Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Previziunile karmice luna mai 2023

Written By NIKE B. on duminică, 30 aprilie 2023 | 07:46




Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați. Luna mai 2023 vine cu vești importante pentru majoritatea nativilor. Venirea primăverii este o ocazie de a trăi viața la maximum și de a ne bucura chiar și de lucruri mărunt. Pe de altă parte însă, Universul ne aduce și în fața unor lecții esențiale pentru viitor. Unii dintre norocoși se bucură de aspecte pozitive la horoscop, luna mai 2023 aducând succes pe toate planurile.


Horoscop karmic pentru luna mai 2023


Horoscopul karmic pentru luna mai 2023 este plin de evenimente care mai de care mai solicitante pentru majoritatea zodiilor. Există câțiva nativi care vor da lovitura vieții lor în ultima lună a primăverii!Horoscopul karmic pentru luna mai 2023 vine cu tot felul de situații cu care zodiile nu s-au mai întâlnit până acum. Nativii de apă se vor reinventa, vor realiza lucruri mărețe.








Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)


Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) trebuie să scape cu orice preț de karma de agresivitate. Astrele îi încurajează să fie mai împăciuitori, mai deschiși spre dialogul cu cei din jur. Berbecii sunt atenționați să renunțe la ego, iar Leii la superficialitate. Săgetătorii trebuie să renunțe la credința că pot controla totul.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) duc bătălii uriașe pentru a-și recâștiga confortul de altădată. Taurii vor recunoaște anumite greșeli pe care le-au făcut în raport cu cei apropiați. Fecioarele vor fi mult mai atente la ce și cum spun. Devin conștiente că unele cuvinte trebuie folosite cu mai puțin aplomb. Capricornii se vor reorganiza în primul rând din punct de vedere financiar. Au de făcut anumite alegeri care sunt destul de costisitoare. N-ar fi rău să ceară și opinia părinților sau a partenerului de viață.






Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)


Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) sunt puse pe treabă. Lucrează foarte mult la atitudinea lor, la imaginea pe care o proictează despre ei. Racii sunt cei mai deciși să schimbe tactica, să fie mai mult pentru ei. Dacă până acum se preocupau în primul rând pentru alții, iată că totul se schimbă pentru acești nativi din luna mai. Și Scorpionii sunt deciși să facă fapte mărețe. Au noroc astral încă de la 1 mai. Peștii, în schimb, fac schimbări majore pe plan sentimental. În unele cazuri putem vorbi chiar despre căsătorie.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată


Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o lună mai 2023 destul de ciudată. Gemenii sunt în continuare pe karma de ignoranță, iar prețul superficialității, al delăsării chiar, s-ar putea să-l plătească undeva după 20 mai. Vărsătorii au parte de lucruri bune. Singurul avertisment pentru ei este să renunțe la anumite excese ori vicii. Balanțele se focusează pe familie și pe relațiile cu prietenii. Vor să îndrepte multe greșeli.

Horoscop Berbec (23 iulie - 22 august)

Pentru zodia Berbec, luna mai 2023 va fi una de neuitat. Este o lună bună din toate punctele de vedere, în special dacă e să privim cum va evolua din punct de vedere profesional. În prima jumătate a lunii, nativii de foc vor face tot felul de demersuri pe la autorități pentru că vor să obțină anumite bunuri. Mulți s-ar putea să se plimbe mult pentru că au de recuperat o moștenire mai veche. Până pe 15 mai 2023, așadar, Berbecii rezolvă niște probleme care au rămas în trecut, dar care acum s-ar putea să îi ajute mai ales că au nevoie de resurse financiare. Cei care au de moștenit terenuri, case sau alte bunuri trebuie să profite din plin de primele zile ale lui mai. În a doua jumătate a lunii, nativii de foc trăiesc tot felul de răsturnări de situație favorabile în zona muncii.Multe dintre proiectele lor devin, în sfârșit, realitate. Au parte de aprecieri, iar acestea nu vin doar din gură. Conturile lor ar putea fi mărite și vorbim despre sume care nu sunt de neglijat.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Zodia Taur are un mai 2023 plin de provocări. Nu va fi o lună ușoară pentru nativii de pământ, dar nicio o perioadă extrem de grea. Există o serie de nuanțe de care trebuie să țină cont.Cei născuți în zodia Taur trudesc din greu în luna mai 2023, chiar dacă rezultatele eforturilor lor nu sunt cele la care se așteaptă. Lipsa răbdării este marele inamic al nativilor de pământ, unul care îi poate debusola de tot mai ales după data de 15 mai 2023. Luna mai 2023 este una destul de ciudată pentru Tauri, în special pentru femeile născute sub acest semn venusian. Doamnele vor fori să facă niște schimbări prin care să-și pună mai mult în valoare feminitate. Reprezentantele sexului frumos care, dintr-un motiv sau altul, și-au cam neglijat chiar aspectul fizic vor schimba macazul. Toată luna mai va fi una despre reinventare în cazul femeilor. Și bărbații Taur vor fi ceva mai atenți la stilul lor de viață. Cei care au tot amânat începerea unor exerciții prin care doreau să-și transforme corpul se pot apuca acum de ele. Prima parte a lunii este despre conștientizarea schimbărilor necesare la nivel personal pentru Tauri. Nu vorbim doar despre cum se privesc ei în oglindă. Luna mai vine și cu surprize din exterior. Mai exact, a doua jumătate a lunii, din 16 mai 2023 încolo, Taurii sunt puși în situații-limită mai ales la locul de muncă. Cei care vorbesc articulat vor avea de câștigat, iar cei care sunt mai timorați, mai moi ca atitudine riscă inclusiv să își piardă locul de muncă.







Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Zodia Gemeni va avea un mai 2023 interesant din punct de vedere sentimental. Nativii de aer își vor clarifica o serie de momente pe care le-au trăit și nu le-au înțeles cum trebuia.Zodia Gemeni își va clarifica sentimentele în luna mai 2023. Problemele din dragoste vor fi rezolvate după discuții îndelungate cu persoane care le pot deschide ochii, care le arată lucrurile dintr-o altă perspectivă nativilor de aer. Prima jumătate a lunii mai 2023 este încărcată cu tot felul de evenimente de la care Gemenii nu pot lipsi sub nicio formă. Se vor mai dezmetici în legătură cu oamenii cu care pot lucra cel mai bine, dar până atunci trebuie să facă față unor alte provocări. Apar situații imprevizibile. Până pe 15 mai, nativii de aer reușesc să obțină mici victorii financiare. Astrele le recomandă ca banii pe care îi adună să îi folosească doar în situații în care au cu adevărat nevoie de ei. Tot în prima parte a acestei luni, Gemenii vor comunica mai deschis, chiar dacă sinceritatea lor ar putea face rău anumitor persoane. Trebuie, totuși, să își cântărească bine cuvintele, mai ales dacă vor să primească anumite răspunsuri de la persoanele pe care au pus ochii.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Zodia Rac se bucură de o lună mai destul de plăcută, cu excepția anumitor zile în care problemele nerezolvate în trecut vor reveni pe nepusă masă. Ce prevăd astrele?Zodia Rac are un mai 2023 plin de trăiri intense. Nicio zi nu va semăna cu cealaltă și niciun gest nu va fi făcut la pură întâmplare! În prima jumătate a lui Cireșar vor munci până vor obosi. Ăsta este un semnal că mai trebuie să facă niște pauze. Într-un fel sau altul, Racii fug de niște chestiuni care le apasă sufletul și se refugiază în muncă. Trebuie să conștientizeze că oricât de mult ar ignora niște probleme, ele vor apărea exact când nu se simt pregătiți. Până pe 15 mai, nativii de apă au o perioadă relativ liniștită, cu mici întrebări care le survolează mintea legate de relațiile lor apropiate. Pot fi puse în lumină relațiile cu prietenii, dar și cu părinții sau copiii, acolo unde este cazul. A doua jumătate a lunii va fi puțin mai intensă. Asta deoarece apar două probleme complet diferite pe care trebuie să le rezolve. Prima problemă are legătură cu banii, poate cu o datorie mai veche de care au și uitat. A doua frământare vine din relația cu cei apropiați. Anumite cuvinte spuse la repezeală, care au făcut rău în trecut, s-ar putea răsfrânge acum asupra lor.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Zodia Leu va avea un mai 2023 plin de acțiune, exact așa cum îi place. Este o lună în care trebuie rezolvate o serie de probleme, mai ales de natură financiară. Zodia Leu va porni cu încredere în luna mai 2023, o lună care va avea de toate. Multe din lucrurile pentru care băgau mâna în foc, credințe personale, certitudini aproape de toată lumea confirmate, vor fi complet diferite în mai. Prima jumătate a lunii vine pentru nativii de foc cu multă muncă. Se vor implica în tot felul de proiecte, unele mai vechi, altele mai noi și mai solicitante. Vor avea disponibilitatea de a învățat de la alții acolo unde nu se vor pricepe din prima. Acesta e un semn bun, căci Leii sunt, de obicei, individualiști. Vor ști, în sfârșit, ce înseamnă spiritul de echipă. Până pe 15 mai își pot lua noi angajamente și acasă. Relația cu partenerul de viață va suferi schimbări, iar ele vor fi benefice. Nativii de foc iau decizia să comunice mai mult și să dea o mână de ajutor atunci când vede că persoana iubită nu are chef sau nu se descurcă. A doua jumătate a lunii mai este un pic mai complicată. Vin niște persoane în viața lor pe care nu le au la suflet. Trebuie să apeleze la diplomație și să-și lipească zâmbetul pe față tot timpul. La cum îi știm pe Lei, e greu de crezut că se vor putea preface de dragul celor dragi. Așadar, tensiunea poate apărea de la neînțelegerile cu socrii, în special în rândul bărbaților născuți sub acest semn zodiacal.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Zodia Fecioară va avea parte în luna mai 2023 de câteva momente importante în care vor lua decizii cât pentru tot restul anului. Există multe vești bune pentru nativii de pământ. Pentru zodia Fecioară, luna mai 2023 va fi una destul de importantă. Vor fi marcate mai multe sectoare ale vieții lor, în special cariera și planul sentimental. Prima parte a lui mai vine cu noi responsabilități pentru Fecioarele care și-au întemeiat o familie. Vor fi mai prezente în viețile celor dragi. Vor oferi sfaturi bune, iar ajutorul pe care îl vor acorda nu va fi de prisos. Până pe 15 mai 2023, nativii de pământ învață cum să facă față necazurilor care pot apărea acasă, dar și celor de la serviciu. Dau dovadă de o anduranță la stres ieșită din comun. A doua jumătate a lunii mai se anunță decisivă din mai multe puncte de vedere. Fecioarele trebuie să ia o serie de decizii pentru viitorul lor, cel puțin pentru următoarele 6-7 luni din an. Se pot reinventa pe plan profesional. Nici în dragoste lucrurile nu mai sunt atât de banale pe cât erau. Nativii de pământ care sunt singuri cunosc pe cineva și trebuie să se hotărască dacă vor să se înhame într-o relație sau nu. Asta înseamnă inclusiv mutatul împreună cu persoana pe care pun ochii, ceea ce le-ar scoate complet din rutină, renunțând la tabieturi pe care nu le-ar fi lăsat la o parte nici pentru un milion de euro.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Zodia Balanță are un mai 2023 plin de transformăi la nivel sentimental. Relațiile sale vor evolua, căci vor vedea părți necunoscute ale oamenilor cu care interacționează zi de zi. Zodia Balanță începe luna mai 2023 în forță. A cincea lună a anului vine cu oportunități profesionale unice. Multe din lucrurile pe care le știau într-un fel se vor dovedi a fi complet diferite. În prima jumătate a lunii mai 2023, Balanțele vor intra în anturaje noi. Mulți nativi de aer tind să-și schimbe profesia ori atribuțiile pe care le au acum la locul de muncă. Până pe 15 mai, nativii de aer au tot felul de idei care vor fi bine primite de către cei din jur. Sunt foarte buni mentori pentru cei care vor să pășească în lumea afacerilor. Dau sfaturi prețioase celor din jur, însă nu ar trebui să se neglijeze pe ei și nevoile lor. În cea de-a doua parte a lui Cireșar, nativii de aer vor face mari schimbări în relațiile lor personale. Vor renunța la anumite prietenii după ce vor descoperi că oamenii pe care îi considerau aproape nu sunt atât de binevoitori pe cât par. Pentru acești nativi, e foarte important să știe dacă oamenii din jurul lor împart aceleași principii cu ei. Nu pot colabora cu persoane care gândesc complet diferit în anumite privințe, mai ales dacă vine vorba despre hobby-uri și gestionarea banilor.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Zodia Scorpion renaște din propria cenușă în luna mai 2023. Va fi o perioadă plină de suișuri și coborâșuri pentru nativii de apă, una care îi va face mult mai puternici. Zodia Scorpion are un mai 2023 extrem de energic, plin de tot felul de suișuri și coborâșuri. Pentru nativii de apă, urmează o perioadă cum n-au mai trăit de multă vreme. Prima jumătate a lunii vine cu provocări în sfera profesională. Aici obțin multe succese. Ingeniozitatea lor este recunoscută de cine trebuie, iar asta le dă foarte multă încredere în forțele lor. Scorpionii pot încheia înțelegeri extrem de avantajoase din punct de vedere financiar. Sunt bine aspectați astrologic mai ales tinerii care își caută un loc de muncă. Lucrurile tind să devină tot mai bune pentru ei. Până pe 15 mai 2023, multe din temerile lor legate de carieră vor dispărea. Însă pentru că am vorbit și despre coborâșuri, acestea se vor produce pe plan amoros. Problemele în dragoste apar în a doua jumătate a lunii. Nativii de apă întâmpină probleme de comunicare în cuplu. Sesizează că partenerul de viață nu simte și trăiește lucrurile la fel ca ei. Își doresc să se bucure de sprijin, de un „Bravo” din când în când. Laudele nu vin, iar asta poate produce mâhnire. Nativii de apă pot avea probleme de comunicare și cu familia. Orbiți de succes, aceștia tind să îi neglijeze pe cei din jur.






Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Zodia Săgetător are un mai 2023 plin de momente de neuitat alături de oamenii dragi. A doua jumătate a lunii va fi una cu totul specială mai ales pentru femeile Săgetător. Zodia Săgetător va trăi la intensitate maximă luna mai 2023. Energiile pozitive îi vor face să ia cele mai bune decizii din punct de vedere profesional pe nativii de foc. În prima jumătate a lunii mai 2023, pentru Săgetători se anunță numai soare! Astrele sunt de partea nativilor de foc și îi vor răsplăti mai ales pe cei care au tras din greu în ultimul an. Mai este luna în care multe dorințe pot deveni realitate. Nativii de foc vor cunoaște oameni noi, alături de care pot porni pe noi drumuri în carieră. Cei care aveau temeri în legătură cu viitorul lor profesional se vor relaxa. Rezultatele muncii lor se vor vedea mai bine ca oricând în primele zile ale lui Cireșar. Până pe 15 mai, Săgetătorii deslușesc tot felul de mistere, de secrete ale succesului. Nu le vor spune tuturor, ci le vor exploata la maximum într-un mod inteligent. În a doua jumătate a lunii mai, Săgetătorii vor acorda mai multă atenție rudelor și prietenilor. Femeile Săgetător vor avea parte de momente romantice, unele cu totul speciale. Tinerele care se visează în rochie de mireasă vor primi, în sfârșit, inelul de logodnă. Cererea în căsătorie poate fi una de basm.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Zodia Capricorn are un mai 2023 plin de peripeții, mai ales financiare. Este o perioadă cu multe semne de întrebare pentru acești nativi. Lucrurile s-ar putea precipita nepermis de mult. Zodia Capricorn este sub semnul imprevizibilului în luna mai 2023. Tot ce își propune se poate răsturna într-o secundă, așa că astrele recomandă maximă atenție, mai ales la bani! Prima parte a lui Cireșar vine cu noi responsabilități mai ales pentru bărbații Capricorn. Pe umerii lor cad cele mai dificile sarcini, însă și satisfacția rezultatelor finale va fi una mare. Dacă se înarmează cu răbdare, nativii de pământ ar putea transforma toate provocările și situațiile aparent neplăcute în unele pozitive. Felul în care știu să gestioneze situațiile de criză îi poate duce departe, spre succes, sau îi poate coborî brusc. Acești nativi tind să cheltuiască excesiv pe lucruri de care nu au neapărat nevoie. Unii fac tot felul de acte de bravură, cu toate că pușculița începe să fie tot mai goală. A doua jumătate a lunii mai aduce și mai multe situații neprevăzute. Își iau angajamente doar pentru a demonstra că pot duce multe, însă realitatea s-ar putea să îi scuture bine de tot. Capricornii intră în tot felul de polemici cu cei dragi și se simt ușor stingheri când observă că ideile lor nu sunt îmbrățișate de toți. Puțină autocritică nu le-ar strica, mai ales când vor vedea că rămân singuri în bula pe care și-au creat-o.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru nativii Vărsător, luna Mai 2023 le aduce schimbări în bine. Starea lor de spirit este mai bună, primesc energie astrală și puterea de a rezolva o multitudine din responsabilitățile restante și vor simți că reușesc să spargă bula, să iasă din cercul vicios în care s-au simțit închiși încă de la începutul anului.Pentru nativii zodiei Varsator, luna Mai este luna iubirii si se pare ca au avut in vedere pe cineva, iar acum fac primul pas Nativii Vărsător sunt într-o dispoziție de corectitudine și cumințenie. Aceștia sunt mai stângaci în comunicare. Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru Vărsător, o puteți viziona mai jos: Horoscop Varsator mai 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!Famila joacă un rol esențial pentru tine, în această lună. Relația cu părinții capătă conotații speciale reușind să îți reverși cu generozitate afecțiunea către cei dragi. Ai acum ocazia să te redescoperi prin intermediul familiei și al partenerului de viață. Reușești să devii un suport moral real pentru cei apropiați ție. Te gândești să aduci o schimbare importantă în legătură cu casa, domiciliul, poate chiar vei dori să achiziționezi o nouă casă sau vei discuta mult despre o eventuală renovare a locuinței. Muncești mult, mai ales fizic, în propria gospodărie dedicându-te aproape exclusiv treburilor casnice. Din data de 20 urmează o perioadă intensă de creativitate, viața sentimentală cunoaște o amplificare preferând să petreci mai mult timp cu persoana iubită. Ești mai apropiat de copiii tăi, alegi să dedici mai mult timp educației acestora. Deviza ta pentru această lună: „Iubirea este o stare în care fericirea altei persoane este esențială pentru a ta.” Sunt dispuși să învețe lucruri noi, să cunoască oameni, să socializeze, să se bucure de viață și să facă un pas înainte în carieră.





Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Nativii Pești sunt puși pe fapte mari, însă este posibil ca bugetul lor să fie depășit. Așadar se vor vedea nevoiți să acționeze și pe alte căi, unele care nu sunt chiar cele mai dorite, însă nu vor să încetinească ritmul evoluției în ceea ce și-au propus. Luna Mai 2023 este fluctuantă, cu urcușuri și coborâșuri, cu perioade de relaxare alternând cu unele stresante, însă cel mai mult îi va obosi faptul că sunt nevoiți să își asume noi responsabilități, să muneasca mai mult și să se adapteze cu o viteză care îi scoate din confortul lor, sau, altfel spus, din „apele lor”.În luna mai, vei simți multă iubire în interiorul tău. În această perioadă, va fi scoasă la iveală multă tandrețe și afecțiune, pe care le vei răspândi în jur. Această lună este ideală pentru a cunoaște oameni noi și pentru a îți consolida relațiile actuale. Datorită farmecului tău natural, vei atrage atenția celorlalți, care se vor simți în siguranță alături de tine. De asemenea, ai o capacitate uimitoare de compasiune, așa că vei fi un sprijin pentru toți cei care vor avea nevoie. Ajutându-i pe ceilalți te vei simți împlinit și, de asemenea, te va ajuta să-ți ordonezi gândurile. Poate că veți ajunge la niște concluzii în ceea ce privește relația cu partenerul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții