Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru finalul săptămânii

Written By NIKE B. on duminică, 2 aprilie 2023 | 09:07







Horoscop Urania Previziuni astrale pentru finalul săptămânii

Horoscop Urania 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Previziuni astrale pentru finalul săptămânii

„Luna va traversa zodia Leu, așa că ne bucurăm de un sfârșit de săptămâna destul de animat! Deși avem chef de distracție nu vom fi prea sociabili și nici nu vom putea să ne satisfacem chiar toate plăcerile așa cum ne-am dori!”








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Zilele acestea vin cu dorința mare de libertate și vei reuși să te eliberezi de unele ancore care ți-au tot stricat bună dispoziție în ultimul timp! S-ar putea să primești o invitație la o întâlnire romantică însă nu vei fi deloc entuziasmat!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Va prima nevoia de a-ți petrece timpul liber în intimitatea căminului! Și s-ar putea să refuzi sau să anulezi planurile făcute! Este posibil că weekendul să-ți aducă unele tensiuni în cuplu, cu familia, dar și cu prietenii!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Azi ai grijă la tendința de a vorbi prea mult sau de a te entuziasma la promisiunile care ți se fac! Ești dornic de plimbări și chiar s-ar putea să-ți planifici o excursie zilele acestea! Nu-ți face planuri prea mari pentru a nu fi dezamăgit!

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Ești mai cheltuitor astăzi, însă nu vei regretă niciun leu scos din portofel, mai ales dacă îți satisfaci niște plăceri și bucurii de moment! Sâmbătă și duminică evita să te contrazici cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta!

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Chiar dacă ziua începe fără prea mult entuziasm, faptul că este vineri te revigorează mental! Vei fi stimulat de astre să închei rapid toate activitățile obositoare pentru a te dedică plăcerilor tale! Luna va traversa zodia ta și îți va aduce energie, putere și voință!


Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. S-ar putea să ai senzația că partenerul îți ascunde ceva și din cauza asta să ai o stare de spirit mai puțin bună! Poate fi vorba și despre oboseală acumulată în ultima vreme care te face mai arțăgos și retras!

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Nu este exclus a primești o propunere de colaborare sau o invitație de a face parte dintr-un proiect! Te bucuri de popularitate și te faci plăcut de cei cu care intri în contact! În weekend se întrevăd tensiuni în cuplu, cel mai probabil că urmare a ciocnirii orgoliilor!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Poți fi pus în față unor situații profesionale mai puțin plăcute, care îți vor cere spirit de inițiativa, capacitate de lider și găsirea unor soluții rapide! În weekend trebuie să ai grijă la tendința de a fi prea autoritar cu cei dragi!

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător.
Profită de contextul astrologic al zilei dar și al întregului sfârșit de săptămâna pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele, pentru a explora un nou domeniu care ți-a trezit interesul sau pentru a face o călătorie! Însă ai grijă la cheltuieli!






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn.
Zilele acestea nu te vei simți chiar în apele tale și cel mai probabil vei caută să te retragi în liniștea căminului! Nu este vorba de sănătate ci mai degrabă de stări emoționale oscilante care îți pot activă unele temeri și angoase!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Profită de zilele libere pentru a te reconecta cu partenerul și încearcă să-i înțelegi mai mult nevoile emoționale! Pe de altă parte fii mai prudent cu administrarea finanțelor pentru că ai tendința de a face cheltuieli inutile!

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Vei munci cam mult zilele acestea însă ține cont de faptul că ce bani încasezi pe o parte, îi vei cheltui pe altă! În relația cu partenerul de viață pot apărea confuzii și nici tensiunile cu familia nu sunt excluse!

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții