Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Mesajul zilei de 23 Martie 2023

Written By NIKE B. on miercuri, 22 martie 2023 | 18:50



Mesajul zilei de 23 Martie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 23 Martie 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Relațiile care sunt un Dar le vei recunoaște din faptul că acei oameni te fac să te simți bine în pielea ta, să te simți înțeles/ susținut/ respectat/ încurajat/ inspirat, îți place să fii în preajma lor. Celelalte relații sunt karmice și au rolul de a te învăța niște lecții. Și unele, și altele sunt relații de care ai parte în baza unor contracte încheiate la nivel de suflet. Relațiile care sunt un Dar sunt bazate pe conexiuni profunde, pe care le percepi a fi nivel de suflet. Asta nu înseamnă că acestea sunt „bune” și relațiile karmice sunt „rele”. Fiecare își are rostul său. Relațiile karmice nu sunt percepute de omul din noi ca fiind un Dar, ci ca o lecție, sunt grele/ dure. Ele implică rușine, regrete, vinovăție, implică lucruri pe care ai vrea să nu le fi făcut. Desigur, la început, pentru câteva luni pot să pară a fi un Dar, însă după aceea nu mai par deloc așa. Unii oameni au tendința de a lua o relație-Dar ca fiind ceva ce li se cuvine, nu o prețuiesc la adevărata valoare. Nu tratați în acest mod o astfel de relație, onorați Darul respectiv, fiți recunoscători pentru Darul pe care-l primiți!


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor,23 Martie 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Regele de bate

Cartea simbolizeaza liderul nativ, vizionarul, antreprenorul, onoarea. O actiune are nevoie de mai multa atentie. Nu face nimic pe care sa nu-l fi analizat sau planuit in detaliu. O persoana din viata ta, un intelectual, un profesor, te poate ajuta sa iti duci mai departe ideile. Te poti baza pe cunostintele lui.In planul constiintei Cartea de tarot regele de bate indica un proces de maturizare, imbinat cu o largire a orizonturilor si cautarea intelepciunii. Este vorba in primul rand de dezvoltarea puterii noastre de vointa, a fortei noastre morale si a convingerilor. Ca si Rege de Bate, realitatea vietii apare sub forma unei imense arene, in care urmeaza sa ne exprimam idealurile si vointa. Este simbolul unei perioade in care ni se dezvolta conceptiile valorice si convingerile religioase. Tocmai subiectivitatea acestor trasaturi creaza un specific particular, care poate avea un efect deosebit de antrenant asupra celorlalti.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 5 de spade

Pot fi situatii in care ai nevoie de forta fizica pentru a reusi. Se poate anunta o pierdere, poate te simti ranit in orgoliu sau simti ca iti este stirbita suprematia, autoritatea intr-un anumit domeniu. Chiar daca ai pierdut o batalie, tine cont de faptul ca razboiul nu s-a terminat inca. Redreseaza-te!Afi fost profund chiunuit si umilit si acum va simtiti zdrobit. Probabil, va ganditi la razbunare si planuiti actiuni murdare, pentru a razbuna nedreptatea ce vi s-a facut. Sau poate aveti alte motive sa fiti incrancenat si plin de ura. Ganditi-va la intelepciunea proverbului: „Cine seamana vant, culege furtuna" si cautati o supapa neutra pentru furia si agresivitatea dumneavoastra. Potoliti-va spargand lemne, practicand schiul sau alergari de maraton sau orice alt sport, care sa implice schimburi zdravene de lovituri.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Asul de Spade

Se anunta un cadou, pur, fara eventuale “preturi ascunse”. E doar un cadou si atat. Multumeste pentru el, fara sa te intrebi ce anume trebuie a faci pentru el mai tarziu. O alta posibila explicatie ar putea fi ca, in curand, vei primi recompensa pentru anumite actiuni din trecut. Bucura-te de munca ta!Cartea de tarot Asul de Spade reprezinta claritatea cunoasterii ce permite luarea de decizii clare, precum si rezolvarea unor probleme extrem de incalcite. Asta poate insemna ca un vant proaspat aduce o inviorare in obisnuinte vechi sau ca tratative care se impotmolisera capata o turnura hotaratoare. Poate fi vorba si despre o discutie edificatoare, care sa elimine „norii" care ingreunau atmosfera de lucru. Si, nu in ultimul rand, ascutimea si capacitatea de separare a acestei carti de Spada pot semnaliza hotararea luata dupa o matura chibzuinta, de a parasi domeniul de activitate de pana acum.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Indragostitii

Ideile preconcepute sau vechi iti pun bete in roate cand este vorba de gestionarea unor situatii noi ori diferite sau cu rezolvarea problemelor curente. Este posibil sa nu ti se fi oferit oportunitatea de a face o alegere sau alta, chiar daca va trebui sa o faci acum sau cat de curand. Mai degraba ai fost tentat sau testat. De asemenea, s-ar putea sa-ti fie greu sa rezisti. Evita cat de mult poti sa iei o decizie definitiva in aceste zile.Din acest motiv, pe vremuri, aceasta carte era denumita „Optiunea". Ea poate face trimitere si la o decizie necesara, care nu are decat foarte putina sau chiar nici o legatura cu iubirea.In planul constiintei noastre, Cartea de tarot Indragostitii arata ca devenim constienti de capacitatile de care dispunem si ca realizam faptul ca vom reusi sa traim o experienta profunda, coplesitoare, numai daca ne vom impune in mod constient anumite limite si vom opta deschis, fara nici un fel de retineri, pentru alegerea odata facuta.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Roata Destinului

Parca nu ai stare si ai face cu totul altceva decat ti-ai propus. Totusi, nu prea ai cum sa lasi lucrurile balta. Ai si obligatii de care sa te ocupi. Ca sa-ti fie mai usor, imparte totul in etape mici. O lista cu ce ai de facut, pe care sa o bifezi dupa fiecare realizare te va ajuta sa te concentrezi mai usor! Succes!Cartea de tarot Roata Destinului indica deseori situatii asupra carora nu putem exercita, intr-o prima instanta, nici o influenta. Incetinirea Rotii semnifica in acest caz ca ceea ce ne-am pus in gand nu vrea sa reuseasca, pur si simplu. Vremea, traficul rutier, o greva a personalului aeroportului, fac ca planurile noastre sa esueze. Roata Timpului ne arata atunci ca nu a sosit (inca) clipa sa trecem la realizarea proiectului. In aceasta situatie, cartile etalate la celelalte pozitii pot furniza indicii pretioase asupra modalitatii prin care putem ajunge la latura ascendenta, a Rotii. Aceasta simbolizeaza schimbari fericite, placute.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Justitia

Ti-ar placea sa faci multe lucruri astazi dar se pare ca te tine ceva. Gaseste modalitati prin care sa-i implici si pe ceilalti in aceste actiuni. Daca ai ceva de reprosat cuiva, asteapta seara. Este important sa-ti pastrezi un ton calm si temperat. De asemena, nu te lasa manipulat emotional. Trebuie sa lasafi impresia unei persoane eliberate. Daca aceasta atitudine nu este doar prefacuta, ati trecut printr-o experienta importanta si ati reusit sa va apropiati in mod decisiv de cunoasterea de sine. Cartea de la pozitia 5 va va arata ce puteti face cel mai bine cu nou-dobadita dumneavoastra libertate.Faceti dovada curajului dumneavoastra si lasati in urma tot ce v-a tinut legat pana acum. Aidoma pasarii Phonix, renasteti din propria cenusa. Ati ajuns la un punct, de care depinde totul, si nu trebuie sa permiteti sa apara nici o indoiala in legatura cu faptul ca veti trece si ultimul obstacol ramas. Nu veti regreta atitudinea dumneavoastra.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 3 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza separarea dureroasa, o inima franta, o durere, o respingere. Daca iti apare inversata, ea iti aduce mesajul unei emotii pe care o tii in tine. Poate esti intr-o faza de negare. Poate nu vrei sa recunosti anumite sentimente. Doar ca nu are sens sa te prefaci ca totul este in regula.Sunteti profund ranit si dezamagit. Fie ca ati trecut printr-o etapa necesara de deziluzii, fie v-ati imbibat sentimentele intr-un mod aproape distructiv cu otrava acida a ratiunii. Verificati cu multa atentie, daca va aflati pe calea cea buna. In acest sens veti primi un indiciu important de la cartea etalata la pozitia 6. Va aflati in situatia bolnavului, care nu poate fi vindecat decat printr-o interventie chirurgicala. Luati-va inima in dinti si parcurgeti acest dureros drum al cunoasterii. Eliberati-va de obisnuinte si despartiti-va cu intreaga forfa de semntimentele bolnave. Dupa ce vi se vor fi cicatrizat ranile va veti simti inzdravenit, dar mai ales sanatos si usurat.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 3 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza celebrarea, prietenia, creativitatea, comunicarea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca ar trebui sa fii mai atent cu exagerarile. Poti avea tendinta sa mananci mai mult decat trebuie, sa bei mai mult decat e nevoie, sa muncesti mai mult decat iti permite nivelul energiei.Deschideti-va in fata optimismului si treceti cu veselie, voiosie si un presentiment de recunostinta, la indeplinirea indatoririlor dumneavoastra. Veti petrece o perioada fericita, pe care ar trebui sa o savurati cu multa bucurie. Faceti un lucru care sa sporeasca aceasta atmosfera. Cautati societatea lipsita de griji a unor prieteni apropiati, duceti-va sa dansati, plecati in concediu.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Asul de cupe

Cartea simbolizeaza echilibrul, managementul timpului, prioritizarea. Daca esti in dezechilibru vei acorda mai multa atentie zonelor care nu te intereseaza si mai putina celor cu adevarat importante. De aceea este nevoie de o reasezare a lucrurilor in viata ta. Ai nevoie de munca in echipa, de colaborare si o buna comunicare. Succesul va fi garantat.Ati simtit importanta deosebita pe care o are pentru dumneavoastra situatia in care v-ati aflat anterior si incercati acum sa descoperiti in ea si posibilitatile de a accede la marea implinire. Cartea de la pozitia 1 va va arata, daca va aflati pe calea justa, iar cea de la pozitia 6, cum este cel mai indicat sa va pregatiti pe plan interior. Ati pasit intr-un domeniu in care, in interiorul dumneavoastra, simtiti ca sunteti adanc miscat. Deschideti-va in fata acestei experiente, lasati-va strabatut si daruit de sentimentul mantuirii. Folositi-va de aceasta, poate unica, sansa, pentru a ajunge la un tel, peste orice inchipuire de favorabil.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN REGELE DE BATE

Aceasta carte simbolizeaza luxul, graditudinea, increderea de sine. Cei care au curaj sunt cei care se vor bucura de succes. Cei care actioneaza sunt cei care vor culege roadele muncii lor. Cartea aduce mesajul ca ceva ce ai sadit in trecut, o investitie, un proiect, va incepe sa dea roade cat de curand. Bucura-te de fructele muncii tale.In planul constiintei Cartea de tarot regele de bate indica un proces de maturizare, imbinat cu o largire a orizonturilor si cautarea intelepciunii. Este vorba in primul rand de dezvoltarea puterii noastre de vointa, a fortei noastre morale si a convingerilor. Ca si Rege de Bate, realitatea vietii apare sub forma unei imense arene, in care urmeaza sa ne exprimam idealurile si vointa. Este simbolul unei perioade in care ni se dezvolta conceptiile valorice si convingerile religioase. Tocmai subiectivitatea acestor trasaturi creaza un specific particular, care poate avea un efect deosebit de antrenant asupra celorlalti.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 4 de bate

Se anunta o perioada de fericire, prosperitate, placer. Un sef, un membru al familiei sau o persoana cu autoritate da startul petrecerii. E un aer de sarbatoare, ca un festival al recoltei. Ai muncit din greu, iar acum te bucuri de rezultate si sarbatoresti. Cartea poate anunta o cerere in casatorie sau aniversarea unei casatorii sau a unei uniuni romantice. Fructele si ghirlandele de pe bate reprezinta o recolta abundenta, fie in plan financiar, fie in plan creativ.Abordati problema in cauza in mod deschis si fara retineri. Dati-va seama de faptul ca aveti multa siguranta in spate, in timp ce in fata va asteapta trairi interesante. Trebuie sa fiti fara griji, deoarece veti petrece clipe placute si va veti amuza copios.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 6 de bate

Se intrevede o victorie. Daca ai fost implicat intr-un conflict, se anunta un castig de cauza. Poti sa te astepti la vesti bune in cariera. Ti se poate implini un vis, te inscrii la un curs de dezvoltare personala la care doreai sa participi de multa vreme. Sau poate iei un examen pentru care ai invatat foarte mult. Eforturile sunt rasplatite.Pana acum ati fost atat de sigur de dumneavoastra, incat chiar si un avertisment nu ar fi putut sa va intunece starea de spirit. Sa speram ca nu v-afi bucurat prea devreme vanzand deja blana ursului din padure. Vedeti daca optimismul va este indreptatit de semnificatia cartii etalate la pozitia 6 sau daca nu cumva este mai bine sa fiti ceva mai retinut. Treceti cu toata bucuria la realizarea intentiilor dumneavoastra: sunteti norocosul castigator. Fie ati aflat deja despre succesul dumneavoastra fie ca veti primi in cel mai scurt timp vestea cea buna. Acceptati cu recunostinta acest eveniment si trebuie sa-l sarbatoriti cum se cuvine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții