Cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie

Horoscop pentru cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2...

Horoscop dragoste 30 martie 2023

Written By NIKE B. on miercuri, 29 martie 2023 | 20:33



Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 30 martie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 30 martie 2023 Ce spun astrele.

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, 30 martie 2023. Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.O zi în care neapărat trebuie să ne ocupăm de viața personală. Trebuie să rezolvam lucrurile amânate sau să reparăm greșelile din trecut. Să evităm așadar erorile trecutului și vom incepe o etapa noua care ne linisteste sufletul. Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Cuadratura Venus-Saturn poate tulbura momentele romantic. Daca critici in mod constant, lucrurile vor ajunge sa se perturbe. Celibatarii ar trebui mai degraba sa mute intalnirile intr-o alta zi, altfel s-ar putea sa nu poata profita la maximum de oportunitate. Nu lasa vibratiile Venus-Saturn sa te traga in jos. Foloseste-le in avantajul tau, deoarece are si o latura pozitiva: poti recunoaste unde te afli intr-o relatie.



Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În caz că sunteți în căutarea unor sfaturi sau alte perspective, persoana iubită ar putea fi dezamăgită că nu reprezintă singura voastră sursă de inspirație. Din acest motiv, e bine să abordați situația delicat și să faceți clare anumite bariere personale. Asigurați-vă partenerul că unele chestiuni nu sunt ceea ce par a fi în ochii acestuia.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dacă există prea multe responsabilități în afara sferei private, e posibil ca o persoană specială să reprezinte sursa voastră de armonie și bunăstare. Pozitivitatea și viziunea acesteia reușesc să vă reîmprospăteze starea de spirit, ține doar de voi să fiți deschiși și să bucurați de acest lucru.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Deși voi sunteți deschiși față de anumite subiecte controversate și vă entuziasmează să le dezbateți, e posibil ca persoana iubită să nu vă împărtășească plăcerea. Din acest motiv, e bine să mențineți comunicarea pe un teren sigur momentan.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

E posibil ca în această perioadă să combinați într-un fel sau altul sfera sentimentală și cea financiară. Poate fi vorba de un plan alături de persoana iubită în care contribuiți împreună cu resurse. Pe de altă parte, s-ar putea să vă intereseze o investiție și e important să faceți cercetările necesare înainte de a acționa.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

În această perioadă sunteți inspirați să faceți anumite ajustări în mediul casei, ceea ce vă poate aduce o reîmprospătare și în relația de cuplu. E bine, totuși, să nu faceți cheltuieli excesive. Conturați-vă un plan și observați ce v-ați dori să schimbați pentru a ști exact ce lucruri să achiziționați.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Sunteți motivați să aduceți un val de energie pozitivă în sfera privată. Printre alte ajustări, se află și dorința de a vă redefini imaginea, ceea ce vă poate influența favorabil atitudinea și vibrația pe care o transmiteți. Cu siguranță persoana iubită va fi încântată de ideile voastre și rezultatele acestora.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Bucurați-vă de momentele romantice pe care le experimentați și evitați să grăbiți lucrurile. Trăiți clipa și veți ajunge să descoperiți magia momentului. A venit timpul să luați o pauză de la contemplare și să vă orientați pe ceea ce puteți experimenta și posibilitățile care există acum.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O atitudine echilibrată este alegerea perfectă întotdeauna, dar mai ales acum. Persoana iubită sau un potențial partener este atras de aptitudinile voastre, motiv pentru care sunteți încurajați să vi le puneți în aplicare într-un mod subtil care să lase loc de mister și explorare.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Având în vedere că există o comunicare mai deschisă acum între voi și persoana iubită, probabil sunteți tentați să fiți mai spontani pentru a descoperi lucruri noi. Pentru ca armonia să se mențină este important să fiți onești și să nu treceți de anumite bariere personale. Atât timp cât vă așteptați de la partener să fie sincer, e indicat să faceți și voi același lucru.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

În caz că o relație specială a fost lipsită de entuziasm și romantism în ultima perioadă, sunteți inspirați în aceste momente să induceți o atmosferă pasională. Vestea bună e că probabil nu e necesar să faceți vreun pas grandios, ci pur și simplu niște gesturi care să-i dea de înțeles persoanei iubite intențiile voastre.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În această perioadă, secretul progresului din sfera romantică ține de inițiativa voastră de a experimenta lucruri noi și de a aborda o altă atitudine. E clar că unele chestiuni sunt de domeniul trecutului și nu vă mai oferă aceleași rezultate atunci când încercați să atingeți un obiectiv pasional. Ca atare, observați ce posibilități există în prezent.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Dacă vă doriți să vă avântați în sfera romantică într-un mod imprevizibil poate că nu este cea mai bună alegere. În caz că o anumită chestiune nu progresează după placul vostru, aflați că influențarea acesteia nu va face decât să vă ofere rezultatele opuse a ceea ce vă doriți. Lucrurile sunt menite să evolueze natural în dragoste.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții