Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Ce vor zodiile de la viață

Written By NIKE B. on miercuri, 19 aprilie 2023 | 20:26



Ce își doresc zodiile de la viață 2023

Horoscop Urania 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Ce își doresc zodiile de la viață 2023: Peștii își doresc să aducă mai multă culoare în viața lor, Taurii își doresc să capete curaj, iar Gemenii vor ca în viața lor să lege prietenii puternice.Fiecare om are un scop, obiective personale și un vis mare în viață. Vezi ce spun astrele despre ce caută zodiile în viață.Ce isi doreste cu adevarat fiecare zodie: idealurile nativilor din horoscop. Fiecare om are anumite interese in viata si prioritati pe care le respecta in toate actiunile pe care le intreprinde.

Ce îşi doresc zodiile în viaţă Profită de acest ciclu retrograd pentru a reflecta asupra acțiunilor și dorințelor tale. Când nodurile lunare se deplasează pe axa Gemeni-Săgetător, vei dori în special să te aventurezi pe un teritoriu necunoscut și să fugi de mediul tău obișnuit. Așteaptă-te să înveți multe și să trăiești intens anul acesta.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Fiind primul semn din Zodiac, prezenta Berbecului indica aproape intotdeauna inceputul a ceva plin de energie si cu desfasurare furtunoasa. Putine sunt lucrurile care il pot tine in loc pe un Berbec. Sunt persoane infocate, pasionale, dinamice, rapide si competitive. Cand vine vorba de actiuni, de a intreprinde ceva, Berbecul este cel mai bun. Le place sa fie deschizatori de drumuri si sunt vizionari, indiferent daca sunt chestiuni legate de serviciu sau doar petreceri cu prietenii, Berbecii se lanseaza in actiune cu ardoare.Berbecul are o personalitate dinamica. Sunt persoane care au tendinta sa intoarca capete atunci cand intra intr-o incapere. Dau dovada de niveluri ridicate de energie si tanjesc dupa aventura. Adora sa-si asume riscuri si cred ca stiu mai multe decat altii.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Puternic si demn de incredere, Taurul preia conducerea mai ales in situatiile in care poate culege roadele muncii sale. Iubitori de tot ceea ce este rafinat si frumos, nativii din Taur se vor inconjura intotdeauna cu castigurile lor materiale, le vor etala. Este un semn senzual, care se bazeaza pe simtul tactil. Atingerea este foarte importanta pentru acesti nativi atat in dragoste cat si in ceea ce priveste munca. Stabili si conservatori, nativii din zodia Taurului sunt indivizii cei mai demni de incredere dintre toate zodiile. In timp ce unii considera ca fiind incapatanarea cea care ii anima, reprezentantii acestei zodii vor trudi asupra unei sarcini pana la sfarsit, pentru a se asigura ca totul este conform standardelor, datorita perfectionismului lor. Sunt foarte creativi si le place sa faca lucrurile cu mainile proprii.





Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Cei nascuti in aceasta zodie sunt romantici, una dintre calitatile lor adorabile fiind agerimea lor si dorinta de a se adapta oricarei situatii. Asemenea persoane sunt versatile dar uneori pot deveni inselatoare datorita aceste lipse de consistenta.Versatilitatea este cuvantul cheie pentru acest semn zodiacal. Expresivi si ageri, nativii Gemeni manifesta doua fatete diferite a personalitatii lor si niciodata nu vei sti cu siguranta cu care dintre acestea vei interactiona. Pe de o parte Gemenii pot fi sociabili, deschisi sa flirteze, comunicativi si pusi mereu pe distractie. Pe de cealalta parte, poti constata ca acest semn de Aer poate dezvalui alta latura: contemplativa, serioasa, nelinistita si chiar indecisa. Gemenii sunt adaptabili la circumstantele vietii, ceea ce ii face sa fie persoane placute. Lucrurile nu vor fi niciodata plictisitoare cand in jur este un nativ al acestei zodii.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cei nascuti sub acest semn sunt curajosi, plini de dragoste si constienti is ambitiosi. Adora libertatea si sunt gata sa preia initiativa. Isi apreciaza familia mai mult decat bogatia sau succesul. Au puteri intuitive si foarte multa imaginatie, fiind cei mai potriviti pentru meserii creative. Racii au o personalitate altruista si plina de compasiune. Iti pot simti durerea, fie ca este emotionala, fizica sau financiara si aceasta ii face sa fie mereu dornici sa ajute, atata timp cat nu vrei sa profiti de ei. Racii sunt persoane emotive care simt nevoia da a avea grija de altii. In consecinta, aceste persoane au adeseori animale de casa. Nu le place sa-si asume riscuri si au o personalitate directa si plina de forta. Aceste personae sunt de obicei foarte inovatoare si vor lucra indiferent de cat este nevoie pentru ca intreprinderile lor sa fie incununate de succes.

Leu (23 iulie - 22 august)

Cei nascuti sub acest semn sunt guvernati de catre soare si unele dintre cele mai creative persoane de pe pamant sunt Lei. Leii au o personalitate sclipitoare si iti pot aduce un zambet pe chip in cateva minute. Sarmul lor atrage oameni ca un magnet si nu este de mirare faptul ca sunt priviti ca tovarasi extraordinari. Sunt renumiti pentru ca muncesc din greu si se distreaza si mai din greu. Semnul arata satisfactia pe care munca dificila si sacrificiul le aduce. Nativii acestui semn sunt organizatori puternici. Sunt lideri innascuti iar aceste persoane ies in evidenta prin mandria lor aparenta care, uneori, este privita ca fiind tare batatoare la ochi sau snoaba. Atunci cand cineva, considerat un muritor de rand, provoaca un Leu, situatia devine o problema sensibila.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nativii zodiei Fecioară deși sunt adepții unui stil de viață liniștit și moderat, aceștia nu se mulțumesc cu puțin, ceea ce îi face să își dorească să obțină perfecțiunea. Fecioara este asociata cu perfectionismul. Una dintre calitatile predominante ale persoanelor nascute sub acest semn este dorinta constanta de a atinge perfectiunea. De fapt, au o nevoie inconstineta de a dori sa fie perfecti. Si aceasta dorinta ii face pe altii sa ii considere prea critici. Obsedate de curatenie si ordine, Fecioarele pot fi interesate atat de ordine „mintala” cat si de cea „fizica”, avand totusi o personalitate timida. Datorita acestei timiditati, pot fi foarte dificile in societate: cu cat te plac mai mult, cu atat sunt mai timide.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balantele sunt armonioase, diplomatice, cu simt artistic si poseda un simt puternic al frumusetii estetice. Acest semn are drept simbol balanta dreptatii, nativii acestei zodii avand tendinta de a cantari si evalua toate dovezile pentru a crea un echilibru. Sunt capabili de a vedea mai multe laturi ale unei situatii sau discutii. Fiind mai interesati de a juca corect nu vor lua o decizie finala pana cand nu vor fi analizat fiecare informatie. Totusi, deoarece uneori informatiile nu se mai opresc, pot fi foarte indecisi uneori. Sensibili la ceea ce se intampla in jurul lor, certurile, disputele sau lipsa armoniei din mediul unei Balante ii tulbura echilibrul si armonia interioare. Asadar, veti gasi persoanele sub semnul Balanta incercand sa restabileasca pacea din jurul lor, ajungand sa fie partizani infocati a drepturilor omului si egalitatii. Totusi, arareori isi vor pune ideile in practica sau le vor aplica asupra propriei persoane.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este unul dintre cele mai puternice semne ale zodiacului, fiind guvernat de Marte si Pluto. Persoanele nascute sub acest semn pot deveni lideri extraordinari. Scorpionii afiseaza o personalitate dinamica si plina de forta. Urasc esecul si sunt foarte hotarati. In consecinta vor lupta impotriva obstacolelor si nu renunta in punctul in care altii ar ceda. De asemenea, nu este o idee buna sa enervezi un Scorpion! Scorpionii sunt emotivi si intuitivi. Aceste calitati le ofera puteri supranaturale in anumite situatii. Sunt renumiti pentru ca iubesc cu devotament si neconditionat. Daca cineva frange inima unui Scorpion, ar trebui sa fie pregatit pentru intepatura mortala! Cei nascuti in acest semn sunt pasionali, puternici si fermacatori. Au succes extraordinar in marketing si vanzari avand si capacitatea de a excela in calitate de consultanti financiari sau agenti de bursa deoarece nu ezista sa puna intrebari. Sunt creativi si plini de idei noi.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Guvernati de catre planeta Jupiter, cei nascuti sub acest semn sunt foarte optimisti si ii vei vedea arareori posomorati. De asemenea, sunt plini de patriotism, eroii de razboi fiind adeseori Sagetatori.Curios si plin de energie, Sagetatorul este cel mai mare calator dintre toti reprezentantii zodiacului. Filozofia lor de viata, modul deschis prin care se raporteaza la viata, ii motiveaza sa calatoreasca, sa hoinareasca in cele patru zari in cautarea adevaratului sens al existentei lor. Sagetatorul este extrovert, entuziast si optimist, fiind aproape imposibil pentru cineva sa demoralizeze un asemenea nativ. Iubeste schimbarea; de fapt schimbarea este pentru acest semn esentiala pentru bunastarea sa.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este guvernat de catre Saturn. Persoanele nascute sub aceste semn sunt prudente si practice. Intreaba-le ce parere au despre noua ta idee si iti vor spune daca are logica sau nu. De fapt, pot inbunatati ideile tale pentru a le face fructuoase, fiind renumiti ca mari „rafinatori de idei”. Capricornii au o personalitate disciplinata. Sunt ambitiosi si au tendinta sa evolueze treptat si sigur in cariera. Sunt renumiti pentru eforturile suplimentare pe care le fac pentur a termina proiectele. Sunt foarte rabdatori in fata unor persoane cu temperamente agresive, reusins sa-si pastreze calmul indiferent de situatie. Au un simt dezvoltat al umorului si desi este foarte sarcastic, are mare succes deoarece Capricornii stiu cum sa-l foloseasca.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsatorul este cel mai prietenos semn al zodiacului. Fiind semn de aer, semnul denota energie mintala. Prietenos, inventiv, neconventional si imprevizibil – asa este o persoana nascuta sub acest semn. Varsatorii mustesc de originalitate. Este posibil sa fie si un pic rebeli. Si un pic stranii! Asemenea persoane apreciaza viata, libertateea si cauta fericirea. Personalitatea unui Varsator este foarte fluctuanta. Intr-o zi sunt interesanti, expresivi si plini de energie iar in ziua urmatoare pot deveni nepasatori, banali si foarte schimbatori.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pestii sunt ultimul semn zodiacal din astrologie. Este guvernat de catre planeta Jupiter, iar persoanele nascute in acest semn sunt pline de imaginatie, calme si sensibile. Sunt, de fapt, visatori si un pic distrasi de la realitatile vietii cotidiene. Pestii au o personalitate iubitoare. Sunt mult mai sensibili decat persoanele nascute in alte semne si daca esti indragostit de un Peste, ai grija ce ai spui deoarece poti arunca fara sa realizezi comentarii care ii poti rani profund. Datorita imaginatiei lor bogate, Pestii pot deveni artisti si povestitori extraordinari. Au de asemenea puterea de a surprinde diverse detalii ale anumitor intamplari pe care persoanele obisnuite au tendinta sa le treaca cu vederea. Poseda capacitatea uimitoare de a-si aminti toate lucrurile pe care le-au invatat si, pe langa toate acestea, sunt generosi si onesti. Urasc suferinta si in consecinta ii poti gasi participand la diverse actiuni caritabile. Activitatile rutinate au tendinta de a le absorbi toata energia.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții