Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Mesajul zilei de 2 Aprilie 2023

Written By NIKE B. on duminică, 2 aprilie 2023 | 07:35



Mesajul zilei de 2 Aprilie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 2 Aprilie 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
„Problemele” sunt preambulul unei promovări. Noi creștem cu adevărat doar în măsura în care crește capacitatea noastră de a rezolva problemele. Cu cât sunt mai mari problemele pe care ești capabil să le depășești, cu atât vor fi mai mari compensațiile în viață. Nu plătești un instalator cu aceeași sumă cu care plătești un chirurg care face operații pe creier. Ei rezolvă probleme de dificultăți diferite. Când opui rezistență problemelor, practic, tu refuzi promovarea. Și poate ești în prezent într-o perioadă a vieții tale în care treci prin probleme majore. În loc să vezi doar „problemele“ și să fii disperat, înțelege că ceea ce se întâmplă de fapt este că Viața te pregătește pentru o promovare. Promovarea nu vine înainte de problemă, problema vine înainte de promovare.


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor,2 Aprilie 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

SARBATORESTE VIATA
Copiii adora sa danseze, sa cante si sa se joace! Sarbatorirea poate fi un mod natural de a fi si pentru noi cei care devenim adulti. Putem sa ne recapatam acel simt din copilarie si sa ne minunam cu incantare de frumusetea pe care Dumnezeu a creat-o aici pe pamant. O noua viata este un alt motiv de sarbatoare. Cand se naste un copil, oamenii sarbatoresc evenimentul prin daruri si ofera felicitari parintilor. Poti sa continui sa sarbatoresti orice se naste nou in viata ta, un nou proiect, un nou inceput de orice fel. Hraneste si ingrijeste copilul interior fiind in comuniune cu Dumnezeu care te iubeste asa de mult. Fa-o prin rugaciune. Acele momente tacute in care tu vorbesti cu Dumnezeu iti pot ridica ingrijorarile si poverile ca sa poti vedea binecuvantarile si frumusetea din viata ta. Sunt asa de multe motive de sarbatoare pentru care sa fii recunoscator!

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

FII CA UN COPIL
Copiii sunt curiosi despre viata si oportunitatile de invatare si crestere dar si despre distractia si veselia pe care o pot trai. Tinerii sunt curajosi si nu se tem, au un simt natural al imortalitatii si sunt multumiti sa traiasca natural in acum si aici, deci in prezent. Cand le e foame, ei mananca. Cand sunt obositi, ei se odihnesc. Cand vor sa se joace, ei se joaca. Ei nu cunosc stresul zilei de maine, nici nu o constientizeaza pentru ca totul este azi. Permite si tu copilului tau interior sa iasa la joaca! Ia-ti timp ca doar sa fii total prezent in acest moment. Este un sentiment minunat si atat de eliberator! Tot ce avem este momentul prezent si din acest moment ne cream viitorul. Focuseaza-te pe ACUM si da orice altceva lui Dumnezeu.





Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

BUCURA-TE DE FIECARE SITUATIE
Ai admirat vreodata zborul lin si gratios al unei pasari ? Pe cat de usor pare ca zboara, pe atat trebuie sa fie foarte exacta postura sa pentru ca sa poata sa plonjeze si dupa mancare si sa o faca cu eficienta maxima. Tu poti fii asa de usor si gratios in drumul tau spre a-ti procura cele necesare traiului ? Poate ca esti prea stresat si pui multa presiune si responsabilitate pe tine. Este timpul sa revezi care iti sunt conceptiile despre ce inseamna sa fii un adult. Ti-ai vazut parintii muncind continuu, fiind implicati nonstop in carierele lor sau in munca de acasa ori in voluntariat ? Poti sa reinventezi conceptul despre ce inseamna sa fii un adult sanatos si responsabil, facand un echilibru intre a da si a primi. Ca si pasarea, si tu poti plonja cu gratie spre ce ai nevoie in timp ce te ocupi de responsabilitatile tale. Cheia este sa ridici poverile de pe umerii tai si sa le dai lui Dumnezeu care ti le va ridica de indata ce il rogi sa te ajute. Roaga-te sa gasesti binecuvantarile si lectiile din fiecare experienta, apoi sa ii dai drumul si sa avansezi usor mai departe prin viata, nu impovarat.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

FII EXCELENT
Intr-o lume care promoveaza satisfactia imediata, multi oameni nu se implica sa dea tot ce au mai bun din ei in ce fac. Poate ca vor tot ce e mai bun din viata dar nu sunt dispusi sa dea ce e mai bun. Ei aleg calea cea mai usoara sau superficiala sau fac minimum necesar. Daca tu alegi sa dai implicare de 100% in orice faci, vei primi recompense pamantesti inclusiv satisfactia de a sti ca ai facut si faci tot ce se poate mai bine. Nu este despre perfectiune ci despre a-ti pasa de calitatea muncii tale. Este despre a-l glorifica pe Dumnezeu. Fie ca esti la munca, fie in relatii, fie ca te rogi la Dumnezeu sau speli vasele, da totul cu o atitudine de recunostinta. Rezista tentatiei de a fi mediocru sau de a amana. Ramai in minte cu Dumnezeu si cu voia Sa si comite-te sa dai tot ce ai mai bun in toate domeniile vietii tale, ca si cum Dumnezeu ar fi chiar langa tine. Pana la urma, chiar este!








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

FII BLAND
Blandetea si intelepciunea sunt atributele lui Dumnezeu si ale tuturor creatiilor divine…inclusiv ale tale. Ca bebelus, erai plin de blandete si erai foarte dulce. Ai in continuare nevoie sa fii asa, chiar daca acum esti adult. Exista multa putere in a fi bland si linistit. De exemplu, tragand de tulpina unei plante in crestere nu o va face sa creasca mai rapid. Daca tragi de petalele unui boboc de trandafir, nu il va face sa se deschida si sa infloreasca mai repede. In schimb, iubirea si blandetea au de departe beneficii mult mai mari.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

FII TU IUBIREA PE CARE DORESTI SA O PRIMESRTI
Calea adevarata ca sa traiesti o viata implinita incepe permitandu-i lui Dumnezeu sa lucreze prin tine si sa binecuvantezi pe toti cei pe care ii intalnesti. Scriptura te invata sa fii un canal prin care Dumnezeu lucreaza ca sa ii atinga pe altii. Dumnezeu lucreaza prin oameni si fluviul de bunatate al lui Dumnezeu curge prin fiecare om. Iisus a fost un model de lipsa de egoism in numele lui Dumnezeu. El nu a venit aici doar ca sa isi vada de interesele Lui. Inima sa a servit si pentru altii pentru ca prin sangele Lui curgea iubirea, iubirea Tatalui. Daca te apropii de Dumnezeu, devii si tu un canal de iubire si pace, iar binecuvantarile pe care le primesti sunt uimitoare, dar sa nu le tii doar pentru tine. Asadar, extinde-ti iubirea. Da cu usurinta spre altii ceea ce ai primit de la Tatal tau Ceresc. Serveste, mergi acel kilometru in plus, incurajeaza pe cei cu inima franta, roaga-te pentru cei ce au nevoie de ajutor. Fii generos. Cand dai din timpul tau, din resursele tale, din banii tai, nu doar ca esti binecuvantat dar multe lucruri bune se intorc spre tine in cai miraculoase si multiple.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

CU DUMNEZEU ORICE ESTE POSIBIL
Cu totii ne aflam in situatii de viata in care avem nevoie de ajutor suplimentar si trecem prin vremuri in care nu vedem solutiile la problemele noastre. Cand obstacolele par insurmontabile, focuseaza-te pe puterea suprema a lui Dumnezeu ca sa mute muntii pentru tine prin credinta ta. Spune muntilor tai despre Dumnezeul tau! Cu credinta nestramutata, miracolele curg in viata oricui. Poate ca nu stii cum se va rezolva o situatie, dar Dumnezeu stie! Intra in intelepciunea sa divina si vei primi solutii ingenioase prin rugaciune. Nu te ingrijora sau preocupa despre cum va fixa El o situatie, doar focuseaza-te pe a asculta de instructiunile divine ca sa actionezi apoi fa-o fara ezitare sau amanare.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

IUBIREA FACE LUMINA
Cand esti fata in fata cu o mare schimbare de viata poti simti frici pentru necunoscut. O schimbare in prezent te poate face sa iti amintesti de alte schimbari din copilaria ta, din relatiile cu prietenii, cu colegii, cu parintii. Astfel poate sa iti apara nostalgie, gandind ca lucrurile au fost mai bune in trecut decat sunt in momentul de fata. Chiar te poti teme de schimbare pentru ca inca sunt procesate schimbarile din copilaria ta pe care le-ai gestionat cu greu. Totusi, nu esti absolut niciodata singur in timpul schimbarilor de viata. Dumnezeu si ingerii tai pazitori sunt cu tine la fiecare pas, ghidandu-te si ajutandu-te. Viata poate avea provocari iar Dumnezeu iti lumineaza pasii urmatori. Cand iti infrunti fricile, te transformi puternic si iti cresti o putere divina pe care nu credeai ca o poti avea. Pasarea Phoenix este simbolul renasterii, a noilor inceputuri si a sperantei. Abandoneaza-te puterii superioare a lui Dumnezeu, stiind ca El are un plan divin care sa te ajute sa iti desfaci in siguranta aripile.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

BINECUVANTARILE TALE
In vietile pamantesti, lucrurile nu merg mereu asa cum ai dori. Probleme mai apar dar felul in care stii sa le gestionezi este ceea ce conteaza. Te poti plange si poti avea obsesie asupra problemelor sau te poti ruga pentru solutii si actiona asa cum te ghideaza Dumnezeu.Tine un jurnal cu felurile in care Dumnezeu deja te-a binecuvantat si ti-a raspuns la rugaciuni. Citeste acestea in clipele de provocare, ca sa te ajuti sa iti cresti credinta ca El continua sa te ghideze. Focusarea pe binecuvantari iti mentine inima deschisa cu bucurie spre frumosul vietii. Ti se reaminteste cat de multe motive de recunostinta ai iar aceasta stare iti da optimism care iti deschide usi noi si iti aduce noi oportunitati. Nu suntem niciodata singuri, desi asa poate parea uneori. Dumnezeu este mereu alaturi de noi. Rugaciunea este linia verde permanent deschisa spre divinitate! Toate nevoile tale (deci nu neaparat toate dorintele pentru ca nu toate dorintele sunt si bune pentru tine) sunt implinite cand te rogi. Numara-ti motivele de recunostinta si spune multumesc pentru ele.





Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

MAI MULT TIMP AFARA
Intr-o lume plina de tehnologie, este usor sa ramai captiv in fata unui ecran, de computer, de televizor sau de telefon mobil. In aceste vremuri moderne, este usor sa ramai in interior si sa uiti ca aI nevoie de contact cu natura ca sa iTi echilibreze viata. Ca si copil, preferai mai mult natura sau tehnologia ? Poate ca ai avut in copilarie drag de un anumit copac. Iti amintesti sa te joci in aer liber cu coarda, sa iti faci ascunzatori in copaci ? Copacii ne ajuta sa ne calmam si sa ne bucuram de moment. Doar fiind in apropierea lor, te simti improspatat si reenergizat. Divinitatea a creat plantele si cu scopul de a ajuta oamenii, ele ofera oxigen ca sa putem respira aer esential si curat pentru viata. Gaseste un copac pe care il iubesti si petrece timp in preajma lui in contemplare tacuta. Te vei simti imediat ridicat vibrational in compania sa tacuta, blanda si maiestuoasa.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

UN CAMIN FERICIT
Daca nu ai avut caminul plin de iubire si lumina in copilarie asa cum visai, poti oricand sa il creezi acum pentru tine, pentru familia ta si pentru copilul tau interior. Daca caminul copilariei tale ti-a lasat o amintire placuta, poti recrea acel sentiment de iubire si siguranta acum la maturitate. Roaga-te ca Dumnezeu sa iti umple casa cu iubirea si lumina divina care inlatura orice intuneric. Toate fiintele au nevoie de adapost. In natura, animalele sunt norocoase sa traiasca oriunde este cel mai bine pentru ele. Ca oameni, aveti unele limitari practice si nu puteti sa ne faceti casa chiar oriunde doriti. Rugaciunea si credinta deschid usa pentru a gasi caminul potrivit care sa fie mentinut in pace si protectie. Are casa ta nevoie de o curatenie amanuntita, inclusiv sa scapi de lucruri vechi ce te trag in spate ? Plimba-te prin casa si intreaba spiritul sfant sa iti indice care sunt lucrurile ce ar fi bine sa le donezi, vinzi sau arunci. Poate ca este timpul sa iti faci bagajul si sa te muti in alta casa. Fie ca noua locuinta apare ca necesitate sau ca alegerea ta, te poti ruga la Dumnezeu sa te ghideze spre locul ideal de locuit. Poti si sa te rogi sa ti se dea motivatia de a face curatenie detaliata in casa daca prea multele obiecte adunate au facut ca spatiul sa nu mai para confortabil.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

LUMINA TA STRALUCITOARE
Atunci cand te focusezi asupra divinitatii si permiti fluxului iubirii lui Dumnezeu si a luminii Sale sa patrunda in viata ta, alti oameni observa energia ta si sunt inspirati sa faca la fel. Altii pot fi atrasi de lumina ta divina stralucitoare ca fluturii la bec. Poti sa le spui secretul tau si invata-i despre iubirea lui Dumnezeu si despre puterea miraculoasa a rugaciunii. Straluceste-ti lumina de-a lungul vietii tale zilnice obisnuite, atingand orice faci cu dragoste. Este asa de simplu si asa de eficient incat efectele sunt uluitoare. Cand permiti luminii tale divine sa straluceasca, tu devii si mult mai frumos, atat in interior cat si in afara. Chiar si infatisarea chipului tau devine mai intinerita. Copiii stralucesc iubirea lui Dumnezeu in mod natural si tu inca ai aceasta abilitate, ca si adult.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții