învață să accepte ideile noi și să fie optimistă, să pună mai mult suflet în tot ceea ce face.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Zodii opuse: Taur și Scorpion Taurii au un simț practic deosebit, un simț al banilor și al valorilor materiale, al artei și al bunului gust, fiind totodată tentați să aibă relații cu oameni din sferele lor de interes, adesea cufindati în vreo artă sau în vreun curent social, intelectual. Sunt nativi răbdători, dar cunoscuți pentru încăpățânarea lor. Sunt familiști și au nevoie de un confort al casei sporit, de un spațiu al lor. Scorpionii însă sunt firi intens sentimentale, sunt magnetici și misterioși, visători și nu neapărat toleranți. Privesc lucrurile în ansamblu, pot ajunge mai greu să își găsească sensul în viață, pun accent pe cu totul alte valori în viață decât Taurul, sunt mai curioși și mai dornici de explorare. Taurii s-ar putea simți împinși înainte de către Scorpioni, iar aceștia din urmă ar putea spune că nu le place rutina Taurilor. Dacă reușesc să treacă de toate diferențele dintre ei, astrele aduc totuși o veste bună: în pat se vor înțelege de minune.Cele două zodii care stau față în față pe roata zodiacului au semne de Pământ și, respectiv de Apă. Într-o anumită proporție pământul și apa se contopesc, se îmbină armonios, dar ceea ce rezultă nu are prea mare stabilitate în timp. Iar dacă nativul din semn de Apă, adică Scorpionul, are o personalitate mult mai puternică, Taurul nu va suporta să fie dominat. Taurul și Scorpionul pot avea o viață minunată împreună, dacă știu să se echilibreze. De la Scorpion, nativul Taur învață să fie integru și să nu accepte compromisuri care să îl denigreze. De la Taur, nativul Scorpion învață să fie tenace și să aibă răbdare. În dragoste, există o compatibilitate mare între cele două zodii, dar nu este totuși cea mai durabilă relație. Vestea bună este că Taurul nu își ascunde niciodată sentimentele, iar Scorpionul va fi încântat să primească dovezile lui de dragoste.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Zodii opuse: Gemeni și Săgetător Gemenii și Sagetatorii sunt pur și simplu zodii care văd același adevăr din unghiuri total diferite. Lasă un nativ Gemeni să se certe cu un Săgetător și cearta poate dura la nesfârșit, pentru că fiecare are dreptate în felul său și niciunul nu este dispus să renunțe la argumentele sale sau să se lase convins de idei cu care nu rezonează. Gemenii pot călători des, se pot îndepărta cu ușurință de rădăcinile lor, cunosc mulți oameni, par firi sociabile, dar totodată sunt misterioase când vine vorba de viața lor personală. Pe cât pare de deschis un nativ din zodia Gemeni, pe atât de greu este să pătrunzi în viața lui. Sagetatorii sunt uneori neatenți, alții îi pot considera lăudăroși sau dornici să iasă în evidență, își expun cu ușurință viața personală, sunt des acuzați că „dau din casă”, iubesc ordinea și nu tolerează rutina. Au nevoie de o libertate aparte pe care nativii Gemeni este posibil să nu o înțeleagă. O relație între cei doi este destul de dificilă, dar posibilă dacă cei doi au aceleași scopuri în viață și un mod relativ asemănător de a trăi (de exemplu le place să călătorească).Între Gemeni și Săgetători este o combinație spectaculoasă între Aer și Foc. Totul trebuie să fie la superlativ pentru cele două zodii pentru a fi fericite împreună: pasiunea, aventura, misterul, călătoriile, dar și libertatea. Niciunul dintre cei doi nu suportă să fie constrâns, dominat, obligat să își asume responsabilități pentru celălalt. Nu suportă persoanele care depind de ei în vreun fel anume și cu atât mai puțin sentimental. Și cu toate acestea, fiecare învață ceva de la celălalt. De la Săgetător, nativul din Gemeni învață să se conformeze regulilor sociale și să privească lucrurile din jurul lui în ansamblu. De la Gemeni, nativul Săgetător învață să preia inițiativa și să comunice mai bine cu cei din jur. Vestea bună este că amândoi gândesc cam la fel, au aceleași priorități, doar că Săgetătorul este mai idealist, iar Geamănul mai pragmatic.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Zodii opuse: Rac și Capricorn Racul este o zodie caldă, empatică, familistă și iubitoare, romantică și visătoare. Racii sunt sensibili la vorbele directe ale celorlalți, mai ales când vine vorba de critică. Capricornul iubește munca, petrece multe ore muncind, este mai practic și mai direct, mai organizat și mai meticulos, mai puțin răbdător decât Racul și pune accent pe carieră. O relație între cei doi ar însemna ca aceștia să fie de acord să realizeze un cuplu mai „tradițional”, în care Capricornul muncește și se ocupă de afaceri, iar Racul are grijă de casă și de familie. În viața modernă, este destul de greu de creat un astfel de ritm pentru un cuplu în care cei doi parteneri sunt atât de diferiți. Pe roata zodiacului, semnul Racului este opus cu cel al Capricornului, iar între cele două zodii se dezvoltă, poate, cele mai puternice relații de opoziție. Dacă alte zodii opuse se atrag, acestea două se resping. Cei doi sunt ca șoarecele și pisica, ca Soarele și Luna. Nimic nu le iese împreună. Apa și Pământul este adevărat că se îmbină uneori armonios, dar nu în cazul celor două. Nativii acestor zodii, indiferent de sexul lor, nu reușesc decât să se tachineze, să se ambiționeze și să se ia la întrecere care pe care. Și cu toate acestea, fiecare are ceva de învățat de la celălalt. De la Capricorn, Racul învață să fie mai obiectiv și să devină mai responsabil cu oamenii dragi, având în vedere că este destul de egoist. Pe de altă parte, de la Rac nativul Capricorn învață să fie mai devotat familiei, știut fiind faptul că nativii Capricorni sunt mai mult orientați către carieră și pasiunile personale, decât spre familie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Zodii opuse: Leu și Vărsător Leul este un lider înnăscut, entuziast și cu o stimă de sine ridicată. Uneori mai încăpățânat, extrovertit și dornic de a obține atenția celorlalți, Leul iese ușor în evidență și câteodată are tendința de a aduce spiritul de lider și în cuplu. Vărsătorul are însă nevoie de libertate, de empatie și acceptare, dar totodată are nevoie să fie înțeles în ideile sale revoluționare. Este un gânditor revoluționar și, câteodată, poate fi destul de misterios și introvertit. În relație cu Leu, cel mai mare dușman ar fi ego-ul celor doi. Nevoile emoționale ale celor doi sunt foarte diferite și poate fi foarte dificil ca cei doi să și le împlinească reciproc. Cei doi pot avea o relație de durata dacă Leul acceptă nevoia de libertate și extravaganțele Vărsătorului, iar acesta din urmă acceptă să îl laude, din când în când, pe Leu și să îi lase senzația că acela este „șeful” în relație. Cele două zodii opuse se îmbină foarte armonios, iar multe prietenii sincere și pasiuni adânci se nasc între Lei și Vărsători. Amândoi prețuiesc dragostea, loialitatea, prietenia și generozitatea. Au multe principii de viață comune și se admiră reciproc. Un cuplu format din bărbat Leu și femeie Vărsător este aproape de familia ideală. Ambii parteneri sunt pozitivi, empatici, darnici și plini de energie. Amândoi au personalități strălucitoare, dar știu să accepte pe cineva asemeni lor alături. De la Vărsător, nativul Leu învață să respecte opinia publică și să nu cadă pradă extremismelor. De la Leu, Vărsătorul învață să aibă mai multă încredere în el și să împartă cu ceilalți. Se susțin reciproc, se încurajează și fac tot posibilul ca celălalt să urce la fel de sus. Vărsătorul își poate găsi oricând sufletul pereche în zodia Leului.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Zodii opuse: Fecioară și Pești Fecioarele sunt perfecționiste, meticuloase și paroliste, altruiste și joviale, analitice. Pentru nativii Fecioară, planificarea și notarea rezultatelor reprezintă pași importanți în orice ar face. La polul opus, nativii Pești sunt visători și intuitivi, ei acționează în sfera lor, una separată cumva, individuală. Nativii Pești au o profunzime aparte în a vedea lumea, în a descifra adevărul, ei pot vedea și luminile și umbrele aceluiași adevăr. Dacă ați avut vreodată o ceartă cu un nativ Pești, cu siguranță cunoașteți uimirea aceea pe care o trăim atunci când le aflăm punctul de vedere. Oricât am vrea să îi contrazicem, au partea lor de dreptate. În plus, Peștii acționează intuitiv, nu întotdeauna merg pe carieră, vor mai degrabă să își trăiască frumos viața sau pot ajunge în cealaltă extremă, când planifică tot și au nevoie de control în toate. Cele două zodii, deși sunt opuse pe roata zodiacului, se înțeleg de minune. Ambele sunt la fel de ambițioase, dar ambele știu să își deschidă inima atunci când cei dragi au nevoie de ele. Fecioara este semn de Pământ, dominată de Mercur, astfel că este mai pragmatică și mai ordonată. Peștii sunt mai lunatici, mai idealiști, dar au un suflet de aur, care le fascinează pe Fecioare. De la Pești, nativul Fecioară învață compasiunea și să îi ajute pe cei apropiați la nevoie. De la Fecioară, nativul din Pești învață să facă planuri pentru viitor și să pună accentul pe priorități. Cu toate acestea, ambii sunt la fel de introvertiți și secretoși, iar împreună formează o pereche puternică, pe care nimeni din afară nu o poate distruge. Îi leagă aceleași interese, chiar dacă la prima vedere par diferiți!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții