Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Cine este cel mai aprig dușman

Written By NIKE B. on duminică, 26 martie 2023 | 11:42



Horoscopul, Dușmani în funcție de zodie

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.
Fiecare dintre noi avem cel puțin un dușman.







Dușmani Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Cei mai mari dușmani ai tăi sunt persoanele din zodia Berbec. Un semn de foc nu se poate înțelege cu unul de apă. Tu ai nevoie de independență și te simți sufocată în prezența unui Rac, care mereu are nevoie de atenție. Deoarece sunteți două firi extrem de diferite, mereu aveți tendința de a vă vedea ca pe niște dușmani.

Dușmani Taur (21 aprilie - 21 mai)

În cazul tău, dușmănia apare din trăsături aparent similare. Tinzi să nu te înțelegi deloc cu cei din zodia Taur, deoarece sunteți la fel de încăpățânați și nu puteți ajunge la un compromis. Certurile rămân nerezolvate, deoarece nici Taurul și nici Berbecul nu își asumă vina.Taurul preferă să fie mai degrabă condus decât să conducă, ceea ce ar putea părea perfect pentru aerul dominator al unui Leu. Cu toate acestea, Taurul se încăpățânează și nu îi place să i se spună ce să facă. Acest lucru poate fi o problemă pentru Leu, care e obișnuit să traseze el liniile și nimeni să nu-i stea în drum.





Dușmani Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Fii atentă la nativii din zodia Fecioară, deoarece ei îți pot fi cei mai mari dușmani. Sunteți două semne guvernate de aceeași planetă, Mercur. Cu toate acestea, este foarte greu pentru voi să comunicați. Tu ești un spirit liber și îți place spontaneitatea, pe când nativii din Fecioară preferă rutina. Fecioara poate fi extrem de critică și dominatoare. Deoarece nu vă arătați sentimentele, certurile nu se rezolvă niciodată, ceea ce duce la acumularea de emoții negative. Nativul din Gemeni este un spirit liber, puțin răutăcios și adeptul deciziilor impulsive. Pe de altă parte, Racul este, de asemenea, independent, dar prea sensibil și plin de sine. Ceea ce pentru Gemeni ar putea părea distractiv, pentru Rac ar fi ofensator. Se vor ciocni mereu.

Dușmani Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu îti sunt prieteni nativii din Berbec si Balanta. Dar cum esti capabila sa îti schimbi starea emotionala foarte rapid, exista mari sanse sa îi consideri prieteni si pe acestia, cel putin pâna la cel mai mic pas gresit al lor. Dupa, esti capabila sa îi transformi în dusmani de moarte. Ești o fire sensibilă și devotată, iar nativii din Săgetător îți pot răni sentimentele extrem de ușor. Săgetătorul poate fi direct și sincer, fără a ține cont de sentimentele tale. În cazul unei astfel de legături, ambii veți încerca să vă schimbați unul pe celălalt. Problemele legate de comunicare te pot face să îl urăști pe Săgetător pentru tot restul vieții.

Dușmani Leu (23 iulie - 22 august)

Adevăratul tău dușman este un Taur. Taurul preferă să fie mai degrabă condus decât să conducă, ceea ce ar putea părea perfect pentru aerul dominator al unui Leu. Cu toate acestea, Taurul se încăpățânează și nu îi place să i se spună ce să facă. Acest lucru poate fi o problemă pentru Leu, care e obișnuit să traseze el liniile și nimeni să nu-i stea în drum. Nu te întelegi cu nativii din Taur, Scorpion si Varsator. Dar poti trece peste asta daca ei îti "sufla în pene", pentru traiesti pentru a fi complimentata si adulata.




Dușmani Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Dusmanii tai sunt nascuti în zodiile Gemeni, Sagetator, Vărsătorul, Pesti. Stai si le analizezi în detaliu toate faptele si ajungi sa îi urasti si mai mult. Razbunarea nu este pentru tine, dar esti capabila sa tii ura unei persone o perioada lunga de timp, fara sa ai un motiv aparent real.Ești inteligentă, atentă și analitică. De cele mai multe ori, gândești cu mintea, nu cu inima. Din acest motiv, Vărsătorul ți se pare iresponsabil și nerealist. Rar apare o compatibilitate între voi. Totuși, atunci când reușiți să aveți o discuție, de fiecare dată se încheie cu critici pentru Vărsător.

Dușmani Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Tu nu prea suferi nativii din Berbec, Rac si Capricorn. Dar ura ta nu are baze reale mereu, pentru ca esti usor superficiala si ai obiceiul sa urasti o persoana înca de la prima ei aparitie. Pur si simplu, pentru ca nu îti place, de exemplu, felul în care este îmbracata. Personalitățile Balanței și Capricornului se ciocnesc destul de mult. Balanța este foarte sociabilă, iar Capricornul destul de neîncrezător. Balanța este relaxată, în timp ce Capricornul apreciază munca asiduă. Ambele sunt, de asemenea, semne orgolioase și încrezute, ducând astfel la o relație extrem de complicată.

Dușmani Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu prea îti doresti sa ai tangente cu nativii din Taur, Leu si Varsator. Tu esti misterioasa, vicleana, uneori rautacioasa si este foarte greu ca cineva sa treaca peste tine. Mereu vei cauta informatii secrete pentru a-ti înfrânge dusmanul. Scorpionul și Vărsătorul sunt, de fapt, destul de asemănători ca personalitate, dar relația lor înclină mai mult spre dușmănie decât prietenie. În afară de a fi semne independente, ambele sunt încăpățânate și extrem de suspcioase față de toți ceilalți. De asemenea, preferă să-și urmeze propria direcție decât pe a altuia.

Dușmani Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Dusmanii tai se gasesc în zodiile Gemeni, Fecioara si Pesti. Daca cineva ia în derâdere bunatatea ta sau scoate tot felul de vorbe despre tine, va deveni dusmanul tau etern. Nu esti adepta razbunarii, dar ignoranta ta colosala. Săgetătorul este foarte direct, în timp ce Peștii sunt mai degrabă sensibili. Săgetătorii nu se pot controla atunci când vine vorba de a spune exact ceea ce simt, indiferent dacă e ceva de rău sau nu. Acest lucru este o problemă pentru emotivul Pești și, astfel, se produce o altercație.






Dușmani Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru creativul Vărsător, Capricornul pare a fi un dușman de moarte. Sunteți extrem de diferiți (de la obiceiurile financiare și până la nivelul de maturitate). Îți este foarte greu să îl înțelegi pe Capricorn, mai ales că nu se atașează emoțional de cei din jur. Această respingere constantă a Capricornului te face să ai resentimente față de acest semn zodiacal și chiar să îl urăști. Personalitățile Balanței și Capricornului se ciocnesc destul de mult. Balanța este foarte sociabilă, iar Capricornul destul de neîncrezător. Balanța este relaxată, în timp ce Capricornul apreciază munca asiduă. Ambele sunt, de asemenea, semne orgolioase și încrezute, ducând astfel la o relație extrem de complicată.

Dușmani Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Fecioara și Vărsătorul sunt ambele semne extrem de independente. Cu toate acestea, Fecioarele sunt analitice și examinează mai întâi o situație înainte de a intra în ea. Între timp, Vărsătorii sunt creativi și impulsivi. Firea rebelă a unui Vărsător ar putea fi prea mult pentru sfioasa Fecioara. De asemenea, nici cu Scorpionul nu te poți înțelege deloc. Scorpionul și Vărsătorul sunt, de fapt, destul de asemănători ca personalitate, dar relația lor înclină mai mult spre dușmănie decât prietenie. În afară de a fi semne independente, ambele sunt încăpățânate și extrem de suspcioase față de toți ceilalți. De asemenea, preferă să-și urmeze propria direcție decât pe a altuia.

Dușmani Pești (19 februarie - 20 martie)

Dusmanii tai sunt nascuti în Gemeni, Fecioara si Sagetator. Tu pari foarte credula si nevinovata, însa în realitatea lucrurile stau tocmai invers. Dar poti trai si cu ei alaturi, pentru ca la capitolul toleranta stai foarte bine. Săgetătorul este foarte direct, în timp ce Peștii sunt mai degrabă sensibili. Săgetătorii nu se pot controla atunci când vine vorba de a spune exact ceea ce simt, indiferent dacă e ceva de rău sau nu. Acest lucru este o problemă pentru emotivul Pești și, astfel, se produce o altercație. Energia Gemenilor poate fi copleșitoare și chiar înfricoșătoare pentru tine. Nu poți interacționa cu acest nativ, indiferent câte eforturi faceți amândoi. Lipsa de comunicare vă poate determina să dezvoltați sentimente negative și chiar să vezi în Gemeni cel mai mari dușman al tău.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții