Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei 15 Martie 2023

Written By NIKE B. on marți, 14 martie 2023 | 19:24




Horoscop pentru femei din 15 Martie 2023, în funcție de zodie.

Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.Nativii din zodiac trebuie să învețe să fie mult mai atenți la felul în care își setează obiectivele de viitor. Este o perioadă prosperă de care cei mai mulți nativi din zodiac ar trebui să profite. Zodiile care își doresc să evolueze vor avea șansa să se remarce pe tot parcursul zilei de astăzi.



Horoscopul zilnic pentru 15 Martie 2023

Horoscopul zilei de 15 Martie 2023 Este posibilă și apariția unor atitudini critice față de acțiunile voastre. Totuși, acum este mai bine să vă evaluați obiectiv și să găsiți direcții personale în care mai aveți multe de dezvoltat. Poate că, pentru a continua să mergeți mai departe, va trebui să sistematizați puțin cunoștințele pe care le-ați acumulat deja. Încercați să vă folosiții creativitatea într-un mod cât mai practic! Peștii văd viața în roz, Scorpionii vor să fie mai inventivi în dragoste, Balanțele sunt mai expresive ca oricând, Gemenii simt nevoia de independență, în timp ce Taurii planifică o masă împreună cu prietenii.



Horoscop pentru femeia din Berbec

Conjunctura astrală vă încurajează să puneți mai mult suflet în relația voastră, dragi nativi Berbec! Într-adevăr, Luna din Rac vă face să vă crească aripi și veți fugi de rutină ca de ciumă. Motivația voastră vă mulțumește partenerul, cu condiția ca cerul lui astral să fie la fel de bun. Dacă sunteți îngrijorați de orice aspect al sănătății voastre, un profesionist din acest domeniu ar trebui să vă liniștească și să vă ofere sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți starea și cum să aveți grijă de voi. Există, pentru unii, un pic de rebeliune în aer, fie în contextul familiei, fie al prietenilor, și s-ar putea să simțiți pusă sub semnul întrebării autoritatea voastră. Nimic grav, dacă rămâneți calmi și fermi, în timp ce nu arătați prea multă autoritate.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Duminica aceasta, vă va fi mai ușor să vă convingeți partenerul, dragi nativi Taur, dacă acesta ezită să facă ceva important pentru voi. Într-adevăr, prezența lui Mercur în Fecioara vă ajută să obțineți ceea ce doriți. Mesajele voastre, oricât de subtile, vor fi foarte bine primite. În timp ce plasarea acestor două planete într-un trigon promovează condiția fizică, păstrarea unui cadru de spirit pozitiv și a unei voințe puternice vă ajută să aveți o zi grozavă. Amintiți-vă să vă urmăriți dieta și să dormiți suficient, pentru a fi la vârful abilităților voastre fizice și mentale! Viața de familie se anunță veselă și promițătoare, iar contextul astral prevestește un optimism colectiv în timpul activităților de grup, cu cei dragi sau cu anturajul vostru. Este timpul să planificați o masă împreună!






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dragi nativi Gemeni, aveți un trigon pe cerul vostru astral și asta este deja o veste bună! În plus, sunt în joc două planete care se completează: Mercur și Venus. Dacă sunteți într-o relație, s-ar putea să simțiți nevoia de puțină independență, iar Mercur vă va ajuta să-i explicați partenerului în așa fel, încât să vă înțeleagă pe deplin. Veți fi foarte curioși. Veți fi interesați de orice este neobișnuit sau promițător din punct de vedere al tehnologiei sau al sănătății. Totul vă atrage. Mintea voastră este conectată la tot ce este nou. O zi bună promite să fie și la nivel relațional. Sunteți într-o dispoziție bună. Nimic nu vă va deranja în această seară, pentru că veți ști să vă înconjurați numai de persoanele dragi.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sunteți mult mai în ton cu partenerul vostru în duminica aceasta, dragi nativi Rac! Tandrețea și înțelegerea sunt în programul zilei. Deși conștienți de slăbiciunile sale, vă veți vedea partenerul fixat ferm pe piedestalul pe care l-ați construit pentru el. Sănătatea voastră este destul de bună, dar dacă aveți o dependență (mâncare, tutun, alcool) va fi greu să vă controlați în această perioadă. Încercați, totuși! Da, este foarte greu. Dar puteți face asta proiectându-vă într-un mod mai pozitiv. Veți primi vești bune de la membrii familiei care sunt departe de voi. Aceasta este deja o îngrijorare mai puțin. Încercați să vă relaxați seara! Armonia Lunii cu semnul vostru vă trimite vibrații bune și ar trebui să fiți într-o formă mai bună acum, față de zilele trecute.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Dragi nativi Leu, va trebui să vă poziționați într-un fel, la un moment dat! Și cu Mercur chiar si retrograd, va trebui să găsiți curajul să vă exprimați ceea ce simțiți. Dacă sunteți într-o relație, nu veți dori să vă răniți partenerul dar, rămânând tăcuți, cu siguranță îl faceți să sufere la fel de mult. Totuși, așteptați câteva zile înainte de a vă exprima! Dar acest context astral va avea și unele efecte contradictorii asupra stării voastre. Veți trece brusc de la o stare de bine la un sentiment de epuizare. Toate acestea sunt, desigur, legate și de moralul vostru. Limpeziți-vă mintea sau faceți odată alegerile necesare! Acesta este singurul mod de a vă face să vă simțiți mai bine pe termen lung.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mercur retrograd vă invită să lăsați lucrurile așa cum sunt până mâine, dragi nativi Fecioară! Relația voastră cu partenerul își pierde din avânt acum. Oricare ar fi situația voastră, simțiți nevoia să luați o distanță și să faceți un bilanț. Fără îndoială că aveți dreptate. Cu siguranță, această reflecție individuală vă va clarifica ideile. Vă dați seama că stilul vostru de viață trebuie revizuit și mai ales obiceiurile alimentare. Asigurați-vă că aveți o dietă echilibrată! Comunicarea cu cei din jur nu este la cote maxime. Așa că va fi greu să găsiți o ureche atentă, fie că este din familie sau printre prieteni. Nu insistați și relaxați-vă singuri, răsfățându-vă cu hobby-ul vostru preferat prin care, cu siguranță, veți experimenta plăcere, dacă nu confort!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

O zi plăcută se profilează pentru voi, dragi nativi Balanță, datorită acestei armonii a lui Mercur cu semnul vostru! Veți fi foarte expresivi în toate sensurile cuvântului. Indiferent dacă sunteți într-o relație sau singuri, veți putea să vă comunicați sentimentele într-un fel sau altul. Fiecare are propria lui metodă. Această zi, destul de densă, poate fi profitabilă pentru voi. Însă, este necesar să continuați să depuneți eforturi (sau să le începeți) în ceea ce privește luarea în considerare a anumitor dependențe. Este cu adevărat timpul să nu mai fiți în negare. Veți fi entuziaști de dimineața până seara. Și atât timp cât vi se spun niște bârfe, nu vă veți plictisi. Aveți grijă să nu vă supărați rudele sau prietenii! În general, ziua va fi plăcută.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Iată o configurație astrală destul de simpatică pe cerul vostru astral, dragi nativi Scorpion! Vă poate face mai deschiși față de ceilalți și, de asemenea, vă poate oferi câteva idei originale. De aceea, în dragoste, poate veți fi mai inventivi în această zi? Dacă reușiți, vă veți mulțumi partenerul care abia aștepta asta! O stare destul de bună vă însoțește acum. Și această configurație astrală în sextil nu poate decât să vă mențină în buna voastră dispoziție sau să o îmbunătățească. Veți descoperi că starea voastră de spirit chiar depinde de contextul astral. Este o zi plăcută și la nivel de relații. Chiar veți putea ridica moralul celor dragi sau al prietenilor care suferă de pe urma situației actuale. Aveți grijă și de voi! Soarele veghează asupra voastră și veți ști cum să vă protejați!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cum v-ar plăcea să aveți mai mult timp pentru voi duminica aceasta, dragi nativi Săgetător? De fapt, este ceva normal. Iar dacă sunteți într-o relație, dificultatea va fi să-i explicați partenerului vostru ceea ce vreți. Vestea bună este că Mercur vă va ajuta în acest sens. Sunteți într-o formă destul de bună. Acest trigon privește mai mult latura intelectuală decât cea fizică. Vă activează neuronii care vor fi în plină desfășurare de forțe acum. Veți avea o mie și una de idei în minte. Este posibil să nu fiți foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, fie că este vorba despre familie sau prieteni. Aveți tendința să vă gândiți la voi și, în fond, aveți dreptate! Poate vi se va reproșa asta dar vă puteți justifica oricând atitudinea.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Iată o configurație care, fără îndoială, nu vă va lăsa indiferenți, dragi nativi Capricorn! Per total, este destul de înălțător. De asemenea, dacă sunteți într-o relație, va trebui să ramâneți pe Pământ și să nu fiți prea exuberanți în ceea ce îi oferiți partenerului vostru. Nu se poate spune că vă lipsește tonusul. Trebuie doar să încercați să canalizați această energie debordantă care vă face să vreți să schimbați totul în viața voastră. Spre seară, veți fi pe locurile de start dacă vine vorba de a ieși și de a vă distra. În familie, poate că veți fi puțin prea pretențioși cu cei dragi, s-ar putea ca ei să nu fie în aceeași stare de spirit ca și voi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Veus si Mercur retrogard de pe cerul vostru astral v-ar putea face să credeți că partenerul vostru încearcă să se amestece în acele opțiuni pe care le pretindeți ca fiind personale, dragi nativi Vărsător! Poate că încearcă doar să vă ajute să vedeți mai clar? Gândiți-vă bine, s-ar putea să-i fi cerut chiar voi acest lucru! Câteva ocazii de a vă distra vă fac să vă eliberați puțin. Nici voi nu credeți că vă puteți petrece viața sacrificându-vă. Atât timp cât rămâneți rezonabili și responsabili, nu aveți de ce să vă faceți griji. Dar aveți grijă, totuși! Este exclus să lăsați unele treburi nerezolvate sau neterminate. V-ați apucat de treabă cu entuziasm și îi priviți cu dispreț pe cei care nu vor să facă nimic. Totuși, membrii familiei voastre vă găsesc puțin prea pretențioși.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna din Rac, în armonie cu zodia voastră, vă face să vedeți viața în roz, dragi nativi Pești! E destul de bine, este o culoare care vă place în mod deosebit. Pregătiți-vă să trăiți o zi idilică, plină de surprize plăcute, dacă sunteți într-un cuplu! Regenerarea energiei intervine acum pentru voi. Era vremea, pentru că începuseți să obosiți fizic și psihic. Sunteți ocrotiți de Neptun, ceea ce înseamnă o nouă liniște. Veți dormi mai bine, poate mai mult (ceea ce ar fi minunat), comparativ cu ultimele săptămâni care au fost oricum si foarte calduroase. Ce ziceți să vă întoarceți în copilărie? Sunt șanse să trăiți ziua cu ochii unui copil și mulți v-ar invidia pentru asta. S-ar putea ca astrele să vă ofere pur și simplu ușurința și atitudinea lipsită de griji de care aveți nevoie. În orice caz, veți dormi ca un bebeluș!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții